Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuinka miehen ja naisen tulisi olla yhtä näinä aikoina  (Luettu 8205 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 16.12.2005 13:50:21 »

Hei jälleen rakkaat ihmiset!  smitten Näin tuossa jokunen yö sitten todella ihastuttavan unikuvan, jonka haluaisin nyt jakaa kanssanne. Toivon sen tuovan lohdutusta ja ymmärrystä. Itselleni siitä jäi erittäin kaunis olo. En laita sitä uni-osioon, koska en kaipaa sille selitystä (se selitti itse itsensä  Wink) vaan mieluummin tänne.

Silmieni edessä oli suuri, avattu satukirja. Sen oikealla sivulla oli värikäs, puupiirrosmainen kuva, jossa mies ja nainen olivat juuri juosseet toistensa syliin ja suutelivat toisiaan suurella rakkaudella. Kirjan vasemmalla sivulla luki:

Mutta heti, kun he näkivät toisensa, he heittivät aseensa maahan ja juoksivat toistensa luo suutelemaan toisiaan.

Nainen oli lähettänyt miehelle kaksintaisteluhaasteen ja odotti tätä miekka käsissään, valmiina tuhoamaan tuon miehen lopullisesti. Mies loukkaantui syvästi tästä haasteesta ja päätti mennä miekka kourassaan puolustamaan kunniaansa ja tuhoamaan tuon naisen lopullisesti. Mutta kun he näkivät toisensa, heidän sydämissään syttyi suunnaton, puhdas rakkaus, jolle he eivät voineet mitään. He luopuivat aseista ja juoksivat toistensa luo. Niin kuului olla. Miehen ja Naisen yhdessä, yhtä taistelematta keskenään paremmuudestaan, yrittämättä tuhota toinen toistaan.

Kunnioittakaa toinen toistanne. Myös sisäistä Miestänne ja Naistanne.  smitten
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #1 : 16.12.2005 14:38:31 »

Aivan ihana tieto/visio smitten Kun rakastaa itseään voi sitä rakkautta jakaa toisellekkin, nyt yhdistetään selkeesti parantajat yhteen jotka voivat välittää tublasti rakkaudellista tilaa eteenpäin oman hyvinvoinnin kautta henkisellä sekä fyysisellä tasolla smitten  smitten
tallennettu
Valo
Vieras
« Vastaus #2 : 16.12.2005 14:46:43 »

Rosedalebooksin sivustolla on foorumissa http://www.rosedalebooks.fi/foorumi/phpBB2/index.php noista ihmissuhteista, mies- ja naisenergioista kanavointi. Sivuaa aihetta  Smiley

KRYON ETELÄ-AFRIKKA:
IHMISSUHTEET

Kryon-nimistä henkiolentoa kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za)
13.10.2005 Graz, Itävalta
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys rakkaat ystävät, MINÄ OLEN Kryon magneettipalvelusta.

On ihanaa olla teidän joukossanne tänä iltana. Menneissä elämissä kaikki te tällä planeetalla ja muiden linnunratojen planeetoilla olette työskennelleet yhdessä hengen ja Kryon-energian kanssa. Tänään te olette täällä työstämässä tiettyä haavaa - hyvin monimutkaista aihetta, joka vaikuttaa ihmissuhteisiin, joten me pidämme yllä energiaa tämän planeetan ihmissuhteita varten.

Ihmissuhteet tällä maan tasolla ovat vaikea asia ja ne ymmärretään usein väärin. Rakkaus on ainoa tapa. Ajoittain sinun kumppanisi aiheuttaa sinulle paljon vihaa tai murhetta. Varo tuomitsemasta, koska sinun kumppanisi voi olla sinun sisäisen itsesi heijastus. Sinun kipusi ja tuskasi kuuluu ainoastaan sinulle. Ihmissuhteiden hallinta on iäisyyksiä vanha aihe, joka menee monia elämiä taaksepäin.

Kristinuskon synnystä lähtien ihmissuhteista on tullut vaikeampia ja enemmän väärin ymmärrettyjä. Miesten ja naisten välillä on suuri ero - molemmilla on eri energiat ja eri tarkoitukset. Vaikkakin sama energia virtaa molempien läpi, se muuntuu täysin eri energiaksi miehissä ja naisissa. Näiden energioiden ei ole tarkoituskaan olla samoja. Miesten ja naisten elämän tarkoituksen ei ole tarkoitus olla samoja. Miehillä on tietty rooli elämässä ja niin on naisillakin. Tänä päivänä nämä roolit yhdistyvät ja tulevat samoiksi, muttei se ole tarkoitus.

Me olemme usein puhuneet maailmankaikkeudesta - auringon olemisesta maskuliininen, maan feminiininen ja kuun feminiininen maahan nähden. Auringossa on 90% kaikesta maailmankaikkeuden energiasta ja loput jaetaan planeettojen ja tähtien läpi. Tämä energia pitää sisällään koko spektrin yhdessä.

Kun mies ei ole maskuliinisessa energiassaan vaimonsa kanssa, se on hyvin epämiellyttävä tila. Myös naiselle on epämiellyttävää astua maskuliiniseen rooliin. Tämä tilanne on pahentunut viime vuosien aikana. Tänä iltana me olemme Itävallassa, ja sekä ensimmäisessä että toisessa maailmansodassa kuoli monia miehiä taisteluissa. Sen tuloksena pyhää maskuliinista energiaa menetettiin. Tämä koski myös muuta Eurooppaa. Pyhällä maskuliinisella energialla on voima pitää perhe yhdessä turvassa, varmuudessa ja rakkaudessa.

Tietenkin ihmissuhteet ovat aina olleet ongelmallisia, mutta nämä kaksi viimeistä maailmansotaa ovat tehneet ongelman paljon suuremmaksi. Me olemme nähneet monen naisen astuvan maskuliiniseen rooliin, mikä on aiheuttanut epätasapainoa suhteeseen. Monissa tapauksissa heillä ei ole ollut vaihtoehtoa, koska mies ei pysty pitämään paikkaansa toisia miehiä vastaan ja sen vuoksi hän ei pysty saamaan elämästä sitä, mitä hän unelmoi ja mitä hän valitsee tekevänsä. On olemassa sukupolvien välinen kuilu pyhän maskuliinisen energian virtaamisessa isältä pojalle, mutta miesten on aika jälleen kerran oppia, mitä on olla mies.

Todellisessa maskuliinisessa energiassaan mies ei ole karkea ja aggressiivinen, vaan vahva, voimakas ja rakastava. Niinä hetkinä, jolloin tarvitaan lempeyttä ja pehmeyttä, hänellä on niitäkin ominaisuuksia. Toisissa tilanteissa, joissa hänen on tuotava esiin maskuliinista energiaansa, hänellä on voimaa tehdä niin, mutta tietenkin sopivalla ja kunnioittavalla tavalla. Hänen käyttämänsä viha on kontrolloitua ja välittävää. Se ohjataan kuin nuoli ja sitä käytettäisiin kuin leijona pentujensa kanssa. Esimerkiksi, kun pentu on tottelematon, leijona taputtaa pentua päähän ja pentu automaattisesti ymmärtää, ja sillä on selkeys ja suunta. Taputusta käytetään keskittämään pennun energia ja lopettamaan pennun olemasta tuhma.

Näin olisi mieskin maskuliinisessa energiassaan. Hänellä on ajatus aiheesta ja hänen vihansa on hallinnassa. Hänen tarvitsee puhua vain sydämestään. Mutta tätä ei enää tapahdu lännessä. Miehet ovat unohtaneet kuinka ollaan miehiä. Niin monet pojat kasvavat ilman isää, eivätkä he koskaan tiedä tai ymmärrä mitä on olla mies. He eivät saa sitä maskuliinista tietämystä, jonka isä välittää pojalleen.

Muissa traditioissa poika usein annetaan auttamaan teollisuudessa tai liiketoiminnassa, koska isän ja pojan välillä on liikaa tunnetta, mikä tekee pojalle vaikeaksi kuulla isänsä sanoja selkeästi. Näillä miehillä, jotka astuvat pyhään maskuliiniseen energiaan, on täysi tunteidensa ja toimiensa hallinta. He ymmärtävät naisia ja rakkautta ja pitävät naista pyhässä tilassa. Nainen tuntee turvallisuutta ja varmuutta sellaisen miehen käsivarsilla ja hän uskoo tälle elämänsä.

Tällaista suhdetta on harvoin olemassa lännessä. On olemassa monia salaisuuksia ja avaimia suhteessa oleville miehille ja naisille. Miehet ja naiset on luotu olemaan yhdessä, rakastamaan ja ymmärtämään toisiaan, seisomaan rinta rinnan ja tukemaan toisiaan, jakamaan unelmansa ja kulkemaan tasavertaisina samaa polkua. Ei ole mitään stressiä siitä, että toinen haluaa yhtä ja toinen toista. Ihmisten sydämissä on kovia kohtia. Ihmissuhteissa nämä kohdat määritellään ja ne paljastuvat helposti.

Suhteet ovat pikaraide tietoisuuteen erityisesti silloin, kun sinulla on rohkeutta kulkea tuota polkua ja katsoa jatkuvasti itseäsi ja hyväksyä sydämen tuska ennemmin kuin heijastaa se kumppaniisi. Kuten me olemme aina sanoneet, maailmankaikkeus on peili, ehdoton peili. Se ei ole peili ainoastaan silloin, kun se sinulle sopii. Kun kohtaat rumia, pimeitä osia omasta psyykestäsi, sinun ei kuulu heijastaa niitä kumppaniisi, vaan pikemminkin katsoa sisääsi ja löytää se totuus, mikä tulee aina opastamaan sinua lapsuuteesi. Muista, sinusta tulee heijastus vanhempiesi suhteesta.

Kun sinun vanhempasi epäonnistuivat suhteessaan, useimmiten sinäkin epäonnistut. Niin, katso tarkasti noita epäonnistumisia ja tunnista ne. Näistä heikoista kohdista voi tulla sinun vahvuuksiasi. Ihmisolentojen on tarkoitus kohdata elämänkumppani ja työstää lapsuutensa tuskaa yhdessä, antaen maskuliinisen ja feminiinisen energian yhdistyä ja tulla yhdeksi. Kahden ihmisen luova voima on ilmiömäistä verrattuna yksinäisen ihmisen voimaan.

Kenties suhteen alussa pari on kuin palapeli, joka yrittää löytää sopivia paloja - niitä jotka kompensoivat toisen heikkouksia. Hitaasti mutta varmasti, kun löydät vaikeita paikkoja psyykestäsi ja työstät niiden läpi, vaikeista tilanteista ja heikkouksista tulee sinun vahvuuksiasi. Sinä kykenet enemmän luomaan itse valitsemaasi todellisuutta. Jos pystyt olemaan totuudellinen itsellesi ja kumppanillesi, jos pystyt osoittamaan itsehillintää ja tiedostamaan vihasi ja tunnustamaan sen, että sinun kumppanisi toimii sinun peilinäsi, te olette pitkällä kohti kaunista, rakastavaa, välittävää suhdetta.

Ihmissuhteet eivät olet helppoja miehille, koska heiltä puuttuu osa heidän maskuliinisesta energiastaan. Jokainen ihmisolento on kuin siemen ja jokaisen siemenen sisällä on kaikki tarvittava sen kasvua varten. Jokaisen miehen sisällä on pyhä maskuliinisuus - totuus hänen olemassaolostaan. Mies on työstänyt miehenä olemista monissa elämissä. Kaikki vastaukset hänen maskuliiniseen tilaansa herättävät uudelleen sisällä olevan maskuliinisuuden. Mitä vanhemmaksi mies tulee, sitä maskuliinisemmaksi hän tulee, ja jos hänen painopisteensä on tulla vahvemmaksi mieheksi, se tapahtuu.

Niin, me pyydämme teitä sulkemaan silmänne, kääntymään sisäänpäin, yhdistymään pyhään maskuliinisuuteenne ja antamaan tämän energian virrata sydämeenne. Me pyydämme naisia yhdistymään pyhään feminiinisyyteensä ja antamaan tämän energian lisääntyä ja tulla voimakkaammaksi. Miehetkin voivat tehdä saman maskuliinisen energiansa kanssa. Siellä, missä on jotain vastustusta tälle energialle, tiedostakaa se ja antakaa sen hälvetä. Miehet, jotka eivät ole sallineet itselleen maskuliinisen energian käyttöä, saattavat pelätä sen valtavaa voimaa.

Jälleen kerran naiset - pyhässä feminiinisyydessä on valtavaa voimaa. Te tunnette itsenne paljon voimakkaammiksi pyhässä feminiinisessä energiassanne, joten antakaa tämän energian nousta, ja siellä, missä on tilaa ja tyhjyyttä, täyttäkää se rakkaudella. Se on kuin lähettäisi vettä idättämään siemeniä. Lähettäkää rakkautta herättämään uudestaan pyhä feminiinisyytenne tai maskuliinisuutenne. Sellaisen naisen mielestä, joka toimii pyhän feminiinisyytensä ulkopuolella, suhteet ovat paljon helpompia kuin pyhän maskuliinisuutensa ulkopuolella toimivan miehen.

Miehen matka on vähän erilainen kuin naisen. Mies ottaa käyttöön maskuliinisen energiansa, ja kun hän kulkee elämän läpi, se vahvistuu. Mitä enemmän mies työstää pyhää maskuliinista energiaansa, sitä enemmän hän alkaa nauttia voiman ja rakkauden tunteista. Hän tuntee olonsa voimakkaaksi, mutta samalla lempeämmäksi.

Asia on vähän eri tavalla naisten osalta. Naiset ottavat käyttöön valtavan määrän feminiinistä energiaa lapsen synnyttämisen kautta, mutta voi tulla vaikeuksia, kun he ovat suhteessa sellaisen miehen kanssa, joka on vasta etsimässä maskuliinista energiaansa. Naista pyydetään luottamaan valitsemaansa mieheen ja tukemaan häntä sen kuilun vuoksi, mikä jäi pyhään maskuliiniseen energiaan kahdesta maailmansodasta. Kristinuskossa keskitytään niin vähän maskuliinisuuteen, että usein naisen täytyy astua maskuliiniseen rooliin.

Rakkaat ystävät, tämä on muuttumassa. Omaksi edukseen enemmän ja enemmän miehiä työstää maskuliinista energiaansa ja lähestymistapaansa elämää kohtaan. Kuvittele kumppanisi tai vastakkaisen sukupuolen henkilö ja näe sitten, kuinka paljon lähemmäksi elämääsi sinä voit tuoda hänet. Tunne se voima, vahvuus ja kyvykkyys, mikä sinulla on pitääi kumppanisi. Koe tämä uusi energia olla suhteessa vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa ja se, miltä tuntuu käsitellä ongelmia tai kysymyksiä tässä suhteessa.

Kenties tässä meditatiivisessa tilassa sinä haluaisit sanoa jotain kumppanillesi. Aloita sanomalla jotain sellaista, mitä hän ei halua kuulla, jotain, mitä sinä olet siirtänyt aina vaan eteenpäin. Näe nyt, miten se tulee vastaanotetuksi tässä energiassa ja sitten kerro hänelle jotain sellaista, mitä hän on odottanut kuulevansa pitkän, pitkän aikaa. Kenties on olemassa sellainen vastakkaisen sukupuolen henkilö, jota sinä olet halunnut pyytää ulos, esimerkiksi. Nyt tästä energiasta, tästä tilasta, pyydä tuota henkilöä ulos.

Rakkaat ystävät, tätä energiaa te olette etsineet tuomaan rakkautta ja iloa elämäänne - ei ainoastaan tässä elämässä, vaan monissa menneissä elämissä. Ihmissuhteet ovat kaikkien inhimillisten pyrkimysten vaikeimpia asioita, joten käytä voimakasta feminiinistä tai maskuliinista energiaasi kaikissa ihmissuhteissasi.

Rakkaat ystävät, menkää turvallisesti ja pitäkää huolta, sillä Kryon poistuu. Jumalan siunausta.


Viestiä voi vapaasti jakaa edelleen.
tallennettu
Valo
Vieras
« Vastaus #3 : 16.12.2005 14:47:43 »

Apua, olisi pitänyt pienentää fonttia, olikin toosi pitkä.
tallennettu
avecmoi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53


Profiili
« Vastaus #4 : 16.12.2005 15:02:47 »

Onpa upeaa!

Olen kulkenut tällä tiellä lapsesta lähtien nähdessäni äitini ja isäni epäonnistumisen rakkaudessaan. Toivoisin itse onnistuvani.
tallennettu
Ivan
Vieras
« Vastaus #5 : 16.12.2005 18:05:25 »

Miten niin näinä aikoina?

Ainahan se on ollut noin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #6 : 19.12.2005 11:30:45 »

Ehkä ylemmillä tasoilla, kyllä, mutta kuten Kryon tuossa kertoo, sen pitäisi näkyä myös täällä fyysisellä tasolla niin, ettei keinulaudalla heijaaheijaaheijaten olla välillä vahvemmin maskuliinisia tai vahvemmin feminiinisiä  Wink

Siinäpä haastetta kerrakseen!
tallennettu
Ivan
Vieras
« Vastaus #7 : 19.12.2005 13:23:40 »

"Oma tietoisuuteni näkee tuon AthaMaaritin unen"

Hyvä huomio keho!
Sillä unihan oli Athamaaritin eikä siis mikään profetia 40v sitten alkaneesta uudesta ajasta.
Ja siitä mille kaikki onnelliset parisuhteet ovat kautta aikain perustuneet.

"Ehkä ylemmillä tasoilla, kyllä, mutta kuten Kryon tuossa kertoo, sen pitäisi näkyä myös täällä fyysisellä tasolla niin, ettei keinulaudalla heijaaheijaaheijaten olla välillä vahvemmin maskuliinisia tai vahvemmin feminiinisiä"

Onpa se Kryon viisas.

Mutta kai se on ihan hyvä, että nyt näin uudella ajalla parisuhteet ja muutkin suhteet perustuvat tähän.
En vain ymmärrä miksi näin ei ollut alusta asti.

Motoksi: Tuntemattomat ovat Jeesuksien tiet.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #8 : 19.12.2005 13:29:08 »

Kyllä, todellakin kyseessä on vain minun uneni ja sen tulkinta, miten itse asian ymmärsin. Halusin jakaa sen kokemuksena ja ajatuksena, en minään universaalina totuutena  Wink Jos tietäisin kaiken universaalin totuuden, en enää istuisi tässä!  Cheesy
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: