Sivuja: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705109 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
Magia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 55



Profiili
« Vastaus #420 : 22.08.2007 13:40:08 »

AM - Off topic, mut lyhyesti... koeta PMS oireisiin omega 3 ja mikä se kirjainlyhenne siitä toisesta nyt olikaan  idiot2

Onks E-EPA. Se auttaa ainakin jos on mielialan kanssa ongelmia.  :Smiley ja vissiin kaikkiin muihinkin vaivoihin.  Grin
tallennettu

Neitsyt

Nouseva Vesimies
Aurinko Neitsyessä
Kuu Vesimiehessä
Merkurius Neitsyessä
Venus Vaa'assa
Mars Jousimiehessä
venny
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54


Profiili
« Vastaus #421 : 23.08.2007 12:13:09 »

Hei, Atha-Maarit

ja syvä osaanotto PMS-kärvistelyn johdosta. Ei oo kivaa...

Itsekin haen vielä ratkaisua kyseiseen vaivaan.

MUTTA: pari kiertoa on olleet helpompia.

Vältän vehnää, syön täysjyväleipää (=ruista (näkkäriä, kuivattua ruisleipää, tuoretta ruisleipää tms.) maltillisesti (n.4 palaa päivä),  rasvatonta & sokeritonta jogurttia (vähälaktoosinen & Gefilus) ja rasvatonta vähälaktoosista maitoa ja PALJON marjoja. Ja paljon rooibois-teetä!

Kesäaikaan oli helppo korvata ateriat marjoilla, koska mansikat on niin hyviä (ja herneet:)). Nyt saa onneksi vielä mustikoita (pensasmustikat, nam!) ja karviaisia ja herneitä ja... Minusta tuntuu, että juju on noissa marjoissa. Niitä vaan pitää syödä oikeasti PALJON. Desi, pari aamujugurtin sekaan, päivällä litra, ja illalla toinen...

On toiminut niin hyvin, että jatkan varmaan pakastemarjoilla, kun syksy ihan tosissaan tulee.

Suolaisen himoon otan illalla leivän kanssa juustoa tai lihaa, mutta yhtä hyvin sen voi korvata kalalla, kalkkuna- tai broilerileikkeellä tms.

Ollaan kaikki niin yksilöllisiä, ettei yhden "konsti" toimi välttämättä ollenkaan toisella, mutta ehkä jotain vinkkejä voi löytää...

Siunausta Sinulle, ja kaikille teille muillekin.  smitten
Venny
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #422 : 23.08.2007 16:01:28 »

No niin, jatketaan vastailemista! Ensimmäisenä vuoroon jäi Elisabet. Nostin sinulle ensimmäiseen kysymykseen enkelikortin ja toiseen tarotin.

Ystävällisyys
Ollaksesi ystävällinen sinun on avattava sydämesi huolehtivaisuudelle ja toisten huomioonottamiselle. ¨
Ole ystävällinen itsellesi.
Kun teet jotain itsellesi, sinä automaattisesti laajennat samaa energiaa muille. 
Ystävällisyys sulattaa jäät ihmisten ympäriltä ja antaa rohkeutta niille, jotka pelkäävät.
Palkintosi on sisäinen rauha, lämpö ja rakkaus.
Ole ystävällinen itsellesi ja muille.

Enkelit kertovat, ettet saisi olla niin tuomitseva itseäsi kohtaan. Laihis onnistuu, jos ajattelet sitä ystävällisyyden tekona omaa kehoasi kohtaan sen sijaan, että tuijotat peiliin ja huokailet, kuinka ruma oletkaan. Tuossa tilanteessa laihis lähtee päälle negatiivisesta ajatuksesta, joka tuottaa yleensä aina samanlaatuisen eli negatiivisen tuloksen. Kun hommiin ryhdytään positiivisella mielellä, olipa edessä oleva tehtävä millainen tahansa, meillä on paljon suuremmat mahdollisuudet onnistua positiivisesti.
Muistathan olla ystävällinen itseäsi kohtaan myös laihiksen aikana. Pienet lipsahdukset eivät haittaa mitään eli niistä ei kannata ottaa morkkista. Voit ajatella, että teet yhtenä päivänä vähän enemmän fyysisiä harjoituksia.
Suosittelisin myös valitsemaan sellaisen liikuntamuodon, josta oikeasti nautit, oli se sitten kävelemistä, joogaa, golfia, tanssia, aerobicia, kamppailulajeja, punttisalia……


SAUVOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Tulen vesielementti, itsetuntemus, muutos myötätunto.

Sauvojen Kuningatar tuntee itsensä läpikotaisin. Hän on katsonut syvälle itseensä ja tämä on johtanut hänen koko olemuksensa perinpohjaiseen muuttumiseen.
Tarina kertoo, että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteesta täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskea ja leijonansa pantteri. Leopardin mustat läikät ovat muistutus menneisyydessä vallinneesta pimeydestä.
Kuningatar istuu liekehtivällä valtaistuimella kantaen yllään suomuista haarniskaa, jossa on rinnan päällä kuvattuna kala. Vesi ja tuli symboloivat intuitiivisen tiedostamisen ja tunteilla sitoutumisen yhdistämistä. juuri se saa aikaan sisäisen muutoksen. Kuningattaren älyllistä selkeyttä ja laajentunutta tietoisuutta symboloivassa kruunussa on vielä orjantappurakruunun piikkejä. Hänen silmänsä ovat kiinni ja hän on hiljaisessa hurmiossa. Tietoisuus on suuntautunut sisäänpäin ja hänen olemuksensa säteilee sisäisen rauhan autuutta. Sauvan päässä oleva käpy symboloi henkistä kasvua. Sauvan asento muistuttaa meitä siitä, että meidän on juurrutettava itseymmärryksemme syvälle maahan ja myös annettava muiden olla osallisina siitä.
Päätelmä: Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässäsi!
Kysymykset: Millä tavoin voit jakaa muiden kanssa sen, mitä olet löytänyt itsestäsi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa lausetta: ”Oppiminen n sen löytämistä, minkä jo tiedät. Toimiminen on sen näyttämistä, että tiedät. Opettaminen on sitä, että annat muidenkin ymmärtää, että he tietävät sen yhtä hyvin kuin sinä”.
Vahvistus: Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta.

Henkinen tie on jatkuvaa kehitystä ja sinä kehityt koko ajan. Ei siis huolta siitä! ”Oppiminen on sen löytämistä, minkä jo tiedät”. Tämä pitää paikkaansa myös henkisten osa-alueiden suhteen. Telepatia on meille normaalia, selvänäköisyys on meille normaalia, kuolleitten ja muiden rotujen kanssa keskusteleminen on meille normaalia, ajatuksen voima on meille normaalia, energialla parantaminen on meille normaalia, enneunet ovat meille normaaleja. Kaikki henkisyyden piikkiin tulevat kokemukset ja taidot ovat meille normaaleja. Kyse on vain niiden muistamisesta.
Suosittelen sinua jakamaan kortin kehotuksen perusteella niitä henkisiä taitoja, joita sinulla jo on. Näin jaat niitä eteenpäin ja kehität kykyjäsi entisestään.
Kortti ei kerro, onko tästä henkisestä auttamisesta sinulle ihan ammatiksi asti, mutta meistä jokainen voi auttaa toisiaan omien kykyjensä ja jaksamisensa mukaisesti. Tällä periaatteella toimii myös tämä ketju, vaikka tällaisesta auttamisesta tuskin ammattia minulle tuleekaan. Se on enemmän ”harrastus”.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #423 : 23.08.2007 16:20:07 »

Elwyn, katsotaanpa mitä tarot sanoo asiaan vai sekoatko muuten vain Cheesy

INTOHIMO
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää paljon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. Ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Hormonit, jotka jo muutenkin sekoittavat pakkaa, ovat varmastikin sinun eläimellinen, seksuaalienn puoli, joka pyrkii esiin kortin kuvaamalla tavalla. Tämä puoli on hyväksyttävä sellaisena kuin se on (Tantran salaisuus) ja yhdistettävä sielulliseen puoleen. Näin muodostuu henkisen ja fyysisen ruumiimme ehjä kokonaisuus, Ying Yang, jossa kumpikaan ei murskaa toista alleen.
Luulen, että rakkauskuvioihin ilmaantuneet käänteet ovat olemassa nyt sen vuoksi, jotta voisit yhdistää itsessäsi fyysistä ja henkistä puolta, tai ainakin opetella tekemään niin. Anna mennä ja nauti, kunhan pidät huolen siitä, että kuuntelet sisintäsi (fyysisen ja henkisen yhdistäminen).

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #424 : 23.08.2007 16:25:54 »

Mariska, sinua kutsui riimu, joten nostin tulevaisuudellesi sellaisen

OTHILA – käänteisenä
Avainsanat: Ero, perääntyminen, perintö

Käänteinen tulkinta Varo toimimasta mekaanisesti. Vanhat ehdot, vanhat auktoriteetit on aika hylätä. Kysele itseltäsi, mikä on sinulle hyväksi ja anna elämässäsi nyt loistavan valon ohjata sinua. Koska voit joutua täysin luopumaan vanhoista tavoistasi, sinun on oltava ehdottoman rehellinen itsellesi ja muille. Ellet suostu katsomaan asioita suoraan sellaisina kuin ne ovat, voit aiheuttaa hankaluuksia niin muille kuin myös itsellesi.
Anna virran viedä äläkä haraa vastaan. Universumi toimii. Kun nostat tämän riimun, muista: me toimimme pidättäytymällä toimimasta ja kaikki tulee tehdyksi.

Tulevaisuus nostaa eteesi tilanteen, jossa testataan sinua. Oletko valmis kohtaamaan asiat sellaisina kuin ne ovat ja toimimaan uudella tavalla vai lamaannutko ja alat työstää asiaa samoin vanhoin perintein, joita olet käyttänyt ennenkin.
Pysy haasteen aikana rehellisenä itsellesi ja muille. Sano sanottavasi suoraan ja ilmaise sisimmät tuntemuksesi ääneen. Jos et tiedä, mitä tehdä, luota universumiin ja anna sen toimia puolestasi. Kun teet parhaasi asian suhteen, universumi huolehtii lopusta. Lopputulos tulee olemaan se, minkä sen pitääkin olla.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #425 : 23.08.2007 16:43:22 »

SA, tässä tulee samalla sekä serkullesi että sinulle itsellesi vastausta. Ensimmäinen vastaus eli riimu on serkullesi ja tarot eli toinen vastaus sinulle.

ANSUZ
Avainsanat: Merkit, Sanansaattajariimu, Loki-jumala

Tämä on ensimmäinen kolmestatoista riimusta, jotka muodistavat muodonmuutossarjan – niissä huomio kohdistetaan suoraan minän muuttumisen mekanismiin. Yhteinen sävel on vastaanottaminen: merkkien, viestien, lahjojen. Ajallaan saatua varoitustakin voi pitää lahjana. Milloin sanansaattajariimu tuo pyhää tietoa, vastaanottaja voi olla todella onnellinen.
Viesti saattaa olla, että uusi elämä on kehkeytymässä. Uudet elämät alkavat uusilla yhteyksillä, yllättävillä tapaamisilla, jotka johtavat uusille poluille. Ole erityisen tarkkaavainen kokouksissa, vieraisilla, tavatessasi sattumalta ihmisiä, varsinkin itseäsi viisaampia. Uudenlainen perheyhteyden tunne liittyy Ansuziin.
Tämä riimu symboloi tarvetta tiedostamattoman motiivin ja tietoisen ajattelun yhdistämiseen. Sen nostaminen kertoo sinulle, että yhteys jumalalliseen on käden ulottuvilla. Sillä Ansuz on merkki syvyyksien, elämän perimmäisten asioiden tutkimisesta ja omassa itsessäsi olevan ehtymättömän jumalallisen lähteen löytämisestä. Sinun tulee muistaa, että ravitset ensin itsesi tuosta lähteestä. Sen jälkeen sinulla on enemmän kuin kylliksi millä ravita muita.

Työasiat näyttäisivät olevan siis hiljalleen muotoutumassa serkkusi elämässä. Hänen kannattaa pitää silmät ja korvat avoimina, kuten myöskin mieli. Emme ehkä päädy sinne päin, mitä ajattelimme, mutta päädymme varmasti jonnekin, jos olemme valppaita.
Minulle nousee tästä riimusta mieleen, että serkkusi pitäisi nyt kuunnella myös oman Itsensä viestejä työrintamalla. Mikä tuntuu hyvälle, mikä ei? Mikä kutsuu, mikä ei? Mitä ajattelen tästä, millaisia mielikuvia se herättää, lähtisinkö tähän mukaan vai jättäisinkö väliin?
Sisäiset merkit ovat kuitenkin niitä kaikkein tärkeimpiä merkkejä, joita ulkomaailman merkit (tapaamiset, sattumat, vaihdokset, uudet tuulet jne) heijastelevat. Ensin siis tilit selväksi Itsen kanssa ja sen jälkeen valppautta ja avoimuutta peliin. Silloin ei voi epäonnistua, olipa lopputulos mikä tahansa.


 AURINKO
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kanavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei le enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. ”Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Sanoisin tämän kortin pohjalta, että päästäksesi eroon exäsi ja tämän vaimon naljailusta tarvitaan kaksi asiaa:
1) Luovaa yhteistyötä sinun ja ex-kumppanin välillä, joka ei tunne sanaa valtataistelu, mustasukkaisuus tai ”kumpi on oikeassa/fiksumpi/aikuisempi”-mentaliteettiä
2) Ex-kumppanin uuden vaimon hyväksymistä ajatuksella ”Oikeat kumppanit löytävät toisensa”, vaikka sinä et välittäisi naisesta tippaakaan.
Tämä on tietysti omalta osaltaan hankalaa, kun sopassa on lusikoimassa kolme henkilöä, mutta tämä kortti on erityisesti sinulle. Se neuvoo, mitä tehdä, kuinka suhtautua asioihin ja mikä olisi kannattavin suunta. Muita ihmisiä emme pysty muuttamaan mutta voimme vaikuttaa Itseemme.
Uskoisin, että luova toiminta sinun ja ex-kumppanin välillä voisi liittyä yhteiseen lapseenne. Joudutte varmasti luovimaan tapaamisia, lapsen aikaa kummankin vanhemman luona, vanhoja yhteisiä projekteja, ehkäpä vielä sitä eroakin jollain tasolla, koska ex-kumppanin ja sinun välillä on kärhämää. Näkisin, että vaikka kumppanin vaimoke on ilkeä, hän ei liity nyt tähän millään tapaa eikä sinun tule ottautua häneen millään lailla. Neutraalin asiallinen linja siis naisen kanssa niin pitkälle kuin se on mahdollista (ja jos ei ole, niin vetäytymistä pois taistelutantereelta, sillä viisas soturi tietää aina, milloin on aika poistua) sekä sen muistamista, että niin käsittämättömälle kuin se ehkä järjellä ajateltuna tuntuukin, hän on juuri nyt oikea kumppani ex-miehellesi ja päinvastoin.
Kun olet tasapainossa sisäisen Valosi kanssa, toisin sanoen Itsesi kanssa, et jaksa enää edes välittää ex-kumppanin ja tämän vaimokkeen meiningistä, vaikka he hyppisivät päällesi ja polttaisivat talosi. Sinä jatkaisit vain matkaasi olkiasi kohauttaen jättäen ilkimykset nuolemaan näppejään.
Koska Aurinko on tarotpakan voimakkain kortti se kertoo siitä, että voimia tilanteen selvittämiseen ja kestämiseen sinulta löytyy.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #426 : 23.08.2007 17:06:09 »

Tuli-Tirppa. Koska kysymyksesi on odottanut vastausta jonkin aikaa, minulle tuli olo, että työasiat ovat jo rullaamassa johonkin suuntaan, etkä varsinaisesti tarvitse vastausta. Avasin sinulle sivun Wayne W.Dyerin kirjasta ”Vaikuta Kohtaloosi”, koska se kutsui sinua eniten tässä tilanteessa. Toivottavasti sieltä tulee nyt joku Ahaa!-elämys

Toinen teoria: Luonto, joka on spontaani eikä arvostele
Tämän spontaanin näkemyksen mukaan Jumala on universaali äly, joka virtaa kaiken lävitse ja saa asiat tapahtumaan luonnollisesti. Ennen kaikkea korostetaan tietoisuutta kaiken jumalallisesta luonnosta pikemminkin kuin luonnon hallitsemisesta ja valvomisesta. Elämänvoima ei arvostele ja se on vastuussa kaikesta luonnosta.
Tämän teorian mukaan luonto on elämänmuotojen luontaista kehitystä, eikä mikään ”johtaja” ohjaa sitä. Sen sijaan, että luontoa pyrittäisiin hallitsemaan ja valvomaan, siihen luotetaan. Lähtökohtana on, että Jumala rakastaa kaikkea.
Ihmiset ovat Jumalan ilmenemismuoto ja näin ollen he ovat jumalallisia olentoja. Tämä teoria näkee ihmiset kaikkein korkeimpana elinmuotona. jalostunut inhimillinen olento luottaa tällöin myös siihen käyttäytymisen paradoksiin, jota kutsutaan hyväksi ja pahaksi, itsekkääksi ja epäitsekkääksi, ahneeksi ja anteliaaksi – saman periaatteen mukaan kuin kunnioitetaan muita elämänmuotoja luottamalla niiden toimintaan.
Jos inhimilliseen perusluontoon luotetaan ei ole mitään tarvetta kehittää egoa, joka olisi erillään jumalallisesta. Jos me luotamme itseemme, osaamme olla häiritsemättä luontoa ja elää sopusoinnussa sen kanssa. Kun koemme Jumalan kaikkea asuttavana näkymättömänä, rakastavana ja hyväksyvänä voimana, joka sallii meidän tehdä omat valitamme, luotamme Jumalaan osana luontoa.
Uskon, että luontomme on paljon meidän ajatuksiamme luotettavampi. Tämä toinen periaate ohjaa meitä kehittämään itsessämme tietämystä siitä, että se, mitä me haluamme, haluaa myös meidät. Mietihän kuinka biologinen järjestelmämme vetää puoleensa juuri sen, mikä saa hiuksemme kasvamaan, ravintomme sulamaan, tekee kyntemme koviksi ja rintamme pehmeiksi ilman että ajatuksemme mitenkään ohjailisivat sitä. Ajatteleminen voi usein johtaa ihmistä harhaan, kun taas hänen luontonsa ilmenee ällistyttävän hyvin toimivan kehon ja mielen hahmossa. Kun luotat tähän luonnolliseen kehitykseen alat luottaa kaiken luontoon. Kaiken sisimmässä piilevä Jumala saa sinut suhtautumaan elämään luottavaisesti.
Luonto ilmentää itseään joskus vääristyneesti, joskus suoraviivaisesti. Se on vaihtelevaa ja kaikkea muuta kuin kaavamaista, niin kuin pilvien ja vuorten muodot osoittavat. Ne eivät ole minkään tietyn järjestyksen mukaisia ja sellaisinaan ne ovat täydellisiä. Kun luontoa pyritään ohjaamaan, se merkitsee häirintää.
Luonnon suoristamisen tarve on epäluottamuksen osoitus. Mutta kun rentoudumme ja hyväksymme maailmankaikkeuden loputtomat eri muodot, luonnon jumalallisuus pääsee ilmentämään itseään ja virtaamaan koko elämämme lävitse. Tällöin olemme virittäytyneet jumalalliseen.
Miellä olevasi tietoisuus, jota Jumala liikuttaa samaan tapaan kuin meri liikuttaa yhtä aalloistaan. Tämä luonnon teoria vahvistaa oikeanlaista luottamusta, jota tarvitset vetääksesi puoleesi kaiken sen, mikä sinulle maailmankaikkeudessa kuuluu. Tämä näkymätön, jumalallinen energia on valtameri, jonka osa sinun aaltosi on. Voit kutsua sitä Jumalaksi, valtamereksi tai aivan miksi haluat.
Tämä hieno oivallus on perustavaa laatua oleva, sillä se tuo sisimpääsi tietoisuuden siitä, että olet itse asiassa osa ihan kaikkea. Tämän seurauksena tapahtuu ihmeellistä ilmentämistä, kun ymmärrät olevasi yhteydessä kaikkeen siihen, mitä haluat ja lopulta tiedät tämän omaksi totuudeksesi.
« Viimeksi muokattu: 23.08.2007 17:24:07 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #427 : 23.08.2007 17:23:35 »

Tiipoo, sinulle tulee tarotia. Ensimmäinen on rakkauteen ja toinen töille

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Et voi jatkaa matkaasi uuteen suhteeseen ja puhtaaseen rakkauteen, jos kannat mukanasi vielä entisen suhteesi murheita ja eron tuskaa. Ne on ensin käsiteltävä pois tietoisesti. Jos tarvitset tähän ammattiauttajaa, toista kuuntelijaa, jonkinlaista tukipilaria, etsi sellainen käsiisi. Uusi suhde ei voi alkaa ennen kuin vanha suhde on käsitelty pois. Sen jälkeen rakkausrintamaa voi katsoa uudestaan.
Pidä mielessäsi vahvistus: ”Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa”


LANTTIEN NELONEN – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, muttei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikaa koristeita.
Edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä, jolla on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, on omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luotata. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaisesti.
Tämä kortti voi myös kertoa lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisen periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kuin rikkaan ja inhimillisen elämän viettäminen. Luonnolliset mielenjohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä: Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla hetken kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys: Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus: Tutki voiman eri puolia
Vahvistus: Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Näkisin kortin olevan kehotus oman luonteen ja rohkeuden vahvistamiselle. Kuinka elämämme voi muuttua mihinkään suuntaan millään elämän osa-alueella, jos vastustamme kaikkia muutoksia emmekä uskalla tehdä mitään uutta? Silloin kehityksemme pysähtyy ja meistä tulee enemmin tai myöhemmin katkeria. Elämä soljuu kyllä mukavasti ja turvallisesti eteenpäin, mutta sisimmässämme voimme pahoin, olemme tyytymättömiä ja katkeria. Se ei ole elämän tarkoitus.
Tee rohkeasti siirtosi! Vaikka epäonnistuisitkin olet ainakin ottanut askeleen kohti omaa rohkeutta. Lisäksi meillä on aina kaikissa tilanteissa vähintään kaksi vaihtoehtoa – myös epäonnistumisien jälkeen.  Tie on aina avoin jonnekin suuntaan

« Viimeksi muokattu: 23.08.2007 17:36:18 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #428 : 23.08.2007 17:35:23 »

Ardith, minulle tuli olo, että tähän tilanteeseen pitäisi avata sivu Sai Babalta. Tällaista viestiä tuli sitä kautta

12 Marraskuuta
Filosofit puhuvat mielellään etiikasta. Tällöin he erottavat toisistaan etiikan ja moraalin. Moraalin he johtavat latinan sanasta mores, tavat, mutta etiikan kreikan ethoksesta, joka tarkoittaa mielenlaatua tai luonnetta. Heidän mielestään etiikan on oltava perusteltavissa, minkä vuoksi se on esitettävä todistettavasti – ajateltakoon vaikka vain Sokrateen opetusta:” Joka tuntee hyvän, tekee myös sen, mikä on hyvää!”
Heidän katsantonsa mukaan tavat ovat muodostuneet pikemminkin kansan tottumusten pohjalta ja ovat siksi pohjimmiltaan enemmän etnologien kuin heidän alaansa. Minä sen sijaan käytän usein moraalin käsitettä – joskaan en tässä sanelussa.
Edustan nimittäin näkemystä, että kansan tapojen on oltava moitteettomat, jotta myös sen mielenlaatu voi olla moitteeton. Tavat omaksutaan jo lapsuusvuosina ja ajan myötä ne vakiintuvat. Siksi on välttämätöntä, että hyvät käytöstavat opitaan varhaisessa lapsuudessa tai imetään jo äidinmaidosta.
Kehotankin sinua – ja nyt siirrymme etiikan puolelle – pohtimaan tänään, mitä myönteisiä tapoja sinulla on ja säilyttämään ne, jotka ovat opetusteni mukaisia.
Karsi kielteiset tottumuksesi pois – olivatpa ne sinulle kuinka rakkaita tahansa – niissä kun voi olla henki kysymyksessä.
Noudata elämässäsi myönteisiä, moraalisia ja eettisiä periaatteita. Älä epäröi, kun olet kerran tehnyt valintasi. Jumalan avulla voit vapautua raskaimmistakin kahleista. Sillä huonot tottumukset ovat pikemminkin merkki orjuudesta kuin vapaudesta – ja orjuus voi kestää monien elämien ajan.

Vähän omia mietteitäni tähän eli, jos olet tehnyt valintasi miehen suhteen, miksi perääntyä. Ehkä suvun moraalin ja etiikan mukaan tuo on kerrassaan hirvittävää, että vaihdetaan ex-mies tämän veljeen, mutta jos se on sinusta oikein, niin sitten se on oikein.
tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #429 : 23.08.2007 17:37:25 »

Kiitos AM, vaikka vastasitkin alkuperäiseen, niin myös toiseen  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #430 : 23.08.2007 17:40:59 »

Golfer, nostin sinullekin riimun, kun se tuntui vaihtoehdoista sopivimmalle.

THURISAZ
Avainsanat: Portti, toimimattomuuden paikka

Portti symbolinaan tämä riimu osoittaa, että työtä on tehtävä sekä sisimmässä että ulkopuolisessa maailmassa. Portti on raja Taivaan ja maallisen välillä. Tälle portille saapumalla näytät, että olet valmis ottamaan vastaan jumalallisen energian, joka valaisee kokemuksesi niin, että sen merkitys säteilee selvästi pelkän muodon läpi.
Thurisaz on toimimattomuuden riimu. Portista ei pidä kulkea ensin mietiskelemättä. Tässä joudut todella pohtimaan mitä kaikkea sinuun kätkeytyy, mitkä asiat on hyvä tarkastella päivän valossa, ennen kuin toimintaan voi menestystä toivoen ryhtyä. Tämä riimu vahvistaa kykyäsi odottaa: nyt ei ole päätöstenteon aika. Syvällisesti muuttavat voimat ovat työssään tässä toiseksi viimeisessä muutossarjan riimussa.
Kuvittele itsesi seisomassa portin edessä kukkulan laella. Koko elämäsi on takanasi ja alapuolellasi. Ennen kuin astut portista, pysähdy ja ajattele mennyttä: kaikkea mitä olet oppinut, kaikkea mistä olet iloinnut, voittojasi ja murheitasi – kaikkea sitä mikä on tuonut sinut tänne. Tarkastele sitä, ymmärrä ja anna siunauksesi, ja päästä irti. Sillä kun päästät irti menneestä, kaikki voimat ovat käytössäsi.
Astu nyt portista.

Riimu kehottaa sinua tutkimaan sisintäsi ja ulkoista maailmaa. Punnitse kaikki mahdolliset vaihtoehdot, näkökulmat, tilanteet ja tule niistä tietoiseksi. Sen jälkeen tie avautuu eteesi. Nyt ei ole vielä aika toimia, kun tie on epäselvä. Kun universumi käskee sinun odottaa se yleensä tarkoittaa, että muutos suuntaan tai toiseen ollaan parhaillaan muotoilemassa. Tiedät kyllä, kun päätöksen teon aika koittaa ja silloin voit tehdä päätöksesi rauhassa.
Päästä irti ihan kaikesta juuri nyt ja tee Itsesi ja ympäristön tutkimista objektiivisesti, riippumattomana mistään tai kestään. Silloin saat vastaukset sellaisina kuin ne ovat.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #431 : 23.08.2007 17:42:31 »

Täh? Menikö minulta nyt Tuli Tirpan kohdalla vastaus väärään kysymykseen? *katsoo muistiinpanojaan* Olen kyllä tietääkseni kirjoittanut aina kysymyksen muistiin kun se tulee, jotta järjestys pysyy oikeana, mutta jos vastaus auttoi niin ei sitten mitään... Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #432 : 23.08.2007 17:52:11 »

Sahame, tarot sanoo sinulle näin:

MALJOJEN KUUTONEN – MIELIHYVÄ
Avainsanat: Aurinko Skorpionissa, himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen

Maljojen Viitosessa kuvattu pettymyksen pelko on voitettu. Ruumis ja sielu ovat puhdistuneet ja ne ovat valmiina nautinnolliseen vuorovaikutukseen rakastetun kanssa.
Lootus puhkeaa kukkaan hehkuen herännyttä elinvoimaa kuvaavia keltaoransseja värejä. Maljat o tehty kuparista, sisäistä parantumista symboloivasta metallista. Käärmeet kuvaavat seksin luonnollisen kokemisen aikaansaamia muutoksia. Ylitsevuotavat tunteet virtaavat kukinnoista maljoihin, joiden jalat on tehty harvinaisista ja arvokkaista hedelmistä.
Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan tunteittesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jännittynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisessa on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen.
Päätelmä: Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osittaa kiitollisuuttasi
Kysymys: Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksista, jotka estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteesta?
Ehdotus: Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa ne kumppanisi kanssa
Vahvistus: Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot.

Kortti antaa ymmärtää, että suhde tähän mieleen olisi hyvin tärkeä, puhdistava, vapauttava ja iloinen asia puolin ja toisin. Voitte kokea yhdessä jotain, mitä ette ehkä muiden kumppanien kanssa voisi kokea.
Kortti ei kuitenkaan kerro siitä, tuleeko suhde kestämään  ja jos kestää, niin miten kauan. Se on nyt toisarvoista. Kortti ei myöskään moralisoi tai arvostele, kuten ei elämäkään. Elämä ei katso oletko sinkku, varattu. kihloissa, naimisissa, eroamassa vai leski, jos se päättää heittää tiellesi tärkeän ihmisen. Kaiken kaikkiaan tärkein tehtävämme täällä on kasvaa ihmisinä. Se, miten kasvu tapahtuu, ei ole kiinni ihmisten luomista järjestelmistä tai säännöistä.
Sanoisin siis, että anna mennä. Kokemus tulee olemaan huumaava, mutta kannattaa muistaa, että hyppy korkealta voi tuoda mukanaan myös kipua

tallennettu
mammamma
Vieras
« Vastaus #433 : 23.08.2007 20:17:18 »

Täh? Menikö minulta nyt Tuli Tirpan kohdalla vastaus väärään kysymykseen? *katsoo muistiinpanojaan* Olen kyllä tietääkseni kirjoittanut aina kysymyksen muistiin kun se tulee, jotta järjestys pysyy oikeana, mutta jos vastaus auttoi niin ei sitten mitään... Grin

Juu, kävin korjailemassa tuota alkuperäistä kun sain vastauksen maanantaina  Grin Mut ei voi sanoa, kun että kyllä sulla nuo "aavistukset" osuu siltikin enemmän kuin nappiin  smitten
tallennettu
elisabet
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #434 : 23.08.2007 20:49:02 »

Kiitos AthaMaarit !

Olen nyt paljon paremmalla mielellä; olen juuri ollut tuollainen ennen ,väheksynyt itseäni.Jotenkin nyt tuntuu laihdutus erilaiselle.Oli myös hyvä ,koska vastauksesi hieman viivästyi ( kaikella on tarkoituksensa !) , tein tänään yhden sopimuksen hyvinvoinnin levittämisestä maailmalle.Se tuo hiukan mammonaakin ,mutta tänään sain kertoa jo omia kokemuksiani eteenpäin ;leijun pilvissä.

Selvänäkö on ollut hiukan katkolla - en ole vaan jaksanut ,mutta tiedän ,että taukojakin täytyy pitää.Maallinen ja henkinen vuorottelevat keskenään ! Saan myös samalla tavalla enemmän henkisiä neuvoja jaettavaksi asiakkailleni ( kuten myös sinä ), joku auton värin tietäminen tms. on täysin toisarvoista.

Hyviä jatkoja ja kiitos vielä kerran, pannaan hyvä kiertämään ! smitten

Terv Elisabet

tallennettu
Sivuja: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: