Sivuja: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705168 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #300 : 01.08.2007 23:33:31 »

EDIT! Huhhei, unohdin nimimerkin eli tämä on siis Nebralle!

TORNI
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Nyt pysähtynyt aika saattaa olla tyyntä myrskyn edellä. Uudet muutokset, jotka repivät ja muokkaavat maata perustuksiaan myöten, on tulossa ihan lähiaikoina. Kyse voi olla fyysisistä muutoksista kuten esim. työpaikan vaihdoksesta, muutoksesta parisuhteessa, talon myynti tmv. tai sitten henkisestä muutoksesta, joka ravitsee tunteitamme perinpohjaisesti. Muutoksen ei aina tosiaankaan tarvitse olla fyysisin silmin nähtävissä vaan pikemminkin tunnettavissa.
Suosittelen käyttämään tämän  rauhallisen ajan voimien keräämiseen. Pidä jalat maassa ja huumori tallessa, valmistautuneena muutoksiin.
Jos taas elämääsi on jo ilmestynyt muutoksia, etkä tiedä mitä tehdä, seuraa vain elämän virtaa. Se, mitä nyt tapahtuu, tuleekin tapahtua. Se on askel vapautumiseen ja kehitykseen. Ei siis pelkoa, vaikka Torni kertookin aina hyvin rajuista, voimakkaista muutoksista, jotka koskettavat meitä syvältä ja kovaa.

« Viimeksi muokattu: 02.08.2007 14:15:11 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Päivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20



Profiili
« Vastaus #301 : 02.08.2007 02:07:27 »

Heissan AthaMaarit!

Katsoisitko minullekin. Olen tilanteessa, jossa kaikki näyttäisi olevan avoinna, eikä selvää suuntaviittaa ole missään asiassa. Entinen työ on loppunut ja nyt kesäloman jälkeen on aika etsiä uusi, yhtä avoinna on ihmissuhdeasiat, tosin viimeisestä suhteesta on huomattavasti enemmän aikaa kuin edellisestä työpaikasta mutta jotenkin tuntuu siltä, että silläkin saralla olisi aika aloittaa uutta. Mitä kortit ja intuitiosi kertovat? Crowleyn tarotit ja enkelikortit voisivat olla mielenkiintoinen yhdistelmä, tietty vain jos näin sinulle sopii.

Kiittäen
tallennettu

Au Leijona
Kuu Rapu
AC Jousimies
Tulihevonen
Keltainen Rytminen Tähti
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #302 : 02.08.2007 07:06:04 »

Hei AthaMaarit !

Oletan, että tuo TORNI-kortti oli minulle, kun se tuli minun viestini jälkeen.

Kiitokset, paljolti pitää paikkansa. Toivottavasti vaan tilanteet seestyvät ajan myötä.
 Smiley Smiley

tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #303 : 02.08.2007 14:17:13 »

Kadica, valokuvaksi riittää ihan tavallinen valokuva, josta näen kasvot. Kuvan voit laittaa minulle YV:nä, liittää tänne forumille tai postittaa sähköpostiini. Osoitteeni löydät profiilistani.

Ja Astrofriikki! Torni ei ollut sinulle, vaan toiselle käyttäjälle. Pahoittelen. Kirjoitin kortintulkintaa niin myöhään, että nukuksissani unohdin laittaa sinne käyttäjän nimen. Sinua edellä on vielä Annel ja sen jälkeen on sinun kortin vuoro. Ryhdyn purkamaan kysymysketjua taas tänään jossain vaiheessa päivää Smiley
« Viimeksi muokattu: 02.08.2007 14:20:01 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Kadica
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2



Profiili
« Vastaus #304 : 02.08.2007 17:05:38 »

Sellainen kysymys vielä, että mitenköhän se kuva lisätään yksityisviestiin?  :Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #305 : 02.08.2007 20:48:30 »

Kuva liitetään "Liitä kuva" toiminnolla, mutta tämä toimii vain, jos sinulla on kuva netissä. Jos kuvaa netistä ei löydy, laita kuva tulemaan sähköpostilla. Kuvan saat sähköpostiin "Lisää/Liitä tiedosto"-toiminnolla.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #306 : 02.08.2007 21:06:49 »

Annel, sinulle kortti sanoi suhteeseesi näin

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Avainsanat: Venus Vesimiehessä, tappion tai menetyksen pelko, tuskallisten tilanteiden tai kokemusten pelko

Viisi miekkaa ovat muodostaneet viisisakaraiden tähden, joka roikkuu alaspäin. Tasapaino on mennyttä. Miekkojen ympärillä olevan tähden ääriviivat muodostuvat vesipisaroista. Kaikkiin haavoihin on kajottu ja ne vuotavat jälleen. Miekat ovat käyriä - ne ovat vahingoittuneet eivätkä ole tasapainossa. Kukin miekan kahva kuvaa tilanteen eri puolia. Kala kuvaa menneisyyttä ja nukkuva käärme sitä, että mikään ei uudistu. Alaspäin roikkuva kruunu symboloi menetettyä tietoisuutta ja oinaan sarvet sitä, että uusia virikkeitä ei ole eikä mitään voida aloittaa. Simpukankuori kuvaa suojelun ja turvallisuuden tarvetta.
Tappion pelko hallitsee tätä hetkeä. Se saattaa liittyä ihmissuhteisiin tai yleisesti ottaen jokin sinulle erittäin tärkeän asian alkamiseen. Se on hallinnan menettämisen pelkoa. Se on pelkoa kokea tunne, että kaikki lipuu pois käsistäsi.
Vesimies on suuntautunut tulevaisuuteen. Haasteesi on tappion pelosta huolimatta raivata tilaa omalle objektiivisuudellesi ja selkeydellesi, joita kortin sininen reunusta kuvaa. Maalauksen valkoinen keskus kuvaa valoista henkeä, joka yrittää tunkeutua pelon voiman läpi.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen osoittaa sinulle, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijaste todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että et enää hallitse asioita, muista, että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa! Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
Kysymys: Mitä liität käsitteeseen “tappio”?
Ehdotus: Kirjoita muistiin vastauksesi yllä esitettiin kysymykseen tai kerro se jollekulle, johon luotat. Jos vanhat haavat tulevat jälleen pintaan, anna itsesi tuntea niiden aiheuttama kipu. Vain siten ne voivat parantua.
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Tappion pelon sijaan näkisin, että kortti kertoo siitä, että tilanne ei tällä hetkellä etene mihinkään suuntaan. Mikään ei uudistu ja vanhat pelkosi nousevat pintaan. Tarvitset turvallisuuden ja suojelun tunnetta suhteeltasi, mutta tällä hetkellä et saa niitä. Kaaosmainen tilanne vain lisää pelkoasi.
Kortin sanoma voi olla, että pelkäät aivan suotta tai vastaavasti se, että mies nostaa pintaan pelkojasi, jotka sinun olisi hyvä kohdata silmästä silmään. Onko aiemmissa suhteissasi, jos sinulla on sellaisia ollut, tullut vastaan samanlaisia pelkoja? Jos vastaus on kyllä näkisin, että mies opettaa sinua nyt ottamaan pelot vastaan ja kohtaamaan ne voittaaksesi ne viimein. Ehkä suhde päättyy, ehkä se jatkuu, mutta tärkeämpää kuin se, miten suhteelle käy, on tällä hetkellä se, mitä teet peloillesi. Mitä useammin kierrämme haasteet, sitä useammin niitä heitetään meille eteen, kunnes opimme.
Tilanne voi olla se, että tällä hetkellä mieskin on itse vähän hukassa ja etsii vastauksia. Hän ei ehkä tiedä mitä tehdä ja mitä sanoa, joten tunnet, että asiat jäävät vain sanahelinöiksi. Anna hänellekin aikaa ja tilaa miettiä, jos tilanne on tämä miehen kohdalla. Välitöntä vaaraa ei ole, mutta mielesi kehittelee jo pahimpia kauhuskenaarioita, koska tunnet tarvitsevasi suojellusta ja turvallisuutta elämääsi. Miehen menetyksen myötä myös nuo asiat katoaisivat elämästäsi. Näinhän ei todellisuudessa ole. Turvaa ja suojellusta on ympärillämme jatkuvasti, ei vain parisuhteessa.
Rohkeasti siis omien pelkojesi kimppuun! Se on nyt kaikkein tärkeintä. Kun pelot on kyykytetty on aika katsoa, mitä suhteen rintamalla tapahtuu seuraavaksi.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #307 : 02.08.2007 21:11:22 »

No niin, Astrofriikki, nyt se sinun korttisi Cheesy

RAKASTAVAISET
Avainsanat; Kaksoset, rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdentyminen rakkauden kautta, tietoiseksi tuleminen suhteen kautta

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä.
Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä on kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys Jokainen ihminen, jokainen mies ja jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta, miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.
Psykologit ovat jo kauan aikaa olleet selvillä siitä, että suhteessa kumpikin heijastaa toisen henkistä ja hengellistä tilaa. Tavallisesti kumppanisi heijastaa niitä alueita sinussa, jotka eivät ole vielä kehittyneet tai tulleet päivänvaloon. Näet toisessa sen, mitä tunnet itseltäsi puuttuvan. Suhteessa on tilaisuus kokea jotain erittäin tärkeää, mikä auttaa saavuttamaan laajemman tietoisuuden. Eikä tätä oppiläksyä voi ymmärtää teoreettisesti. Sitä ei voi ymmärtää sen enemmän älyllisesti tutkimalla kuin pelkissä tunteissakaan kieriskelemällä. Sen ymmärtäminen vaatii suoraa, rehellistä kokemusta. Tämä edellyttää, että antaudut ilon, hurmion – kaiken kahden ihmisen välisen rikkauden – kaikille ulottuvuuksille. Samoin sinun on myös antauduttava tuskalle, kivulle, taistelulle ja tyhjyydelle. Myös ne ovat välttämättömiä kasvullesi. Elinvoimaisessa ja elävässä suhteessa molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kokea kaikki vastakohtaisuudet, kaiken kaksinaisuuden. Rakkautta seuraa mustasukkaisuus, tasapainoa epätasapaino, ykseyttä erillisyys. Sitä jännittävää kokemusta, että on tutustunut toiseen, seuraa selkiinnyttävä etääntymisen tunne.
Jos tässä elämänkoulussa voidaan sanoa olevan joku päämäärä, se on, että meistä tulisi ehjiä ihmisiä, yksilöitä. Vasta kun pystyt löytämään sisäisen tasapainon ja ykseyden, saavutat päämäärä täydellisessä itsen kehittämisessä. Ilo, jota turhaan etsimme ulkopuoleltamme, voi löytyä ja kehittyä vain meissä itsessämme. Kaiken meitä häiritsevän, mieltämme liikuttavan, tarkoituksena on aiheuttaa meissä yhä alati kasvavaa tyytymättömyyttä. Sen tarkoituksena on suistaa meidät raiteiltamme. Näin siksi, että etsisimme todellista hiljaisuutta ja sisäistä rauhaa. Hengelliset opettajat toistuvasti sanovatkin, että älykäs ihminen hyvin nopeasti oivaltaa, ettei yksikään suhde voi olla todella tyydyttävä. Rakkaus johtaa meidät suurempaan ymmärrykseen, mutta me emme voi olla ainoastaan tuo rakkaus.
Palataan jälleen kortin symboliikkaan. Kaikki vertauskuvat on esitetty pareittain. Vastakkaiset osapuolet ovat valmiita kohtaamaan toisensa. Transformaatio tapahtuu vihkimisessä. Tätä kuvaava siivekäs orfilainen muna sen ympärille kietoutunut käärme. Lapset pitelevät käsissään symboleita, jotka kuvaavat kaikkia niitä tasoja, joilla transformaatio tapahtuu. Nuija kuvaa kehoa, keihäs älyä, malja tunteita ja kukat henkeä. Kortin taustalle seinämän muodostavat keihäät kuvaavat rajoittuneisuuden ja vapauden, yhteyden ja riippumattomuuden välistä ristiriitaa – asioita, jotka ovat läsnä jokaisessa suhteessa.
Kortissa on lisäksi vielä kolme eläinradansymbolia: Leijona, Skorpioni ja Jousimies. Leijona edustaa luonnossa esiintyvää maskuliinisuutta, miehistä prinsiipiä. Se kuvaa luovuutta, joka liitossa saattaa saada alkunsa. Valkoinen kotka kuvaa Skorpionia sen transformaation jälkeen. Kotka heijastaa naisellisuutta, antautumista omille syvimmille tunteille. Amor Jousimiehen symbolina kuvaa tarvetta suoraan, rehelliseen kanssakäymiseen.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksiesi yhdistämistä.
Kysymykset: Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
Ehdotus: Katso kortteja kumppanisi kanssa. Käyttäkää kortteja oppiaksenne enemmän suhteestanne.
Vahvistus: Olen nyt valmis tapamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

Yleisesti kortti voisi kertoa joko parisuhteen onnen tilanteesta, yhdentymisestä tai vastaavasti kehottaa sinua huomioimaan tasapuolisesti maskuliinisuuttasi ja feminiinisyyttäsi. Luovuus nousee myös esiin kortissa, sillä mies ja nainen yhdessä ovat ehkä suurin luovin voima fyysisellä maapallolla - heillä on voima luoda kokonaan uusi ihminen. Luovuutta siis myös kehiin, joko ihan taiteiden merkeissä tai sitten yleisenä luovuutena. Arjen pyörittäminenkin vaatii omanlaistansa luovuutta Wink
Jos taas ihmissuhde puolella on hammasten kiristelyä, kortti muistuttaa sinua siitä, että ne asiat, jotka ottavat kumppanissa päähän ovat itse asiassa vain heijastusta sinun omista negatiivisista puolistasi, joita et ehkä tiedostaisi ollenkaan ilman kumppaniasi. Hyväksy nekin, sillä ne ovat osa sinua, osa kokonaisuuttasi.

tallennettu
annel
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #308 : 02.08.2007 21:57:45 »

Voi rakkauspakkaus...  laugh !!!

Osupa paremmin kuin hyvin tuo kortti  Shocked... Pakko mennä nyt hieman sulattelemaan tuota sinun lopputulkintaasi...  Cheesy

Kiitos AthaMaarit  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #309 : 02.08.2007 22:12:15 »

Kadica, sinun vuorosi nyt. Kortiksi nousi tällainen:

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu - paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaan tempaamana. Pienen “minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen ykseyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoituksia pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita - jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kulmissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. “Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmät: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.

Onneksi olkoon lukion päättymisestä, kun se koittaa! On aika uudelle ja pakolliset kuviot on sitten suoritettu loppuun. Ehkäpä koulun loppuunsaattaminen vapauttaa sinut muutenkin - onko opiskelu kenties alkanut jo maistua puulta? Kortissa puhutaan nimittäin vapautumisesta ja näkisin, että se voisi tarkoittaa juuri tätä pitkästä oppimatkasta vapautumista.
Intuitiivisesti minulle nousi mieleen ennen kortin nostamista, että hetki ulkomailla töissä tai matkoilla tekisi sinulle nyt terää ja kortti näkyy tukevan tätä. Uuden kokeminen tulisi esille parhaiten juuri matkustelemalla. Jos sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta lähteä matkoille, ota rennosti ja kuuntele intuitiotasi - mitä ihan todella haluaisit tehdä lukion jälkeen? Jos et vielä tiedä, mikä ala kutsuisi sinua, lähde töihin/työkokeiluun testaamaan eri paikkoja (itse olen harrastanut tuota lukion jälkeen 5 vuotta ja mietiskelen yhä, mikä minusta tulisi isona). Jos taas olet jo miettinyt alan valmiiksi, yritä hakeutua sen alan koulutukseen. Jos et pääse kouluun älä sure. Aika ei vielä ollut sopiva. Myös koulutusasiat ja oman alan etsiminen kulkevat maailmankaikkeuden rytmin mukaan.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #310 : 02.08.2007 22:22:07 »

Firehorse, nostin sinulle pyyntösi mukaan tarotin ja enkelikortin. Kirjoitan ne tänne perätysten ja laitan yhteen syksyyn niistä yhteisen tulkinnan.

SAUVOJEN KYMPPI – TORJUNTA
Avainsanat: Saturnus Jousimiehessä, torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus

Kaksi etualalla olevaa vahvaa sauvaa tukahduttaa taustalla olevien kahdeksan sauvan elinvoimaisen energian. Tämän kortin taustalla olevat kahdeksan sauvaa ovat yhdessä ja tukevat toisiaan. Edessä olevat kaksi sauvaa taas ovat erillään, vaikkakin vierekkäin muodostaen vahvan esteen. Saturnus estää Jousimiehelle ominaisen kommunikointivalmiuden. Tämä aiheuttaa suurta pelkoa. Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteistasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaa ja elämänenergiaasi. Torjuttuna nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi ja väkivallaksi. Jos tälle aggressioille ei synny ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua Itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa – myös sairastumisena.
Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi – lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja –rajoituksista.
Päätelmät: Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemassa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!
Kysymys: On asioita, jotka olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!
Ehdotus: Nosta toinen kortti kysyäksesi ”Millaista elämäni tulee olemaan, kun olen valmis vapauttamaan itseni?”
Vahvistus: Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.


Ja enkelikortti sanoo  näin:

Arkkienkeli Gabriel
Olet siunattu saadessasi tämän viestin, joka tuo suopeutta ja puhdistautumista.
Kutsu Gabrielia, kun haluat luopua vanhoista tavoista,
negatiivisista muistoista ja pinttyneistä tavoista sekä mielen malleista.
Gabriel tuo sinulle järjestystä ja kurinalaisuutta.
Voit kutsua häntä kun haluat iloa ja selkeyttä.
Gabriel työskentelee valkoisella säteellä. Visualisoi itsesi puhtaassa valkoisessa valossa.
Pyydä Arkkienkeli Gabrielia kehittämään juuri- ja sakraalichakrojasi.

Yhteinen tulkinta on, että jokin menneisyydestäsi nykypäivään mukanasi kuljettama asia hidastaa nyt sinua. Tunteet ovat esteenä, pelot heikottavat ja tunnet olevasi eksyksissä. Et oikein uskaltaisi ottaa askelta suuntaan etkä toiseen.
Molemmat kortit painottavat Itsen vapauttamista. Vapaudu omista rajoituksistasi, jotka ovat sinun itsesi luomia ja hyppää elämän virtaan! Nauti, juhli, pidä hauskaa ja ennen kaikkea ilmaiset itseäsi. Ilmaiseminen tässä yhteydessä voi tarkoittaa puhumisen lisäksi tekoja, luovuutta, tanssia, oman persoonan esille tuomista. Tukahdutitpa mitä tahansa, sanoitpa missä kohtaa tahansa itsellesi ”en saata/voi/pysty”, muuta se muotoon ”minä SAAN/VOIN/PYSTYN!” ja ala sitten toimia sanomasi mukaan. Jos vain muutat ajatuksesi, mutta et ilmaise noita muutoksia ulkoisesti, muutos on vasta puolitiessä. Se vaatii rohkeutta ja pokkaa, mutta koska olet saanut tällaisen kehotuksen, sitä löytyy sinusta taatusti!
Avaimet vapautumiseen ja siitä kumpuavaan selkeyteen ovat sinun käsissäsi. Ratkaisu ei tule ulkopuolelta vaan sinun käsistäsi. Pyydä arkkienkeli Gabrielia avuksesi pitämään selustaasi.
Lyhyt vastaus kysymykseesi "mitä tehdä seuraavaksi" on "Tee sitä, mitä haluat tehdä!"


tallennettu
Henja
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« Vastaus #311 : 02.08.2007 23:45:52 »

OI kaunis Athamaarit Smiley

Minullakin on kertakaikkiaan niin vahva muutoksen tunne, sekä työrintamalla että rakkaussuhteessa ja tietämättömyys vaivaa. Mihin suuntaan ja mitä kohti? Mitä odottaa, missä hyvä misää paha? Voisitko intuitiosi valitsemalla keinolla hieman vilkaista Henjan hetkeen.

niin kiitollisena kysyy henja
tallennettu

Aurinko*OInas***Kuu*Kalat***Nouseva*Skorppiooni
Punainen Kristalli Lohikäärme
puolukkainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #312 : 03.08.2007 00:03:45 »

Hei Atha!

Nostaisitko minulle tarot-kortin? Olen kimurantissa tilassa miehen kanssa josta en tiedä mitä hän haluaa tai mihin suhteemme on menossa. Haluaisin tietää, onko suhteellamme yhtään mitään tulevaisuutta vai pitääkö hän peliä myös muiden kanssa? Jätänkö suhteen tähän vai jatkanko? Siinäpä minulla pulma.. Näetkö minun muuttavan jonnekkin päin?

Kiitos etukäteen jo!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #313 : 03.08.2007 01:01:10 »

Hei Henja! Nostan sinulle vielä korttia, kun minulla on hyvin aikaa juuri nyt. Tällaista sanoi tarot sinulle (minulla ei nyt ole riimuja matkassa, joten tarot saa antaa neuvon Grin)

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Nostin sinulle vain yhden kortin, koska pääpaino kysymyksessäsi oli muutoksella, joka tuntuu sinusta intuitiivisesti niin suurelta, että se vaikuttaa sekä työ- että rakkauselämääsi.
Intuitiivisesti näkisin, että aika on hyvin merkityksellinen, sinun Itsesi uudelleensyntymisen aika. Maailma ympärilläsi saattaa jatkaa samaa rataa, mutta sinä et kerta kaikkiaan enää kestä - sinun on saatava mennä kohti uutta, repäistävä, uudistuttava. Jos uudistus kutsuu sinua ja koskettaa sieluasi, vastaa siihen ja kulje kohti uudistuksia. Virran vastustaminen, silloin kun virta osuu kohdallemme, vie vain voimiamme ja lopulta tempaa meidät hurjaan pyörteeseen, kun viimeiset voimamme ovat vastustelujen vuoksi huvenneet kokonaan. Eikö olisikin mukavampaa vain lillutella virran mukana alas uusiin maisemiin kuin uida vastavirtaan ja melkein hukuttaa itsensä?
Koska kortti puhuu paljon tunteista, nämä muutokset eivät ehkä näy muille vielä, mutta sisimmässäsi tiedät, että kohta tapahtuu jotain. Ole avoin tunteissasi, varsinkin parisuhteessa kehottaisin sinua puhumaan tuntemuksistasi, olivatpa ne laadultaan millaisia tahansa. Ehkä kumppani ymmärtää sinua, ehkä ei. Ehkäpä sinut ristitään kaheliksi, kun uskallat tehdä jotain mistä muut vain haaveilevat, mutta siitä ei pidä välittää. Maljojen Kuningatar ei koskaan suostu Itsensä kieltämiseen.
Tässä kortissa puhutaan paljon perheestä. Perhe tässä yhteydessä ei välttämättä ole vain fyysisen perheen merkki, mutta se voi kertoa myös syvistä ystävyyssuhteista - suhteista, joissa ihmiset ovat keskenään yhtä perhettä (ehkäpä otat muutosten myötä myös henkisen askeleen lähemmäs sieluperhettäsi).
Kortin sanoma on, että olet alkanut nähdä vanhan uudessa valossa (josta itsekin sanoit). Näkemäänsä on tietenkin hyvä reagoida jollain lailla - jatkaako samaan malliin vai toisella tavalla. Kortti kehottaa sinua olemaan rehellinen omien tuntemustesi ja tunteittesi kanssa ja toimimaan niistä käsin tulevaisuutta ajatellen. Ota muutokset vastaan ja luovi niiden avulla tiesi uusille vesille, olivatpa uudet vedet sitten miten paljon tai miten vähän erilaisimpia niistä vesistä, joissa nyt seilaat.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #314 : 03.08.2007 01:29:16 »

Heippa vain Puolukkainen ja tervetuloa Astrolle! Nostin sinulle kaksi tarotia. Ensimmäinen on vastaus parisuhdemietteisiisi ja toinen muutollesi. En tiedä vielä, miten tarkasti muuton kysymykseen oleva kortti vastaa. En ole ihan niin hyvä tästä näin vain heittämään vastauksia, että näkisin tuleeko muuttoa vai ei! Cheesy

Mutta, ensimmäinen kortti on

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Tämän sanoma on hyvin selkeä. Nykyinen suhde ei todellakaan enää toimi. Se on ehkä alun alkaen ollut todella intensiivinen, kuuma ja antoisa suhde, mutta nyt se on kulutettu ja ummehtunut eikä se enää tuota nautintoa teille kummallekaan vaan on pelkkä taakka. Oletko kenties aloittanut tämän suhteen alun perin jonkin sellaisen asian vuoksi, jota et halunnut kohdata? Toisin sanoen pakenitko jotain miehen syliin, suhteeseen? Kortissa mainitaan niin usein käsittelemätön pettymys, että se voisi tässä tapauksessa tarkoittaa jotakin sellaista asiaa, joka vaanii sinua vielä sielusi varjoissa. Pakeneminen suhteeseen ei ole auttanut, sillä asia on noussut taas esiin. Käsittele se pois. Jos omat voimat eivät riitä, älä pelkää tai häpeä pyytää apua. Kenenkään ei tarvitse taistella yksin, sillä olemme kaikki yhtä - Samaa Alkulähdettä, Samaa Perhettä.
Kortin avainsanoissa esiintyvät sanat “ikävystyminen”, “kyllästyminen” ja “inho” sekä kortin nimeä “irstaus”. Olette puolin ja toisin taatusti kyllästyneitä toisianne kohtaan, ikävystyneitä ja inhoatte toisianne - jos ette tietoisesti niin tiedostamatta. Irstauden nimitys viittaa kumppanisi ulkopuolisiin suhteisiin, joilla hän hakee uutta jännitystä elämäänsä. Näin minä sen tulkitsisin tässä tapauksessa.
Koska ehdotuksessa kehotettiin nostamaan kortti sille, miten nykyistä tilannetta voisi muuttaa, nostan sinulle yhden kortin lisää. Se tuntuu nyt tärkeälle. Tämä seuraavaksi nostettu kortti on:



YLIPAPITAR
Avainsanat: Kuu, mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus.

Ylipapitarta kuvaa kuun jumalatar Isis. Häntä ympäröi hieno valonsäteiden verkko, joka on ilmaus hänen henkistyneestä luonteestaan. Hänen olemuksestaan huokuu rajoittamaton riippumattomuus.
Ylipapitar on yhteydessä intuitiivisiin kykyihinsä ja voi luottaa niihin täydellisesti. Hän ymmärtää omaa sisäistä ääntään, sisäistä opastaan ja parantajaansa ja on yhteydessä tähän. Tämä näkyy ulkonaisesti siten, että hän luotaa itseensä ja ottaa vastuun itsestään. Kuten kameli, joka voi kulkea pitkiä matkoja autiomaassa juomatta, sinäkin voit oman sisäisen lähteesi löydettyäsi säteillä ympäristöösi tyytyväisyyttä siitä, että tulet toimeen omillasi. Kortin alaosassa olevat kukat ja hedelmät kuvaavat niitä vehmaita keitaita, joita voit löytää syvältä sisimmästäsi. Mitä paremmin hyväksyt itsesi ja jaat muiden kanssa sen, mitä sinulla on, sitä syvällisemmäksi havaintokykysi tulee. Tätä kuvaavat kortissa olevat kristallit.
Tässä korttipakassa Ylipapitar on yksi voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Ylipapittaren ylävartalo kuvaa feminiinistä vastaanottavaisuutta. Tätä korostavat hänen päänsä yläpuolella olevat kuun sirpit sekä ylöspäin kohoavat kaaret. Hänen päässään olevana kruununa on kuu, joka vastaanottaa valoa auringolta.
Navasta alaspäin Ylipapittaren keho kuvaa maskuliinisuutta. Kortissa olevat viivat ovat selkeitä, dynaamisia ja suoraviivaisia. Hänen polvillaan olevat jousi ja nuoli korostavat tätä ominaisuutta.
Kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia. Kyvyt kehittyvät sopusoinnussa maailmankaikkeuden lainalaisuuksien kanssa ja ovat näiden palveluksessa.
Päätelmät: Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.
Kysymys: Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?
Ehdotus: Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.
Vahvistus: Luotan omiin sisäisiin kykyihini ja voimavaroihini.

Avuksi tilanteen ratkaisemiseen tarot kehottaa sinua olemaan itsenäinen ja luottamaan itseesi. Oletko niitä, joiden on omasta mielestään pakko olla aina parisuhteessa, koska et mitenkään voisi pärjätä yksin? Jos ajattelet näin, olet väärässä - tämä kortti kertoo suuresta sisäisestä voimavarasta ja tyytyväisyydestä siihen, että minulla on mahdollisuus ja kyky tulla toimeen omillasi. Et vain vielä ole löytänyt tuota puolta itsestäsi. Riippumattomuus on päivän sana. Et tarvitse suhdetta, et tarvitse miestä - todellisuudessa me emme oikeastaan tarvitse mitään muuta kuin sisäisen tasapainon ollaksemme onnellisia. Tätä kortissa kuvaavat Kuningattaren feminiinen ylävartalo ja maskuliininen alavartalo. Hän on yhdistänyt kaksi erinapaista polarisuutta toisiinsa, naisen ja miehen, hoivan ja voiman, pehmeän ja kovan, sulavan ja terävän. Hän on täysin sinut itsensä kaikkien puolien kanssa eikä kaipaa elämäänsä välttämättä juuri nyt miestä, koska hänessä on kaikki miehen ominaisuudet. Niitä ei tarvitse etsiä ulkopuolelta, ne löytyvät sisältä. Kuningatar on valmis tasapainoiseen suhteeseen ollessaan ensin tasapainossa Itsensä kanssa.
Luota intuitioosi eli siihen pieneen sisäiseen ääneen, joka kehottaa sinua tekemään jotain. Intuition äänen voi erottaa egon äänestä sillä, että intuitio vain sanoo asian olevan niin tai näin tai suunnan olen tämän tai tuon. Ego puolestaan selittää, kiertää, kaartaa, jahkaa, perustelee, väittelee jne. Se keksii kaikenlaisia verukkeita, syitä, pelkoja, avuttomuuksia ja vastaavia. Intuitio antaa meille aina vain suunnan ja meidän itsemme huoleksi jää ottaa se suunta ja kulkea se tie.
Parantajan maininta tässä yhteydessä kertoo minusta siitä, että kaipaat parantajaa itsellesikin. Voit mennä ammattiauttajan pakeille, reikihoitoon, ottaa enkelit ja rukoukset avuksi, jutella ystävillesi tai yhdistää vaikka nuo kaikki. Hae seuraa, jossa jakaa ajatuksia ja jotka tukevat intuitiivista tietäsi. Paranna myös itse Itseäsi tekemällä asioita ja valintoja, jotka ovat omaksi parhaaksemme. Aivan liian usein - varsinkin me naiset - tahdomme ajatella vain  muiden parasta. Vastakohtana sille on totaalinen täysitsekkyys. Kultainen Keskitie kulkee siinä, palvelemisen ja terveen itsekkyyden välimaastossa. Nyt tarvitse niitä molempia.


Ja sitten vielä se muuton kortti, joka on

LANTTIEN NELONEN – VOIMA
Avainsanat: Aurinko Kauriissa, ilmaiseminen, eheys, luonteenlujuus.

Kortin neljä lanttia ovat neliön muodossa kuvaten linnoituksen neljää kulmatornia. Jokaisessa on jokin alkemistisen elementin symboli. Tämä muodostelma kuvaa olemuksen kaikilla tasoilla vallitsevaa varmuutta ja voimaa. Kortin voima on kuvattu rakennuksen jykevänä, muttei jäykkänä muotona. Kaikki on paikallaan. Linnoituksen muureilla ei myöskään näy liikaa koristeita.
Edellä kuvattuun järjestykseen alistumisella on niin myönteiset kuin kielteisetkin puolensa. Tällaisella tiiviillä, suljetulla järjestelmällä, jolla on näkyvät rajansa ja kiinteät norminsa, on omat tietyt etunsa. Tämänlaatuisella ihmisellä on luonteenlujuutta. Häneen voi luotata. Hän pysyy järkähtämättömän uskollisena omille periaatteilleen ja tekee kaiken ehdottoman rehellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Hän on harvinaislaatuinen ihminen, joka elää ihanteidensa mukaisesti.
Tämä kortti voi myös kertoa lain kirjaimellista noudattamista. Se voi merkitä sitä, että ihmisestä tulee intoilija, joka lähtee vaikka ristiretkelle omien periaatteidensa puolesta. Ihmisen periaatteet alkavat elää omaa elämäänsä. Normien noudattaminen näyttää tärkeämmältä kuin rikkaan ja inhimillisen elämän viettäminen. Luonnolliset mielenjohteet tukahdutetaan, ettei oman luonteen lujuutta vain asetettaisi kyseenalaiseksi. Todellisen lämmön ja ystävyyden korvaa kylmä ja jäykkä kohteliaisuus.
Päätelmä: Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla hetken kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen.
Kysymys: Onko elämäsi ja käyttäytymisesi kuin jäykkä linnake? Vai tarvitsetko elämääsi ja käyttäytymiseesi enemmän järjestystä ja vakautta?
Ehdotus: Tutki voiman eri puolia
Vahvistus: Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.

Koska kortin pääkuvana on linnake, toisin sanoen rakennus, näkisin tämän pohjalta, että muutto tekisi sinulle hyvää. Se olisi samalla fyysinen askel kohti uutta, poispäin vanhasta. Oma koti, varsinkin jos asutte nyt kumppaninne kanssa saman katon alla, antaisi sinulle itsevarmuutta ja oman suojan, jonka turviin voisit istahtaa rauhassa. Tarvitset ympärillesi linnakkeen, josta käsin voit tutkia omaa sisintäsi ja löytää sieltä sen Ylipapittaren voimineen. Kun vahvistuksessa sanotaan, että “tarjoan voimani rakkauden palvelukseen” se tarkoittaa myös meidän Itsemme palvelemista rakkaudella. Oma asunto nyt olisi varmasti hyvä rakkauden teko sinua itseäsi kohtaan. Tarvitsemme jokaisen oman pyhättömme, jonne vetäytyä mietiskelemään. Toisille se on kesämökki, toisille oma sohvan nurkka, toisille mustikkametsä, toisille juoksulenkki ja joillekin toisille puutarha. Etsi oma linnakkeesi, sillä sitä tarvitaan nyt.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: