Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pre natal uusi kuu  (Luettu 9269 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Alzbeta
Vieras
« : 21.12.2005 22:44:31 »

Hei,
muistan jostain lukeneeni, että ennen syntymää tapahtunut viimeisin uusi kuu kertoisi paljon karmasta tms. Planeettojen etenemisestä uuteen kuuhun nähden voisi päätellä jotain.. jne.

Mitä siis te viisaammat osaisitte kertoa tästä lisää?

Omani on ollut Skorpionissa. 6.huoneessa, ilmeisesti?
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #1 : 21.12.2005 23:27:28 »

Alzbeta olet minuakin viisaampi koskapa tiedät mistä tuollaisia tietoja voi kaivaa? Astrocomistako? Ja mistä sieltä jos sieltä, kerrohan..
tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #2 : 22.12.2005 11:37:20 »

Hei Enska,

Kun keksin tämän "ilmiön" tärkeyden niin aloin ihan tutkimaan ja huomasin että edellinen uusikuu oli  aurinko kuu skorpioni.

Mutta siis todella astro.com on hieno paikka. Valitset Extended chart selection ja sieltä etsi natal and pre natal New Moon niin saat sen suoraan näkyviin.

Siis oma pre natal uusi kuu on 6.huoneessa, mutta siis radix kartalla 11.huoneessa. Luin jostain ( oliko Nikulan "Kuun vaiheet" kirja?) että ne planeetat jotka Kuu jättää taakseen, niiden opetukset ovat hallinnassa, mutta sitten ne jotka jäävät ulkopuolelle pitäisi ottaa läksyinä... mutta en tarkkaan muista miten tuo meni. Jos joku osaisi valaista. Niin ja entä sitten ne, jotka ovat syntyneet uuden kuun aikaan?
« Viimeksi muokattu: 25.03.2006 22:07:09 kirjoittanut Alzbeta » tallennettu
irkkunen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 184



Profiili
« Vastaus #3 : 22.12.2005 12:00:51 »

Minun Kuuni on radix-kartalla 4. huoneessa Vesimiehessä, edellisen uudenkuun aikaan 8. huoneessa, Härässä, ja siihen väliin menee Mars, Kuunsolmu ja Jupiter. Seuraavaan kohteeseen eli Aurinkoon on 20 astetta matkaa.

Kerkisin tuossa muuten ihmetellä, kun uudenkuun kartassa olevat AC ja onnenpiste ovat tarkalleen yhtymässä, mutta näkyy olevan muidenkin kartoissa samalla tavalla, eli se on joku matemaattinen juttu vain santa_wink Onkohan muuten siinä merkitystä muiden taivaankappaleiden kuin Kuun sijainnilla? Tai planeettojen perääntymisillä yms.
tallennettu

aurinko merkurius venus kaksoset , kuu vesimies , askendentti vaaka , mars kalat
Keltainen Planetaarinen Tähti
Aniara
Vieras
« Vastaus #4 : 22.12.2005 14:25:27 »

Alzbeta - tai joku muu. Smiley

Mihin verrataan planeettojen jäämistä ¨kuun taakse¨?
AC:nko?
Minulla kaikki jäisivät taakse, sillä kuu on 12 huoneen puolella asteen sisällä AC:sta. Smiley
tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #5 : 22.12.2005 14:38:00 »

Hei Aniara,

käsittääkseni AC/DC tai IC/MC akselilla ei ole tässä merkitystä vaan seurataan pelkästään Kuun liikkeitä.

Eli kun esimerkiksi itselläni ennen syntymää ollut uusi Kuu on 6. huoneessa Skorpionissa ja sitten nataali Kuu Kalat 11.huone niin sitä katsotaan mitä tässä välillä Kuu on mahdollisesti ohittanut. Mitä sitten taas jää sen ulkopuolelle, esim itselläni jää 5. huoneessa olevat Saturnus Ja Pluto, ainakin. Näin ollen  saturnus ja  pluto teemoja pitäisi opetella erityisesti...

Näin siis itse olen tämän käsittänyt.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 22.12.2005 14:49:58 »

Köhköh,

itselläni on radix-kartalla ns. Wanha Kuu, Aurinko on Kaksosissa ja Kuu on Härässä. Uusi kuu olisi koittanut n. 3 päivää syntymäni jälkeen.

Mutta kun prenatalia etsitään, niin pitää mennä melkein neljän viikon päähän syntymästä ja näin Kuu on kiertänyt käytännössä koko kartan. Prenatal uusikuu tulee muuten yhtymään radix-Kuun kanssa ovat huoneessa 11.

Eli pitäiskö tästä nyt päätellä, että kaikkea pitäisi opetella??? crazy2 Vai meneekö tämä toisten päin, siis kaikki on jo hallinnassa?
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #7 : 22.12.2005 15:00:30 »

Hei Lilli,
aivan tässä teoriassa tulee ongelma kun onkin syntynyt Wanhan Kuun tai Uuden Kuun aikaan. Epäilen vahvasti, että kukaan täällä oleva olisi jo kaiken oppinut tai toisaalta Uuden Kuun aikaan syntynyt täysin kokematon.

Tuollaisessa tilanteessa täytyy syynätä asteet todella tarkkaan ja katsoa jääkö vaikka jokin asteroidi Kuun ratojen ulkopuolelle... tms. Jotenkin soveltaa itse ja olla luova, sehän on tulkinnassa mukavinta  Cheesy
tallennettu
Aniara
Vieras
« Vastaus #8 : 22.12.2005 15:25:20 »

Jassoo...
kun olen yntynyt aika lähellä täyttä kuuta, on kuu kiertänyt suhteessa itseensä noin puolikierrosta kartallani.

Tuo puoli kierrosta sisältää mm. laskusolmun ja urasektorin. Elämäni tähän asti rankimmat oppiläksyt ovat olleet juuri sillä osalla karttaa, joka on tämän selitystavan mukaan syntyessä ¨käsittelemätöntä¨. Esimerkiksi noususolmu ja perääntyvät saturnus ja chiron.
Aika järkeenkäyvää osaltani.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 22.12.2005 15:48:18 »

Omalla kohdallani tuo prenatal uusi kuu on siitä erikoinen, että silloin on ollut myös auringonpimennys. Tuonee sekin oman sävyn tulkintaansa.

Pitääpä tutkia asiaa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 653


Profiili
« Vastaus #10 : 22.12.2005 15:58:33 »

Minulla uusikuu ennen syntymää on skorpionissa (11.11) 1 huoneessa. Synnyin 8.12 ja kuu on taas skorpionissa nyt vain huoneessa 12.. Ympyrä lahestulkoon sukeutunut. Jos tämä tarkoittaa että suurin osa läksyistä on tehty, niin olen ymmälläni... Tai sitten kaikki tieto tai ymmärrys on niin syvällä alitajunnassani etten tiedosta sitä.  santa_grin 

Hyvää joulua kaikille!!
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
enska
Vieras
« Vastaus #11 : 23.12.2005 18:47:43 »

hei
kävin sitten astrocomissa sitä pre natalia etsimässä ja uusikuu on ollut kaksi päivää ennen syntymääni. Aika levoton hässäkkä sillä Pre natal on kahden asteen yhtymässä syntymä-aurinkooni vitoshuoneessa. Ja tuona vuonna samaan aikaan sattui vielä auringonpimennys kuten Lillilläkin..Eli Lilli, jos löydät asiaa tutkiessasi jotain linkkiä moisesta, niin paas kertoen..
tallennettu
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #12 : 26.08.2007 19:45:57 »

Hyvä hyvä Lilja, että nostelet näitä kiinnostavia vanhoja otsikoita uudelleen päivänvaloon! Hetihän tuo piti katsoa, ja samoin kuin sinulla, edellinen uusikuu osuu 6. huoneeseen (kun se lähes täysi nataalikuu on 11. huoneessa). Kuu on ohittanut yhtä lukuun ottamatta kartan kaikki planeetat, ja arvatkaapa mitä? Se yksi on tietysti muutenkin karmallinen 12. huoneen peruuttava Saturnus, neliössä Kuuhun..!  Cry
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #13 : 28.08.2007 10:29:12 »

Mutta kun prenatalia etsitään, niin pitää mennä melkein neljän viikon päähän syntymästä ja näin Kuu on kiertänyt käytännössä koko kartan. Prenatal uusikuu tulee muuten yhtymään radix-Kuun kanssa ovat huoneessa 11.

Muistin nyt itsekin kurkata taas tämän jutun. Minulla samoin kartalla wanha kuu, joten prenataali uusikuu kuukautta ennen syntymääni osuu kartalla jo ohi nataali-kuuni ja yhtymään nataali-Merkuriukseni kanssa. Ja sehän kyllä tuntuu olevan melkoisen merkittävä planeetta kartallani, scout muun muassa.

Olisi mielenkiintoista kuulla lisää tästä aiheesta, jos jollain on tietoa. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #14 : 13.09.2007 15:46:00 »

Jossain aikoinaan kerrottiin, nyt en muista oliko se kurssilla vai luinko jostain, että ennen syntymää uudesta kuusta kun laskee päivät, ovat ne vuosia milloin olisi syntymäkarmansa suorittanut. Minulla on ennen syntymää uusikuu 18.12 ja synnyin 8.1 ja oman laskuni mukaan olisi 22 pv. Ennen syntymää uusikuu oli  aspect_con  keskitaivas ja käsiteltävää on riittänyt, vain poissa luvuista on  neptunus , vertexjuno , vesta ja onnenpiste. Sen verran vielä että ne planeetat jotka ovat  AC-DC akselin yläpuolella koulutusta tulee muut antamaan ja alapuolella ovat sitten omat tekojen korjaukset. Niin jotenkin ainakin omakohtaisesti tuntuu aika oikeutettuina kokemuksina, taas tulee lause mieleen; se on viisautta...


 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: