Sivuja: 1 ... 43 44 [45] 46 47
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kortit pöytään  (Luettu 364840 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #660 : 29.08.2013 18:34:12 »

kysyisin rakkauteen ja työhön,kiitos! smitten
tallennettu
Kanelit
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #661 : 29.08.2013 21:04:25 »

Hei, minua kiinnostaisi kuulla mitä kortit kertovat muutosta?

Kysymyksessä siis tilanne jossa nykyisessä asunnossakin voisi vielä asua, mutta muutto kovasti houkuttaa..
Myös kokonaan uusi paikkakuntakin on vieraillut ajatuksissa..

Kiitos etukäteen
tallennettu

Taivaanrannan maalari, hassuttelija ja veden loisketta rakastava Rapunen.
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #662 : 29.08.2013 22:14:29 »

Yritän huomenna katsella taas kortteja.  Vesimies53, tarkenna vähän  kysymystäsi niin saat vastauksestasikin enemmän irti ja minäkin, tai kuka nyt kortteja nosteleekin, tiedän paremmin mistä on kysymys.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
fairytiger
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100



Profiili
« Vastaus #663 : 30.08.2013 00:19:21 »

Haluaisin kysyä korteilta sellaista, että kannattaako eräs viesti lähettää vai ei... ?

Tämä vastaus taitaa tulla myöhässä, mutta katson silti.

Tähän nousi Veden 6, Harhakuvat
http://kathryn.mnsi.net/water/06thedream.jpeg
En nyt voi tietää, mitä kyseinen mahdollinen viesti koskee ja kenelle haluaisit sen lähettää.  Tuntuu kuitenkin siltä, että jokin harha tai haave sumentaa tätä asiaa.  Jos kysymys on rakkausasiasta, haaveilet luultavasti tästä viestin kohteesta, näin ainakin kortin perusteella arvioisin.  Kirja sanoo: "Todellinen rakkaus ei synny riippuvuudesta, vaan siitä, että keskitymme omaan sisäiseen rikkauteemme ja kasvuumme.  Silloin meillä on niin paljon rakkautta annettavanamme, että vedämme aivan luonnostamme puoleemme ihmisiä, jotka vastaavat rakkauteemme."  Jos viesti on hyvää tarkoittava, vaikkapa ihastuksen tunnustaminen, voihan sen lähettää.  Jos kysymys on asioiden hämmentämisestä tai vaikka toisten salaisuuksien paljastamisesta, älä lähetä.

Kiitos. Samanlaiseen vastaukseen olin päätymässä ennen tuota kortin nostoakin.
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #664 : 30.08.2013 08:49:54 »

Työttömyys, yh-elämä, sairastelua, kuolemaa ja surua... miten kauan tämä jakso mahtaa kestää? Apua kaivataan. Voimat aika lopussa.   Sad

Voi kuinka kurjaa että sinulla on hankala jakso elämässäsi.  Olen kuullut, että kortit eivät kerro aikaa tai hankalan ajanjakson pituutta, ainakaan minä en osaa katsoa.  Ennemmin tämä kysymys kuuluisi esittää astrologille, hän osaisi kertoa ja näyttää ihan planeettoja katsomalla, milloin jakso päättyy.  Ja päättyyhän se!  Jo se auttaa, että ihan tietoisesti pyrkii ajattelemaan positiivisia ajatuksia.  Ei se tietenkään helppoa ole, jos maailma murjoo, mutta sitä voi kokeilla.  Nostin kuitenkin sinulle kortin, nousi Pilvien Ässä, Korkein Tietoisuus
http://kathryn.mnsi.net/clouds/01consciousness.jpeg
"Pilvien kortit symboloivat mieltä.  Mielellä on tapana saada meidät joko toimimaan typerästi tai tuntemaan ahdistusta.  Tässä korkeimman tietoisuuden kortissa on kuitenkin suuri Buddhaa esittävä hahmo, joka on niin suunnaton, että se ulottuu jopa tähtien tuolle puolen.  Sen pään yläpuolella on pelkkää tyhjyyttä.  Buddha kuvaa tietoisuuden tasoa, joka avautuu kaikille, jotka ovat päässeet mielensä herraksi ja pystyvät käyttämään sitä palvelijanaan."

Mun mielestä tämä kertoo juuri samaa mitä tuossa edellä kirjoittelin.  Koeta rauhoittaa mieli, niin vaikeudetkaan ei näytä niin kamalilta.  Voimia!
 smitten

Kiitos meimi  smitten Näinhän se on, että elämässä tapahtuu myös ikäviä asioita ja ne pitää jaksaa kestää. Voimakas pluton ohitus mulla on meneillään ja uusi tuloillaan eli ei ihan heti kaiketi elämä ala helpottamaan. Tässä myllerryksessä ei vaan millään tahdo löytyä voimia yrittää nostaa itseään tasolle jolla haetaan muutosta ja esim. reippaana töitä. Hyvä kun jaksaa selviytyä päivästä toiseen. Ja niin, ettei lapsen elämä kärsi äidin tilasta. Huh. Kun katson taaksepäin tapahtuneita, (mm. kahden vuoden sisään mahtuneita useita poismenoja ja surua) olen kiitollinen, etten ole todella pahasti solmussa. Kummasti sitä löytyy voimavaroja kuitenkin. Hyvää on tulossa, näin pitää jaksaa uskoa. Kiitos!  smitten
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #665 : 30.08.2013 19:16:54 »


Ensisijaisesti kiinnostaa
matka, onnistuuko ja piankinko?
Tekisi mieli olla kauan ja 'valaa' pohjaa myöhemmälle ajalle uudelle paikkakunnalle.

Toiseksi
pyyntö yhteiskunnallisiin vaikuttamisiin - ovi on avoinna, kannattaako yhteiskunnan kannalta minun siitä käydä,
tai päätänkö vain -menee sitten syteen tai saveen- paneutua asioihin, joita tämä pyyntö koskee?

Kiittäen jo etukäteen. Voit nimetä minne tai kenelle lähetän korvaukseksi energioita.

Matkaa koskien sinulle nousi Sateenkaarten 6, Puolitie
http://kathryn.mnsi.net/rainbows/06compromise.jpeg
"Kortin kaksi hahmoa, muinaisen Japanin hoveissa palvelijoiksi valitut pikkurikolliset, muistuttavat meitä niistä epämiellyttävistä tilanteista, joihin voimme joutua, kun toimimme oman totuutemme vastaisesti.  Toista ihmistä voi kyllä tulla puolitiehen vastaan, yrittää ymmärtää hänen näkemyksiään ja etsia molempia tyydyttävää ratkaisua.  Omista näkemyksistään luopuminen ja itsensä pettäminen on kuitenkin aivan eri asia.  Sen takana on useimmiten yritys saavuttaa jotain, kuten valtaa tai toisten hyväksyntää.  Jos tunnet houkutusta tällaiseen, ole varuillasi: puolittaisista ratkaisuista jää aina karvas maku suuhun."
Ilman muuta kannattaa lähteä, jos se on sitä, mitä haluat.  Tiedät itse vastauksen.

Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen nousi, oi, kaunis kortti, Veden Kuningatar, Avoimuus
http://kathryn.mnsi.net/water/queen-receptivity.jpeg
"Avoimuus edustaa feminiinistä ja vastaanottavaista veden elementtiä ja tunteita.  Kortin hahmo on täysin veden alla, ja hänen kätensä ovat ojentuneet vastaanottavaisesti ylös.  Se, että kortin hahmolla ei ole päätä, kuvaa sitä, ettei mielen kuohunta häiritse hänen avoimuuttaan.  Täyttyessään energialla hän jatkuvasti jakaa sitä, ja vastaanottaa taas lisää.  Hänen energiansa on ylitsevuotavaa.  Hahmosta kasvava lootuksenkukka kuvastaa maailmankaikkeuden täydellistä sopusointua, jonka oivallamme silloin, kun olemme yhteydessä siihen.  Veden kuningatar ilmentää rajattomuutta ja kiitollisuutta elämää kohtaan, ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia tai vaatimuksia.  Hän ei tee mitään velvollisuudentunteesta tai siksi, että odottaisi jotain vastalahjaksi.  Intuitio, herkkyys ja myötätunto auttavat hävittämään kaikki ne esteet, jotka erottavat meidät muista ja koko olemassaolosta."
Kirjoitin koko sepustuksen kirjasta, koska tässä kohtaa mun mielestä ei mitään voinut jättää pois.  Vastaisin kysymykseesi, että kyllä kannattaa, astu ovesta vaan!

Energiaa kannattaisi varmaan lähettää mun ex- miehelle, hän ei millään tahdo päästä juomisesta eroon.  Kiitos hänen puolestaan.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #666 : 30.08.2013 19:34:15 »

kysyisin rakkauteen ja työhön,kiitos! smitten

Rakkauteen sinulle nousi Valttikorttien XVII, Hiljaisuus, upea kortti
http://kathryn.mnsi.net/major/17silence.jpeg
"Elät nyt merkityksellistä aikaa.  Sinun on helppo hiljentyä oman sisimpäsi rauhaan niin, että voit kokea yhteyden koko olemassaoloon.  Sinun ei tarvitse tehdä mitään, ei tavoitella mitään.  Sisäinen hiljaisuutesi heijastuu kaikkeen toimintaasi.  Joitakin ihmisitä se saattaa tuntua epämukavalta, koska he ovat tottuneet maailman hälinään.  Älä välitä siitä, vaan hakeude sellaisten ihmisten seuraan jotka osaavat kuunnella kanssasi hiljaisuuden ääntä, tai nauti yksinolostasi.  Sinun on aika palata kotiin, omaan sisimpääsi.  Hiljentyminen kasvattaa ymmärrystäsi ja tuo mukanaan uusia oivalluksia,  joista on sinulle apua myöhemmin, kun alat suuntautua ylospäin."
Eli hiljaisuutta rakkausrintamalla, ilmeisesti.  Mutta kuten tuossa tekstissä luki, hiljaisuus kannattaa käyttää omaksi hyväksi ja hiljentyä kasvattamaan ymmärrystäsi.  Rakkauden aika koittaa, kun sen aika on.

Työhön nousi Tulen 10, Tukahduttaminen
http://kathryn.mnsi.net/fire/10suppression.jpeg
"Tämän kortin hahmo on sananmukaisesti solmussa.  Hänen sisäinen valonsa loistaa vielä, mutta hän on tukahduttanut omaa elinvoimaansa yrittämällä täyttää muiden vaatimuksia ja odotuksia.  Hän on luopunut omasta voimastaan ja omista näkemyksistään tullakseen hyväksytyksi.  Kortin reunamilla olevat halkeamat kuvaavat, mitä oman energian tukahduttamisesta voi seurata, ne enteilevät tulivuorenpurkausta.  Kortti kehottaa sinua etsimään terveen purkautumistien tälle patoutuneelle energialle.  Sinun on tärkeää löytää jokin keino sisäisten jännitysten ja paineiden purkamiseksi.  Hakkaa vaikka tyynyä, hypi tasajalkaa, mene metsän keskelle ja huuda kaikin voimin, tee mitä tahansa, mikä vapauttaa energiaasi.  Älä jää odottamaan tulivuorenpurkausta!"
Niin, en tiedä tilannettasi tarkemmin, mutta näyttää siltä, että olet uuvuttanut itsesi töissä ja tehnyt kaiken toisten mieliksi.  Kiukkuenergian purkamiseksi oli tuossa hyviä neuvoja!
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #667 : 30.08.2013 19:47:16 »

Hei, minua kiinnostaisi kuulla mitä kortit kertovat muutosta?

Kysymyksessä siis tilanne jossa nykyisessä asunnossakin voisi vielä asua, mutta muutto kovasti houkuttaa..
Myös kokonaan uusi paikkakuntakin on vieraillut ajatuksissa..

Kiitos etukäteen


Muuttoasiaan nousi Pilvien Ässä, Korkein tietoisuus
http://kathryn.mnsi.net/clouds/01consciousness.jpeg
"Tässä korkeimman tietoisuuden kortissa on suuri Buddhaa esittävä hahmo, joka on niin suunnaton, että se ulottuu jopa tähtien tuolle puolen.  Sen pään yläpuolella on pelkkää tyhjyyttä.  Buddha kuvaa tietoisuuden tasoa, joka avautuu kaikille, jotka ovat päässeet mielensä herraksi ja pystyvät käyttämään sitä palvelijanaan.  Tämä kortti merkitsee, että olemuksessasi on selkeyttä, joka kumpuaa syvältä sisimmästäsi.  Et tunne tarvetta ymmärtää asioita mielen kautta, ymmärryksesi ulottuu mielen tuolle puolen. Se on yhtä maailmankaikkeuden kanssa.  Ota tämä lahja vastaan ja jaa se muiden kanssa."
Uskoisin, että muutto on enemmän mielessäsi kuin nykyiseen asuntoon jääminen.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
jadex
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« Vastaus #668 : 30.08.2013 20:03:07 »

Hei,

olen muuttamassa ulkomaille miehen perässä. Kuinka suhde ja mahdolliset työt/opiskelut sujuvat?

Kiittäen,

Jadex
tallennettu
VanillaHeart
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 157


Profiili
« Vastaus #669 : 30.08.2013 23:20:49 »

Hei,

Saisinkohan kortit työhön ja rakkauteen. Olisiko kumpaakin tulossa?

Kiitokset!
tallennettu
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #670 : 01.09.2013 09:48:42 »

hei, olen tavannut oinas miehen,tuntuu kiinnostavalta vasta muutama kerta nähty,tuleeko tästä vakavampaa,en saa hänestä selvää,olen miettinyt työstä poi jääntiä,koska on aina niin kiire ja rasittaa jalkoja ym,mitä sitten tilalle vaikeita kysymyksiä teveisin maarit smitten
tallennettu
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #671 : 01.09.2013 18:46:29 »

Vesimies53, huomasithan että vastasin sinulle jo, vastaako se noihin kysymyksiin?  Ellei, voin katsoa uudelleen, kunhan rauhoitun viikonloppureissusta.  En varmaankaan tänään jaksa katsoa.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #672 : 01.09.2013 19:03:27 »

kiitos! vastasi osittain,ei kiirettä lepäile välillä smitten smitten
tallennettu
Xuelai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 161



Profiili
« Vastaus #673 : 02.09.2013 13:21:42 »

Hei Mitähän kortit kertoisivat minulle elämäntilanteestani. Jatkaako näin, vaikka tuntuu umikujalta.
tallennettu
Kanelit
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #674 : 05.09.2013 21:11:54 »



Kiitos sinulle ihana..lämpöä viileneviin syksyn iltoihin smitten

-Kaneli
tallennettu

Taivaanrannan maalari, hassuttelija ja veden loisketta rakastava Rapunen.
Sivuja: 1 ... 43 44 [45] 46 47
  Tulostusversio  
 
Siirry: