Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ONKO AIEMPAA ELETTYÄ ELÄMÄÄ?  (Luettu 5143 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
1ritva
Vieras
« : 21.04.2007 11:16:44 »

Luin erään kirjoittajan viestin, jossa hän kertoi ihmissuhteistaan, jotka uloittuivat jopa 1300 - luvulta.

Hän kertoo törmänneensä ihmisiin, joiden kanssa oli mahdollisesti ollut tekemisissä hyvin läheisestikin.

Ja nyt tässä elämässä ei ole niin läheinen tai jos ollenkaan, mutta vaistoo tai tietää ihmisen olevan tuttu.

Mistä kummasta on kysymys ja mistä nämä tiedot tulevat?

Osaako teistä joku kenties vastata?

tallennettu
monikakson
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 259


Look thru' the light


Profiili
« Vastaus #1 : 21.04.2007 12:05:29 »

Hei! Kun laitat täältä forumilta hakusanoiksi "entiset elämät" niin keskusteluja löytyy vaikka millä mitalla, varsinkin "Henkimaailman ilmiöt" -osiosta.  Smiley

Mutta näin lyhyesti usko entisiin elämiin perustuu uskoon sielun kiertokulusta, karman laista eli jälleensyntymisopista.
Ajatellaan, että olemme syntyneet tänne maan päälle (tai muualle..) historiassa aiemminkin tämän sielullisen kiertokulun johdosta. Siksi saatamme "törmätä" ihmisiin, joiden kanssa olemme olleet aiemmissa elämissä tekemisissä. Ehkä on jäänyt jotain karmallisesti sovitettavaa. Mutta on paljon muutakin...

Jos vain jaksat kahlata läpi noita keskusteluja täällä, niin löytyy paljon valaistusta asiaan.  Ja ehkä asiaan enemmän vihkiytyneemmät vastaavat tännekin! Smiley

Yleisesti voit myös hakea netistä tai kirjastosta "jälleensyntyminen" "jälleensyntymisoppi" "sielunvaellus" "regressioterapia" jne.
tallennettu

Feel the life in you and you want to live
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #2 : 21.04.2007 16:40:39 »

Heippa!
Henkimaailman asioiden puolella on ollut paljon keskustelua tästä aiheesta. Keräsin sinulle joitakin linkkejä aikaisempiin keskusteluihin.

Entiset Elämät

Entiset elämät (toinen ketju samalla otsikolla)

Onko vanha sielu syntynyt tänne useampaan kertaan?

Heippa kaikki re-inkarnaatioon uskojat!

Edellisten elämien pohdintaa mm. Hitler

Muistavatko lapset herkemmin entisiä elämiään?

Kuoleman jälkeinen elämä

Miten kartalta näkikään kahden ihmisen edellisen elämän yhteyden?

Karmasta

Kysymys on ihan luonnollisesta asiasta eli jälleensyntymisestä, kuten Monikakso tuossa tiivistikin asian hyvin Smiley Tapaamme samoja henkilöitä/sieluja, joiden kanssa olemme olleet tekemisissä menneissä elämissä. Osan muistamme paremmin kuin toiset, joitakin emme välttämättä muista ollenkaan. Itsekin olen tavannut paljon tässä elämässä sieluja, jotka olen tuntenut menneissä elämissä - vastaan on tullut puolisoita, lapsia, sisaruksia, vihamiehiä, palvelijoita, ystäviä, rakastajia jne. jotka nyt elävät suhteessa minuun erilaisessa roolissa. Esimerkiksi nykyinen pikkuveljeni sielu eleli eräässä elämässä lapsenani (tuota elämää en muista vielä tarkemmin).

Tietoja menneistä omista elämistään voi saada esimerkiksi menneisiin elämiin erikoistuneelta selvänäkijältä, erilaisilta "ennustamisvälineiltä" (esim. heiluri), astrologiasta, numerologiasta, käsien tulkinnasta, unista jne. Tapoja on monia! Monet alkavat kuitenkin itse muistaa menneitään kun sielu on siihen valmis ja kehittynyt sellaiselle tasolle, että menneiden elämien tietojen vastaanottaaminen on helpompaa.

Henkimaailman tasolla on olemassa Akaasiset Kirjat, jonne kaikki maailman tieto tallentuu. Jokaisella sielulla on myös eräänlainen "Akaaninen kirja" sisällään - sielu muistaa ihan kaikki menneet elämät niin selkeästi kuin ne olisivat tapahtuneet vasta eilen. Sielulle laitetaan kuitenkin aina uuteen elämään syntyessä eräänlainen unohduksen verho päälle, sillä muuten sielu ei osaisi keskittyä juuri tähän elämään, vaan kaipaisi liikaa takaisin menneisiin elämiinsä. Itse esimerkiksi kaipaan vanhoja linnoja ja ritariaikoja ja sen aikaista elämääni niin paljon, että välillä ihan itkettää!

On myös elämiä, joita sielun ei anneta muistaa. Tuo elämä voi pitää sisällään liian raskaita muistoja muistettavaksi tai sitten elämästä ei ole jäänyt mitään erityistä karmaa tai dharmaa (karman vastakohta) tähän elämään eli tavallaan se on "tarpeeton" muistaa Smiley

Omat mieltymykset, pelot ja syntymästä lähtien kropassa olleet arvet sekä saadut vammat voivat paljastaa menneitä elämiä. Minullahan on tosiaan hirveä hinku ritariaikoja kohtaan, joka paljasti minulle ajallaan yhden menneen elämän. Pelkään myös ihan hirveästi vettä.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: