Sivuja: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 704577 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #720 : 10.12.2007 00:21:20 »

Jankat. Kortit sinulle tulevat järjestyksessä työ, parisuhde ja yleinen.

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosta kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Työn suhteen ei ole menestystä tarjolla tällä hetkellä. Pikemminkin pään seinään hakkaamista, epäonnistumisia, voimien hupenemista ja riittämättömyyden tunnetta. Et koe olevasi sopusoinnussa eteenkään töittesi/työttömyytesi kanssa, luova energia on tukossa, ilo puuttuu. Menestystä ei tällä saralla ole nyt tiedossa. Se voi merkitä, että nyt on meneillään aallonpohja-kausi, jota seuraa taas aallonharja tai vastaavasti kortti on kehotus katsoa peiliin ja todeta, missä ollaan. Olisiko aika uuteen - uuteen työhön, uuteen elämäntapaan, uuteen ajatusmaailmaan, uuteen asennoitumiseen tms?

PAHOLAINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kauris, uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys

Paholainen on yksi tarotpakan väärinymmärretyimmistä korteista. Ymmärtääksesi tätä korttia sinun täytyy vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta.
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikausiin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmassa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on neljä naisen ja neljä miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Fallosmainen pylväs ulottuu maalauksen yläreunaan saakka. Se ulottuu läpi taivaiden. Tätä symboloi pylvään ympärillä oleva tähtien jumalattaren Nutin vartaloa kuvaava kehä. Pylväs ulottuu myös alas maan keskukseen saakka.
Tämä maan keskuksen ja kosmoksen yhdistäminen on upea luovan energian kuvaus. Syvälle maahan ankkuroituminen sallii tummanruskean maan energian nousta ylös Näin se voi sulautua ylhäältä tulevaan kullankeltaiseen kosmiseen energiaan. Tämä kosmisen energian ja maan energian yhteensulautuminen inspiroi sinua luovasti. Pystyt ilmaisemaan tätä inspiraatiota.
Pan-Jumalan otsassa näkyy hänen avoin kolmas silmänsä. Tämä viittaa hänen suuriin kykyihinsä yliaistillisten havaintojen alueella. Hän on näkijä, joka ei näe ainoastaan sitä, mikä on ilmeistä, silmin nähtävää. Hän näkee myös asioiden syvemmän olemuksen.
Hänen ilmeestään loistaa hyvin huumorissävytteinen tyytyväisyys. Kaikki ne ihmiset, jotka ymmärtävät maailman syvemmän olemuksen, voidaan tunnistaa heidän huomattavasta huumorintajustaan (esimerkiksi Castenadan Don Juan). Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä. Käsityksemme paholaisesta liittyy tavallisesti raakalaismaisuuteen ja eläimellisyyteen. Olemme tämän käsityksen vankeja. Mutta Pan virnistää ihmisille ja heidän projektioilleen, joille he ”demonisoivat” hänet. Viisaudessaan hän näkee, että itse asiassa jokainen halu, jokainen tunne tai teko, jolla jotenkin vangitsemme itsemme kuin myös halumme omistaa kaikki, johtavat vain turhautumiseen ja kärsimykseen. Ihmiset päätyvät tähän näkemykseen vasta koettuaan tuon kaiken omakohtaisesti moneen kertaan. Mitä suuremmaksi ymmärryksesi kasvaa ja mitä tietoisemmaksi tulet, sitä enemmän voit todella nauttia. Kun vapaudut kaikista moraalirajoituksista, voit antautua äärimmäisen aistillisesti maallisille nautinnoille. Löydät ekstaasin kaikissa sen ilmenemismuodoissa ja maistat jumaluuden kaikessa olevassa. Nautit ja jatkat matkaasi takertumatta.
Päätelmät:  Jotkut ihmiset saattavat ”demonisoida” sinut, haluavat nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidät humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalat maassa!
Kysymys: Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Ehdotukset: Istuudu mukavasti mietiskelemään. Kiinnitä huomiota hengitykseesi. Kuvittele, että jokaisella uloshengityksellä selkärankasi alaosasta kasvaa juuri, joka työntyy syvälle maan keskukseen – se tapahtuu nopeasti. Tunne seuraavaksi kuinka jokaisella sisäänhengityksellä maan energia virtaa sinuun täyttäen koko kehosi. Anna sitten tietoisuutesi siirtyä päälakeesi. Avaa itsesi kullankeltaisella kosmiselle energialle. Tunne kuinka se sekoittuu maan energian kanssa ja täyttää kehosi.
Vahvistus: Olen oman elämäni herra.

Parisuhteessa olisi tämän kortin mukaan urauduttu vanhoihin uomiin ja ajatusmaailmoihin, jotka kuihduttavat suhdetta. Aistillisuus on aikansa elänyt, huumori kadonnut ehkä melkeinpä kokonaan. Asiat otetaan aivan liian vakavasti ja ehkä parisuhteessa tuo kaikki ahdistus purkautuu ulos syyttelynä: miksi et ole tehnyt sitä tai tätä, miksi teit noin, aina sinä vaan sitä ja tätä.
Nyt piut paut tuollaiselle! Kumppania ei voi pakottaa muuttumaan, mutta aloita muuttumalla itse. Hankalat tilanteet tulevat aina eteen, mutta todellisen riidan aikaansamiseen tarvitaan aina kaksi henkilöä. Ewrityisesti silmiini kortista sinulle neuvoksi osuu lause "Vain ymmärtämättömät ihmiset ovat kuolemanvakavia ja täysin samaistuneita omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä." Hellitä! Vaikka mies olisi täysi pässi niin entäs sitten? Ei sinun tarvitse olla toinen pässi, vaan hellittää ja tuumata, että jaha, vai niin Grin Eri asia tietysti, jos suhde on ajatunut jo totaaliseen umpikujaan, josta ei tunnu olevan tietä ulos ja suhde oireilee vakavasti.
Pilkettä parisuhteeseen!


MIEKKOJEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Tämä on hiukan hankala tulkita, mutta näkisin kortin sanovan, että elät yhä naamio kasvoillasi. Tiedätkö, kuka todella olet ja mitä todella haluat? Uskallatko sanoa sen ääneen ja myöntää, että asia on näin, tällainen minä olen? Kortti tuntuu olevan kutsu tutustua Itseen ja hellittää itsestä, egostasi, joka on sinun naamiosi. Kun kuolemme, naamiomme jää tänne ja kuolee ruumiimme mukana, mutta Itse, sielu, palaa takaisin kotiinsa ja siirtyy tarvittaessa jälleen toiseen elämään, jossa hän saa uuden kehon lisäksi uuden naamion. Niin monta kertaa täällä eletään, kunnes tajutaan, että minä en ole tuo naamio. Naamio on naamio ja voin milloin tahansa lakata käyttämästä sitä ja samaistamasta Itseäni siihen.
Kortti tuntuu olevan jatkoa parisuhteen Paholaiselle - kehotus luovuttaa egosta - naamiosta - josta kaikki ikävä ja haasteellinen kumpuaa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #721 : 10.12.2007 00:26:29 »

Seija. Nostin työtoiveillesi kortin ja tällaista sanotaan:

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy van siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloivat kortissa olevat kristallipyramidit. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasti hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämättömän vakuuttuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esiin nouseva epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla vielä pidättelet itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Ahaa, vai tällainen kortti. Sanoisin tämän pohjalta, että jos et vielä ole saanut töitä (olet saanut odottaa vastaustani aika kauan), niin älä huolestu. Voit yrittää hakea töitä, mutta tällä hetkellä tilanne elämänsuunnitelmassasi on, ettei vielä ole töiden aika. Nyt kysytään odottamista ja suurta kärsivällisyyttä. Työt tulevat kyllä jos ovat tullakseen, mutta eivät vielä. Silmiini nousi tästä kortista ihan eniten tuo vahvistus: uskotko todella olevasi valmis vastaanottamaan töitä? Uskotko, että saat vielä töitä? Siihen pitää nyt uskoa, tämä on kärsivällisyyshaasteen lisäksi uskomisen haaste. Usko siihen, että ansaitset uuden työpaikan ja että se tulee sinulle JUURI oikeaan aikaan JUURI silloin kuin pitääkin. Ei yhtään liian myöhään eikä aikaisin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #722 : 10.12.2007 00:30:40 »

Kiivi. Matkasuunnitelmille tuli tällainen kortti:

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Haha, onpas hassu kortti tulkittavaksi tätä matkaa ajatellen! Cheesy Uskoisin kuitenkin, että matka on henkisesti rikastuttava kokemus ja se antaa sinulle paljon. Ehkä se avaa silmiäsi, määränpääsi tekee sinuun niin lähtemättömän vaikutuksen että eräs päivä huiomaat palanneesi sinne ja alat suorittaa jotain elämällesi tärkeää tehtävää, jota et olisi ryhtynytkään tekemään ilman tätä nyt tulevaa matkaa. Jotain tämänsuuntaista. Kaikki on kytköksissä kaikkeen ja jokaisen fyysisen verhon takaa paljastuu jotain Jumalallista ja pyhää, jonka voit tuntea ja ymmärtää, jos haluat.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #723 : 10.12.2007 00:41:23 »

Kuutiikeri.  Tiivistin tuon työ/opinto/projekti kysymyksen yhdeksi kysymykseksi, sillä ilmeisesti tuo projekti painoi mieltäsi ihan eniten. Kysyin, miten voisit parhaiten toimia projektissa (toivottavasti se ei ole jo ohi xD) Siihen tulee kortti ensin. Viimeinen kortti on rakkaudelle.

MIEKKOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Ilman vesielementti, tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton

Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Kuningattaren pään takana olevat kristallit ovat uudenlaisen selkeyden vertauskuvia ja ne tukevat taustalla olevan lapsen päätä. Hylättyjen naamioiden takaa paljastuu luonnollinen, lapsenomainen viattomuus, joka on nyt päästetty vapauteen. Lapsen avoimuus ja vastaanottavaisuus yhdistyneenä terävään, kristallinkirkkaaseen toisen ihmisen tai tilanteen ymmärtämiseen on terapeutin tai neuvonantajan työn perusvaatimus. Hänen täytyy olla valmis pudottamaan naamionsa eikä hän saa antaa itsensä kietoutua tilanteen sisältämiin moninaisiin tunteisiin. Vain sillä tavoin neuvonantaja ansaitsee todellisen luottamuksen ja säilyttää itsellään todellisen kyvyn tarjota parantavaa apua.
Päätelmät: Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäytymismalleista. Tämä saattaa tuoda tullessaan tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Kysymykset: Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmiten piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi eri rooleissa. Jatka vielä joidenkin roolien näyttelemistä, mutta nyt tietoisemmin. Näyttele niin, kunnes et enää samaista itseäsi niihin.
Vahvistus: Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.

Avainsanoissahan nuo tärkeimmät asiat tulevatkin esiin. Nyt kaivataan älyä, loogisuutta, puoluettomuutta ja pohdiskelua. Projektissa on ilmeisesti mukana useita henkilöitä, joten nyt sinun täytyy heittää pois "tykkään tosta, mutten tosta henkilöstä"-ajatukset sun muut pois. Projekti ei kaipaa nyt mitään henkilökohtaisia tuntemuksia siitä, kuka on minun kaveri ja kuka ei Cheesy Tärkeintä on, että saatte hommat tehtyä. Siihen naamioiden rikkominenkin voisi tässä yhteydessä merkitä. Ole oma Itsesi, sielu, joka rakastaa ja ymmärtää kaikkia eikä välitä siitä millaisia muut ovat, toisin kuin ego - naamiosi - joka purkittaa kaikki kanssaihmiset mukaviin ja ei-mukaviin tyyppeihin.

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Avainsanat: Merkurius Härässä, huolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa – yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä, vieläkin toivottomammalta. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selittää seuraavalla tavalla:
- Punainen Kolmio: oma energiasi on estynyt
- Keltainen Kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
- Vaaleansininen Kasvava Kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
- Musta Soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
- Sininen Ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

Rakkausrintamalla on mietittävää. Oletko kiivas luonne? Silloin kortti viittaisi siihen, että parisuhteen tasapaino ja omakin tasapainosi järkkyy turhan draamailun, kiukuttelun ja mustasukkaisuuden myötä. Jos et ole räjähtelevää tyyppi niin hyvä, mutta mieti silti mitkä ajatukset, uskomukset tai huolet estävät parisuhteen muodostumista. Mikä tuolla takaraivossa ei anna sinun nauttia suhteestasi, kun sinulla sellainen on?
Jos murehdit, saatko koskaan rakkautta elämääsi, jätä murehtiminen. Jokainen parisuhde on tähtiin kirjoitettu, sinun ja kumppanisi päättämä ennen syntymäänne ja se tulee elämääsi juuri silloin, kun on sen aika. Etsitpä tai olitpa etsimättä. Ei siis huolta. Kaikki tarvittava tapahtuu aikanaan. Keskity vain elämään ja olemaan Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #724 : 10.12.2007 00:49:10 »

Enkulii. Nostin sinulle vain yhden kortin, sillä masennushan osaksi johtuu siitä, ettei koe saavansa rakkautta tai olevansa sen arvoinen. katsotaan, mitä kortit sinulle neuvovat.

MIEKKOJEN RITARI
Avainsanat: Ilman tulielementti, päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttä laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä lepää ennen kuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat hänelle valon nopeudella. Ritari todellakin hallitsee mielikuvitusrikkaan ja joustavan ajattelun taidon ja sitä hän käyttääkin päämääriensä saavuttamiseen. Tämän vertauskuvana hänellä on kullanvihreä haarniska. Ritarin kypärässä olevat neljä siivekettä kuvaavat neljää ilmansuuntaa ja sitä, ettei hänen ajatuksensa voima ole sidottu sen enempää aikaan kuin paikkaankaan.
Miekkojen Ritarin voimakas älyllinen päättäväisyys yhdistyy syvään tunteiden huomioonottamiseen. Vain päämäärät, joiden tavoittelemiseen liittyy tunteita, voivat sytyttää tuonkaltaisen kiihkon. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa. Tätä symboloivat hänen rinnallaan lentävät kolme pääskyä.
Ritari käyttää kumpaakin miekkaansa – sekä oikeassa kädessään olevaa pitkää että vasemmassa kädessään olevaa lyhyttä – tasavertaisesti. Ne kuvaavat kahta voimaa, yangia – maskuliinisuutta, analyyttisyyttä – ja yingiä – feminiinisyyttä, intuitiivisuutta – joita molempia hän tarvitsee tasapuolisesti päästäkseen eteenpäin. Koska ritari käyttää kykyjään tasapainoisesti ja oikealla tavalla hän näyttää olevan yhtä laukkaavan hevosen kanssa.
Päätelmä: Nyt on aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne
Kysymykset: Tiedätkö päämääräsi? Mitä tapahtuu, kun saavutat sen?
Ehdotus: Kuvittele, miten voit parhaiten nauttia menestyksestä.
Vahvistus: Tiedän päämääräni ja sen, mitä varten ponnistelen. Jokainen päämäärä on vain välipysäkki matkalla kohti lopullista päämääräni.

Masennus näyttäisi tulleen siitä, että elämä on tuuliajolle. Et tiedä mistä tulet, minne menet tai mitä ylipäätään pitäisi tehdä. Päämäärä on kadonnut ja olo on kuin olisit hukassa.
Kortti kehottaa sinua asettamaan Itsellesi päämäärän, joka saa sinut yhtä innostuneeksi kuin Miekkojen ritarin, joka kiitää tuulenlailla eteenpäin väsymättä tai pysähtymättä. Hän huomioi ympäristönsä - aivan kuten metsästäjän tuleekin - mutta pysyy silti kiinni päämäärässään. Jos hän on menossa metsästämään jäniksiä, hän ei pysähdy metson kohdalla, ammu sitä ja palaa takaisin kotiin. Ei suinkaan! Hän voi ohittaa metson tai metsästää senkin, mutta ritari on tyytyväinen vasta saatuaan jäniksensä, jota hän on lähtenyt metsästämään.
Olipa päämääräsi sitten mikä tahansa, se täytyy nyt pitää terrierin ärhäkkyydellä. Kuvittele itsesi nauttimassa päämäärästäsi - ajatukset vetävät puoleensa sen kohteita. Ajatuksen voima, kuten kortissa sanotaan, ei ole sidottuna mihinkään. Ei sinuun, ei elämäntilanteeseesi, ei taloudelliseen tilanteeseesi, ei sukuusi, ei masennukseesi, ei mihinkään. Ajatuksilla ei ole rajoja, joten voit keskittyä ajattelemaan vaikka Karbiain 3 viikon risteilyä 15 unelmakollin kanssa köllötellen, jos niin haluat! Cheesy Ehkäpä saat sen risteilysi jossain vaiheessa tai jotain muuta yhtä hyvää ^_________^ Onhan se parempi kuin keskittyä ajattelemaan 24/7 "nyyh, olen ihan yksin, kukaan ei halua minua, en ikinä saa miestä, olen ruma enkä kelpaa yyhyy", koska sitten siinä kay juuri noin. Universumin ajatusvoima ei katso haluatko todella sitä mitä ajattelet. Se katsoo vain, että se mitä ajattelet eniten tulkoot sinulle.
Kaikki on kiinni Itsestä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #725 : 10.12.2007 01:00:10 »

Loststar. Koska juurichakra ja kurkkuchara ovat kaksi erillistä chakraa omina hallinta-alueineen, nostin kummallekin charalle kortin. Ensimmäinen on juurelle ja toinen kurkulle.

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Simppelisti - tasapainotat juuricahrkaa luopumalla peloistasi. Pelot kuuluvat osaksi olemassaolon fyysiseen selviytymiseen, jota ego hallitsee. Siihen kuuluu mm. itsesuojeluvaisto. Juurichakra huolehtii perustarpeistamme, kuten ravinnosta, turvallisuudesta, levosta ja muusta elossasäilymiselle tarpeellisesta. Kaikki omaan selviämiseen liittyvät pelot siis pois kiusaamasta juurichakraa!

MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Onpas vaikea! Käänteisenä tämä sanoisi kuitenkin, että et pelkää pettymyksiä, eikä niitä pitäisikään pelätä. Kuuntele mitä sanottavaa sisimmälläsi on ja uskalla sanoa se ääneen - oli se sitten viesti sinulle tai ulkomaailmalle - jottei tuo energia jää jumiin kurkkuchakran kohdalle. Älä anna henkisyyden voittaa kuitenkaan niin totaalisesti, että unohtaisit materiaaliset seikat ja alkaisit halveksia niitä huonoina. Tässä kortissahan materia on voittanut henkisyyden niin, että koko homma on menyt plörinäksi, mutta aivan samouin myös henkisyys voi voittaa materian niin, että kaikki menee ihan plörinäksi. Elämme kuitenkin materialisessa maailmassa, jossa on materiaalisia asioita hoidettavana - tärkein niistä kehomme Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #726 : 10.12.2007 01:10:23 »

Sunangel. En tiedä osaanko sanoa korteilla, että justiinsa nyt tähän aikaan tulee rahahuolet loppumaan, mutta katsotaan mitä sieltä yleensäkin nousee.

MALJOJEN KUUTONEN – MIELIHYVÄ
Avainsanat: Aurinko Skorpionissa, himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen

Maljojen Viitosessa kuvattu pettymyksen pelko on voitettu. Ruumis ja sielu ovat puhdistuneet ja ne ovat valmiina nautinnolliseen vuorovaikutukseen rakastetun kanssa.
Lootus puhkeaa kukkaan hehkuen herännyttä elinvoimaa kuvaavia keltaoransseja värejä. Maljat on tehty kuparista, sisäistä parantumista symboloivasta metallista. Käärmeet kuvaavat seksin luonnollisen kokemisen aikaansaamia muutoksia. Ylitsevuotavat tunteet virtaavat kukinnoista maljoihin, joiden jalat on tehty harvinaisista ja arvokkaista hedelmistä.
Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan tunteittesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jännittynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisessa on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen.
Päätelmä: Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osittaa kiitollisuuttasi
Kysymys: Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksista, jotka estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteesta?
Ehdotus: Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa ne kumppanisi kanssa
Vahvistus: Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot.

Jaa, jaa. Ensimmäinen ajatus tästä on, että ryhdy vetämään rahaa puoleesi ajatuksillasi. Pyydä Korkeimpia Tahoja pitämään sinusta huolta ja olemaan apunasi, kun tarvitset. Saat nähdä, ettei sinua jätetä heitteille. Lähetät pyyntösi ja keskityt ajattelemaan, että selustasi on jatkuvasti turvattu, eikä sinun tarvitse huolehtia. Jos alat huolehtia ja murehtia, menettää uskoasi onnistumiseen ja hyvään, hidastat asioiden positivista tapahtumaa. Kuvitellaan, että läheinen ystäväsi antaa sinulle korjattavaksi jonkin hänelle tärkeän asian. Sanotaan vaikka, että korvakorun, joka on ystävällesi erittäin rakas ja sinä puolestasi osaat korjata sen aivan loistavasti. Otat ilolla ystäväsi pynnön vastaan ja ryhdyt työstämään korua. Sen sijaan, että ystäväsi odottaisia innoissaan korunsa saamista ehjänä takaisin ja luottaisi siihen, että sinä todellakin osaat tehdä korusta aivan uudenveroisen, hän seisookin vieressäsi ja jankkaa, ettei koskaan taida saada koruansa takaisin ja et sinä varmaan osaa korjata sitä ollenkaan. Huono tulee, ei onnistu, ei kannata, parasta heittää koko koru pois. Mitenhän nopeasti saisit korun korjatuksi? Huvittaisiko sinua korjata sitä ollenkaan? Millainenhan lopputulos mahtaisi olla korun korjauksen jälkeen?
Samalla periaatteella toimii myös Universumi. Kun lähetät pyynnön Korkeimmille usko, että saat apusi sen sijaan, että jatkaisit ajattelemista siitä, miten kaikki menee kuitenkin huonosti, ei sinua auteta, rahaa ei tule ja mitään hyvää ei tapahdu.
Niillä rahoilla, joita sinulla nyt on, keskity nauttimaan elämästä! Mitä enemmän anna, sitä enemmän saan! Feng Shuin mukaan silloin, kun  on ihan PA täytyy ostaa jotain, mistä on aina haaveillut, koska se pistää raha-energian kiertämään entistä positiivisemmin! Rahahan on vain energiaa ja kun koko olemassaolo koostuu loputtomasta energiasta et yksinkertaisesti voi imea universumia tyhjiin rahasta! Cheesy Nauti siitä, mitä sinulla on ja arvosta pieniä asioita.
Sinä selviät kyllä aivan varmasti!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #727 : 10.12.2007 01:17:45 »

Sahame. Eka kortti on työlle ja toinen rakkaudelle/tavatulle miehelle.

MALJOJEN KYMPPI – TÄYTTYMYS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäisen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamaansa kauneutta.  Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa.  Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, jota tarvitsen ollakseni onnellinen.

Suosittelisin, että yrittäisit hakea töitä. Yrität ainakin tehdä asialle jotakin. Saat töitä sitten, kun on niiden aika, mutta nyt voit ryhtyä näkemään vaivaa asioiden eteen. Voin omasta kokemuksesta sanoa, että kun töiden aika tulee sinut LAITETAAN töihin eikä kysellä, että mites olis, haluaisitko duunia? Grin Keskity odotteluaikana nauttimaan pienesi seurasta. Muista erityisesti tämän kortin vahvistus!

LANTTIEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Käänteisenä kortin avaisanat paljastavat jo, ettei suhde tavatun miehen kanssa ole suotuisa. Eheys muuttuu hajoamiseksi, menestys epäonneksi ja rikkaus köyhyydeksi. Eniten osuu silmiin päätelmän lause "opi käyttämään siipiäsi". Kun tiedät TODELLA, miten lentää yksin, niin yksin, ettet tarvitse ketään toista vierellesi voidaksesi lentää, kumppani lentää sinun luoksesi. Todellisuudessa me emme tarvitse mitään emmekä ketään. Meillä on jo kaikki.
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #728 : 10.12.2007 09:52:42 »

 smitten AthaMaarit ...

No nytpä on näin ETTÄ lähes koko "repertuaarini" on muutoksessa, ja nyt kiinnostaa tietää että minkä antaa olla ja mihin kiinnittää huomiota - kun  näin paljon on muutoksessa niin  Shocked
SIIS
* suhteellisen pitkä suhde päättyi - yhteinen päätös ... mitä nyt Huh?
                                 
* Olen muuttamassa kuukauden sisällä  - olen toisaalta innoissani ja ihan kutkuttaa ja toisaalta  crazy2 ...
                               
*  Oma fyysinen hyvinvointi on ollut remontissa jo koko syksyn ...  Cheesy
                                 
* Ja henkisyys  Shocked ... ON TÄSSÄ KYMMENEN VUODEN KUHMURAINEN TÖRMÄYSKURSSI/SURVIVAL/SIELUN MUSTAT YÖT / ALKEMISTIn kasvu ja oppi ja vihkimys  matkat takana - että joko "nyt  saa rauhassa jättää menneet" jk. sisnänsä tässä ajassa 10 vuoden aika vaan ikuisuudessa ajatellen varmasti tuhansien vuosien matka on tullut lampsittua noin vertauskuvallisesti  crazy2
                                 
* Ja mikä minusta isona tulee- joko viimein on aika toteuttaa se mistä olen aina haaveillut  smitten  ja mihin suuntaan taloudellinen tilanne ja ja  Shocked  Shocked  Shocked

Tässähän tätä näinä muutoksen kultaisina aikoina ... kiittäen Aaviisuinen smitten

                                 
« Viimeksi muokattu: 10.12.2007 10:27:44 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #729 : 10.12.2007 11:10:23 »

Laitanpa minäkin tänne pitkästä aikaa kysymyksen kun vielä tietäisin miten muotoilisin sen! Huh. Pitää etsiä joku konkreettinen asia mitä kysyä. Se voisi olla joku ongelmapaikka?

No kysyn näin.

1) Tuleeko minulle koskaan mitään yhtä, selkeää elämänkumppania vai aina jotain sielukumppaneita ympäri maailmaa, jotka saattavat kuohuttaa lähisukuani tavalla tai toisella, vaikka minun mielestäni tässä vaiheessa tekemisteni ei enää tulisi kuulua suvulleni? Siis ei ole ketään "omaa", kaksoisliekki on henkimaailmassa kyllä. Tulee kokemuksia, ei sitoumuksia?

Tähän täytyy vielä lisätä - miksihän tapasin sen kauriin aikanaan, kun oli niin ikävä kokemus? (tähän vain lyhyt vastaus) Sen jälkeen on ollut hassua tuon ravun kanssa, mutta mikään ei tunnu enää kovin.. lopulliselta? Ravun kanssa pystyn kuitenkin olemaan sielun ystävä varmasti aina.

2) Muutto on ohi, entä työpaikka. Tuleeko sellainen sopivan hauska ja vauhdikas työ taas tämän jälkeen, koska tunnen tiettyä pysähtyneisyyttä tässä työssä  - en aio jatkaa yritystä - siis pomon ja työntekijöiden asenteen täytyy olla sellainen rajaton, menestyvä ja työtahti kohtuullinen? Tuleeko jotain aivan uutta, vaikkapa matkailu-bisnes-akselilla? Olisi aika laajentaa toimenkuvaa taas.  :Smiley

Suomeksi, mitä on tämä äkillinen valtaisa++, mitä astro koko ajan povaa: jotain muuta mitä ajattelin?

Jousimies
Jupiterin ja Pluton kohtaaminen merkissäsi lähes 200 vuoden tauon jälkeen on upeaakin upeampi onnenpotku, joka parhaassa tapauksessa suuntaa sinut kokonaan uudelle radalle elämiesi kiertokulussa. Sinulle tarjotaan nyt niin valtavaa mahdollisuutta, ettei siitä ole syytä kieltäytyä. Ne, jotka uskaltavat ottaa tämän valtavan askeleen, pääsevät nauttimaan uskomattomasta menestyksestä.



3) Miksi sivubisnekset ovat edenneet viime kuukausina niin hitaasti, aloin jo miettiä alkaisiko jotain uutta, jolla rahoittaa asiat? Tuossa olisi kuitenkin hyvätkin asiat mukana, esim Unicef jne.. eli ei ole vain bisnesvaikuttimet. Olen periaatteessa erittäin hyvä markkinointityössä, tiedän kokemuksesta, eli vähän ihmettelen. Huom tähän asiaan tuli vielä oikein kommellus eilen, viestintä meni sekaisin..

PS Astrologia lupaa koko ajan ihmeellisiä asioita, mutta.. .. nämä suurimmat toiveet, JOS se on esim maan vaihto, ei vaan nyt tapahdu. Matkatkin vähän puissa kun säästän, romantiikka kuitenkin auttaa.

Week of December 10, 2007: This could be the best week of the year for you. There is a major focus in your sign, which is bringing you plenty of positive energy. You seem to be in a very generous mood, with your time and money. On Tuesday Jupiter conjuncts Pluto, which may mean you decide to take up a challenge that has been on your mind for some time. You have the potential to make your biggest dreams come true, and you have so much faith, that you will certainly want to try. You may also be given a gift, get a windfall, or find that the universe rewards you in numerous ways for the good you have done to others.

*Lähinnä siis askarruttaa tämä sielukumppanijuttu ja että vaihdanko työnkuvaa jotenkin.. vanha kyllästyttää..  Kiss kiitos.


« Viimeksi muokattu: 20.12.2007 13:33:20 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Enkulii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Profiili
« Vastaus #730 : 10.12.2007 21:16:54 »

Masennus näyttäisi tulleen siitä, että elämä on tuuliajolle. Et tiedä mistä tulet, minne menet tai mitä ylipäätään pitäisi tehdä. Päämäärä on kadonnut ja olo on kuin olisit hukassa.

Kiitos jälleen AthaMaarit  smitten

Olen kyllä kirjaimellisesti kerrankin ihan hukassa. Yleensä aina selkeät suunnitelmat ja tavoitteet ym pitkälle tulevaisuuteen, mutta nyt sitten yhtäkkiä aivan pihalla kaikesta. Pitääpäs alkaa tekemään taas jonkinsortin suunnitelmia Smiley
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #731 : 10.12.2007 23:10:15 »

Kiitos vastauksestasi!
Ajattelinkin, että ei se mies minua varten ole. ja oikeastaan mielessäni on edelleen se eräs, jolle nostit kesällä mukavan kortin. No, ei se juttelua pidemmälle mennyt ja hän vielä lähistöllä asuu. Mutta niin kaunista hymyä ja katsetta ei hetkessä unohda ja siinä saa miettiä, missä menee ystävällisyyden ja jonkin muun raja...No, eiköhän se sieltä jostain tule...Vähän jo kaipuuta alkaisi olla, kun täysin yksin olen eron jälkeen jo 8 kk ollut....
tallennettu
sunangel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #732 : 10.12.2007 23:51:52 »

Kiitoksia tulkinnasta.  Smiley Tuli hyvä mieli ja hetken mietinkin jonkun kivan ostamista... Uusi käsilaukku, kenties?  laugh Sitten tuli taas tylsä järki tilalle ja mietin sen rahan olevan sähkölaskusta pois Shocked
Mukavaa loppuvuotta ja ensi vuotta tietenkin myös toivotellen: sinulle ja kaikille muillekin,
Sunangel smitten
tallennettu

Better to regret the things you do than the things you don´t do.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #733 : 11.12.2007 00:22:47 »

Lainaus
Sitten tuli taas tylsä järki tilalle ja mietin sen rahan olevan sähkölaskusta pois

Riimuilla on ollut minulle hyvä neuvo - älä este tapahtumaa, jonka pitää tapahtua, kulkemasta lävitsesi. Jos sinun tulee maksaa jokin lasku, maksat sen tietysti, mutta ylijäämällä voit ostaa itsellesi jotain kivaa. Eikä sen laukun tarvitse tietenkään olla kaupan uutuuttaan kiiltävä laukku! Kirppikset ja huutonet ovat täynnä upeita tavaroita pikkurajalla! ^__________^ Miekin olen ostellut oikeastaan kaikki joululahjani Huuto.netistä!
tallennettu
loststar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 40



Profiili
« Vastaus #734 : 11.12.2007 10:11:39 »

Kiitos todella paljon vastauksestasi ja nyt todellakin ymmärrän tämän kaiken mitän pitääkin ymmärtää.Uskomatonta että vastaus olikin juuri se mitä epäilin mutten vaan halunnut sitä uskoa koska pettymyksiä on liikaa ollut viime aikoina elämässäni.
On vain todella vaikeaa luopua peloistani vaikkakin ne ovat kehitykseni esteenä.Olisin todella kiitollinen jos jonkinlaista lisä apua saisin etenemiseen sillä olen huomannut ettei pelkästään yksin ja itsekseen pysty voittamaan tielle tulevia esteitä. Smiley
tallennettu

Teyahta/om bekadze/maha-bekadze radza/samudgate soha
Sivuja: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: