Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Henkinen hyvinvointi?  (Luettu 6788 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sawotar
Vieras
« : 15.12.2005 00:33:38 »

Mikähän aika nyt on menossa, kauhee väsymys päällä, ei mikään kiinnosta, jokapaikkaan särkee ja kolottaa vatsa oireilee aika pahasti ja niskat jumissa kokoajan Cry kuitenkin veri arvot ja muut on hyvät..nyt tökkii ja pahasti..onks muilla samanlaisia kokemuksia?
tallennettu
Ivan
Vieras
« Vastaus #1 : 15.12.2005 00:37:28 »

Se on se jokavuotinen talvi?

Kokeile liikuntaa?
Suomalaiset tarvitsevat näillä leveysasteilla D-vitamiini lisiä.

Ja tietty kun on näin ankean harmaata, ainakin helsingissä niin kannattaa kokeilla valoterapiaa.
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #2 : 15.12.2005 01:53:52 »

Kiitos Ivan Smiley tosin työni takia joudun liikkumaan aika paljonkin, silti niskat ja selkä ihan jumissa Sad muutama vuosi takaperin olin aika rajussa kolarissa ja sen jälkeen liikunta on tuottanut enemmän tuskaa kuin nautintoa Cry eli mitä enempi liikun sen vaikeempi on olo, taas jos jään sisälle liikkumatta, niin mieli on matala ja aran olonen ja iskee jännitys Sad höh...on tää nyt taas niin vaikeaa tickedoff
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 15.12.2005 02:11:17 »

Moikka Sawotar
Kerroit olleesi  muutama vuosi takaperin aika rajussa kolarissa. Uteliaisuutta kysyisinkin mikä vika sinulle tuli kolarissa. Tutkittiinko ja hoidettiinko vaivoja. Niskan ja selän jumiutumisessa saatta olla kyse nikaman virhe asennosta ja hermon puristumisesta jumiin. Saatta olla, että sapesta tai sydämestä tulee heijaste kipua. Liikunnan vaikeus ja kivuliaisuu viittaa hermon jumiutumiseen, joka kannattaisi ehdottomasti saada auki pois aiheuttamasta tuskaa. Niska kipua pahentaa, kun on mieli matala ja kun iskee henkinen jännitys.

Suosittelen esim. jäsenkorjausta nikamien avaukseen, jotta hermot saataisiin kuntoon ja elämänilo takaisin, sekä henkiset trauma kuorma pois mielestä niin pääsee eroon ylimääräisestä lihas kivusta.

Miksi me suomalaiset ollaan niin ittepäisiä itsemme hoidossa, sillä n. 200.000 sairastaa hermo ja trauma peräistä kipua vuosittain. Ja avuksi heille on määrätty kipulääkkeitä, eikä siinä vielä kaikki, sillä pahinta on ne sadat itsemurhat vuosittain, joita ihmiset tekee, kun kivut kasvaa liian koviksi.

Kipu pois ajoissa ja nautitaan elämästä!!!!

Nimimerkillä kokemusta omaava, sillä itselläni oli pari vuotta sitten tilanne että käveleminen tasaisella sattui niskaan kuin oli pesäpallomailalla lyöty. Vuoden päivät kärsin kipua, mutta jäsenkorjauksella nikamat saatiin paikalleen ja nyt voin juosta. Hiljakkoin juoksin 2 kilsan lenkin ja huusin lenkillä " I am back " mahtoi siinä muut ihmetellä, että mitähän hauskaa muka juoksemisessa on.



 smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten
tallennettu
ani
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 78


Profiili
« Vastaus #4 : 15.12.2005 10:23:15 »

tuohon henkiseen hyvinvointiin vaikuttaa niin paljon asioita,kun useampi juttu on vinksallaan niin rupeahan se tökkimään mulla on tärkeätä että saan tarpeeksi unta,jos se kärsii niin kaikkeen muuhunkin se heijastaa.tää joulukuu on ollut tosi väsyttävää aikaa vaikka olen nukkunutkin ehkä tarpeeksi.liika ajattelu väsyttää myös, olen lenkkeillyt ja ollut ulkona mutta kyllä se on semmoista henkistä väsymistä suurimmaksi osaksi on, niin paljon asioita päätettävä.pitää vaan löytää pienistä asioista iloa niin pärjää paremmin. kevääseenhän sitä ollaan menossa,kevät aika on minulle aivan ihanaa aikaa odotan sitä innolla ja kesä myös.varmaan monelle tämä pimeä aika on vaikeaa,ja myös kylmyys,tulee niitä jumia jokakohtaan,hieronta tekisi hyvää kokoropalle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #5 : 15.12.2005 12:15:37 »

Lainaus
on tärkeätä että saan tarpeeksi unta,jos se kärsii niin kaikkeen muuhunkin se heijastaa.tää joulukuu on ollut tosi väsyttävää aikaa vaikka olen nukkunutkin ehkä tarpeeksi

Allekirjoitan Anin simppelin ohjeen! Nukkuminen on yllättävän tärkeää mitä tulee henkiseen stressiin ja väsymykseen. Ehkä kyseessä on se, että nukkuessa sitä siirtyy henkimaailman tasolle, jossa voi setviä asioita rauhassa esimerkiksi enkeleiden ja oppaiden kanssa. Vanha kansanviisaushan neuvoo nukkumaan yön yli ennen tärkeän päätöksen tekemistä, koska mieli selkiintyy unen aikana  Wink

Minullekin joulukuu on ollut kamalan kiireistä ja stressaavaa aikaa (eikös tuo kuukausihoroskooppi noin yleisestikin luvannut vähän kaikille merkeille kiirettä ja puuhaa?) Nyt kun se pahin höykyytys alkaa olla ohi, on mielikin parempi. Nukuin eilen autuaaliset 4h päikkärit ja pitkät yöunet siihen päälle. Ruoka maistuu, pääkivut ovat kadonneet ja kirjaimellisesti loikin kotona huoneesta toiseen laulellen siinä samalla jotain!  Grin Olo on vain niin kevyt ja ihana..

P.S: Ehkä siihen vaikuttaa myös 12.12 auennut aurinkoportti?  Wink
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #6 : 15.12.2005 16:02:28 »

Moikka Sawotar
Kerroit olleesi  muutama vuosi takaperin aika rajussa kolarissa. Uteliaisuutta kysyisinkin mikä vika sinulle tuli kolarissa. Tutkittiinko ja hoidettiinko vaivoja. Niskan ja selän jumiutumisessa saatta olla kyse nikaman virhe asennosta ja hermon puristumisesta jumiin. Saatta olla, että sapesta tai sydämestä tulee heijaste kipua.

Hei salomi...kolari oli vuonna-93 ja aika raju, lensin autosta ulos, mutta omin jaloin kävelin kolari paikalta kotio Shocked eli en saanut mitään akuuttia hoitoa paikan päällä auto meni lunastus kuntoon Sad mutta onneksi ei mitään vakavaa siinä tapahtunut kenellekkään angel mutta vuosia sen jälkeen alkoi selkä oireilemaan aika pahasti jouduin kuntosali harrastukseni jättämään pois ja kävelin päivittäin 10km lenkkejä mutta lisääntyvän tuskan takia jouduin lopettamaan...uinti käy niskoihin eli sen jälkeen on niskat niin kipeenä että viikko menee parannellessa..eli toisin sanoen liikunta tuottaa helvettiä minulle oikeestaan tuottanut jo vuosia Cry joten on päässyt elimistö huonompaan kuntoon kokoajan ja mieli samalla Sad on tutkittu selkää ja lantioo ei kuvissa näy mitään eli perusterveys on hyvä ja verikokeet jne jne on normaalit...ja kun ollut opiskeleva yh äiti ennen niin eipä ole varaa ollut mennä mihinkään kalliisiin hoitohin joissa kerta maksu maksaa joku 60€  Cry kävin hermoratahierojalla pari kertaa sain siitä avun noin vuodeksi, sillon liikunta oli nautintoa smitten mutta oireet tullut taas takasin tickedoff ja kun en mielellään syö mitään lääkkeitä ellei sitten kivut mene niin suureksi että on pakko uglystupid2 ja se mikä uneen tulee, niin mulla on aika pieni mahdollisuus nukkua buck2 työ on aika rasittavaa siinä mielessä, että joudut kokoajan ajattelemaan idiot2 ja se rundi jää vieläpä kotiin loppu illaksikin Huh tiedän että stressi lisää tätä tuskaa ja unettomuus vaivaa hiukan, mutta onneksi tämä rakas avopuolisoni antaa mun levätä niin paljon kuin vaan voin smitten mutta siitäkin tulee sitten huono omatunto, että miks mie aina nukkusin kun voin sillä aikaa tehdä muutakin Undecided eli en osaa pysähtyä miettimään ja lepäämään, kun aina tottunut touhuamaan jotain pientä edes Cheesy en tiiä, on nyt koko eukko ihan jumissa buck2
tallennettu
Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #7 : 16.12.2005 12:05:12 »

tällä hetkellä menossa "ihmiskunnalle" kaikenlaisia kehon säädöksiä... katsokaa vaikka 12:12:13 ! tai Matti Kuuselan hopeasulkaviestit ( vega5). smitten Kryon-sivustot
sivuja olisi vaikka kuinka tarjota,mutta etsivä löytää omat sivunsa !!!
jos vaikka näistä olisi joillekkin apua tai hyötyä !
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: