Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705184 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #90 : 01.07.2007 14:07:12 »

Ei, se on käyttäjälle Love and Peace (kirjoitan saajan nimimerkin aina ensimmäiseksi).

Eihän se silti haittaa, jos teksti uppoaa myös sinuun. On vain hyvä, jos joku toinenkin saa apua ja silmiään auki jonkun toisen käyttäjän vastauksesta ^________________^
tallennettu
Taivaanvaeltaja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #91 : 01.07.2007 14:38:01 »

Hei,

Haluaisin kysyä Sai Babalta tai Enkeleiltä selkiytystä niihin suuriin muutoksiin,
jotka ovat jo kolkuttaneet ovea ja tulossa pian elämääni. Kaikkea ei tämä pieni pää ymmärrä...

Kiitos jo etukäteen, olet enkeli!  smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #92 : 01.07.2007 15:19:14 »


Hei

Minäkin haluaisin että katsot intuitiivisesti jonkinlaisen viestin tännepäin, kiitos smitten
tallennettu
Sun73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382



Profiili
« Vastaus #93 : 01.07.2007 17:00:40 »

Suurkiitokset AthaMaarit  smitten

Täytyypä alkaa oikein pohdiskelemaan sitä mitä kirjoitit  Wink


tallennettu
osmankaami
Vieras
« Vastaus #94 : 01.07.2007 19:41:54 »

Heippa! Minulla on tunteet solmussa..Auttaisitko selvittämään minulle rakkauselämääni?
tallennettu
Summer
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15



Profiili
« Vastaus #95 : 02.07.2007 15:14:38 »

Hei AthaMaarit!

Minä olen henkisesti todella väsynyt parisuhteessa, vastauksia etsimme molemmat, tuntuu ettemme pääse eteenpäin. Itkettää ja ahdistaa. Emme tiedä mikä olisi paras vaihtoehto.  Cry
tallennettu

Vesimies
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #96 : 02.07.2007 15:20:56 »

Hejsan!
När ska du titta på mitt tidigare liv? Smiley

Ja tulleeko se muutes YV:nä vai tänne foorumille?


Tackar! smitten

ps. Jag kan inte tala svenska så bra, men jag försöker..
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #97 : 02.07.2007 15:33:30 »

Ei ruotsia minulle! Hädin tuskin ymmärsin, mitä sanoit, Cheva! O________O

Menneet elämät saat tänne forumille tai YV:nä, kumpi vain miellyttää eniten sinua.
tallennettu
Abyatur
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #98 : 02.07.2007 15:45:49 »

Hei AthaMaarit,

vähän aikaa sitten olin mielestäni kovinkin umpikujassa. Viime viikolla löysin kujan päästä portin, jonka avasin ja astuin siitä läpi. Se, mitä portin toiselta puolelta löysin oli kauniita ja huumaavan tuoksuisia mutta piikikkäitä kukkia. Olen pysähtynyt polun päähän ja mietin kannattaako antaa kukkien repiä sääriäni jatkaessani matkaa, vai pitäisikö etsiä toinen tie?
Näen kaukaisuudessa kauniin keitaan, mutta monta haastetta on vielä matkan varrella, ja pohdin onko tuo keidas sen kaiken vaivan arvoinen? Vai onko keidas vai näköharha, jota todellisuudessa ei edes ole?

Kiitos AthaMaarit, jos saat näistä kuvista mitään kiinni, tiedän että osaat valita oikein välineen, jolla katsastaa tilannetta. Voit vastata myös YV:nä.

Abyatur  smitten


Mikään ei ole sattumaa... näihin kysymyksiin en ole ilmeisesti saanut vielä vastausta. Siksi laitan tämän viestin uudelleen.

Tämä kuva liittyy suhteeseeni minulle läheiseen henkilöön, johon sain "yhteyden". Yhteys on kauniina tunteena edelleen sydämessäni Smiley. Nyt hän onkin fyysisesti etääntynyt. Etääntymisen takana on vakava sairaus. Cry

Vastaile kun ehdit,

Abyatur  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #99 : 02.07.2007 15:53:38 »

Abyatur, sinäkään et varmaan huomannut, että en ole ollut kotona, vaan Helsingissä nyt muutaman päivän Tuskassa Wink Käytössäni olivat vain enkelikortit ja Sai Baban kirja, eli jos vastausta ei ole tullut se tarkoittaa sitä, että katson sen jollain muulla välineellä kuin noilla kahdella käytössäni olleella.

... Olisikohan minun pitänyt lihavoida tuo Hesan matka ilmoitus? Cheesy Tuntuu, että se meni kaikilta ihan ohi! No, ehkäpä harjoittelette minun avulla kärsivällisyyttä - kaikki ajallaan? laugh

Mutta nyt! Huhhuijaa! Viimeinkin kotona! Vaikka selvinpäin olinkin koko viikonlopun, kuten normaalia, niin kyllä nuo festarit vaan aina kysyvät voimia Cheesy Ehkä mie alan olla liian vanha Tuskaan(kin)….
Hirveästi se festarimeninki oli muuttunut tässä 4 vuoden aikana! Perjantai ja lauantai olivat tosi railakkaita päiviä ja sunnuntai rauhallinen – viimeksi kun olin Tuskassa perjantai oli yhtä menevä kuin tämän vuoden sunnuntai. Sunnuntai olikin paras päivä ^_____________^

Mutta, asiaan. Jatkan tässä kysymysten purkamista ja NYT mennään sitten aikajärjestyksessä. Edelleen muistutan, että menneitä elämiä katselen sitten, kun tunnen, että aika on oikea

SALMKRI, sinulla oli huolia. Mie nostan tähän apua. Kaikkiin kolmeen kysymykseen tuntui napsahtavan neuvo Dyerin kirjasta. Jos jokin kohta tuntuu epäselvältä, kerro, niin yritän analysoida sinulle, mitä se mahtaisi minusta tarkoittaa. Minusta tämä on mahdollinen viesti myös suoraan äidillesi, ei ainoastaan sinulle.

”Kun palaat toistuvasti kokemukseesi ja varsinkin jos kuvailet tapahtumaa useimmissa yhteyksissä ja lyöt itseesi jonkun leiman (insestin kokenut, alkoholisti, orpo, hylätty), et tee sitä saadaksesi valtaa. Teet sen sisäisen katkeruutesi tähden. Tämä katkeruus ilmenee vihana ja raivona aina näistä tapahtumista puhuessasi ja tällöin rakennat elämäsi solukkoa aivan kirjaimellisesti niiden varaan.
Se tulehduttaa kehoa ja estää paranemisen. Ja sama pätee henkeen. Tällainen katkeruuden kylväminen estää sinua tuntemasta omaa arvoasi. Alat kokea olevasi saastainen, epäonnekas, arvoton ja paha ihminen, ja kun lähetät tällaisia ajatuksia universumiin, et voi saada puoleesi tippaakaan rakkautta etkä onnea.
Vanhoihin haavoihin takertumisesta pääsee eroon anteeksiannon avulla. Anteeksianto on kaikkein parasta, mitä voi tehdä oman fysiologiansa ja henkisyytensä hyväksi, ja silti se viehättää ihmisiä yleensä kaikkein vähiten – pitkälle egon kiistattoman johtoaseman vuoksi. Anteeksianto mielleetään jotenkin samaksi kuin väärän teon hyväksyminen. Se ei kuitenkaan ole anteeksiantoa.
Anteeksianto merkitsee sitä, että täytät olemuksesi rakkaudella ja säteilet sitä ulkomaailmaan kieltäytyen sitotumasta ilkeämielisyyteen tai vihaan, jonka haavat aiheuttanut käytös on synnyttänyt. Anteeksianto on henistä itsensä rakastamista ja sillä viestität kaikille itsesi mukaan lukien, että olet rakkauden kohde ja haluat levittää sitä ympärillesi.
Näin tapahtuu vanhoista haavoista irtautuminen, eivätkä ne enää vakuta sinusta säilyttämisen arvoisilta. Näin loppuu syyttely ja tsesäälissä vellominen, eivätkä vanhat traumat enää anna elämälle suuntaa. Tällöin annat itsellesi anteeksi hiljaa sisimmässäsi, piittaamatta siitä, ymmärtävätkö muut sitä vai eivät. Luovut silmä silmästä-ajattelusta, joka vain lisää tuskaa ja kostonhalusi sammuu: tilalle tulee rakastava ja anteeksiantava suhtautuminen. Hengellinen kirjallisuus, jota kaikki eri uskontokunnat ovat julkaisseet, tukee tätä sanomaa.
Sinun on välttämätöntä tuntea oma arvosi kyetäksesi vetämään puoleesi sitä, mitä haluat. Tämä on ymmärrettävissä tavallisella maalaisjärjellä. Jollet koe ansaitsevasi jotakin, miksi kaikkea asuttava jumalallinen enerhia tarjoaisikaan sinulle yhtään mitään? Siksi sinun on ymmärrettävä, että sinä ja jumalallinen energia olette yhtä – älä kuuntele egoasi, joka pyrkii juonillaan estämään tietoisuutesi siitä, että olet itse oman elämäsi herra.”
« Viimeksi muokattu: 06.07.2007 19:10:07 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #100 : 02.07.2007 16:10:49 »

Mariska, sinua kutsuivat riimut

Työlle nousi riimu

THURISAZ
Avainsanat: Portti, toimimattomuuden paikka


Portti symbolinaan tämä riimu osoittaa, että työtä on tehtävä sekä sisimmässä että ulkopuolisessa maailmassa. Portti on raja Taivaan ja maallisen välillä. Tälle portille saapumalla näytät, että olet valmis ottamaan vastaan jumalallisen energian, joka valaisee kokemuksesi niin, että sen merkitys säteilee selvästi pelkän muodon läpi.
Thurisaz on toimimattomuuden riimu. Portista ei pidä kulkea ensin mietiskelemättä. Tässä joudut todella pohtimaan mitä kaikkea sinuun kätkeytyy, mitkä asiat on hyvä tarkastella päivän valossa, ennen kuin toimintaan voi menestystä toivoen ryhtyä. Tämä riimu vahvistaa kykyäsi odottaa: nyt ei ole päätöstenteon aika. Syvällisesti muuttavat voimat ovat työssään tässä toiseksi viimeisessä muutossarjan riimussa.
Kuvittele itsesi seisomassa portin edessä kukkulan laella. Koko elämäsi on takanasi ja alapuolellasi. Ennen kuin astut portista, pysähdy ja ajattele mennyttä: kaikkea mitä olet oppinut, kaikkea mistä olet iloinnut, voittojasi ja murheitasi – kaikkea sitä mikä on tuonut sinut tänne. Tarkastele sitä, ymmärrä ja anna siunauksesi, ja päästä irti. Sillä kun päästät irti menneestä, kaikki voimat ovat käytössäsi.
Astu nyt portista.

Jos työsaralla on nyt hiljaista, epävarmaa, etkä itsekään oikein tiedä mitä töitä tekisit tai mistä saisit niitä, älä huolestu. Odottele, pysähdy, anna asioiden soljua omalla painollaan. Välillä on pysähdyttävä hengähtämän.
Maan päällä on aika, mutta henkimaailma eikä jumalallinen energia tunne ajan käsitettä. Aikaa ei ole olemassa, mutta koska elämme nyt Maassa, ajan keskuudessa, on odotettava, että jumalallisesta energiasta lähtenyt uusi suunta ottaa muodon tässä maailmassa. Voit saada viestin, että kohta tapahtuu, mutta henkimaailmalle ja jumalalliselle energialle ”kohta” voi tarkoittaa puoltakin vuotta. Ajattomalle ihmisikäkin on pelkkä silmän räpsäytys.
Ei siis syytä huoleen. Nyt on vielä sadon odottelun aika. Se kypsyy ajallaan. Ja muista: Kaikki on vain väliaikaista – niin odotuskin


Ja sitten rakkaudella nousi riimu

TEIWAZ, käänteinen
Avainsanat: Soturin energia, Tiw-jumala


Käänteinen tulkinta
Vaarana on, että energia valuu hukkaan hätäisen tai väärin ajoitetun toiminnan vuoksi. Jos jokin suhde jää lyhyeksi, älä sure, sillä se on täyttänyt tehtävänsä. Luottamus on keskeinen asia ja sen myötä sinun elämäsi aitous ja välittömyys.
Tämä on mahtavan energian riimu. Käänteisenä Teiwaz kehottaa sinua tutkimaan motiivejasi. Itsen valloittamisestako olet kiinnostunut vai pyritkö dominoimaan jotakuta toista? Tavoitteletko tuloksia vai keskitytkö tehtävään tehtävän itsensä vuoksi?
Löydät vastauksen omasta sisimmästäsi, et keneltäkään ulkopuolelta. Kun kysyt neuvoa riimuilta, kysyt Itseltä, korkeammalta minältäsi. Niin tulee hengen soturin tehdä.

Minulle tulee sellainen ajatus tästä, että älä tavoittele suhdetta suhteen itsensä takia. Parisuhteen on tarkoitus kasvattaa meitä ihmisiä ja eteenkin henkiolentoina, ei paikata jotain asiaa, joka puuttuu Itsestämme. Suhdetta ei tulisi siis hakea sen vuoksi, että olen yksinäinen, kaipaan hellyyttä, en halua olla sinkku, seksikin olisi kivaa jne. vaan siksi, että voisi itse auttaa toista kasvamaan henkisesti ja toinen puolestaan auttaisi sinua kasvamaan henkisesti.
Jos menneisyydessäsi on suhteita, jotka ovat kariutuneet, älä masennu. Riimukin sanoo, että jokainen suhde loppuu juuri ajallaan ja se on täyttänyt sen (henkisen) tehtävän, mikä sillä on ollutkin teille molemmille. Niiden perusteella ei siis pidä tehdä johtopäätöksiä tai kauhuskenaarioita tulevaisuudelle.
Puoliso tulee elämäämme juuri silloin, kun on oikea aika ja poistuu juuri silloin, kun on oikea aika. Hakemalla jos hakee saa yleensä vain enemmän vahinkoa kuin iloa aikaiseksi, molemmin puolin.
Henkistä tsemppiä ja kärsivällisyyttä siis peliin! Cheesy

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #101 : 02.07.2007 16:23:41 »

Särkiahven, nostin sinullekin riimuja.

Työlle nousi riimu

DAGAZ
Avainsanat – Läpimurto, Muodonmuutos, Päivä

Tämä on viimeinen muodonmuutossarjan riimuista. Dagazin nostaminen merkitsee vaihteenvaihtoa tai läpimurtoa minän muuttumisprosessissa, asenteiden perinpohjaista tarkistamista – 180 asteen käännöstä. Joillekuille muutos on niin radikaali, että he eivät jatka tavanomaista elämää tavanomaisissa puitteissa.
Koska ajankohta on oikea, tulos on varma, joskaan se tämänhetkisistä asemista ei ole ennustettavissa. Jokaisessa elämässä tulee ainakin kerran hetki joka, jos siihen tartutaan, muuttaa tuon elämän kulun täysin. Ole siksi luottavaisella mielellä, vaikka tuo hetki vaatisi sinua hyppäämään tyhjin käsin tuntemattomaan. Tämä riimu paljastaa sinun soturin luontosi.
Joskus tämä riimu osoittaa pitkän aikaansaannosten ja hyvinvoinnin kauden alkamisen. Pimeys on jäänyt taakse, päivä on valjennut. Kuitenkin, kuten aina, sinun on hyvä pitää varasi ettet heittäydy suin päin tulevaan etkä toimi huolettomasti uudessa tilanteessa. Muodonmuutoksen aika voi tuoda myötään runsain mitoin kovaa työtä. Tee työsi iloisella mielellä.

Onko mahdollista, että riimu kertoisi ihan kokonaan uuden työn aloittamisesta, alalta, jolla et ennen ole ollut töissä? Tai jos olet töissä kehottaisi miettimään totaalista suunnan vaihtoa, kuten uutta alaa tai opiskeluja? Muuta sanottavaa minulle ei tästä valitettavasti nouse, vaan minun annetaan ymmärtää, että tiedät kyllä, mitä tehdä.

Rakkauteen puolestaan nousi riimu

EIHWAZ
Avainsanat: Puolustautuminen, Torjuntavoimat, Marjakuusi

Kun meitä koetellaan me valjastamme voimamme esteiden voittamiseen ja tappion torjumiseen. Samalla me kehitämme itsessämme kykyä torjua käyttäytymistä, joka luo elämäämme liian stressaavia tilanteita.
Tielläsi näyttää olevan este, mutta ehkäpä viivytys onkin hyväksi. Älä pyri liian innokkaasti jatkamaan eteenpäin. Nyt ei ole oikea ajankohta eikä sopiva tilanne sinun puuttua asioihin. Eihwaz tarjoaa neuvoksi kärsivällisyyttä. Malttia, malttia, ei pidä pyrkiä liian ahnaasti toivottuun päämäärään. Tämä riimu puhuu vaikeuksista, jotka ilmaantuvat uuden elämän alussa. Usein se merkitsee odottamista: odotetaan kevään sateita, odotetaan että hedelmät kypsyvät oksilla.
Sitkeys ja kaukonäköisyys ovat tarpeen. Viisas ihminen pystyy arvioimaan seuraukset ennen kuin toimii. Torju ennakoitavissa olevat vaikeudet oikealla toiminnalla. Enemmän kuin tekijöitä me olemme päättäjiä. Kun päätöksemme on kerran selvä, teko sujuu ponnistuksetta, sillä silloin universumi tukee toimintaa.
Eihwaz-riimun nouseminen kehottaa sinua muistamaan, että kasvu edistyy hankaluuksien kautta. Tämä saattaa olla koettelevaa aikaa; merkityksellistä se ainakin on. Pidä kotisi kunnossa, hoida työsi, ajattele selkeästi ja odota Taivaan tahtoa.

Sen kummempaa analyysiä tämä riimu tuskin tarvitsee. Uskon, että sen sanoma avautuu sinulle paremmin ihan itse lukemalla kuin minun tulkkaamana ^__________^
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #102 : 02.07.2007 16:35:58 »

Tui, sinulle tulee nyt tarotia. Kysymykseesi nousi

Maljojen Kymppi – Täyttymys
Avainsanat: Mars Kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat Oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäiseen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamansa kauneuden. Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Täyttymyksen saavuttanut ihminen yksinkertaisesta vain säteilee näitä ominaisuuksia. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa. Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

Eli hyvältä näyttäisi tämän mukaan! Kumppani on varmasti sinulle tällä hetkellä Se Oikea. Pysyttele kuitenkin vielä kärsivällisenä a rauhallisena loukkaantumatta. Sen sijaan tavoittele tyytyväisyyttä – tyytyväisyyden tunnetta siitä, että olet saanut kohdata tällaisen ihmisen.
Parisuhteessa tai sellaista aloittaessa ei voi mennä vain omaa tahtiaan omien mielihalujen ja toiveiden mukaan, vaan toinen osapuoli luonteensa kanssa on otettava huomioon. Tämä sinä kuitenkin varmasti jo tiesit! Grin
Mietin tuota hiljaisesti ilmenevää suurta täyttymystä niin, että joko tämä suhde ei vaadi mitään dramaattista tai sitten kumppani on luonteeltaan sellainen, että hän mieluummin säteilee hiljaa onnesta kuin tekee mitään tosi romanttista tempausta todistaakseen sisäisen onnensa.
Muistathan kuitenkin, ettet tee päätöksiä jonkun toisen sanoman perusteella vaan omaa sisintäsi kuunnellen Smiley

« Viimeksi muokattu: 02.07.2007 19:45:08 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Abyatur
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #103 : 02.07.2007 18:05:23 »

Hei AthaMaarit,

olen ollut kyllä tietoinen reissustasi ja toivonkin, että matka ylitti odotuksesi ja olet täynnä uusia ideoita ja ajatuksia tai ainakin ihania kokemuksia.

Myönnän olevani kärsimätön Wink, ja useampikin ihminen on sitä kärsivällisyyttä minulle opettamassa  tickedoff, josta olen kiitollinen Smiley. Kaikki ajallaan ja kaikki paikallaan. coolsmiley

 smitten

tallennettu
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #104 : 02.07.2007 18:19:36 »

Cheesy
En siis ole ainoa "ruotsintaitaja" tälläkään foorumilla.
Edellinen elämä saa tulla vaikka tänne´:)
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: