Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko joku auttaa tulkinnassa?  (Luettu 3931 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Samina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2



Profiili
« : 03.06.2007 23:05:46 »

Voisiko joku olla niin ystävällinen ja tulkita minulle hieman karttaani?
Aurinkomerkkini on kalat ja kuu on skorppari ja äitini joku astrologi ystävä oli karttaani joskus katsellessaan todennut, että olen enemmän skorppari, kuin kala ja luonteeltani melko mustavalkoinen  knuppel2

Olen aloittelija näissä jutuissa ja en valitettavasti ymmärrä tuosta kartastani oikeastaan yhtään mitään  Embarrassed  Grin

Haluaisin erityisesti tietää näkyykö kartassani mahd. avioliitto ja esim. lapsia?

Kiitos jo etukäteen!  smitten

(http://www.geocities.com/cleo_afro2/omakartta07.jpg)
(http://www.geocities.com/cleo_afro2/omakartta07_02.jpg)
tallennettu

There's no gold beyond rainbow, but everybody needs to dream.
Millis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41


Profiili
« Vastaus #1 : 05.06.2007 09:54:07 »

Voin yrittää. Sinulla on mielestäni mielenkiintoinen kartta.

Olet enemmän henkinen ja pohdiskeleva luonne kuin käytännön ihminen, jolla on jalat tukevasti maassa. Olet todennäköisesti herkkä toisten ihmisten tunteille. Olet ehkä jollain tavalla sisäisesti levoton, ja välillä tuntuu, kuin sisälläsi olisi "ydinvoimala"  -  tunne-elämäsi on niin intensiivistä. Elämäsi on jatkuvaa henkistä muutosprosessia ja itsesi etsimistä. Filosofia ja psykologia kiinnostavat sinua. En ihmettelisi, vaikka olisit jollain tavalla luova ja ehkäpä myös boheemi.

Olet perusolemukseltasi toisia kohtaan mukava, ystävällinen ja hyväntahtoinen, pidät myös heikompien puolta, mutta suuttuessasi on helvetti irti. Pystyt tarvittaessa olemaan vahva ja jämäkkä, mutta se, miten vahva olet ja paljonko ponnistelet saavuttaaksesi tavoitteesi riippuu voimakkaasti senhetkisistä tunteistasi (et ole siis suorittava luonne, vaan pystyt tehtävään ainoastaan, jos se sinua tunnetasolla motivoi). Olet tunneperäisesti ohjautuva ja heittäytyvä luonne.

Olet kekseliäs, mutta välillä irtoavat jalat maasta. Merkurius tekee kartallasi neliötä sekä Neptunukseen että Jupiteriin, mikä viittaa taipumukseen käyttää mielikuvitusta (ehkä vähän liikaakin), tehdä suuria suunnitelmia ja ehkä poiketa totuudesta. Et ole kuitenkaan missään nimessä mikään paatunut valehtelija, sillä karttasi on muuten suora ja rehellinen. Sinulla on ehkä taipumus keksiä valkoisia valheita ja värittää juttuja jälkeenpäin ihan huomaamattasi. Olet jonkinlainen haaveilija, visionääri ja idealisti. En ihmettelisi, vaikka olisit joskus harjoittanut tai ainakin harkinnut jonkinlaista hyväntekeväisyystoimintaa. Veikkaan myös, että sinulla on taipumus luottaa liikaa ihmisiin ja uskoa kaikista hyvää, minkä vuoksi olet ehkä joskus ihmissuhteissasi pudonnut kovaa ja korkealta.

Olet suorapuheinen, sillä sinulla on Merkurius oinaassa. Venuksen asemasta päättelen sinun olevan rakkauselämään syvällisesti suhtautuva ihminen, joka ei harrasta yhden illan juttuja, vaan tahtoo odottaa sitä oikeaa. Kaltaisesi ihminen kärsii yleensä paljon rakkauselämässään sitoutuvaisuutensa, romanttisuutensa, uhrautuvaisuutensa ja taipumuksensa uskoa toisista hyvää vuoksi.

Olet jollain saralla hyvin lahjakas, ja työsi on sinulle kutsumus. Pluto on kartallasi keskitaivaalla, joten minkä alan olet sitten valinnutkin, tahdot pureutua siihen kunnolla. Työ ei ole sinulle vain työ vaan jonkinlainen elämäntehtävä. Kun löydät kutsumuksesi, löydät paljon voimavaroja työntekoon. Työhösi liittyy todennäköisesti jollain tavalla tunteet, sillä kuu on myös keskitaivaalla. Käsittelet joka tapauksessa kutsumusalallasi syvällisiä aiheita, ja tahdot selvittää jotakin perinpohjin. Veikkaan, että työskentelet luovassa henkisessä ammatissa, joka käsittelee jollain tavalla ihmisyyttä  -  esimerkiksi taide tai mielenterveysala (vaikkei jäkimmäinen olekaan varsinaisesti luovaa työtä). Et kuitenkaan tee työtä kunnianhimoisuussyistä etkä juurikaan ole kiinnostunut materiasta.

Avioliitosta tau lapsista en osaa sanoa oikein mitään, sillä en ole perehtynyt ennustusastrologiaan. Uskon sinun olevan kuitenkin pohjimmiltasi sitoutumista kaipaava luonne, joka tahtoo viettää elämänsä saman henkilön kanssa loppuun saakka. Et ole kuitenkaan ehkä elämänkumppani helpoimmasta päästä intensiivisen ja muutosta kaipaavan luonteesi vuoksi. Nuoruusvuotesi saattavat kulua/ovat kuluneet haparoinnin, ihannekumppanin etsimisen ja pettymysten merkeissä. Kumppanisi pitää olla syvällinen ihminen eikä mikään perinteinen insinöörimies, jotta hän pysyy perässäsi ja jotta hänellä olisi sinun kanssasi jotain yhteistä. Todennäköisesti pidät lapsista, mikä on tietysti helppo päätellä siitäkin, että kysyit niistä.

Ystävällisin terveisin Milla  Smiley
tallennettu

Kuuni on vaikeasti aspektoitunut, joten yrittäkää ymmärtää...
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6600


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 05.06.2007 12:32:20 »

kuun alasolmu on  askendentti:llasi,
alasolmusta on sanottu sellaistakin että se kuvaa yksilön kykyä hyväksyä toisten synkempikin puoli ja plutolla akselilla  saatikka humaanilla ja ennakkoluulottomalla uranuksella akselilla tämä varmaan pitää paikkansa,
yläsolmu dc.llä karmallinen päämäärä ja paras kehityssuunta,
etkös noilla eväillä selvinne "pimeämmästäkin" puolisosta?
 chiron aspect_opp mars vielä cereksenkin  harka/ skorpioni
luopumisteemaan liittyen voipi haavoittaa tuossa lapsen saannissa
TAI vaihtoehtoisesti olla nimenomaan rikkaus ja luova prosessi kaikkinensa,suoraa lapsettomuutta se ei sinänsä ennusta,
solidaarinen ja lojaali ystäville olet ilmeisesti, saturnus kuu skorpioni,
paikkasi yhteisössä on vankka,sinuun luotetaan,
 mars skorpioni ei pienistä pelästy,
kriisitilanteissa et panikoi,
kriisityöntekijänä olisitkin onnen omiaan,
sopeutuminen yllättäviin tilanteisiin onnistuu, uranus askendentti,
ja  venus kalat antaa hoivaa
vallankäytön kuviot tulevat sinulle tutuksi
tallennettu
astroilija
Vieras
« Vastaus #3 : 09.06.2007 10:24:07 »

kysyit äitiydestä ja lapsista-

huomasin että sinulla on kuu 10. huoneessa- näkyvällä paikalla siis. (huone 10. ura-maine-sosiaalinen piiri). kuu edutaa astrologiassa paitsi tunteita, alitajuntaa, vaistoja... myös äitä ja äitiyttä. Koska sinulla kuu on elämän uran huoneessa äitiys on sinulle luonnollisesti erittäin tärkeä elämän kokemus jonka tarvitset, jota et ota kevyesti!

lapsista en osaa sanoa mitään, siunaantuuko niitä. mutta sen tämä asema kertoisi että saatat suhtautua äidillisen kaitsevasti myös aikuisiin ihmisiin. kannattaa ehkä miettiä haluaako moiseksi tukipilariksi ryhtyä! toki vsinusta varmasti näin voi kehittyä melko suosittu henkilö...

kiinnitin myös huomiota siihen että planeetat on vasemmalla puolella mikä tarkoittaisi sitä että vaatisit itseltäsi itsenäisyyttä monissa asioissa. Tämä voisi tarkoittaa myös aloitteellisuutta - muiden seuraaminen ja "kuunteleminen" ei ole niin helppoa kun planeettoja ei ole ollenkaan oikealla puolella.



tallennettu
Samina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2



Profiili
« Vastaus #4 : 14.06.2007 11:09:11 »

Kiitos paljon kaikista vastauksista, ne pistivätkin todella miettimään  Shocked  Smiley
tallennettu

There's no gold beyond rainbow, but everybody needs to dream.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: