Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705156 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #810 : 28.12.2007 20:07:25 »

Maarita. Hyvään aikaan laitoit kysymyksen, saat ihan pikakortin vastaukseksi!

MIEKKOJEN KOLMONEN – SURU
Käänteisenä
Avainsanat: Saturnus Vaa´assa, huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa ilmenevä jännitys

Kaksi pienempää miekkaa asettaa rajoituksia keskellä olevalle selkeyttä symboloivalle miekalle. Ne ovat vääntyneitä ja poissa tasapainosta. Kukka on vahingoittunut ja pudottaa terälehtensä. Selkeys on samentunut ja synkät epäilysten, pelkojen ja huolien pilvet ahdistavat meitä ja sielua. 
Saturnus, ankara opettaja, saa kaiken epäpuhtaan näkyviin ja tukkii kaikki miellyttävät pakotiet. Tästä emme opi enempää emmekä vähempää kuin sen, että meidän on pystyttävä hallitsemaan huoliamme ja murheitamme. Jos näytämme kyräileviltä ja epäluuloisilta, se on ymmärrettävä selkeästi negatiiviseksi energiaksi, joka erottaa meidät siitä, mitä todellisuudessa olemme.
Tämä kortti voi myös liittyä jännitteiseen kolmen ihmisen väliseen suhteeseen. Kortti yrittää jollain tavalla paljastaa tai tuhota nämä jännitykset. Tällainen tilanne vaatii tavallisesti selkeitä päätöksiä. Jokainen yritys välttää päätöksentekoa tuottaa vain surua ja huolta.
Päätelmät: Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Van siten menetetty tasapaino (Vaaka) voidaan saada takaisin.
Kysymys: Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä ja kohdata?
Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään

Valoa on näkyvissä, nimittäin surun kortti kääntyy käänteisenä muotoon "Ilo". Sanoisin, että tämä kortti toimii sinulle nyt käänteisenä että oikeinpäin. Oikeinpäin se kertoo, mista tämä monttuun putoamisen tunne johtuu ja käänteisenä siitä, miten kohdata se - simppelisti olemalla iloinen. Kyllä, kuulostaa typerälle, mutta kun olemme iloisia energiamme kohoavat ja huolet haihtuvat. Tiedät varmaan mien hyvältä tuntuu, kun nauraa itsensä melkein kuoliaaksi! Grin Sen jälkeen mikään huoli ei enää tunnu ylitsepääsemättömältä ja sitä huomaakin, että valoahan on ympärillä koko ajan, eikä vain siellä tunnelin päässä Smiley Nyt vietät oikein rentouttavan ja huumoririkkaan uuden vuoden!
tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #811 : 28.12.2007 21:06:31 »

Hei Atha!

Jos ehdit ja jaksat niin katsoisitko minullekin yleisnäkymiä alkavalle vuodelle? Lisäksi kiinnostaisi saada kortti erään miehen suhteen..pitkästä aikaa joku on sykähdyttänyt Wink

Oikein mukavaa uutta vuotta kaikille!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #812 : 28.12.2007 21:46:19 »

Gwen. Tässä sinun kortit. Eka on alkavalle vuodelle ja toinen miehelle.

TAITO
Käänteisenä
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
Vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. Oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
Päätelmät: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkoopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
Kysymys:Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
Ehdotus:Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
Vahvistus: Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Vastakohtien yhdistyminen näkyisi käänteisenä niin, etteivät vastakohdat yhdistykään, vaan pysyvät yksilöllisinä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidät oman pääsi etkä antaudu muiden kuljeteltavaksi. Sinun ajatuksesi eivät välttämättä yhdisty ulkomaailman kanssa. Vastustusta voi olla luvassa, mutta jatka sinä vain matkaasi päättäväisenä! Suurempia muutoksia ei olisi tulossa kuitenkaan.

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotana tunteiden rikkautta.  Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo (keltainen) valtaa tunteet (vesi) ja uudistumisen voima (vihreä) läpäisee ne. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneelta.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkautta?
Ehdotus: Kiinnitä huomiosi tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

No ainakin MINUN korttien kautta tuleen viestin mukaan tämä mies ei ole sinulle se Oikea, eikä suhteesta  tulisi rakkaudentäytteinen. Ei ainakaan oikealla tavalla. Se saattaisi puksuttaa eteenpäin pelkällä fyysisellä/biologisella viehätyksellä, mutta sammahtaa sitten yhtä nopeasti kuin alkoikin jättäen jälkeensä vaan särkyneet sydämet ja yhdet exät lisää. Suosittelen siis tämän kortin pohjalta, että tyydyt vain ihastelemaan miestä, mutta et pohdiskelisi suhteenaloittamista hänen kanssaan. Päätös on tietenkin kokonaan sinun käsissäsi.
tallennettu
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #813 : 28.12.2007 21:50:02 »

Maarita. Hyvään aikaan laitoit kysymyksen, saat ihan pikakortin vastaukseksi!


Ehdotus: Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi.
Vahvistus: Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään


Kiitos AthaMaarit! Vieläkö nostat kortin tuolle, mikä minua odottaa?

 smitten    maarita       smitten


tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #814 : 28.12.2007 21:51:36 »

Voi AthaMaarit! Oletko siinä vireessä?

Minulla on vähän vaikea ja huolestuttava tilanne! Ukkoni sairaalassa ja mieli matalalla. En osaa mitään tehdä! Nostatko minulle kortin?

tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #815 : 28.12.2007 22:56:08 »

Maarita. Tässä lisäkortti

LANTTIEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Koska kortti tuli käänteisenä sanoisin, että joudut luopumaan jostakin. Edellistä korttia mukaellen se koskee mitä suuremmalla todennäköisyydellä sitä suruasi ja sen aiheuttajia, mutta on mahdollista, että joudut ihan konkreettisestikin luopumaan jostain. Tajuat jotain eikä vanha enää sovi sinulle siitä syystä. Luopuminen saattanee alkaa hitaasti ilman suurempia repäisyjä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #816 : 28.12.2007 23:03:07 »

Esmiralda. Tällaista neuvoa tulee korttien kautta

PAHOLAINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille he ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät:  Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Paholainen on minusta tarotpakan itsenäisimpiä kortteja, sellainen terveen itsekäs. Käänteisenä se viittaisi siihen, että sairaalassa oleva miehesi kaipaa nyt kaiken mahdollisen tuen jota hän sinulta saa. Luovuus, joka on voimakkaasti esillä tässä kortissa ja vielä uutta synnyttävässä maskuliinisessa muodossa, kääntyisi nyt muotoon feminiininen hoiva, joka hoivaa enemmänkin henkisesti kuin fyysisesti. Lääkärit hoitavat miestäsi fyysisesti sairaalassa. Sinun tehtäväksesi jää hänen henkisen puolensa hoivaaminen - turvallisuuden tunne, tuki, ymmärrys jne. Nyt kaivataan epäitsekkäitä tekoja, joskin paholainen muistuttaa myös käänteisenä, ettei itseä tule kuluttaa loppuun. Omien voimien rajoissa auttaminen on paljon tehokkaampaa ja antoisampaa kuin itsensä tiristäminen viimeiseen pisaraan niin, että joutuukin pian itse autettavan rooliin.
Paholaisen humoristisuus kääntyisi myös vakaaseen tukeen ja ymmärrykseen. Ei kuolemanvakavuuteen vaan sellaiseen kaurismaiseen hillittyyn vakauteen.
tallennettu
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #817 : 28.12.2007 23:12:14 »

kiitos athamaarit korteista!! muutoksia vaan.. silleen ne planeetatkin kai on tällä hetkellä, että jotain pitäs tapahtua jossain vaiheessa.. ja kissakortti viittas varmasti siihen, että ne ei saa huomiota tarpeeks. annan niitten nukkua liikaa enkä leikitä. oon huono äiti Sad
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #818 : 28.12.2007 23:33:07 »

Jihaa, Atha!

Uusi vuosi, uudet temput!

Nostaisitko mulle sellasen yleisohjeistavan kortin, tai vaikka kaks, jotka vois sitten vaikka vähän kertoa myös mitä tuopi vuosi 2008 tullessansa  Smiley

 smitten kiitos taasen!
tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #819 : 28.12.2007 23:59:39 »

Laskepa Yussra yhteen ensi vuoden syntymäpäiväsi, kuukautesi ja vuosiluku ja kerro, mikä luku tulee tulokseksi. Kirjoitan sinulle siitä sitten vuosikortin. Vuosikortti vaikuttaa aina synttäreistä seuraaviin synttäreihin. Esimerkiksi kun itse olen syntynyt 23.3. minun ensi vuoden vuosikortti lasketaan 2+3+3+2+0+0+8 = 18 eli Kuu.

Vuosikortilla saa kattavamman selonteon siihen mitkä asiat painottuvat ja vaikuttavat elämääsi kulloisenakin vuotena.
tallennettu
Yussra
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 176



Profiili
« Vastaus #820 : 29.12.2007 00:05:29 »

Käskystä! Päivystin täällä jo vastausta  Wink

21 tuo näyttää olevan lyhyellä matikalla!
tallennettu

Asc Jousimies
Au Neitsyt
Kuu Kaksoset
Apina

Punainen kosminen maa
Elämänpolku 11
marix
Astro-nauttija
****
Viestejä: 834



Profiili
« Vastaus #821 : 29.12.2007 01:27:26 »

1+0+1+2+2+0+0+8 = 14
tallennettu

aurinko , jupiter , uranus ja neptunus jousimiehessä
merkurius kauriissa
kuu vesimiehessä
askendentti ja mars vaa'assa
venus , pluto ja saturnus skorpionissa
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #822 : 29.12.2007 01:27:58 »

Olipas tekstiä, vaikuttavaa! Mieheni on muuten kauris.  Wink

Kyllä, pyrin hoitamaan myös itseäni. On tarpeen! Kiitos osuvasta kortista!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #823 : 29.12.2007 01:36:29 »

Yussra. Sinun vuosikorttisi ensivuodelle synttäreistäsi alkaen on

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu - paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaan tempaamana. Pienen “minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen ykseyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoituksia pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita - jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kulmissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. “Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmät: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista
loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.

Koska kortti on henkilökohtainen vuosikortti se ei tarvinne mitään erillistä tulkintaa Smiley huomaat kyllä itse miten se vaikuttaa ja miten kortin korostamat asiat pomppaavat esiin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #824 : 29.12.2007 01:37:59 »

Marix. Sinun vuosikortti vuoden 2008 synttäreistäsi lähtien vuoden 2009 synttäreihisi asti on

TAITO
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin kortissa Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa
Vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. Oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaan että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
Päätelmät: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa siäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkoopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
Kysymys:Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
Ehdotus:Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
Vahvistus: Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Koska kortti on henkilökohtainen vuosikortti se ei tarvinne mitään erityistä tulkinaa Smiley Huomaat kyllä itse miten kortti vaikuttaa elämääsi ja miten sen korostamat asiat pomppaavat eteesi.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: