Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Testejä pukkaa ~Henkinen ikäsi ~ Persoonallisuus testi.....  (Luettu 35820 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #30 : 16.09.2007 21:13:17 »



Eipä paha  Grin 19 vuotta, heittää vain reilut parikymmentä vuotta  2funny
Ja vain vuoden siitä, mitä väitän olevani Cheesy


tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #31 : 04.10.2007 12:40:46 »


tallennettu
Jinx
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #32 : 04.10.2007 12:57:58 »

Ekstrovertti -----*-------------- Introvertti
Käytännöllinen --------------*----- Intuitiivinen
Ajattelija -----------------*-- Tuntija
Impulsiivinen --*---------------- Harkitsija


Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.


Jostain kumman syystä en yhtään yllättynyt tämän testin tuloksesta.  :Smiley

-Jinx

Post Scriptum
Olen henkisesti 24, mutta oikea ikä on 21. Noh, pääasia ettei yltänyt 30.
Se olis jo paha ja mielikin siitä järkkyis!
« Viimeksi muokattu: 04.10.2007 13:13:21 kirjoittanut Jinx » tallennettu

Aurinko - Kaksoset
Asc - Kauris
Kuu - Vaaka
Merkurius - Rapu
Venus - Leijona
Mars - Kauris

Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #33 : 14.10.2007 11:01:30 »

Klikkaa itsesi helmi-sivulle - testi ohjaa tekijäänsä - ja MUISTA huumorinpilkettä silmäkulmiin ... Wink  Kiss  smitten

TÄSSÄ  LAINATTUA TEKSTIÄ ko. sivulta - eli yhdestä näkökulmasta katsottuna "maistiaisia" siitä MITÄ  ja miten NUMEROLOGIAn kautta voi itseään tutkiskella, katsella ja kuulostella ja kokea, nähdä ja kuulla ja ...  Huh  ... muistaen ETTÄ jokainen on itsensä paras asiantuntija ~tutkija ja tuntija, kokija ja näkijä, varasto ja arkisto, menneestä, olevasta , tulevasta ~ näkyvillä  Cheesy  ja nk. näkymättömillä  Shocked  tasolla  Smiley  ~ nämä nyt ihan omia ajatuksia, sanoja ja kokemuksia   ....  t. aaviisuinen smitten

Elämä värähtelee
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/5perjantai/mystiikkka/348188.jpg
http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/570472?uusimmat_kuudesaisti
Mikä numero olet?

Numerologia tutkii syntymäajan ja nimen ja niissä olevien numeroiden vaikutusta persoonallisuuteen. Numerologilla käyvät ihmiset hakevat numerologiasta selvitystä elämäntilanteeseensa, moni on myös kiinnostunut kuulemaan persoonansa numerologisen kuvauksen.

Numerologiassa on erilaisia oppisuuntia. Numerologi Pia Vuorela uskoo, että numerologiassa syntymäpäivällä ja nimen kirjaimilla on omat värähteensä.

– Numerologinen kartta paljastaa ihmisen vahvuudet ja heikkoudet. Se selittää, miksi toimimme tietyssä tilanteessa määrätyllä tavalla, miksi voimme jollakin elämän hetkellä huonosti tai olemmeko esimerkiksi tunteellisia vai herkästi tulistuvia, selventää Pia Vuorela.

Numerologisia karttoja tehdään myös eläimille ja lapsille.

Miksi se on kuin riivinrauta?
http://www.fotosearch.com/comp/DGV/DGV051/1166033.jpg
 
Kun nimistä lasketaan yhteen vokaalit, saadaan ns. sisäinen numero, nimien konsonanttien lukumäärästä ulkoinen numero. Sisäinen numero kertoo, miltä ihmisestä tuntuu ja miten hän kokee asiat. Ulkoinen numero taas kuvaa sitä, millaisen vaikutelman muut meistä saavat.


– Jos ulkoinen numero on ylpeä, ihmiset herkästi ajattelevat, että onpa koppava ihminen, vaikka hän olisi sisäiseltä numeroltaan herkkä ja haavoittuva, toteaa Vuorela.

Lisäksi voidaan laskea elämän päämäärän ja kohtalon luvut. Elämän aikana numerot muuttuvat. Vain syntymänumero pysyy ennallaan. Numerologian mukaan esimerkiksi avioitumisen myötä tulleet uudet sukunimet muuttavat värähteitä ja ihmisen persoonallisuutta. 

– Asiakkainani on usein käynyt miehiä, jotka valittavat, etteivät enää tunne vaimoaan, aikaisemmin ihana ihminen on kuin riivinrauta. Selitys löytyy siitä, että jokainen kirjain edustaa tiettyä numeroa. Kun vaimo on saanut uuden, miehensä sukunimen, numerot ovat muuttuneet. Numerologin tehtävä on laittaa numerologinen kartta tasapainoon lisäämällä tai poistamalla numeroita, Vuorela kertoo.

Jo antiikin kirjoituksissa
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/kuudes_aisti/37097.jpg
 
Numerologia auttaa meitä Vuorelan mukaan ymmärtämään aikaisempaa paremmin läheisiämme, kumppaneitamme, sisaruksiamme ja vanhempiamme. Numerologia voi avata myös omia kykyjämme, jotka eivät ole jostain syystä päässeet esiin.

Numerologian historia ulottuu hamaan muinaisuuteen. Länsimainen numerologia juontaa juurensa Pythagorasta, antiikin kreikkalaisesta filosofista ja tiedemiehestä. Numerologiassa aika kulkee yhdeksän vuoden jaksoissa. Jokaisella vuodella on omat piirteensä. Parhaillaan planeetallamme on meneillään yhdeksäs vuosi (2+0+0+7).


– Ysivuosi on luopumisen, erojen, työttömyyden ja sairauksien vuosi. Ykkösvuonna sen sijaan otetaan uusia haasteita vastaan, kertoo Vuorela.

Oman numerologisen vuotensa saa, kun lisää syntymänumeroonsa menossa olevan vuoden numeron.

Ei ennustamista
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/kuudes_aisti/testit/lelu/445152.jpg
 
Syntymäluku kuvaa ihmisen perusluonnetta.


Mallihenkilö Marja Tiina Meikäläinen, syntynyt 15.6.1984.

Syntymäluku lasketaan näin: 1+5+6+1+9+8+4=34 ja 3+4=7 eli mallihenkilön syntymäluku on 7. Jos viimeistä edellinen summa on 11, 22, 33 tai 44, kyseessä on mestariluku.

Syntymävärähde saadaan syntymäpäivän numeroista eli 1+5=6.

Vuorela korostaa, että numerologia ei ole ennustamista. Hänen mukaansa numerologiaa voisi verrata astrologiaan, paitsi, että astrologiassa ei tehdä muutoksia.

 1  = Itseluottamuksen numero 

Olet älykäs, kekseliäs ja kunnianhimoinen, sanataituri. Omaat paljon mielen resursseja. Työelämässä olet useimmiten johtavassa asemassa. Olet ”aina oikeassa.” Kielteisiä puoliasi ovat itsekeskeisyys, ylpeys ja hallitsevuus.

2   = Tahdikkuuden numero

Olet pehmeä, ystävällinen, rauhallinen ja varovainen. Voit jopa fyysisesti pahoin, jos ympärilläsi riidellään. Olet ujo ja herkkä loukkaantumaan. Asetat usein muiden tarpeet omiesi edelle ja olet herkästi hyväksikäytettävissä.

3  =  Elämänilon, auringon ja onnen numero 

Olet iloinen, myönteinen ja sosiaalinen. Vedät ihmisiä puoleesi ja nautit keskipisteenä olemisesta, rakastat juhlimista. Olet eräänlainen kameleontti, omaksut helposti ympäristösi piirteet. Kielteisiä puoliasi ovat pinnallisuus, turhamaisuus ja olosuhteiden syyttäminen.

4  =  Oikeudenmukaisuuden numero

Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja oikeudenmukainen. Mikään ei tule sinulle helposti, mutta itsepäisyydelläsi saavutat tavoitteesi. Materia merkitsee sinulle paljon, olet jopa pihi. Olet usein työnarkomaani. Olet joskus turhan pessimistinen ja itsepäinen ja sinun on vaikea ilmaista tunteitasi.

 5  =  Energian ja liikkuvuuden numero

Olet erittäin älykäs, monipuolisin ja aktiivisin kaikista numeroista. Sinulla on monta rautaa tulessa. Tarvitset seikkailuja ja vapautta. Vedät puoleesi ongelmia ja stressiä. Olet myös ujo ja kärsit usein parisuhdeongelmista. Toisinaan olet kärsimätön ja hermostunut.

6   =  Rakkauden numero

Olet hellä, rakastava ja taiteellinen, sinulla on voimakas hoivavietti. Toki osaat joskus hemmotella itseäsikin. Sinulla on taipumusta mustasukkaisuuteen ja rakkauden ongelmistasi tulee herkästi pakkomielteisiä, pyörität niitä päässäsi.

7  =  Analyyttisyyden ja kauneuden numero 

Olet kehittynyt, analyyttinen, viisas ja kaunis. Pakenet arkea taiteeseen, musiikkiin ja luontoon. Masennut herkästi. Haavoittuvana ihmisenä ympäröit itsesi suojamuurilla. Siksi sinut usein tulkitaan virheellisesti koppavaksi. Vaikeassa elämäntilanteessa sorrut usein riippuvuuksiin.

8  =  Voiman ja itsehillinnän numero

Olet täynnä rautaista tahtoa. Kun olet päätöksesi tehnyt, kukaan ei voi tulla tiellesi.

Osaat toimia kriisitilanteissa, teet nopeita päätöksiä. Olet usein yrittäjä tai esimies. Sinulla on usein takanasi kipeä tai murheellinen elämä. Olet välillä joustamaton ja ankara ja sinun on vaikea ilmaista tunteitasi.

9  = Kosmisen rakkauden numero

Vanhana sieluna suojelet, rakastat ja ohjaat muita. Olet vapaudenhaluisin ja intuitiivisin kaikista numeroista. Et anna muiden sotkea suunnitelmiasi. Olet vaativa, mutta samalla innostava ja helmeilevä, joskus kärsimätön ja räjähtävä.

Teksti: Marjo Hentunen

« Viimeksi muokattu: 14.10.2007 11:19:57 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #34 : 14.10.2007 11:49:58 »

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/570472?uusimmat_kuudesaisti
Aaviisuisen E L Ä M Ä   V Ä R Ä H T E L E E näissä nummeroissa : 

Elämänpolku
Elämänpolun numero lasketaan syntymäajasta. Sen tehtävänä on kertoa sinulle, mitä sinun tulisi elämäsi aikana oppia.

Elämänpolun numeroni on: 4
Nelonen
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/kuudes20aisti/36831.jpg
Nelonen - rajallisuus

Rajojen löytäminen, organisointikyky, järjestys, rajoittuneisuus. Nelosihminen on käytännöllinen ja maanläheinen. Sinulla on vahva näkemys oikeasta ja väärästä. Olet järjestyksen ihminen, kaikessa. Myös itsehillintäsi on huipussaan. Olet määrätietoinen, järkiperäinen ja suunnitelmallinen. Et anna helposti periksi. "Miten rikastua yhdessä yössä" ei ole kysymys, jota sinä pohtisit. Teet mieluummin paljon työtä ja näet paljon vaivaa rakentaaksesi menestyksellesi varman ja turvallisen perustan. Etenet askel askeleelta, etkä ota turhia riskejä. Mahdollisuutesi menestyä ovat hyvät, mutta joudut kyllä sitä tavoitellessasi törmäämään moniin esteisiin.

Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys ovat sinulle pyhiä. Olet luotettava, yhteisösi kulmakivi. Et ole mikään idealisti, mutta silti teet mielelläsi työtä yhteisösi hyväksi. Tosin saatat vähän turhan helposti tuomita naapurisi. Olet lojaali niille, joita rakastat, ja sovit hyvin ryhmätyöskentelyyn. Sinulle on kuitenkin tärkeää, että oma vastuualueesi on tarkasti määritelty.

Sinulla on erityisen hyvät menestymismahdollisuudet pankkialalla, kirjanpidossa, hallinnossa, rakentamisessa, maanviljelyksessä, tieteessä ja lakiasioissa. Kaikkialla, missä tarkkuus ja järjestelmällisyys tuovat hedelmää. Ole kuitenkin tarkkana, ettei sinusta tule komentelevaista päällepäsmäriä.

Itsehillintäsi on huipputasoa, samoin sinnikkyytesi. Käsittelet rahaa varoen, ja kaipaat pesämunan tuomaa turvaa. Nautit työnteosta, ja saatatkin siksi luoda uran jo hyvin nuorena. Riskinäsi on taantuminen tapoihin, saatat myös olla aivan liian varovainen silloin, kun tarvittaisiin muutosta. Tämän ominaisuuden vuoksi voit menettää joitakin hyviä tilaisuuksia, kun et uskalla niihin tarttua. Yritä hankkia vähän enemmän joustavuutta luonteeseesi!

Sovellut hyvin avioliittoon ja sinusta tulee vastuuntuntoinen, rakastava kumppani. Mutta mikä tahansa asia, joka järkyttää omaa turvallisuuden tunnettasi, niin kuin esimerkiksi ero, voi olla todella tuhoisa kokemus sinulle. Sinusta saattaa siksi helposti tulla hyvin omistushaluinen, ja määrittelet oikeudenmukaisuudenkin omien tarpeittesi pohjalta. Olet kuitenkin rohkea ja todellinen selviytyjä, minkä tahansa yrityksen vankka peruskivi. Ahkeruudellasi, käytännöllisyydelläsi ja perinteisiä arvoja kunnioittamalla saat elämältä ennen pitkää sen, mitä tavoittelet.

Oma kommenttini ... RAJAT , RAJALLISUUS - OMAT RAJAT, TOISTEN RAJAT ~VOIMA - VOIMATTOMUUS - VÄSYMINEN - UUPUMINEN - UUDISTUMINEN - EI JA KYLLÄ- sanat  yms. ... totta ..... ollut itselläni tähänastisen elämäni mittainen matka ... ...  smitten

Minuuden numero
Minuuden numero lasketaan nimen kirjaimista. Se kertoo syvimmästä olemuksestamme ja persoonastamme. Siitä, millainen sielumme on, ja millaisin toivein olemme syntyneet tähän maailmaan.

Minuuden numeroni on: 8
Kahdeksan
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/kuudes20aisti/36835.jpg
Kahdeksikko - materia

Materian kaipuu, omaisuus, raha

Kahdeksikko-ihmiset ovat synnynnäisiä johtajia, joilla on myötäsyntyinen taito kerätä omaisuutta. Olet taitava johtaja, erityisen hyvin sovellut liike- ja talouselämään. Tiedät vaistonvaraisesti, miten yritys kuin yritys saadaan menestymään. Lahjakkuudellasi ei kuitenkaan ole mitään tekemistä kirjanpidon tai henkilöstöhallinnon saralla - olet suurten visioiden ihminen ja asetat tähtäimesi pitkälle.

Olet sekä visionääri että jonkin asteen rämäpää samanaikaisesti. Sinulla on kyky innostaa ihmiset mukaasi, mutta he harvoin sisäistävät suuria visioitasi. Sen vuoksi sinun onkin muistettava, että he tarvitsevat jatkuvaa tukea ja ohjausta sinulta.

Mikään muu numero ei vedä luokseen menestystä niin kuin kahdeksikko, mutta ei sekään mitään saa ilmaiseksi. Haasteesi elämässä on ymmärtää, että valtaa on käytettävä koko ihmiskunnan hyväksi. Ne kahdeksikkoihmiset, jotka eivät ymmärrä rahan todellista arvoa, tulevat helposti ahneiksi - ja siksi joutuvat myös vaaraan menettää kaiken saavuttamansa.

Kahdeksikko-ihmisen on syytä kehittää itselleen selviytyjän taitoja - kahdeksikko tuo usein tullessaan taloudellisia takaiskuja, vararikkoa myöten. Mutta se pitää sisällään myös taidon rakentaa miljardiomaisuus ja useita menestyviä yrityksiä. Epäonnistuminen avioliitossa tulee sinulle kalliimmaksi kuin kenellekään muulle.

Huolimatta vaikeuksista, joihin matkallasi joudut, saavutat myös tyydytystä, jonka taloudellinen menestys ja sen mukanaan tuoma valta antavat. Liike-elämä, sijoittaminen, kiinteistöt, laki, tieteet, julkaisutoiminta ja suurten laitosten johtaminen ovat alueita, joissa viihdyt parhaiten. Valta kiinnostaa ja kiihottaa sinua, siksi myös politiikka ja opettaminen ovat sinulle sopivia uravalintoja. Myös urheilu ja journalismi usein kaipaavat taitoja, joita kahdeksikko tuo tullessaan.

Olet hyvä arvioimaan ihmisiä, ja osaat valita yhteistyökumppanisi oikein. Kahdeksikkojen sosiaalinen verkosto on kuin suuri perhe, ja mafiapäällikön tavoin he sitovat ihmiset itseensä joskus liiankin tiukin sitein.

Vaikka oletkin ihmisenä joviaali, et ole suurieleinen rakkauttasi osoittaessasi. Kaipaat luksusta ja mukavuutta, ja sosiaalisen arvostuksen saaminen on sinulle tärkeää. Ole varovainen, ettet eläisi yli varojesi. Elämäsi kulkee läheltä valheita ja korruptiota. Vaaranasi on myös ylimielisyys ja ylikorostunut vallanhimo, helposti ajattelet, että oma valintasi on se ainoa oikea. Seurauksena on eristäytyminen ja ristiriidat läheisten ihmisten kanssa. Perheesi ja ystäväsi ovat kaikkein suurimmassa vaaravyöhykkeessä - itsekkyytesi voi satuttaa syvältä.

Kahdeksikko-ihminen kasvaa usein tyrannimaisen ankarien vanhempien lapsena, ja saa taakakseen negatiivisen elämänasenteen. Vaarana on itsepäisyys, kärsimättömyys ja suvaitsemattomuus. Toisaalta heillä on yleensä varsin hyvä ja vahva fysiikka.

Oma kommenttini ... tziisus  Shocked ja oh my  Shocked täältäkö se löytyi se oma
 " dark saittini  - eli varjopuoleni - eli  ja eli ... ihan kuin olisin katsonut käänteisenä tätä .... ja omat TODELLISET  arvoni ja todellinent henkinen materiaalinen ja sosiaalinen ympäristöni ( sekä sisäinen että ulkoinen ), joissa elän nytkin ovat JUURI tämä kaikki käänteisenä ... vaan seuraukset olen kyllä tuta moninkertaisina  esm. nyt menettää avioerossa enemmän kuin kaikki ...  Cry  MUTTA MUTTA MUTTA - sikäli kyllä totta "tämäkin puoli " että mun juttu on ollut oppia suhtautumaan rahaan "toisella tavalla" ja olla turvaamatta rahaan - ja lakata huolestumasta siitä " että nou mani ja nou hani  2funny " .... wau ... ja sitten pilkettä silmäkulmiin  Wink


Kohtalon numero
Kohtalon numero on elämänpolun ja minuuden numeron summa. Se ilmaisee elämämme tarkoituksen.

Kohtalon numeroni on: 3

Kolmonen
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/kuudes20aisti/36830.jpg
Kolmonen - luovuus

Luovuus, taiteellisuus, musikaalisuus, esiintyminen. Jos numerosi on kolmonen, sinulla on varmasti ylimääräinen annos luovuutta ja kykyä ilmaista itseäsi. Monet kirjailijat, runoilijat, näyttelijät ja muusikot ovat syntyneet kolmosnumeron alla. Sinä olet nokkela, sanavalmis ja nautit huomion keskipisteenä olemisesta.

Lahjasi esiintymiseen ovat niin suuret, että olet saattanut valita taiteilijan uran jo hyvin nuorena. Kuitenkin taitosi hioutuvat huippuunsa vain kurinalaisen harjoittelun avulla, lahjojesi kehittämiseen täydellisesti sitoutumalla.

Ilmaisukykysi ansiosta sinusta tulee helposti seurueen tähti ja huomion keskipiste. Saatat siksi heittää lahjasi hukkaan tyytymällä seurapiiriperhosen pinnalliseen rooliin.

Olet optimisti, ja sinulla on kyky selviytyä vastoinkäymisistä. Olet sosiaalisesti aktiivinen ja innoitat toisia aurinkoisella elämänasenteellasi. Olet kuitenkin niin antelias, että sen voi jo laskea viaksi. Raha virtaa pois käsistäsi, etkä suhtaudu velvollisuuksiisi aina kovin vakavasti.

Olet tunteellinen ja haavoittuvainen. Jos loukkaannut, vetäydyt kuoreesi, puhumattomuuteen josta sitten omia aikojasi palaat taas maan pinnalle, naureskellen ja leikkiä laskien, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Masentuneena sinusta tulee ailahtelevainen ja kyyninen. Voit heitellä puolihuolimattomasti sarkastisia kommentteja, jotka saattavat satuttaa syvältä.

Oikein käytettynä ilmaisukykysi voi toimia hyvin voimakkaana innoittajana koko maailmassa, kannustaen ihmisiä ja tuoden heille iloa - ja sinulle sekä onnea että menestystä

Oma kommenttini ... Oikein käytettynä ilmaisukykysi voi toimia hyvin voimakkaana innoittajana ~ja  tuoden sinulle sekä onnea että menestystä = on myös ydin ... eli todellinen hyvinvointini onni ja elämänilo löytyy juuri tästä kaikilla olemisen ja elämisen saroilla - ja uupuminen on ollut se "hinta" jonka allekirjoittanut on maksanut " kun ei ole tätä totuutta suostunut kuulemaan "

JA VIELÄ TÄMÄ LOPPUKOMMENTTI - KYLLÄ AIVAN SAMANSUUNTAISET JA SISÄLTÖISET OVAT ~ Astrologi Seppo Tanhuan Sisäinen Soturini ja Esoteerinen tulkinnat - jälkimmäiset tietty paljon paljon laajemmat .... mutta kyllä samaa löytyy tästä numerologia testistä ... että näin  smitten

Klikkaa itsesi helmi-sivulle - testi ohjaa tekijäänsä - ja MUISTA huumorinpilkettä silmäkulmiin ... Wink  Kiss  smitten
http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/570472?uusimmat_kuudesaisti
Mikä numero olet?
Lainaus


« Viimeksi muokattu: 14.10.2007 12:09:14 kirjoittanut Arkiviisu » tallennettu
Sissis
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 300



Profiili
« Vastaus #35 : 14.10.2007 11:57:32 »

Elämänpolun numerosi on: 9

Minuuden numerosi on: 4

Kohtalon numerosi on: 4

 Smiley  Shocked  coolsmiley  Huh  knuppel2
tallennettu

aurinko &  kuu Leijona
nousu &  merkurius Rapu
venus Neitsyt
mars Skorpioni
Tuli-Vuohi
Keltainen Spektraali Siemen

http://kuutarha.nettisivut.fi/
mopomies
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #36 : 15.10.2007 19:58:09 »

Haa ! Tämän testin mukaan mä olen henkisesti 31. Hmm...Taantumaa tapahtunut...  Grin
Jossakin muussa testissä oli 37. Oikea ika on jo papparaispuolella.  Wink

Muuten näkyisin olevan intuitiivinen ja impulsiivinen introvertti.
Ja jossakin testissä olin epäilemättä inkarnoitunut welho.

Siinäpä sillisalaatti.  Shocked
tallennettu

Aur-Vesimies
Kuu-Vesimies
Merk.-Kauris
Venus-vesimies
Mars-Vesimies
Jupiter-Kaksonen

Tulihevonen
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: