Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lapsi uni  (Luettu 33130 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 348


I Love Yuo Mom


Profiili
« : 16.06.2007 22:56:28 »

Näin tänään päiväunilla sellaisen unen, että meillä oli poikavauva mieheni kanssa jolla oli kihartavat vaaleat hiukset ja leikittiin sen kanssa sängyllä makkarissa ja mies meni siivoomaan keittiöä niin lapsi pyörähti yks kaks sängystä ja nousi kävelemään ja mie huusin, no haloo  Shocked ei 4kk ikäinen vauva vielä kävellä Huh sinne se tepusteli mieheni selkään kiinni ja sitten jatkoi iloisena kävelyä ja mie olin äimänä, että ompas erikoisen fiksu lapsi kun tuon ikäisenä osaa jo noinkin paljon Shocked mitähän toi voi merkata? coolsmiley *miettii kuumeisesti* näin niin selkeesti sen kasvot ja hiusten värin ja tiesin, että poika on.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 17.06.2007 00:45:30 »

Tässäpä unitulkintoja

Vauva
Vauva edustaa viattomuutta, lämpöä ja uusia alkuja. vauva voi edustaa myös jotain osaa sinun itsesi sisältä, joka on puhdas, haavoittuvainen ja/tai koskematon tai vastaavasti Itsesi osa-aelutta, joka on haavoittuva ja avuton.
Jos unessa unohdat, että sinulla on lapsi, uni voi vihjata, että yrität piilottaa oman haavoittuvaisuutesi, etkä tahdo muiden tietävän heikkoudestasi.
Jos olet matkalla sairaalaan synnyttämään uni kertoo, että sinulla on ongelmia oman pohjasi kanssa, jonka päällä seisot ja toiveita tulla hoivatuksi. Ehkäpä yrität päästä eroon jostain vastuullisuuksistasi.
Jos olet raskaana uni voi vihjata, että kärsit ahdistuksesta ja jännityksestä synnytyksen alettua.
Jos vauva itkee, se kertoo sisäisestä lapsestasi tai osasta sinua, joka haluaa tulla huomioiduksi ja tarvitsee hoitoa. Vaihtoehtoisesti se voi edustaa myös saavuttamattomia päämääriä ja järjen puuttumista elämäsi jollain osa-alueella (eli toimitko nyt järkevästi tässä tai tässä asiassa?)
Jos vauva on nälissään, olet riippuvainen toisista. Elämässäsi on jotain, mikä vaatii välitöntä huolenpitoa ja hoitamista.
Jos vauva on todella pieni, edustaa se avuttomuusttasi ja pelkoasi siitä, että muut tulevat tietoiseksi avuttomuudestasi ja kyvyttömyydestäsi. Saatat pelätä avun pyytämistä ja sen sijaan ottaa ongelmat omille harteillesi kokonaan.
Jos unessasi on kuollut vauva, edustaa se jotain osaa itsesäti, jonka aika on tullut täyteen. Jokin loppuu nyt Sinussa, esim. ei.toivottu luonteenpiirteen vaikutus.
Jos kastat lasta vedessä (ei virallinen kaste välttämättä) edustaa se regressiota. Muistelet aikaa jolloin sinulla ei ollut huolia tai vastuuta mistään. Vastaavasti uni voi viitata myös turvallisuuteen, sillä osa äideistäkin synnyttää lapsensa vesialtaassa, koska tämä synnytysympäristö muistuttaa kohdun oloja. Veteen syntyminen on lapselle vähemmän traumaattinen kokemus, siis. Joten, ehkäpä etsit itsellesi tällaista samanlaista turvallista paikkaa elämässäsi.

(laitan tähän vielä lapsen erikseen)

Lapset
Lapset unessa edustavat lapsenmielisistä kyvyistäsi tai vetäytymistä takaisin lapsenkaltaiseen tilaan. Se on kuin oma versio sisäisen lapsemme viattomuudesta, puhtaudesta, yksinkertaisuudesta ja huolettomuudesta. Saatat kaivata menneeseen saadaksesi täytettyä tukahdetutu halusi ja toteutumattomat toiveesi. Ota vapaata ja keskity sisäiseen lapseesi. se on ehkä jotain, jota sinun täytyy hoivata ja nähdä sen kasvavan juuri nyt.
Jos omat lapsesi, jotka ovat jo isoja, ovat unessa edelleen kovin nuoria, näet heidät vieläkin valve-elämässäsi pikkuisina ja riippuvaisina. Haluat tuntea olevasi tarvittu ja tärkeä.
Jos näet unessa sinulle tuntemattomia lapsia, on se suora metafora siitä, että sisälläsi piilee kykyjä tai tietoa, joita et ole vielä tiedostanut.
Jos pelastat lapsen, yrität pelastaa jotain osa-aluetta Itsestäsi tuhoutumiselta.

Hiukset
Hiukset unessa edustavat seksuaalista viriiliyttä, viettelyä, sensuaalisuutta, turhamaisuutta ja terveyttä. Ne ovat osoitus omista asenteistasi. Jos hiuksesi ovat takkuiset, silloin uni kertoo epäselvyydestä ja hämmennyksestä. Saattaa olla, ettet oikein saa ajatuksiasi kasaan, etkä tiedä, mitä ajatella.
Jos leikkaat hiuksiasi kärsit voimien hupenemisesta. Sinusta saatta tuntua, että joku yrittää sensuroida sinua. Vaihtoehtoisesti saatat muokata uudelleen ajatuksiasi tai aikeitasi katkoen pois ei-toivotut ajatukset/tavat.
Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi, harot niitä tai muotoilet niitä, uni viestittää että olet saamassa kiinni uudesta ajatuksesta, kokonaisuudesta, katsantokannasta tai ajatustavasta ja kehität sitä eteenpäin. Suoranaisempi vertaus vihjaa, että olet huolissasi ulkonäöstäsi ja omasta minä-kuvastasi.
Jos näet unta pitkästä tukasta, ajattelet asioita pitkään ja hartaasti ennen päätöksen tekoa. Keskityt parhaillaan johonkin suunnitelmaan tai tilanteeseen.
Jos hiukset alkavat tippua päästä tai menetät niitä muulla tapaa, uni kertoo, että olet huolissasi vanhenemisesta ja oman seksuaalisuutesi hiipumisesta. Sinua kalvaa vanheneminen ja oma ulkonäköäsi. Hiusten menetys kertoo myös voiman puutteesta ja siitä, ettei sinulta löydy voimia asian selvittämiseksi, joka painaa sinua valve-elämässä. Saatat tuntea olevasi heikko ja haavoittuvainen.
Jos joku nuuhkii hiuksiasi, kertoo se seksuaalisesta uteliaisuudesta ja tarpeestasi sensuaaliseen stimulointiin. Sinulla on paljon opittavaa parisuhteesta. Se, mille jonkun toisen hiukset tuoksuvat unessasi saattaa muistuttaa sinua jostakusta tietystä henkilöstä.
Jos kurottaudut toisen henkilön hiuksia kohden, yrität saada yhteyttä tuohon henkilöön joko henkisellä tai älyllisellä tasolla. Se kertoo myös sympatiasta, suojelevaisuudesta ja veljellisestä rakkaudesta.
Jos tuuli tuivertaa hiuksiasi, kertoo se vapaudesta ilmaista estottomia tunteita. Annat asioiden "valahtaa esiin".
Jos hiuksesi ovat valkeat tai alkavat muuttua valkoisiksi, olet tullut juuri tietoiseksi jostakin tärkeästä asiasta. Se on viisauden ja ymmärryksen merkki. Uni voi olla myös metafora kevytmielisyydelle.

Keittiö
Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnon tarve.
Keittiö unessa kertoo lämmön ja henkisen ravitsemuksen tarpeesta. Se voi edustaa myös hoivaavaa äitiä. Vaihtoehtoisesti keittiö edustaa tranformaatiota.

Aviomies
Kun näet oman aviomiehesi unessasi, kertoo uni suhteestasi mieheen sekä alitajuisista tunteista, joita sinulla on häntä kohtaan.
Jos näet unta, että sinulla on aviomies, vaikka valve-elämässä näin ei olekaan, symboloi se jonkin tasoista kumppanuutta tai sitoumusta. Hyvin usein unen aviomies edustaa isäsi piirteitä, jotka ovat saaneet tämän hahmon muodon tai vastaavasti Itsesi maskuliinista puolta.

Sänky
Sänky unessa edustaa sisäistä minuuttasi ja löydäksiä oman seksuaalisuutesi saralla. Jos nukut omassa sängyssäsi, silloin sänky symboloi turvallisuutta ja mielen lepäämistä. Etsit suurta tyytyväisyyttä ja rauhaa. Jos heräät vieraassa sängyssä, uni kertoo tekemäsi päätöksen seurauksista.
Jos etsit itsellesi sängyä, sinulla on vaikeuksia hyväksyä sisäistä minuuttasi. Saatat tuntea itsesi estyneeksi seksuaalisuutesi kanssa. Vaihtoehtoisesti uni paljastaa, että etsit suurta turvallisuuden tunnetta ja onnea.
Jos ement vuoteeseen vieraan kanssa, ystävystyt liian nopeasti. Ole varovaisempi.
Jos sinut nostetaan tai nouset ilmaan sängyltäsi, tunnet itsesi avuttamaksi ja eristyneeksi ympäristöstäsi. Ideoitasi saatetaan pitää hörhöinä. Sinun täytyy hillitä vähän persoonaasi.

Makuuhuone
Jos olet makuuhuoneessa, symboloi se itsesi osa-alueita, jotka haluat pitää yksityisinä. Uni voi myös kertoa omasta seksuaalisesta luonteestasi ja intiimeistä ihmissuhteista.

Sellaisia merkityksiä löytyi! Mahtaisiko elämääsi, pasisuhteeseesi ja seksuaalisuuteesi syntyä/kaivata jotain uutta, maskuliinista energiaa ja tämän energian edustamia asioita? Onhan lapsi sentään pieni poika - ja hyvin fiksu sellainen eli mistään eläimellisistä himoista ei ole kyse xD
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: