Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Eroottinen astrologia  (Luettu 46183 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
TaruTuulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141



Profiili WWW
« Vastaus #15 : 11.04.2007 18:25:18 »

"Jos naisessa ei ole ripaustakaan porttoa, hän on yleensä kuiva kuin risu."
D.H. Lawrence

Kun neitsyt-mies, kaikkien merkkien edustajista tarkkanäköisin, löytää harvinaisen jalokiven, jonka päättää saada omakseen, naisen täytyy olla todellinen aarre.
Jatkaakseni jalokivimetaforaa vielä pitemmälle; Neitsyt-rakastajasi on ylpeä aarteestaan ja haluaa esitellä sen koko maailmalle. Mutta hän ei voi olla etsimättä siitä säröjä, pitämättä sitä valoa vasten ja tutkimatta sen sisäistä kauneutta. Onko se tosiaan täydellinen? Täydellisyyttä neitsyt nimenomaan halajaa ja kuluttaa joskus koko elämänsä sen etsimiseen. Tietenkin tähän etsimiseen verrattuna neulan löytäminen heinäsuovasta on lastenleikkiä.
Monacon prinssi Albert edustaa erinomaisesti nirsoa Neitsyttä, jolla on valittavanaan ties mitä jalokiviä, mutta joka ei silti löydä sitä oikeaa.
Tätä maan merkkiä hallitsee Merkurius ja kaksosten tavoin neitsyellä on pää ensimmäisellä ja sydän toisella sijalla, mutta siinä missä kaksosen pää on pilvissä, neitsyen maanläheinen luonne tekee tästä miehestä käytännöllisen ja sen kyllä huomaa hänen silittämättä siisti-paidoistaan ja espresso keittimistään sekä uusimmista tietotekniikan ihmeistä.
Älä nyt kuitenkaan kuvittele, että rakastajasi on yhtä jännittävä kuin allergiatestattu tyyny, sillä pidättyväisen ulkokuoren alla neitsyellä on erittäin eroottinen luonne. Hän hautoo mielessään villejä fantasioita maaemo tyypistä, joka kunnioittaa häntä, mielistelee häntä ja hurmaa hänet (tässä järjestyksessä).
Mikä on etu yhdessä tilanteessa, voi olla rasite toisessa. Ja juuri niin on Neitsyen kriittisyyden kanssa. Se mikä tekee hänestä hyvän analyytikon työssä, voi tehdä hänestä sietämättömän kotona. Ei sillä että hän olisi ilkeä - hänhän tarkoittaa pelkkää hyvää - mutta salli minun varoittaa että tie helvettiin on usein päällystetty hyvillä aikeilla.
Valoisa puli on se, että hän on kiinnostunut pitkästä ja pysyvästä suhteesta. Älykkyytesi merkitsee yhtä paljon kuin kauneutesi. Romanttiset fraasit eivät lipsahtele lipevästi hänen kieleltään vaan voit olla varma niiden tulevan suoraan hänen sydämestään.
Kiinnostavaa sinänsä on se, että Neitsyen merkki on yksi niistä harvoista, joiden edustajat sopivat toisilleen. Yhdessä Neitsyt-pari voi arvostella maailmaa ja ihailla omaa uskomatonta täydellisyyttään.

Mikä saa hänet lämpenemään?

Naisen on ainakin oltava yhtä ahkera kuin Neitsyt ja hänellä on oltava elämässään suunta, päämäärä. Tämän merkin edustaja on kuuluisa siitä, että tekee paljon töitä ja sitten vielä ylitöitä. Kaveri, jonka näet täyttävän kiihkeästi kalenteriaan merkiten sinne jokaisen velvollisuuden ja tavoitteen on todennäköisesti Neitsyt.
Suhtaudu myötätuntoisesti hänen työtä, elämää ja tulevaisuutta koskeviin pelkoihinsa ja yritä tuke hänen optimismiaan.
Hyvin usein tämän merkin edustaja kärsii alemmuuskompleksista. Koomikko, joka kysyi: "Miten hyvä sellainen klubi voi olla, joka hyväksyy minut jäseneksi?" Siinä se on pähkinänkuoressa.
Ei ole ihme, että Neitsyt aina tuntee alittaneensa omat odotuksensa, koska hän vaatii täydellisyyttä niin itseltään kuin kaikilta muiltakin. Ja pelkkä ihminen kun on, hänen itsetuntonsa kolahtelee tämän tästä. Joten muista suudella sitä kohtaa, johon koskee - ja ennen kaikkea sitä kohtaa, johon ei koske...
Neitsyestä on ihaninta rakastella upeaa vartaloasi ja toiseksi ihaninta analysoida mieltäsi, tutkia persoonallisuuttasi kerros kerrokselta (mutta ellei hän pidä varaansa hän voi analysoida kaiken olemattomiin, rakkaudenkin). Hänellä on tietoisia tai tiedostamattomia parantajan kykyjä, joten älä pelkää selvittää Neitsyelle mielenkiintoista menneisyyttäsi. Kun hän pääsee sitä nuuskimaan, hänen roolinsa sinun tulevaisuudessasi on taattu.
Voisi tietysti olla viisasta jättää kertomatta se juttu, kun karkasit Tahitille naimisissa olevan rumpalin kanssa, joka sattui olemaan kaksoissisaresi transsu poikakaveri ja...Tajuat kai jo mitä tarkoitan?Smiley

Mikä saa hänet hyytymään?

On olemassa yksi nelikirjaiminen sana, joka sammuttaa taatusti miehesi himot ja se on LIKA. Kyllä, neitsyt palvoo puhtautta ja panee sen tai sen puutteen merkille sillä sekunnilla, kun astuu kotiisi.
Kun hän on lopulta kutsunut sinut kotiinsa, kurkistapa vaatekomeroon. Tulet huomaamaan kaikkien henkareitten riippuvan siellä samaan suuntaan. Tummat ja vaaleat ovat luultavasti erikseen ja niin edelleen. Neitsyen mielestä sattuu vain olemaan niin, että elämää on helpompi hallita, kun se on järjestyksessä. Joten jos olet tottunut asustelemaan rennonlaisesti - sukkahousut lojuvat keskellä kylpyhuoneen lattiaa - nyt on koittanut aika tehdä parannus.
Hänen kroppansa näyttää aina kuuluvan kymmenen vuotta nuoremmalle. Richard Gere on Neitsyt, joka pysyy aina vain nuorekkaana ja seksikkäänä. On todennäköistä, että neitsyt pitää siis itsensä huippukunnossa ja odottaa samaa sinulta. Jos laistat, saat kuulla siitä.

Vältä räikeitä punaisen sävyjä, kun lähdet Neitsyen kanssa treffeille. Älä vilkaisekaan pinkkiä tai vaaleansinistä. Ota sen sijaan mallia maaemosta. Neitsyt rakastaa kauniita syyspäivän värejä. Terra, ruskea ja kullankeltainen, vihreä...Siinäpä ne.

Säästä myös pikkutuhmat luomuksesi makuuhuoneeseen, sillä arkielämässä ja etenkin julkisilla paikoilla neitsyt-rakastajasi haluaa sinun olevan viimeistä piirtoa myöten leidi. Leideillä ei hänen mielestään ole verkkosukkia, polviin valahtelevia kaula-aukkoja yms. Hänestä kaiken pitää olla hienostunutta, vähäeleistä ja erittäin tyylikästä.
Pinnan alla kuohuu...muista se! Tätä miestä kiihottaisi viedä sinut äärimmäisen sovinnaiselle lounaalle hienoon paikkaan, istua vieressäsi, kun olet pukeutunut kuin papin tytär ja tietää, ettei sinulla ole alla alusvaatteita!

Neitsyen kivennäissuola on kaliumsulfaatti. Sen riittävä saanti takaa yhtä sun toista terveestä maksasta hilseettömään päänahkaan. Muista siis nämä elintarvikkeet: lehtisalaatti, retiisi, tomaatti, porkkana, ruis, kokojyvävehnä ja kaura.
Enemmän kuin minkään muun merkin edustaja, neitsyt tarvitsee kaiken mahdollisen yrteistä saatavan avun pysyäkseen tyynenä ja keskittyneenä. Fenkoli ja tilli ovat kaksi tärkeää yrttiä. Kun neitsyt on masentunut, huomaat hänen usein painavan kätensä sydänalaansa vasten. Vuohennokka paitsi rauhoittaa hänen hermostoaan, myös vahvistaa sydänalaa, pelon asuinsijaa.

eitsyen parittelupata
(panosta mahdollisimman paljon luomuun!)

1 kupillinen kuutioitua tofua
4 kupillista keitettyä tummaa riisiä
2 valkosipulinkynttä jauhettuna
1 keskikokoinen porkkana viipaloituna
1 isoa sipulia silputtuna
2 kupillista lehtikaalia silputtuna
1 1/2 kpl parsakaalin kukintoja
2 keskikokoista tomaattia
1/4 kpl oliiviöljyä
1/2 kpl parmesanjuustoa
1 1/2 kpl raastettua cheddarjuustoa
1/4 kpl korppujauhoja
3 rkl soijakastiketta
1 kpl cashew pähkinöitä
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustaa pippuria

Höyrytä erikseen parsakaali ja porkkanat. Kuumenna öljy wok tai paistinpannussa ja paista tofua, valkosipulia, porkkanoita ja tomaatteja viitisen minuuttia. Lisää lehtikaali ja parsakaali ja paista vielä kolme minuuttia. Sekoita riisi vihanneksiin suuressa kulhossa; lisää suola ja loput ainekset (paitsi juustoraaste).
Kumoa parin litran vetoiseen uunivuokaan, pane kansi päälle ja paista 180-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia, minkä jälkeen otat kannen pois. Kuorruta pata juustoraasteella ja sirottele päälle pähkinät. Paista vielä kymmenisen minuuttia.

Kiinalainen hedelmäkimara ja Bancha-tee

2 kpl tuoreita tai pakastettuja mansikoita
1 kupillinen appelsiiniviipaleita
1 kupillinen ananaspaloja
1 kupillinen vesimelonipaloja
1 1/2 kupillista siemenettömiä viinirypäleitä
1 kupillinen raastettua kookosta
1 kupillinen appelsiinimehua
1/2 kpl vichyä
1-2 rkl hunajaa

Leikkaa hedelmät suupaloiksi ja pane hienoihin pikareihin. Sekoita hunajaa appelsiinimehuun maun mukaan ja kuorruta hedelmät kastikkeela. Sirottele päälle kookosraastetta.
Lisäksi Bancha-teetä, jossa on virkistävän erilainen ja täyteläinen maku ja se sopii erinomaisesti tämän jälkiruoan kanssa.
tallennettu

Once upon a time I was a warrior princess. Now I`m the master storyteller and happy as a clown.
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #16 : 11.04.2007 18:38:16 »

Kiitti, TaruTuulia!!!

Tuossa nyt siis tuota pehmompaa puolta ko. kirjasta. "Miten miellyttää häntä seksuaalisesti"- osion jätit myös pois...  Grin

tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Asterix
Vieras
« Vastaus #17 : 11.04.2007 20:49:49 »

Kiitti, TaruTuulia!!!

Tuossa nyt siis tuota pehmompaa puolta ko. kirjasta. "Miten miellyttää häntä seksuaalisesti"- osion jätit myös pois...  Grin


Hmmm.........?  :Smiley
Pleeeeeeeeaaaaaaaaaaaaasssssssssssse...................?  Kiss

Mitä nannaa maksaisi Vaaka/Scorpioni...? :Smiley

YV:nä, jos ette muuten kehtaa...? :Smiley

tallennettu
TaruTuulia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141



Profiili WWW
« Vastaus #18 : 12.04.2007 08:25:11 »

Kiitti, TaruTuulia!!!

Tuossa nyt siis tuota pehmompaa puolta ko. kirjasta. "Miten miellyttää häntä seksuaalisesti"- osion jätit myös pois...  Grin


Hmmm.........?  :Smiley
Pleeeeeeeeaaaaaaaaaaaaasssssssssssse...................?  Kiss

Mitä nannaa maksaisi Vaaka/Scorpioni...? :Smiley

YV:nä, jos ette muuten kehtaa...? :Smiley



Aah, olen kirjoittanut noita itselleni muistiin jotain kolme vuotta sitten, enkä nyt edes lukenut mitä niissä oikeasti oli  buck2 Kirjassa on vain aurinkomerkit; ei nousuja, kuumerkkejä jne. Kun jossain vaiheessa ehdin tässä muuton ja töiden keskellä, niin voin laittaa tuon vaa`an lopputekstinkin tulemaan kyllä...
tallennettu

Once upon a time I was a warrior princess. Now I`m the master storyteller and happy as a clown.
Asterix
Vieras
« Vastaus #19 : 14.04.2007 22:22:08 »

Danke Tarutuulia.. smitten

*jää odottelemaan*
tallennettu
snug
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Toivossa on hyvä elää..


Profiili
« Vastaus #20 : 19.04.2007 03:19:50 »

voih, olinko niin sokea ettei vesimies tarttunut nuista "makupaloista" silmiini..? no mutta jos sitä ei tosiaan siellä ollut kun läräsin ne moneen kertaan läpi, niin saisiko pyytää veskarista juttua? :Smiley harmi ettei tällaista kirjallisuutta paikallisesta kirjasto löydy!
tallennettu

Aurinko - Neitsyt, Nouseva Rapu, Laskeva Kauris, Keskitaivas Kalat, [Keskiyö Neitsyt]
Kuu, Uranus - Jousimies
Merkurius, Mars - Leijona
Venus - Rapu
Jupiter - Vesimies
Saturnus, Pluto - Skorpioni
Neptunus - Kauris
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #21 : 19.04.2007 11:22:44 »

Ois kiva saaha merkistä Härkäkin tuollainen eroottinen kuvaus..  :Smiley
Jos vaan sen jaksaa kirjottaa menemään, jos sitä siis ei löytyny valmiiksi kirjotettuna Cheesy
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
ametist
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 144



Profiili
« Vastaus #22 : 05.05.2007 13:37:34 »

Jos TaruTuulia mitenkään jaksat, niin tuollaisen kuvauksen voisi laittaa Oinaasta  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #23 : 06.05.2007 01:33:48 »

Aikas hyvin kuvaavat lihavoidut kohdat omia mieltymyksiäni

Aurinkomerkkini:

HÄRKÄ
-rakastaa kauneutta ja sopusointua ympärillään
-maanläheisiä ja todellisia kuvitelmia

-menee vaikka äärimmäisyyksiin kumppania miellyttääkseen
-erotiikka yhtä tärkeä tarve kuin muutkin
-kosketus ja koskettaminen tärkeää
-kaiken tulee edetä hitaasti ja rauhallisesti, inhoaa kiirettä
-houkuttelun kohteeksi joutuminen ja houkutteleminen kiehtoo
-unelmoi tulevansa vietellyksi mutta haluaa silti hallita tilannetta

-vaatteet tärkeitä (ylipäätänsä aisteista nauttiminen)
-pehmeys ja naisellisuus/miehekkyys hyvin tärkeää


Nouseva merkkini

NEITSYT
-estynyt koska ei usko olevansa rakkauden arvoinen
-hankkii kaiken teoriatiedon, mutta vaikea muuttaa se tunteeksi
-hidas heräämään
-rakastuessaan puhkeaa kukkaan
-tavoittelee täydellisyyttä ja järjestystä
-haluaa hallita tilanteet
-ei kaipaa suurta intohimoa tai draamaa vaan hellyyttä, lohtua ja turvallisuutta
-ujo ja vaitelias
-ehkäpä haaveilee tulla vietellyksi vasten tahtoaan
-kyseenalaisiakin kuvitelmia

Kuumerkkini:

KAKSONEN
-takaa-ajo kivempaa kuin kiinni saaminen
-kiusoittelu
-ei halua tulla omistetuksi
-kaipaa enemmän vain hellyyttä
-nauttii usein vain kuvittelusta
-haluaa tehdä rakkaudesta pelin
-pako todellisuudesta- paljon fantasioita
-show on kaikki kaikessa
-ei innostu viettelystä tai hitaasta etenemisestä, tahtoo nopeaa toimintaa
-näkee itsensä viehätysvoiman keskipisteenä



tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #24 : 06.05.2007 18:52:51 »

Ah-hahaa...! Grin
RV, harka-mieheni on myös  askendentti neitsyt ja  kuu kaksoset  2funny


(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/matteo.jpg)
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #25 : 06.05.2007 21:46:01 »

Ah-hahaa...! Grin
RV, harka-mieheni on myös  askendentti neitsyt ja  kuu kaksoset  2funny


(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/matteo.jpg)

No johan sattui...  Cheesy 2funny coolsmiley :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: