Sivuja: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 221
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa....  (Luettu 1657842 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
liveforever
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 615


Profiili
« Vastaus #2595 : 20.01.2014 22:15:38 »

Ei o vuosi kauhee hyvin pörähtänyt käyntiin!!
Ekaks heti loppiaisen jälkeen lukee lehdestä että hyvä ystävä yläaste ajoilta on kuollut sit tänään tärkeen ihmisen tärkeät ihmiset ja minullekin läheiset iäisyyden Sad Sad yhdessä olleet on eroamassa!
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #2596 : 23.01.2014 19:05:27 »

Niin monilla ihmisillä pitääkin olla sitten niin hemmetin negatiivinen asenne aina kaikkeen, kaikki nähdään niin negatiivisessa valossa ja kaikesta pitää aina vittuilla. tickedoff uglystupid2

Mää en jaksa.. yritän olla stressaamatta lähestyvästä synnytyksestä ja rentouttaa itseni ja raskauhormonit puskee päälle ja sitten saa törmätä aina kaikkeen yrmyilyyn, jota ei vaan jaksa suodattaa ja tulee paska olo.. Pistäkää pliis joku varoituslappu otsaanne jos haluatte ruveta vittuilemaan ties mistä, niin tiedän kiertää tällä kertaa kauempaa.  Grin
tallennettu
liveforever
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 615


Profiili
« Vastaus #2597 : 26.01.2014 01:06:34 »

Aaaa',etsiskelin äsken pari tuntia lentoja  pipari sivustoa ei suostunut toimimaan ja yksi sivusto ei hyväksynyt nimeäni"
Sitten kun vihdoin löysin sopivan hintaiset lennot nii juu isäntä ilmottaa ett luotol ei oo nii paljoo katet,
Ja nyt pädi sekoile ei hyväksy väli ym välimerkkejä ja kirjoittaa tosi hitaasti ja näyttää tainoikeammin jättää näkyviin kirjaimet joita olen painanut
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2598 : 05.02.2014 17:51:20 »

Muutamia kommentteja:

Lainaus
Tästä foorumista on muodostunut jumalaa pilkkaava / halveksiva sekä ainoaksi oikeaksi julistettu pakana / shamani tietous.
Kun kysymyksessä on kanavoinnit, NIIN MITEN VOI TODISTAA, ETTÄ ESIMERKIKSI KRYON ON OIKEAA JA USKONNOT VÄÄRÄÄ.
En ole huomannut että kanavoinnit olisivat tulleet pilkatuksi, mutta Jeesus / Jumala ja uskonnot ovat melkein kuin kirosana tällä foorumilla.

Foorumi muodostuu käyttäjistään. Jos täällä sattuu olemaan enemmän ei-kristittyjä käyttäjiä, kuin kristittyjä, niin ehkä löydät jonkin toisen palstan tämän vastapainoksi (enkä nyt tarkoita että lähtisit täältä pois, vaan tämän foorumin  lisäksi) joka on nimenomaan kristillinen.  

Lisäys: Ai niin, minun puolestani muuten kaikkea saa ja voi pilkata. Pohjois-Koreassa ei saa, mikä riittänee kertomaan miksi olen tästä asiasta sitä mieltä kuin olen. Lainsäädännöstäkin poistettiin jumalanpilkka, joku vääräleuka totesi että jumalanpilkasta voitaisiin tuomita vain jos asianomistaja eli Jumala nostaisi syytteen. Eli siitä vaan pilkkaamaan kaikkia kanavointeja, Kryon etunenässään, minua moinen ei hetkauta niin sitten vähääkään.

Kukaan ei myöskään ole väittänyt että Kryon on oikea ja uskonnot vääriä. En minä ainakaan. Kunhan olen kertonut mihin itse satun uskomaan, kannattaa lukea tarkemmin  jos luulee minun esittävän yhtään mitään ehdottomia väitteitä yhtään mistään uskoon tai rajatietoon liittyvistä asioista - niit kun ei voi kukaan todistaa mihinkään suuntaan. Minä en ota itseeni siitä että joku muu uskoo toisin kuin minä, miksi kenenkään kannattaisi siitä itseensä ottaa?

Lainaus
Täällä tiedetään mikä on ainoa oikea tieto/tapa. Oli sitten kyse uskonnosta tai per…n pesusta / pyyhkimisestä.

Ihmiset esittävät täällä omia mielipiteitään, joita sitten perustelevat faktoilla. Tämä on järkevää keskustelullisesti sen vuoksi että mielipiteissä ei ole olemassakaan oikeaa eikä väärää, mutta mielipidettään voi usein perustella faktoilla. Tämä foorumi muodostuu yksittäisten kirjoittajien kirjoituksista, joita en itse kyllä uskaltaisi yleistäen määritellä yhtään millään tavalla, koska jokainen kirjoittaa omista lähtökohdistaan niinkuin kirjoittaa. Kuka tahansa voi sitten itse kirjoittaa vastineen mihin tahansa mistä on eri mieltä, eikä sitä rajoita yhtään mikään muu kuin oma halu ja valmius hakea niitä faktoja perusteluksi jos kyseessä oli mielipide eikä tosiasia.

Lainaus

Eikä auta vastata ettei ole vastuussa toisten lapsista, sillä
JOKAISELLA KANSSAIHMISELLÄ ON VELVOLLISUUS OLLA ESIMERKKINÄ JA KÄYTTÄYTYÄ SIVISTYNEESTI VARSINKIN NÄIN JULKISESTI.

Tämähän viittaa suoraan minuun, sillä  minä nimenomaan olen viimeisten parin viikon aikana yhdessä ketjussa kategorisesti  kieltäytynyt ottamasta vastuuta siitä että laiskat vanhemmat eivät valvo lastensa netinkäyttöä. Moderaattorit kyllä puuttuvat asiaan, jos jotain oikeasti sopimatonta tulee eteen. (Tähän olisi muuten kiva saada se moderaattorin kommentti asiasta, vaikka sellainen taisi olla siellä toisessa ketjussa myös)


Lainaus
Tähän ei auta vastata, että minä teen miten haluan.
Sinulla niin kuin kaikilla muillakin on velvollisuus yhteiskunnan rakentamisessa / parantamisessa.

Mutta kuka määrittelee sen, millaista käyttäytymistä tuo velvollisuus pitää sisällään? Et sinä ainakaan, enkä allekirjoita sinun määritelmiäsi asiasta. Netiketti on se mikä rajoittaa ja tarvittaessa moderaattorit. Niin kauan kun noudatan netikettiä eikä moderaattoreilla ole huomauttamista, minä edelleenkin teen mitä haluan.  Wink Grin

Kuinka moni tekee kuten veljeni, joka piti talon kaikki tietokoneet salasanan takana ja vaati nähdä internetin selaushistorian aina session jälkeen, tai muuten  meni tietokoneenkäyttöoikeus veljenpojiltani määräajaksi? Veljeni teki näin kunnes pojat olivat täyttäneet 18. Tämä on siis täysin mahdollista, mistä syystä edelleenkään en osallistu toisten ihmisten lastenkasvatukseen sensuroimalla itseäni netissä sen vuoksi että joku sattuu sanomaan 'koska lapset.'

Jokaisella kanssaihmisellä on ei velvoite, mutta edullinen asia, muistaa että toisten ihmisten vapaaseen tahtoon puuttumisesta seuraa karmaa. Minä teen rakkaudellisesti kun en edes anna tehdä sitä karmaa itseni kanssa, vaan torppaan puuttumisyritykset heti kättelyssä.  Wink

Minä olen kolmannen polven kirkkoon kuulumaton ja toisen polven kastamaton. Minulla ei ole netikettiä kummempaa velvoitetta kunnioittaa mitään uskontokuntaa sen kummemmin, varsinkaan sellaisia jotka väittävät että joudun helvettiin koska en tunnusta juuri heidän omaa paikallisjumaluuttaan.  Smiley
« Viimeksi muokattu: 05.02.2014 17:59:17 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2599 : 05.02.2014 18:07:57 »


Joo jooo ei mennyt jakeluun..
Tehdään niin pitkään kun moderaattorit puuttuu asiaan. Vaikuttaa uhmaikäisen ajatukselta. Grin

Ei, vaan nettiä pitkään ja hartaasti käyttäneen ja paljon keskustelupalstoilla kirjoitelleen käytännön kokemukselta.  Grin

Netiketti on se ensimmäinen juttu, sitä pitää aina noudattaa ja sitten sitä yksityiskohtaisemmin jokaisen palstan moderaattorit valvovat palstaa juuri sen nimenomaisen foorumin omalla tavalla, jotkut löysemmin ja jotkut tiukemmin. Minä tarkoitan vai sitä, että käytännössä homma on aina tällainen netiketti + moderaattorit, sekä tällä palstalla että muilla.

Tämä nimenomaan vaikuttaa käytännössä: Esim Tiede-lehden palsta on niin heikosti moderoitu, että siellä saa suoraan solvatakin toisia. Tämä palsta taas on yhdistelmä erinomaisen hyvin käyttäytyviä ihmisiä mitä tulee nettiin yleensä ja erinomaista moderointia, mikä tekee tästä erään parhaiten käyttäytyvistä  keskustelupalstoista mitä on olemassa. Täällä ei haistatella eikä käydä henkilökohtaisuuksiin, mikä on monilla foorumeilla tavaraa johon moderaattorit eivät edes puutu.

Ja kuule, meni oikein hyvin jakeluun mitä halusit sanoa, minä nyt vaan satun olemaan jotakuinkin kaikesta mitä kirjoitit ihan eri mieltä.  Grin
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #2600 : 05.02.2014 18:11:55 »

Olen taas samoilla linjoilla kuin Eklektikko. En ole itse huomannut täällä mitään jumalanpilkkaa. Ajattelen muutenkin niin, että kaikki uskonnot puhuvat samasta asiasta ja kaikissa on hyvät ja huonot puolensa. Useimmiten alkuperäinen viesti uskonnoista on hämärtynyt ja sen seurauksena vallanahneet ovat turmelleet alkuperäisen hyvän asian.

Ihmiset kysyvät täällä usein neuvoa asioihin, joihin sitten muut ihmiset vastaavat parhaansa mukaan ja yrittäen auttaa. Pitäisikö tätä rajoittaa vai? Eikö se olisi jumalanpilkkaa?

Jokainen täällä vastaa kirjoituksistaan tietoisesti tai tiedostamatta. Niin maailma tuntuu toimivan. Mielestäni kaikkia näkökantoja tulee kunnioittaa, keskusteluja rajoittamalla estetään eri näkökulmien ilmaantuminen ja ehkä yhteensulautuminen. Pelkkää yhtä näkökulmaa toistamalla ei kehitystä tapahdu.

Edit: Lisäisin vielä sen, että Raamatun enkelikokemukset ja viesti ylipäätänsä on tullut tavallasilta tallaajilta (myös Jeesus), jotka ovat "kanavoineet" nämä näyt ja viestit. Voiko näihin mihinkään luottaa? Ei tieteen mielestä, mutta uskolla ja omalla kokemuksella voi saada totuudesta jotain selkoa.
« Viimeksi muokattu: 05.02.2014 18:14:34 kirjoittanut Ritsa » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2601 : 06.02.2014 11:00:43 »

Tähän ei auta vastata ettei tarvitse lukea ellei kiinnosta.
Tällä foorumilla käy alaikäisiä lapsia lukemassa ja ammentamassa tietoa sillä nimenomaan he etsivät omaa identiteettiään.

Eikä auta vastata ettei ole vastuussa toisten lapsista, sillä
JOKAISELLA KANSSAIHMISELLÄ ON VELVOLLISUUS OLLA ESIMERKKINÄ JA KÄYTTÄYTYÄ SIVISTYNEESTI VARSINKIN NÄIN JULKISESTI.

Tätä haluan vielä kommentioda, koska siinä toisessa ketjussa jossa tästä samasta puhuttiin juuri joku aika sitten, esitin tämän saman kysymyksen ja en yllättynyt yhtään että en saanut siihen vastausta. Katsotaan onnistuisiko nyt paremmin ja koetan muotoilla kysymykseni vielä vähän selvemmin:

Fakta 1:
Kirjastoista voi lainata lainausautomaatilla eli kenenkään näkemättä mitä haluaa, eikä ymmärtääkseni alaikäisten kirjastokortteihin ole myöskään asetettu mitään rajoituksia lainaamisen suhteen.

Fakta 2:
Kirjastoista löytyy maailmankirjallisuuden kovat pornoteokset ihan selkeällä suomen kielellä, samoin väkivaltaa ja satanismiakin. Joka epäilee kirjastojen sisältöä tässä suhteessa, voi vaikkapa lainata sieltä nämä teokset ja miettiä sopivatko ne pilttien silmille:

http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1736709__Samerican%20psyko__P0%2C1__Orightresult__X1?lang=fin&suite=cobalt

http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1801507__Shirve%C3%A4%20hospodar__Orightresult__X5?lang=fin&suite=cobalt

http://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb1805537__Smusta%20raamattu__P0%2C2__Orightresult__X1?lang=fin&suite=cobalt

Ja sitten on toki kaikki ne vähän vanhemmat ja kesymmät kirjat, esim Henry Millerin tuotanto jne. jotka kuitekin olivat aikoinaan kiellettyjä nimenomaan seksuaalisen sisältönsä vuoksi. Ja tietenkin myös jumalanpilkan merkkiteos Hannu Salaman Juhannustanssit.

Kysymys:
Miksi Alauda ei vaadi että lasten kirjastonkäyttöä rajoitetaan? Tai vaadi kirjastohoitajia vahtimaan jokaista kirjastossa yksin käyvää lasta koko tämän sielläoloajan, koska kirjanhan voi ottaa hyllystä ja lukea sitä kirjastossa vaikka ei lainaisikaan?

Kenen tahansa joka vaatii ihmisiltä itsesensuuria nettikirjoitteluun perustelulla 'koska lapset' tulisi muistaa, että ihan kirjastosta löytyy aika kovaa kamaa, seksiä, väkivaltaa, satanismia jne.

Jos ei vaadi samaan aikaan lasten vahtimista kirjastossa, mutta vaatii ihmisiltä itsesensuuria perustelulla 'koska lapset' on siinä tapauksessa kyse jommastakummasta näistä:

1) On vilpitön asiansa ja huolensa suhteen, mutta ei ole vaan yksinkertaisesti tajunnut kirjastojen vaarallisuutta, eli aikoo nyt  sitten herätä myös vaatimaan kirjastosensuuria tai lasten vahtimista kirjastossa

2) Itsesensuurivaatimuksen todellinen motivaatio ei olekaan huoli lapsista, mutta käyttää 'koska lapset' argumenttia keppihevosenaan ja tekosyynään halutessaan motkottaa nettifoorumin niille kirjoittajille, joiden mielipiteistä ei satu ihan vaan omista henkilökohtaisista syistään tykkäämään

Kummasta on nyt kyse, Alauda?    Wink Grin
« Viimeksi muokattu: 06.02.2014 13:43:25 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2602 : 06.02.2014 13:59:28 »

Käyn itse kirjastossa monta kertaa viikossa ja aina siellä on lapsia ja vieläpä aika paljon. Mistä SINÄ muka tiedät etteivät ole keksineet että kirjahyllystä löytyy kaikkea kivaa, kun taas lapsen kirjastokortilla voi kirjastossa varata vain lasten koneen, jolla on rajoitettu internetin käyttöä.

Eivät ne lapse tosiaan nykyään paljoa kirjoja lue kokonaisina, mutta ihan varmasti kiinnostaa löytää kovaa pornoa kirjahyllystä kirjastossa, jos vain tajuaa että sitä sieltä löytyy. Eli ihan juu allekirjoitan sen että lapset eivät nykyään paljoa lue, mutta se ei tarkoita sitä etteivätkö he silti tajuaisi etsiä kirjastosta kirjoja joiden jotkin tekstien OSAT ovat kiinnostavia juuri sen sisältönsä vuoksi.

Niinpä itsesensuurivaatimus netissä vaatii ehdottomasti rinnalleen vaatimuksen lasten kirjastonkäytön rajoittamisesta, muuten lopputulos on vajavainen ja itsesensuurivaatimus myös huonosti perusteltu.

KUnnes toisin todistetaan, oletan siis vaihtoehtoa 2. Tätä komppaa myös kirjoitushistoriasi silloin, kun olit täällä aiemmin samalla nimimerkillä, niitä viestejä vain on aika vaikea löytää enää, koska välillä poistit nimimerkkisi ja otit sen sitten takaisin.

MInä sen sijaan pysyn samalla nimimerkillä, enkä poistele viestejäni, koska pystyn seisomaan sanojeni takana tulevaisuudessakin.  Grin
« Viimeksi muokattu: 06.02.2014 14:01:01 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2603 : 06.02.2014 15:15:36 »

Pointti:
Kirjastosta löytyy oikeasti paljon karmeampaa tavaraa vapaasti lasten luettavaksi/lainattavaksi kuin yhtään mikään mitä kukaan on varmaan IKINÄ tälle foorumille kirjoittanut. Jos et usko, tutustu noihin kolmeen linkittämääni kirjaan.

Tästä syystä en kykene oikeasti uskomaan, että kukaan haluaisi 'koska lapset' perusteella vaatia itsensensuuria tällä muutenkin jo todella sivistyneellä foorumilla, mutta EI samaan aikaan vaatisi 'koska lapset' perustella lasten kirjastonkäytön rajoittamista tai kirjaston kirjavalikoiman rajoittamista.

Vai onko vain niin, että on hyvin helppoa anonyyminä nettifoorumilla vaatia toisilta kirjoittajilta itsesensuuria, mutta ei pokkaa mennä vaatimaan samaa sensuuria omalla nimellä ja naamalla kirjastoilta?

(Juuri siksi että nimimerkkisi on sama ja minulla on norsun muisti, kiinnitin huomiota asiaan. Niitä vanhoja viestejäsi ei enää vaan löydä jos moderaattori on niitä  poistanut, mistä syystä todisteita mistään ei ole. Ja miksi muuten moderaattori koki tarpeelliseksi poistaa niitä? SITÄ minä tarkoitin, enkä nimimerkin vaihtamista)

« Viimeksi muokattu: 06.02.2014 15:17:55 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Avicii
Astroholisti
*****
Viestejä: 1114


Profiili
« Vastaus #2604 : 06.02.2014 16:30:32 »

Joo, tämähän on ikuisuus kysymys ja mielestäni täällä ollaan nyt kuitenkin asiallisia.
Mitä jumalanpilkkaan tulee niin sitä en ole ainakaan huomannut ja vapaasti saa keskustella omista uskomuksista. Ihan heitetään nyt hatusta että ollaan kaikki kristinuskoisia niin suosittelen että lukekaan kirja Jonas Gardell, Jumala. Siitä saa aika hyvän kuvan heidän jumalastaan. Itse en kyennyt sitä lukemaan loppuun kun tuli niin paha olo koko kirjasta.
Kyllä meillä aikuisilla on saatava olla oma foorumi jossa me voidaan ainakin olettaa että ei ole kovin pieniä lapsia lukemassa. Itselläni nuorin on 3 luokalla, tietää jo seksistä mutta ei ole kiinnostunut astrologiasta.
Pointtini siis on, meidän jokaisen on saatava olla juuri oma itsemme jossain muodossa ja rauhassa keskustella ja kyllä, miksei jopa tapella välillä. Tämä jatkuva valvominen muiden aikuisten puolella saisi jo luvan lopppua. Ainakin minä O L E T A N että tätä palstaa ei lue oikeastaan ketään alle 13 vuotias. Ja sitten ei muuten kannata erhetyä luulemaan että se oma lapsi on niin viaton ja tietämätön asioista, oikeasti  Grin Wink
« Viimeksi muokattu: 06.02.2014 16:32:17 kirjoittanut Avicii » tallennettu

You were born to be real not to be perfect.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2605 : 07.02.2014 11:07:45 »

Minusta kyse on myös siitä, että kaikki eivät ole oikein kunnolla sisäistäneet sitä että Suomessa on uskonnonvapaus ja yhdellä uskonnolla ei ole sellaista erikoisasemaa, että sille olisi oikeutta vaatia jotain erikoiskohtelua missään muualla kuin nimenomaan kristillisiksi ilmoitetuilla keskustelufoorumeilla.

Ja ärsytetään taas sitten tällä erinomaisella siteerauksella Kryonilta:
Kaikki uskonnot ovat oikeassa kun ne sanovat että niiden kautta voi löytää henkilökohtaisen kontaktinsa Jumalaan. Ja ne kaikki ovat väärässä silloin kun ne väittävät olevansa ainoita, joiden kautta se onnistuu.

tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2606 : 09.02.2014 00:31:04 »

Aiheet ja kirjoittelut täällä ovat olleet aivan nettiketin ja astrofoorumiin listattujen aiheiden mukaisia.  coolsmiley
tallennettu
skipidoway
Vieras
« Vastaus #2607 : 09.02.2014 18:36:38 »

Kaikki on ihan tyhmää Angry
tallennettu
tipahdus
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 145


Profiili
« Vastaus #2608 : 17.02.2014 20:06:39 »

Huomenna olis mun synttärit, mutta olen tietenkin tällä hetkellä kuumeessa. En jaksa uskoa, että paranisin huomiseen mennessä.  Sad
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Ceres ~ Kalat
Asc ~ Neitsyt
Kuu, Uranus, Neptunus, Vesta ~ Kauris
Venus ~ Oinas
Mars, Juno ~ Rapu
Jupiter ~ Vaaka
Saturnus, Pallas ~ Vesimies
Pluto ~ Skorpioni
Chiron ~ Leijona
Noususolmu ~ Jousimies
koppi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 148


Profiili
« Vastaus #2609 : 19.02.2014 00:49:21 »

Paljon onnea vaan TIPAHDUS ja pikaista paranemista sinulle. smitten smitten smitten

Kyllä parempikin aika vielä tulee ja nythän sinulla on hyvää aikaa suunnitella tulevaa juhlaasi..... 2funny 2funny 2funny

Ei muuta kuin täysillä ettenpäin kun vointi on pareempi....T:KOPPI  aurinko rapu Wink  angel

Joskus kun ottaa pannuun on parempi ajatella jotain muuta kuin itseään ja omaa napaansa... knuppel2 Soittaa vaikka kaverille smiley6600
tallennettu
Sivuja: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 221
  Tulostusversio  
 
Siirry: