Sivuja: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 704702 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kiivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #705 : 24.11.2007 23:25:39 »

Hei vaan!

Näetkö minulle jo odottani matkan? Onko matka tulokseikas? Smiley
« Viimeksi muokattu: 24.11.2007 23:27:19 kirjoittanut Kiivi » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #706 : 25.11.2007 20:20:13 »

Nyt ihan sellainen ilmoitus, arvon ihmiset, että
minulla alkavat työt maanantaina 26.11. Työ kestää aina toukokuun loppuun saakka. Töiden lisäksi minua työllistää sarjakuvaprojekti ehkä jopa maaliskuulle saakka. Kaiken lisäksi joutunen netittömäksi tässä jossakin vaiheessa vuodenvaihdetta muuton vuoksi ihan joksikin aikaa, joten vastauksia en pääse antamaan kuin korkeintaan kirjastonkoneilla. Tietokone netin kanssa on tosin hankintalistan ykkössijalla!

LISÄKSI TAROTKIRJA HÄVIÄÄ KÄYTÖSTÄNI MUUTON JÄLKEEN! Jos siis saat kortin, johon minulla ei ole tulkintaa kirjoitettuna ylös jonnekin, joudun vaihtamaan sen riimuksi, kunnes saan kirjan ostettua itselleni.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #707 : 25.11.2007 20:24:41 »

Elwyn. Töiden ollessa kyseessä päädyin riimuun.

URUZ
Avainsanat. Vahvuus, Miehuus, Naiseus, Villi Härkä

Tämä on loppuunsaattamisen ja uuden alun riimu. Sen nostaminen merkitsee, että elämäsi ei mahdu enää entisiin puitteisiinsa, joten ne täytyy hylätä, jotta elämän energia vapautuu uuden syntymään, uuteen muotoon. Uruz on siirtymäriitin riimu ja sellaisena osa sisäisen muuttumisen sarjaa.
Positiiviseen kasvuun ja muuttumiseen voi, osana ikuisen uudistumisen kiertoa, sisältyä sukellus pimeään. Kuten luonnossa, kehitys käsittää viisi vaihetta: kuolema, mätäneminen, hedelmöitys, itäminen, jälleensyntymä. Tämänhetkiset tapahtumat saattavat aiheuttaa sen, että käyt läpi kuoleman sisimmässäsi. Sisäinen muutos ei tule koskaan pakkona – meillä on aina vapaus vastustaa – mutta muista, että uusi muoto, uusi elämä, on aina parempi kuin vanha.
Valmistaudu siis mahdollisuuteen, joka ilmaantuu menetyksen muodossa. Kyseessä saattaa olla jonkun sellaisen henkilön tai asian menetys, johon sinulla on ollut tiivis tunneside ja jonka KAUTTA sinä elät osaa elämästäsi. Tuo osa sinun on nyt otettava haltuusi ja elettävä se itse. Tuo side katkeaa nyt jollain tavoin, suhde muuttuu olennaisesti. Tuhkasta syntyy jotain uutta, löydät kokonaan uuden näkökulman.
Uruzin alkuperäinen symboli oli ”villi härkä”. Kun villi härkä kesytettiin – lähes ylivoimainen tehtävä – se pystyi kantamaan raskaita taakkoja. Opi sopeutumaan sellaiseen luovan kauden vaatimuksiin. Tähän riimuun liittyy lujia periaatteita ja samalla vaaditaan nöyryyttä, sillä osatakseen hallita on opittava palvelemaan. Tämä riimu tekee tiettäväksi, että sinun sielusi ja koko universumi tukevat kasvuasi

Hae ihmeessä vastaantulleeseen työpaikkaan ja jos olt jo hakenut, oikein hyvä! Uruz on matkanteon ja suotuisan kasvamisen riimu. On aika kasvattaa osaamistasi ja kokemuksiasi. Älä turhaan vähättele itseäsi muihin nähden! Minäkin olen päässyt nuoresta iästä huolimatta töihin ties minne ilman alan kokemusta tai koulutusta! Cheesy Kyllä se työpaikka järkkääntyy, jos sinun on tarkoitus sinne päästä.
Uruzin varjopuoli kertoo, että uusi tilanne saattaa ollla pelottava ja jännittävä. Ehkäpä koet töiden alettua, että voi vitsi, en mie sittenkään taida osata, mitenhän tässä käy. Hätää ei ole, eikä kukaan pistä osaamattomuuttasi pahakseen. Lykkyä pyttyyn siis!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #708 : 25.11.2007 21:47:57 »

SatuT. Sinulle tulee tarotia ja riimua. Ensimmäinen vastaus on ystävyyssuhteelle, toinen terveydelle ja kolmas raha+sairaslomapäätökselle.

SAUVOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Tuli, korkea tai voimakas energia, transformaatio

Sauvojen Ässää kuvaa valtava liekehtivä soihtu, joka symboloi Sauvakortteja hallitsevan tulen elementtiä. Tämä on tarotpakan toiseksi korkein kortti: Aurinko on korkein. Sauvojen Ässä kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Valo säkenöi kaikkiin suuntiin kuvaten tulenlieskoista leiskuvaa voimaa. Kaiken läpi tunkeva energia järkyttää sitä turvallisuutta ja varmuutta, johon olet takertunut ja tuhoaa sen.
Kun kaikki esteet on raivattu pois tieltä, kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää, että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se. Seuraava askel esteiden poistamisen jälkeen on löytää oikeat puitteet, joissa vapautunut energia voi alkaa toimia.
Päätelmät: Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikki keksiäksesi miten ja missä voit ja haluat käyttää sitä!
Kysymykset: Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?
Ehdotus: Nosta kortti edellä mainituille asioille.
Vahvistus: Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti

Sauvojen Ässä on tulen kortti. Oletko kenties tempperamenttinen luonne vai onko ystäväsi tempperamenttinen? Oli miten oli, tulipalo silloin tällöin tekee hyvää, sillä se polttaa vanhan  pois uuden tieltä. Ehkä mihinkään vanhantyyliseen ei ole enää paluuta, ehkä vanha jatkaa matkaansa uudistuneena, mutta muutosta on silti tapahtunut suuntaan tai toiseen.
Näkisin, että kortti kehottaa teitä ilmaisemaan mielipiteenne avoimesti toisillenne, sillä tämä puhdistaa välillänne olevaa ilmaa, kunhan ette jää roikkumaan kiinni toisen sanoihin turhasti. Kokeile kepillä jäätä rauhassa, joko ystäväsi olisi jo leppynyt. Ystävyys olisi minun näkemyksen mukaan palautettavissa, mutta se vaatii anteeksiantoa.


TYHJÄ RIIMU
Avainsanat: Se mitä ei voi tietää, Odin-jumala

Tyhjä on loppu, tyhjä alku. Tämä on täydellisen luottamuksen riimu, joka näyttää sinulle yhden elähdyttävän hetken ajan kohtalosi hyvin läheltä, kohtalosi, joka yhä uudelleen nousee kuin feeniks-lintu menneen tuhkasta.
Tyhjä riimu voi ennustaa kuolemaa. Mutta se kuolema on yleensä symbolinen ja voi viitata mihin tahansa tämänhetkistä elämääsi. Minän kontrollin hellittäminen on äärimmäinen haaste hengen soturille. Tässä Se mitä ei voi tietää ilmoittaa sinulle, että se toimii sinun elämässäsi. Tyhjyydessä ovat kaikki mahdollisuuden vähentymättöminä. Samalla kertaa raskaana ja tyhjänä se käsittää kaiken olevan, kaiken mikä voi tulla olevaksi.
Tyhjän riimun nostaminen tuo pintaan sisimmät pelkomme. Epäonnistunko? Tulenko hylätyksi? Otetaanko kaikki pois? Ja kuitenkin tuo tyhjyys pitää sisällään meidän korkeimman hyvämme, parhaimmat mahdollisuutemme ja hedelmälliset unelmamme.
Tämä riimu vaatii valmiutta ja sallivuutta, sillä kuinka voit kontrolloida sitä mikä ei ole ottanut vielä muotoa? Tämä riimu vaatii usein hurjaa rohkeutta, lähestulkoon hyppyä tyhjin käsin tuntemattomaan. Sen nostaminen on uskosi selvin testi.
Jossain mielessä tyhjä riimu edustaa karman polkua – kaiken tekemäsi summaa ja tämänhetkisen ja tulevan minäsi rajoja. Samalla tämä riimu opettaa, että vanhat karman velat muuttuvat ja kehittyvät sinun muuttuessasi ja kehittyessäsi. Mikään ei ole ennalta määrättyä, mikään ei ole väistämätöntä. Jos todellakin on ”asioita, joita jumalat pitävät salassa”, sinun tulee vain muistaa, että se mikä merkitsee on tuntemattoman luova voima.
Tyhjän riimun nostaja, rohkeutta: tyhjyydestä nousevat elämäsi muutoksen voimat.

Terveyden reistailun syy taitaisi olla tyhjään imeytyminen. Olet kuluttanut energiasi jollakin tasolla loppuun, joka kostautuu ja ilmenee sinulle terveyden reistailuna. Kyseessä voi olla myös karmallinen sairastuminen, eteenkin, jos et mielestäsi ole rasittunut tai sairaus on vaivannut sinua hyvin kauan.
Jotenkin tulee mieleen, että "se, mitä ei voi tietää" voisi viitata tässä siihen, että ehkä et koskaan saa IHAN tarkalleen selville, mistä sairaus tuli? Kuitenkin terveys reistailee ja nyt on vain uskottava Itseen ja Elämään. Mahdollisuuksia on aina olemassa.


JERA
Avainsanat: Sadonkorjuu, Hedelmällinen jakso, Yksi vuosi

Jera on suotuisten tulosten riimu ja se pätee kaikkeen toimintaan ja kaikkiin pyrkimyksiin, joihin ryhdyt. Tämän riimun nostaminen rohkaisee sinua pysymään hyvällä mielellä. Muista kuitenkin että mitään nopeita tuloksia ei ole odotettavissa. Kaikki vaatii aikansa; tätä kuvaavat avainsanat ”yksi vuosi”: kylvämisestä sadonkorjuuseen, hedelmöityksestä syntymään kuluu oma aikansa.
Olet muokannut maan ja istuttanut taimet. Nyt sinun on hoidettava niitä huolella. Niille, joiden työ vaatii pitkän kypsymiskauden, Jera tarjoaa rohkaisua menestystä lupaamalla. Muista, että tulokseen pääseminen vaatii kaukokatseisuutta ja kestävyyttä.
Oletko kuullut tarinan viljelijästä, joka oli niin innokas auttamaan kylvöksiään, että kävi yöllä nykimässä vasta maasta työntyneitä versoja? Jokea et voi työntää, jotta se virtaisi nopeammin, etkä myöskään kiirehtiä satoa. Anna myös kärsivällisesti aikaa omalle prosessillesi, jotta se aikanaan johtaisi itse sadonkorjuuseen.

Haha, kärvisällisyyttä opetetaan nyt ihan olan takaa, samoin kuin luottamusta sekä uskoa hyvään. Pidä mieli positiivisena! Raha- ja sairasloma-asiat järjestyvät juuri oikealla hetkellä. Jaksa vain odottaa vielä ja pitää mieli positiivisena. Parasta olisi, jos unohtaisit koko asian miettimisen. Slloin annat elämämme vapaat kädet ja osoitat, että luotat siihen täydestä sydämestäsi. Asioiden märehtimättä jättäminen helpottaa myös sinun oloasi ja voisit sen sijaan keskittyä kaikkeen mukavaan puuhailuun.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #709 : 26.11.2007 19:21:28 »

Elwyn, sinä tiedät tulkinnan riimuun parhaiten, joten onnea matkaan! ^____^
tallennettu
kalakukko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #710 : 26.11.2007 19:29:41 »

Hei AthaMaarit!
Katsotko ystävällisesti mitä näet minun työ- ja raha-asioihin. Olen ollut yli vuoden työttömänä. Kokemusta on sihteerintöistä ja niitä olen hakenut muttei tärpännyt. Olisi mukava päästä taas kotoa pois sosiaalisiin ympyröihin. Voit valita miten katsot, kiitos jo etukäteen. Smiley
tallennettu

Aurinko Kalat
Kuu Skorpioni
AC Kauris
MC Jousimies
Kiinalainen: Kukko
Kuutiikeri
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65



Profiili
« Vastaus #711 : 26.11.2007 23:11:51 »

Minä en ymmärrä mitään näistä selvännäköjutuista, mutta voisitko katsoa seuraavien kuukausien kannalta työ/keskittymis asioiden tiimoilta mitä minulle näkymissä? siis työ, opiskelu, tavallaan sosiaalinenkin vaikuttaminen, oma keskittyminen projektiin...  entäs rakkaus?
 Wink
tallennettu
viherpippuri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« Vastaus #712 : 03.12.2007 16:17:06 »

Kiitos tulkinnasta, AthaMaarit!  smitten

Sulattelemista on tässä elämäntilanteessa...  Undecided
tallennettu

aurinko jousimies askendentti vaaka kuu rapu
Enkulii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Profiili
« Vastaus #713 : 03.12.2007 18:30:05 »

Hei AthaMaarit  smitten

Jaksaisitkohan taas katsoa? Yleisnäkymät elämästä olisivat tervetulleita ja tarkennusta terveyteen ja rakkauteen. Monista asioista johtuen viimein puhkesi masennus eikä valoa kyllä näy missään. Tätä tilannetta auttaa yksinäisyys, sillä rakkauden kaipuu on kova! Kysyit joskus edellisiä tulkintoja tehdessä, että olenko sellainen, joka ihastuu tulisesti heti jne. ja jollain tavalla kyllä olenkin. En ehkä päätä pahkaa uuteen ihmiseen, vaan viimeksi juuri ystävään. Ja sydänsuruista tässä nyt sitten onkin kärsitty enemmän kuin tarpeeksi  Cry Alkaa jo hieman epätoivoiselta tuntumaan, että pitääkö tässä todellakin kituuttaa koko loppuelämä ihan yksin?  Embarrassed
tallennettu
loststar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 40



Profiili
« Vastaus #714 : 04.12.2007 10:04:41 »

Alkaako uusi energia tulemaan kun tätä vanhaa poistetaan näin voimakkaasti ja perusteellisesti.
Mikä on paras keino juurichakran ja kurkkuchakran aukaisuun ja tasapainoitukseen.
Kiitos jo etukäteen vastauksestasi  smitten
tallennettu

Teyahta/om bekadze/maha-bekadze radza/samudgate soha
sunangel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #715 : 04.12.2007 21:20:36 »

Hei! Minulla on vain yksi kysymys: milloin rahahuolet helpottavat? Elämä tuntuu nyt niin synkältä, etten tosiaankaan näe valoa missään päin. Cry Voit vastata myös yksityisviestillä, jos se onnistuu. Olen tänään liittynyt tänne foorumille ja kiinnostavia asioita täällä onkin.
tallennettu

Better to regret the things you do than the things you don´t do.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #716 : 05.12.2007 12:32:21 »

Halusin sanoa että Athan korttitulkinta meni nappiin, ne asiat selvisivät yllättävän hyvin lopulta. Kesti vaan kuukausikaupalla, mutta ens vuonna jo on paljon paremmin jutut, voi olla että 5 huoneen asiat AP kartalla vaikuttaa. Nyt esim koko ajan juhlia, suhdetta ja selvinneitä menneitä asioita kun  pluto jupiter  aspect_sex  venus .

On mielenkiintoista että aina tulee jokin patti jonka selviämistä ei näe, sitten myöhemmin ymmärtää mikä siinä tökki. Näin on ainakin toistaiseksi ollut.

Suomeksi, nyt kun eräs asia taas hidastelee, ilmeisesti sekin hoituu myöhemmin.
« Viimeksi muokattu: 05.12.2007 12:34:40 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #717 : 09.12.2007 20:03:55 »

Hei AthaMaarit! Katsoisitko jälleen minulle muutaman kortin? Näkyykö työ tai miesrintamalla mitään? Arvon, olisinko vielä kotona pienimmän pojan kanssa tai hakisinko jo töitä? Kun vain tietäisi mistä. Muutamaa paikkaa tuossa mietin, mutta en tiedä, onkohan minua varten... Joku kurssi tms kiinnostaisi. Kaikki on vieläkin niin avoinna... Erääseen mieheenkin törmäsin ohimennen sattumalta ja hän jäi mieleen. Olisiko hänestä kaveriksi tai jotain enemmänkin...Kiitos etukäteen!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #718 : 09.12.2007 23:09:38 »

Mimmidiiva. Tässä korttisi!

LANTTIEN RITARI
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Työtä on tehtävä, jokin asia vaatii ponnisteluja ja raadantaa, jotta se tuottaisi tulosta. Onko se sitten nykyisen suhteen eteen paiskiminen, suhteen löytymisen eteen paiskiminen vaiko kenties käden vääntö itse Itsen kanssa, sitä kortti ei sano. Tiedät kyllä varmastikin, mikä osa-alue rakkauselämääsi liittyen vaatii edelleen työstämistä, jotta haluttuihin lopputuloksiin päästäisiin. Älä ole huolissasi, kortin vahvistuskin lupaa jo, että jokaisen esteen mukana sinulle tlee myös se voima, jolla voitat esteen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #719 : 09.12.2007 23:14:35 »

Marika. Ihan yleisesti tuli tällainen kortti:

HALLITSIJA
Käänteisenä
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

Käänteisenä kortti kertoo pysähtyineisyydestä ja nykyisessä tilanteessa jatkamisesta. Ei ole tarvetta suuriin raivauksiin tai muutoksiin. Kortti voi olla joko neuvo miten toimia tai ihan vain yleinen valaistus tälle hetkelle elämässäsi. Jos olet kovin äksyllä päällä, kortti voi kehottaa sinua myös rauhoittumaan ja rentoutumaan hallitsemisentarpeen sijasta.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: