Sivuja: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 704877 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #840 : 28.12.2007 02:03:04 »

Tiipoo. Tässä sinun korttisi. Eka on alkavalle vuodelle (ja kutinoille!), toinen työn muutoksille ja kolmas rakkausrintamalle.

LANTTIEN ÄSSÄ
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Hyvälle näyttää ensi vuosi! Menestystä luvassa, joskin ei kuitenkaan ehkä ihan ilman työtä Smiley Keskity asioihin, joista pidät eniten. Ensi vuonna saattaa olla aikamoinen härdelli päällä, kun eteesi tarjotaan useita vaihtoehtoja ja meno on sen mukaista!

SAUVOJEN VIITONEN - TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttämätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesta kuvaa vapaata lentoa korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältelläkseen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virtaa vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alaspäin olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen, asteittain. Älä anna itsesi murtua. Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin! Nosta kortti tälle.
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Kortti korostaa oman Itsen merkitystä työrintamalla. Joko luovuutta on lisättävä työpanokseen niin, että työstä tulee nautittavaa tai mietittävä ihan perin juurin uuden työn aloittamista. Sinä itse tiedät, kumpaa kortti painottaa nyt eniten.

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Avainsanat: Venus Vesimiehessä, tappion tai menetyksen pelko, tuskallisten tilanteiden tai kokemusten pelko

Viisi miekkaa ovat muodostaneet viisisakaraiden tähden, joka roikkuu alaspäin. Tasapaino on mennyttä. Miekkojen ympärillä olevan tähden ääriviivat muodostuvat vesipisaroista. Kaikkiin haavoihin on kajottu ja ne vuotavat jälleen. Miekat ovat käyriä - ne ovat vahingoittuneet eivätkä ole tasapainossa. Kukin miekan kahva kuvaa tilanteen eri puolia. Kala kuvaa menneisyyttä ja nukkuva käärme sitä, että mikään ei uudistu. Alaspäin roikkuva kruunu symboloi menetettyä tietoisuutta ja oinaan sarvet sitä, että uusia virikkeitä ei ole eikä mitään voida aloittaa. Simpukankuori kuvaa suojelun ja turvallisuuden tarvetta.
Tappion pelko hallitsee tätä hetkeä. Se saattaa liittyä ihmissuhteisiin tai yleisesti ottaen jokin sinulle erittäin tärkeän asian alkamiseen. Se on hallinnan menettämisen pelkoa. Se on pelkoa kokea tunne, että kaikki lipuu pois käsistäsi.
Vesimies on suuntautunut tulevaisuuteen. Haasteesi on tappion pelosta huolimatta raivata tilaa omalle objektiivisuudellesi ja selkeydellesi, joita kortin sininen reunusta kuvaa. Maalauksen valkoinen keskus kuvaa valoista henkeä, joka yrittää tunkeutua pelon voiman läpi.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen osoittaa sinulle, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijaste todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että et enää hallitse asioita, muista, että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa! Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
Kysymys: Mitä liität käsitteeseen “tappio”?
Ehdotus: Kirjoita muistiin vastauksesi yllä esitettiin kysymykseen tai kerro se jollekulle, johon luotat. Jos vanhat haavat tulevat jälleen pintaan, anna itsesi tuntea niiden aiheuttama kipu. Vain siten ne voivat parantua.
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Parisuhteeseen liittyvistä peloista  on nyt päästettävä irti. Muussatapauksessa kiikutat vain omat pelkosi suhteeseesi, jossa ne mahdollisesti vaan kasvavat entisestään ja aiheuttavat kitkaa sinun ja kumppanisi välille. Peloista irtipäästäminen koskee myös pelkoa, ettei kukaan halua minusta kumppania eikä kukaan rakasta minua. Höpsis! Todellisuudessa varsinaista huolta tuollaiseen ei todellakaan ole! Ihmiset eivät vain sattumalta rakastu toisiinsa tai joku löydä onnen kantamoisella kumppania. Ihmiset tulevat yhteen tekemiensä sielunsuunnitelmien mukaisesti. Tietysti vapaa hihhuloiminenkin ilman sopimuksia on tehtävissä, jos niin haluat, mutta yleensä niistä suhteista on enemmän haittaa kuin hyötyä  coolsmiley Kumppani tulee elämääsi, kun aika on oikea. Kumppani lähtee elämästäsi, kun aika on oikea. Ei siis huolta siitä, tuleeko kumppania vai ei tule. Tulee jos niin olet sopinut ennen syntymääsi (koska se palvelee sielusi tietä jollainlailla) ja jos ei tule, niin sekin on sovittu juttu (ja sekin palvelee sielusi tietä jollainlailla).
Mitä siihen tulee, ettemme saisi rakkautta, voin sanoa, että kaikki olemassaoleva koostuu rakkaudesta. Ihmisten toisilleen välittämä yleinen rakkaus on vain pintaraapaisu todellisesta rakkaudesta, joka on saatavillamme IHAN koko ajan. Tässä ja nyt. Ilman mitään välikäsiä, vaatimuksia tai vippaskonsteja.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #841 : 28.12.2007 02:18:31 »

Max 79. Katsotaan mitä kortti sanoo.

LANTTIEN YHDEKSIKKÖ – SAAVUTUS
Avainsanat: Venus Neitsyessä, kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan.

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauteen (vaaleanpunainen), viisauteen (sininen) ja luovuuteen (vihreä) yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaaleanpunainen väri näkyy kahden muun värin läpi.
Tässä maalauksessa Frieda Harris kuvasi kolmen ihmisen välistä suhdetta – hänen itsensä, Crowleyn (jonka tarotit ovat – AthaMaarit Huom-) ja tämän ystävän Israel Regardien välistä suhdetta. Kortissa olevissa kuudessa planeettasymbolissa on kaikkien kolmen kasvot.
Crowleyn kasvot näkyvät Saturnuksen ja Jupiterin symboleissa. Saturnus, karman planeetta, vaikutti Crowleyn elämään voimakkaasti ja sai hänet toteuttamaan suunnitelmansa hyvin huolellisesti, vähitellen. Regardien kutsui häntä ”Kuninkaaksi”.
Regardien pää on Marsin ja Merkuriuksen symboleissa. Tällä viitataan hänen kunnianhimoonsa ja kommunikaatiokykyynsä. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekivät hänestä lahjakkaan johtajan.
Kuuhun ja Venukseen Harris maalasi omat kasvonsa. Venuksella hän kuvaa täydellistä omistautumistaan taiteelle samoin kuin syvää rakkauttaan Crowleya kohtaan. Kuu kuvaa sitä, kuinka tämä rakkaus vei hänet olemuksensa syviin syövereihin.
Tähän kolmiosuhteeseen liittyvästä jännitteestä huolimatta nuo kolme tiedostivat unelmansa ja suhde oli kaikille kolmelle suureksi iloksi ja hyödyksi.
Suurin elämän meillä antama tehtävä on se, että oivallamme, mitä ja keitä todella olemme. Tämä toteutuu siten, että suoritamme meille kullekin asetetut tehtävät. Elämän sinulle asettamien tehtävien väisteleminen joko siksi, että pelkäät tai että olet mukavuudenhaluinen, merkitsee itsesi kieltämistä. Se, että saat itsellesi jotain, tulee sinulle, koska haluat antaa vapaasta tahdostasi ja rakkaudella.
Antaminen tässä yhteydessä merkitsee myös sitä, että antaudut maailmankaikkeudelle, annat itsesi Elämälle. Siinä toteutuu yltäkylläisyyden kosminen laki: ”Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan”
Päätelmät: Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikista elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.
Kysymys: Tiedätkö, mikä on korkein päämääräsi?
Ehdotus: Mieti tarkoin, onko se, mitä pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?
Vahvistus: Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Läheisesi on kuullut kutsun. Kutsun, joka on hänen sielunsa tie, mutta jota hän ei kuitenkaan uskalla lähteä noudattamaan. Tuo uusi on aivan liian pelottavaa ja vaativaa hänen mielestään ja hän mieluummin kiertää tuon pyynnön kuin vastaa siihen. Tämä on kuitenkin kortinkin sanojen mukaan Itsen kieltämistä, joka johtaa vain epäonneen, suruun ja ahdistukseen. Lisäksi tuo kutsu on nyt sellainen portti elämässä, jolle KAIKKI sielut tulevat jossakin vaiheessa. Siitä on astuttava lävitse joskus, sitä ei voi kiertää. Voisi vaan pysähtyä paikoilleen, mutta kehitys ei koskaan pysähdy. Se jatkaa vaan eteenpäin ja eteenpäin.
Luulen myös, että läheisesi on päässyt kauttasi kosketuksiin korkeimpien energioiden, kuten tuon universaalin rakkauden kautta. Se satuttaa hänen egoaan ja tekee hänestä pelokkaan, mutta älä huoli. Niin kuuluukin käydä. Jos ihmiset olisivat tyytyväisiä 24/7 ei tietoista kehitystäkään koskaan tapahtuisi. Aina on jotain parantamisen varaa! Anna hänen rauhassa tutustua tähän uuteen asiaan elämässään. Anna tilaa ja eteenkin ymmärrystä. Voit tuuppia häntä hellästi  oikeaan suuntaan, mutta et pakottaa sinne. Hän lähtee kyllä tuolle tielle aikanaan. Jos ei nyt eikä tässä elämässä niin jossakin toisessa.
Itsen kuuntelemisen opettelua on nyt menossa ja egosta hellittämistä. Ilmeisesti läheisesi on vielä mies ja miehille tällaiset henkiset seikat ovat hankalampia, koska ne kuuluvat enemmän pehmeän feminiinisen energian kuin karhean maskuliinisen energian puoleen. Ei sillä, että feminiininen energia olisi jotenkin parempi kuin maskuliininen! Ne nyt vain ovat Ying Yang, kolikon kaksi eri puolta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #842 : 28.12.2007 02:21:24 »

Terhi35. Tällaista korttia tuli sinulle:

MALJOJEN KYMPPI – TÄYTTYMYS
Avainsanat: Mars kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäisen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamaansa kauneutta.  Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa.  Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Hyvältä näyttää! Ilmeisesti kumppanisi maskuliininen energia tukee joko sinun tiedostamattasi tai tiedostaen jotakin sellaista osa-aluetta Itsessäsi, joka kaipaa voimaa. Juuri tuollaista Marsin päättäväisyyttä ja sotaisuuttakin. Itsen puolustamista esimerkiksi. Vastaavasti sinä annat osasi kumppanillesi.
tallennettu
Rinna1
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 25



Profiili
« Vastaus #843 : 28.12.2007 09:47:22 »

Smiley Ensinnäkin oikein hyvää ja onnekasta uuttavuotta Smiley)
Siintä päästiinkin sitten pyyntöön katsomisen puoleen:))

Eli...katsoisitko Mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja mitä se vie:)?
Skorpparina  olen hyvinkin utelias  tulevaisuuden suhteen ja muutenkin.

Saanko rahat kasaan matkaa varten?Ja onko tulossa jotakin jännää:))?

Siis..tuleva vuosi  ja rahoitus matkalle?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #844 : 28.12.2007 16:56:32 »

Eijar. Vuodelle luvataan tällaista, ainakin tähän vuoden alkupuoleen:

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Näyttäisi siltä, että eteesi marssitetaan haasteita, joiden tarkoituksena on saada sinut pysymään omassa keskuksessasi, vaikka kuinka ottaisi pattiin Cheesy Herruutta eli komentoa Itselle ollaan edelleen opettelemassa ainakin jollain elämän osa-alueella. Jos ristiriitoja sun muuta ikävää ilmenee muista, että se on vain testi siitä, miten reagoit siihen ja kuinka hyvin pysyt sinuina Itsesi kanssa tuossa tilanteessa.
Kortti antaa ymmärtää myöskin sellaisen mahdollisuuden, että jotain vanhaa tuhoutuu uuden tieltä. Se voi liittyä suoraan tuohon oman Itsen hallintaan eli vanhat käytöstavat korvautuvat uusilla tai sitten kortti sanoo ihan kirjaimellisesti, että elämääsi tulee jossain vaiheessa ensi vuotta jonkinsortin muutos. Jokin hyvä sellainen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #845 : 28.12.2007 17:05:17 »

Rinna1. Tässä sinun korttisi. Eka on alkavalle vuodelle, ainakin vuoden alkuun ja toinen matkarahoitukselle.

LANTTIEN PRINSSI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Näyttäisi siltä, että vuoden alkuun on odotettavissa jonkinlainen sumea kausi jollakin elämäsi osa-alueella. Et oikein tiedä mitä tehdä, ajatella, tuntea, minne mennä ja päättämättömyyskin vaivaa. Ole huoleti. Sumun aikana ei tulekaan lähte tekemään päätöksiä, ei ole aika toimia. Odottele sään selkeytymistä. Saan tunteen, ettei tämä sumea kausi kestä kauaa. Se saattaa tuntua ikävälle, muttei ole voittamaton. Toimit, kunhan olotilasi kirkastuu ja tiedät päämääräsi paremmin!

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO – NOPEUS
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on muuttunut nyt isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja omat mielipiteesi. Tätä symboloivat keskustasta lähtevät punaiset, dynaamiset nuolet. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömiltä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajuat, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessin päätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamuksesi avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Lyhyesti tästä kortista tulee mieleen, että matka ei tule sinulle niin nopeasti kuin toivoisit. Säästäminen ja matkanjärjesteleminen vievät aikaasi. Jokin este stoppaa matka-aikeitasi tai pikemminkin rahoitustasi, mutta kuten kaikki elämässä, sekin on väliaikaista. Matka koittaa sinulle ajallaan.
tallennettu
manhattan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #846 : 28.12.2007 17:37:59 »

hei!
minäkin haluaisin tietää mitä tuleva vuosi tuo tullessaan?
kiitos smitten
tallennettu
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #847 : 28.12.2007 18:45:10 »

Kiitos taas AthaMaarit!

Annat aina niin paljon ajattelemisen aihetta minulle ja nimenomaan ihan uudelta kantilta, kiitos tästä smitten!
Tuo ensi vuosi Shocked...hurjaa, Olen muussakin yhteydessä kuullut tuon saman, että jotain isoa härdelliä on tulossa! Toivottavasti se on kuitenkin ihan positiivista laatua Wink.
No ei kun odottelemaan mitä tuleman pitää....(jänskättää!!)
Sitä rakkauttakin jään sitten vain maltillisesti odottamaan jos se vielä kohdalle kolahtaa, jos ei niin sekin on suunniteltu niin kuin kortitkin kertovat.
Työ asioita pitää vielä pyöritellä vähän lisää, jotta ratkaisut aukeavat.

Eipä ole kyllä meikäläisellä tälläistä tunnetta ennen sisuskaluissa ollut, hysteeristä crazy2.

Kiitos AthaMaarit ja oikein mukavaa alkavaa vuotta 2008 sinulle angel!
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #848 : 28.12.2007 20:02:41 »

Hei AthaMaarit!

Nostatko minulle kortin, mielialani on pudonnut 'kaivoon'.
Onko valoa näkyvissä ja missä muodossa?

Kiittäen etukäteen   smitten    maarita       smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #849 : 28.12.2007 20:03:09 »

Manhattan! Tässä alkavalle vuodelle kortti, ainakin vuoden alkuun.

MIEKKOJEN RITARI
käänteisenä
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
Ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Vähän samalta näyttäisi kuin Tiipoollekin tuossa aiemmin, että alkuvuosi alkaa hitaasti. Päämäärä on kateissa ja asiat eivät oikein jollain elämänsaralla jaksa innostaa yhtään. Mieluummin varmaan vain jatkaisit tätä joulunajan jälkeistä rentoa olostelua. Jos päämäärä on nyt hukassa kannattaa katsella, minne suuntaan mennä. Miettiä vähän tulevaa ja eri vaihtoehtoja tulevaisuutta silmälläpitäen. Kiinnitä ihan erityisesti huomiota siihen, että ajatuksesi olisivat vapaita kaikista rajoituksista ja pakoista. Vapaasti liikkuvana neljään eri ilmansuuntaan.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #850 : 28.12.2007 20:07:25 »

Maarita. Hyvään aikaan laitoit kysymyksen, saat ihan pikakortin vastaukseksi!

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa ilmenevä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat meitä ja sielua. 
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä jännitteiseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitykset. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmät: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Van siten menetetty tasapaino (Vaaka) voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä ja kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään

Valoa on näkyvissä, nimittäin surun kortti kääntyy käänteisenä muotoon "Ilo". Sanoisin, että tämä kortti toimii sinulle nyt käänteisenä että oikeinpäin. Oikeinpäin se kertoo, mista tämä monttuun putoamisen tunne johtuu ja käänteisenä siitä, miten kohdata se - simppelisti olemalla iloinen. Kyllä, kuulostaa typerälle, mutta kun olemme iloisia energiamme kohoavat ja huolet haihtuvat. Tiedät varmaan mien hyvältä tuntuu, kun nauraa itsensä melkein kuoliaaksi! Grin Sen jälkeen mikään huoli ei enää tunnu ylitsepääsemättömältä ja sitä huomaakin, että valoahan on ympärillä koko ajan, eikä vain siellä tunnelin päässä Smiley Nyt vietät oikein rentouttavan ja huumoririkkaan uuden vuoden!
tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #851 : 28.12.2007 21:06:31 »

Hei Atha!

Jos ehdit ja jaksat niin katsoisitko minullekin yleisnäkymiä alkavalle vuodelle? Lisäksi kiinnostaisi saada kortti erään miehen suhteen..pitkästä aikaa joku on sykähdyttänyt Wink

Oikein mukavaa uutta vuotta kaikille!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #852 : 28.12.2007 21:46:19 »

Gwen. Tässä sinun kortit. Eka on alkavalle vuodelle ja toinen miehelle.

TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
Vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. Oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
Päätelmät: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkoopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
Kysymys:Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
Ehdotus:Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
Vahvistus: Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Vastakohtien yhdistyminen näkyisi käänteisenä niin, etteivät vastakohdat yhdistykään, vaan pysyvät yksilöllisinä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidät oman pääsi etkä antaudu muiden kuljeteltavaksi. Sinun ajatuksesi eivät välttämättä yhdisty ulkomaailman kanssa. Vastustusta voi olla luvassa, mutta jatka sinä vain matkaasi päättäväisenä! Suurempia muutoksia ei olisi tulossa kuitenkaan.

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotana tunteiden rikkautta.  Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo (keltainen) valtaa tunteet (vesi) ja uudistumisen voima (vihreä) läpäisee ne. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneelta.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkautta?
Ehdotus: Kiinnitä huomiosi tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

No ainakin MINUN korttien kautta tuleen viestin mukaan tämä mies ei ole sinulle se Oikea, eikä suhteesta  tulisi rakkaudentäytteinen. Ei ainakaan oikealla tavalla. Se saattaisi puksuttaa eteenpäin pelkällä fyysisellä/biologisella viehätyksellä, mutta sammahtaa sitten yhtä nopeasti kuin alkoikin jättäen jälkeensä vaan särkyneet sydämet ja yhdet exät lisää. Suosittelen siis tämän kortin pohjalta, että tyydyt vain ihastelemaan miestä, mutta et pohdiskelisi suhteenaloittamista hänen kanssaan. Päätös on tietenkin kokonaan sinun käsissäsi.
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #853 : 28.12.2007 21:50:02 »

Maarita. Hyvään aikaan laitoit kysymyksen, saat ihan pikakortin vastaukseksi!


Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään


Kiitos AthaMaarit! Vieläkö nostat kortin tuolle, mikä minua odottaa?

 smitten    maarita       smitten


tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #854 : 28.12.2007 21:51:36 »

Voi AthaMaarit! Oletko siinä vireessä?

Minulla on vähän vaikea ja huolestuttava tilanne! Ukkoni sairaalassa ja mieli matalalla. En osaa mitään tehdä! Nostatko minulle kortin?

tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: