Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Entä sähköltä suojautuminen ?  (Luettu 12341 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
riittali1
Vieras
« : 13.12.2005 09:58:37 »

Huomenta !

 Foorumilla on keskustelu käynnissä vesisuonista ja maadoituksesta.
 Entä kun tuntee olon ja unen levottomaksi sähköpatterin vieressä,
 kun sänky mokoma sijaitsee siinä? Vaihto-ehtoja ei paljon parisängyn
 sijainnille ole. Arvelin tosiaan reagoivani tuohon patteriin, koska tätä
 ongelmaa ei kesällä ole. Joskus myös tietokoneella istuminen kuumottaa
 poskia. Kävisikö maadoitukseksi tällaisiinkin asioihin nuo kuparit ja merisuolat?
 Onko kenellä vastaavia tuntemuksia ja oletteko löytäneet apua moiseen ?
 Se tuo levollinen nukkuminen kun on ihmiselle niin tärkeä !
tallennettu
Enki
Vieras
« Vastaus #1 : 13.12.2005 10:21:53 »

Sähköpatteri kannattaa sammuttaa vähintään nukkuma-ajaksi. Jos oireet jatkuvat sammuttamisesta huolimatta, yksi keino, jota itsekin käytän joka päivä, on löysätä sulake, jolloin sähköt hiljenevät koko huoneesta. Siinä on sitten hyvin rauhallista nukkua. Tässä kannattaa kuitenkin varmistaa, että esim. jääkaapin ja wc:n virtapiirit pysyvät kiinni.

Tietokoneen näyttö on vähän vaikeampi. Onko sinulla perinteinen kuvaputkimonitori? Etäisyys on kaikkein halvin lääke, eli mitä kauempana istuu, sen heikompi haittavaikutus. Näytön vaihtaminen litteään näyttöön (nämä TFT- tai aktiivimatriisinäytöt) on myös hyvä, koska näillä ei ole samoja sähkö- ja magneettikenttiä kuin putkinäytöillä, eikä niiden kuvapinnasta irtoa yhtä korkeataajuista säteilyä.

Eräs tuttava oli kertonut neutraloineensa tietokoneen haittavaikutuksen pitämällä isokokoista ametistikristallia tietokoneen tai näytön lähellä.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2005 10:24:50 kirjoittanut Enki » tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 13.12.2005 10:52:09 »

Arvokasta tietoa mm. kodin laitteiden sähkömagneettisista kentistä, koti- ja työympäristön sähkösaneerauksesta, sähköyliherkkyydestä, sähkö- ja magneettikenttien ja säteilyn terveysriskeistä löytyy kirjasta Sähköä ilmassa. Lisätietoa sivuilta www.sahkoailmassa.fi, jossa mm. kirjan täydellinen sisällysluettelo. Kirja löytyy useimmista kirjastoista. Aiheesta on ilmestynyt aivan äskettäin myös toinen kirja nimeltä Ihmiskunta ja langaton peili, kirjoittanut Mona Nilsson. Tuota kirjaa en ole vielä itse lukenut. Vaikka ei itse kärsisikään sähköoireista, kannattaa kuitenkin tutustua mm. niihin moniin, kuoliaaksi vaiettuihin tutkimuksiin, joissa mm. kännykät ja mastot on todettu ihmisille vaaralliseksi. Laput silmillä kulkeminen kun ei kannata.  Cool

Enkin neuvot suojautumiseksi olivatkin niin hyvät, etten osaa neuvoa muita kotikonsteja. Patterin päältä pois kytkemistä kannattaa ehdottomasti kokeilla, onhan se kaikkein yksinkertaisin ja helpoin toimenpide ja viileässä nukkuminen on lisäksi hyvin terveellistä muutenkin. Ametistien voimaan uskon myös itse ja sellainen möllöttää tuossa näyttöni edessä nytkin. Kannattaa vain muistaa puhdistaa ametisti aika ajoin negatiivisista energioista.

Muistaako joku muuten, muutama vuosi sittenhän tietokoneiden näytön eteen myytiin sellaista verkkomaista, tummaa säteilysuojaa... Mahtaakohan niitä olla enää myynnissä. Eipä ole ainakaan vastaan tullut.
tallennettu

asafran
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #3 : 13.12.2005 18:44:18 »

Tervehdys Kaikki jotka olette huolissanne sähkösäteilystä.

Oma tieni energioiden opiskelussa on AINA reagoinut sähkölaitteisiin. Ne reistailevat ja laitteet jopa rikkoutuvat. Koneet kannattaa ainakin reikittää, niin että olette samalla taajuudella.

Levottomalla ololla ja maadoituksen  vaikeudella on aina sanomansa johtui se mistä tahansa. Maadoitat itsesi helposti luomalla energeettiset juuret maahan ja laskemalla turhat energiat sinne, ja nostamalla maan energiaa itseesi. Samoin voit tehdä taivaan energioiden kanssa tasapainon vuoksi.

Itselläni kaikki tietokone-ongelmat loppuivat siihen, että otin käyttöön oman MERKABAn ja tein siihen tarvittavat säädöt, erityisesti sähkölaitteita varten. Sehän suojaa kaikelta mitä emme tarvitse. Elämänkukan Salaisuus ja Elämän kukka kaksi, kirjoja joissa aiheeseen voi tutustua.

Värihengitys on myös tapa maadoittaa ja hoitaa chakroja.

Ja tietenkin reikitys.

Alla olevasta linkistä tulossa meditaatio-vinkkejä ja kursseja. Smiley

http://www.jatulintarhassa.info

Terveisin, Sari alias Asafran
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 14.12.2005 01:52:07 »

Elektromagneettinen säteily sähkölaitteista on monille kiusallista esim. reumaatikoille ym. Paljon sähköallergiasta on puhuttu, mutta yleensä väitteet on kaatuneet tieteellisen näytön puutteeseen.
Entisenä sähköalanammattilaisena kehotan välttämään televisiota makuuhuoneessa tai makuuhuoneen viereisessä huoneessa, sillä tv:stä lähtee magneettisätely taaksepäin n. 8 metrin päähän ja eteenpäin muutaman metrin. Joten yöksi kannattaa samuuttaa tv:n herätevirta niin ei tule säteily annosta.
Skeptikkona ja röntgensäteen sielunelämän tuntevana haluaisin kysyä, että miksiköhän ihosyöpä on lisääntynyt räjähdysmäisesti 10 vuoden aikana. No televisiot ovat kehittyneet räjähdysmäisesti isoiksi ja säteileviksi laatikoiksi ja ihmiset ovat lisäänneet tölläämistä vuosivuodelta. Tietookoneissa ja tv:ssä on onneksi lisääntynyt taulunäytöt eli TFT- tai aktiivimatriisinäytöt.
Paljon kiisteltyä kännykkäänkin kannatta käyttää, kun on todella tärkeää asiaa, sillä niistä lähtee todella korkea taajuuksista säteilyä minkä terveys vaikutuksista kiistellään jatkuvasti maailmalla.
tallennettu
Enki
Vieras
« Vastaus #5 : 14.12.2005 10:23:02 »

Yksi sähkölaitteisiin ja terveyteen liittyvä asia tuli vielä mieleeni, nimittäin ilman ionipitoisuus. Sähkölaitteilla on taipumusta tuottaa positiivisia ioneja (siis sähkövaraukseltaan, ei vaikutuksiltaan positiivisia), jotka aiheuttavat mm. väsymystä, jaksamattomuutta tai jopa päänsärkyä. Sen sijaan luonnossa esiintyy runsaasti negatiivisia ioneja, jotka saavat olon virkeäksi, vahvaksi ja hyvinvoivaksi.

Kotiin kannattaa hankkia ionisaattori sitä suuremmalla syyllä, mitä enemmän on sähkölaitteita kuten TV, tietokone tai suora sähkölämmitys. Ionisaattori tuottaa niitä hyviä negatiivisia ioneja, mikä tasapainottaa, rauhoittaa ja raikastaa huoneilmaa.

(Ionisaatiosta oli puhetta myös Mayn mainitsemassa Sähköä ilmassa -kirjassa, mutta tulipahan tässä asiaa vielä kerrattua Smiley .)
« Viimeksi muokattu: 14.12.2005 10:25:51 kirjoittanut Enki » tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #6 : 14.12.2005 10:38:16 »

Lainaus
Ionisaattori tuottaa niitä hyviä negatiivisia ioneja, mikä tasapainottaa, rauhoittaa ja raikastaa huoneilmaa.

Tietyt huonekasvit toimivat tässä 'tehtävässä' hyvin ja asiaa on jopa tutkittu tieteellisesti laajalti. Esmes nyt kultaköynnös ja viirivehka ovat niitä suurissa määrin sähkösäteilyltä 'suojaavia/puhdistavia'.
Ja kun vielä muistamme huolehtia näistä kasveista ja viedä niitä aika-ajoin haaleaan suihkuun, että niiden pinnat pysyvät pölystä vapaana.....

Samoin esim suolakivi, joka varsinkin lämmetessään tuottaa näitä 'hyviä negatiivisia' ioneja. Niitähän saa ihan pelkkinä kivinä, tuikkulyhtyinä ja sähkövalaisimina.

Ja toisaalta koko huoneen ja huoneiston materiaalit vaikuttaa...
Jos on paljon keinokuituja, muovia ja metalliakin, ne ikäänkuin lisäävät ilman sähköisyyttä, kun taasen luonnonmateriaalit, puu, villa, puuvilla  Grin... ja pellava neutralisoivat sähköisyyttä, eikä pöllytä sitä ympäriinsä.

Oikeastaan pölyä ja sähköä voi 'verrata' toisiina....siis pölyn määrästä ja sen liikkumisesta ja pöllyämisestä voi nähdä, miten sähköt pöllyää ja kuinka paljon sitä on huoneissa...tämä ei ollut mihinkään fakta tietoon perustuvaa, vaan ihan maalaismutulla itse todettua.. Cheesy

 Smiley
« Viimeksi muokattu: 14.12.2005 10:44:26 kirjoittanut Mirjam » tallennettu
riittali1
Vieras
« Vastaus #7 : 14.12.2005 12:08:42 »

Heipä vaan !

 Kiitos paljon vastauksista, sen verran harvinaiseksi tämän pienen
 ongelmani arvelin, ettei siihen mahda montaa vastausta tulla...
 Yllätyin positiivisesti. Tiedot ovat erittäin asiallisia ja kiinnostavia, joten
 oikein tulostan ne ja tutkailen huolella.
 Kiinnostavaa, että vaikken tuosta suojautumisesta ole paljon itse tiennytkään,
 niin olen toteuttanut vaistomaisesti jo joitakin, mitä ehdotitte, esim. kannan
 vuorikristalliriipusta, polttelen suolatuikkua, ja juuri nuo kultaköynnös ja
 vehka ovat makuuhuoneessa. Samoin yritän hoitaa energiatasapainoani
 joogaten ja avannossa käyden.
 Mutta tuo nukkumahuoneen lattiamateriaali on laminaattia, eli ehdottamasti
 väärä. Se tuli laitettua vasta pari vuotta sitten, eli ei sitä nyt vielä vaihtaa
 voi.
 Näissä sähkökenttä-asioissa on niin paljon ihmeellistä ja tuntematonta, ettei
 kukaan osannut minulle selittää aikoinaan sitä, miksi minulta meni n. vuoden
 aikana useita pankkikortteja, mangneettijuova ei kestänyt montaa nostoa,
 pahimmillaan kesti vain yhden kerran. Pankki pyysi saada tarkistaa laukkuni
 ja kukkaroni, mitä siellä kannan, eipä syytä löytynyt. Samoin vanhoja tietoko-
 neita meni jumiin lähelläni, ja kävellessäni katulamppuja syttyi ja sammui.
 Ukkosella on kerran kauppaliikkeen lihatiskin lasi räjähtänyt tuusan nuuskaksi
 kosketuksestani (samoin äidilläni räjähti lasikulho käsissä ukkosella).
 Ihan näin voimakkaita juttuja ei sentään enää ympärilläni tapahdu, jotain
 pientä kuitenkin.
 Kiitos  smitten smitten smitten smitten
tallennettu
Lake
Vieras
« Vastaus #8 : 15.12.2005 16:38:31 »

Ionimittari rakenteluhenkisille.. Smiley

http://www.corp.direct.ca/trinity/iondetector.html

Tarttis vissiin rakentaa ja kokeilla.
tallennettu
Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #9 : 16.12.2005 11:22:15 »

MAAN MUUTOKSET- KIRJASSA OLISI TIETOKONEEN SÄTEILYÄ ESTÄVÄ SYMBOLI !!! VALITETTAVASTI EN JUURI NYT MUISTA KIRJAN TEKIJÄÄ.. KIRJA ON LAINASSA !! JOS JOKU MUU MUISTAISI Huh smitten
tallennettu
Enki
Vieras
« Vastaus #10 : 16.12.2005 11:26:09 »

Heli1, ei tarvitse huutaa!

Olisiko Maan muutokset -kirjan tekijä Marko Pogacnik? Onko sama kirja? En ole itse lukenut sitä, mutta kiitos vinkistä!
tallennettu
Heli
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #11 : 16.12.2005 11:51:48 »

Kiitos Enki.. En smitten tarkoittanut huutaa . Sehän se tekijä oli..!!
 2funny
tallennettu
riittali1
Vieras
« Vastaus #12 : 16.12.2005 19:48:18 »

Vilkasin verkon kautta meidän kylän kirjaston hyllyjä,
      yksi Marko Pogacnikin kirja löytyikin: Sydämen evankeliumi,
      luettavaa varmaan sekin.
      Heli1, ihan hyvä kun huusit, kuulee tällainen huonommankin
      kuulon omaava lady.   Wink
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: