Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Dark Rockin kartta  (Luettu 6119 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 10.12.2005 10:25:30 »

Hei Dark Rock,

ihan ensimmäiseksi pistää silmään se, että sinulla on varsin hyvin sijoittuneet planeetat. Jokaisella seitsemästä perinteisestä planeetasta on jonkinnäköistä arvokkuutta eli ne ovat kaikki niille sopivissa merkeissä. Yleisesti ottaen se voisi tarkoittaa sitä, että elämäsi tulee kulkemaan sujuvasti ja esteet väistyvät tieltäsi. Saat mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi ja tehdä sitä, mitä haluat. Hyvät haltijat ovat suoneet sinulle lahjojaan syntymäkehdon ääressä. Vaikka tulisi vastoinkäymisiäkin, selviät niistä valoisan elämänasenteen ja vahvan persoonallisuuden ansiosta.

Hienoisena vaarana on se, että joskus on vaikea ymmärtää ihmisiä, joiden elämä kulkee toisenlaisia latuja. Sitä ajattelee itse, että pää pystyyn vain ja positiivinen asenne auttaa, mutta kaikki eivät tietysti ole samanlaisella kohtalolla varustettuja. Koska sinulla on Kuu Leijonassa Magha-naksatrassa, pientä ylpeyden vaaraa on olemassa. Vaadit itseltäsi paljon ja heikkoutta on vaikea hyväksyä – tämä saattaa koskea sekä omaa että toisten heikkoutta. Tätä vahvistaa se, että olet syntynyt vähenevän kuu 13. titin eli vaiheen aikaan. 13. vaiheen (vaiheita on 15+15= 30) ihmiset tähtäävät täydellisyyteen, keräävät mielellään tietoa ja ovat hyviä kontrolloimaan aistejaan ja voi olla, että enemmän tai vähemmän tietoisesti edellytät tätä myös kanssaihmisiltäsi.

Kuu on X huoneen hallitsija ja se on XI huoneessa; tämä saattaisi viitata yrittämiseen ja siihen, että sinulla on tulevaisuudessa omia alaisia. XI huone on erittäin hyvä sijainti urahuoneen hallitsijalle, koska se indikoi hyviä tilaisuuksia ja ylemmässä asemassa olevien ihmisten suosiollista apua. Kuu on yhdessä IX huoneen hallitsijan Merkuriuksen kanssa ja tästä muodostuu erittäin otollinen raja-jooga, vaikutusvaltaa ja mainetta enteilevä kuvio, ja tämä siis liikevoittojen ja yrittämisen huoneessa. Työhön voi hyvinkin liittyä jonkinlainen älyllinen / koulutuksellinen aspekti, koska kyseessä on Merkurius. Se voi liittyä myös puhumiseen. Jonkinlainen myönteisen ajattelun konsulttifirma tms., koska kyseessä on sekä IX että XII huoneen hallitsija ja molemmat huoneet liittyvät henkisiin asioihin? Tai ehkä jokin luontaiskauneustuotteita maahantuova yritys tms.? Kaikki ei suju kuitenkaan ongelmattomasti, koska Merkurius hallitsee myös XII eli menetysten huonetta ja se on navamsa-kartassa VI eli vihollisten huoneessa. On kilpailijoita myös ja ystävät saattavat kääntyä vihollisiksi.

Askendentti on Vaa’assa, joka on johtajien merkki. Tässä toistuu jälleen teema idealismista. Niin kuin Vaaka-askendenttia käsittelevässä viestiketjussa oli, nousu-Vaaoilla on usein vahvoja ihanteita, jotka eivät aina kohtaa tosielämän kanssa, ja heillä on taipumusta jyrätä näitä ihanteitaan myös muille. Herranen aika, tuleeko susta uusi Marika Burton Tongue ? Kuitenkin, koska ylennyksessä oleva Saturnus on askendentilla, se tuo realismia ja todellisuudentajua kuvaan mukaan. Saturnus on tässä jälleen yksi suotuisa tekijä, koska se hallitsee neljättä (kulma-) ja viidettä (kolmio-) huone ja on siten ns. rajajoogakaraka. Tässä on siis jälleen yksi tekijä, joka edistää pyrkimystesi toteutumista. Tosin Saturnus askendentilla voi tehdä ihmisestä myös jossain määrin saamattoman ja välinpitämättömän; vaarana on, että hyvät tilaisuuden liukuvat ohi, kun niihin ei tartuta.

Aistillinen ja taiteellinen Venus on toinen planeetta, joka on askendentilla. Olet jonkin keskustelun yhteydessä maininnut trooppisesta Skorpioni-Venuksestasi, no sideerisellä kartalla Venus on Vaa’assa ja koska se on omassa merkissään, se on tietenkin vahva. Lisäksi Venus on navamsassa Skorpionissa, mikä lisää sen aistillisuutta ja nautinnonhalua entisestään. Henkisten pyrintöjen kannalta tällanen vahva, sekä Marsin (koska Venus on sekä Marsin naksatra-merkissä Chitrassa että Marsin navamsassa) että Saturnuksen kanssa linkittynyt Venus ei ole täysin ongelmaton, koska se antaa niin suuren kyvyn nauttia maallisista nautinnoista, että irrottautuminen voi olla välillä vaikeaa… Venus antaa myös paljon taiteellisuutta.

Jupiter on omassa merkissä Jousimiehessä. Onko sinulla nuorempia veljiä? Jos on, niin hänestä / heistä voi olla apua ja tukea. Toisaalta on mahdollista, että välit häneen / heihin ovat riitaisat, koska Jupiter hallitsee myös VI eli vihamiesten huonetta. Kuitenkin Jupiter on navamsa-kartassa peräti ylennyksessä yhdessä Kuun kanssa, joten olisi vaikea kuvitella, että se toisi mitään yletöntä katastrofia tullessaan. Näin vahva Jupiter vahvistaa jälleen tätä elämänusko / menestys –teemaa tällä kartalla. Sinulla on kyky kirjoittaa toisia rohkaisevasti ja vahvistavasti, koska Jupiter on III, kirjoittamisen kautta tapahtuvan kommunikaation huoneessa.

Sen sijaan puheen kautta tapahtuva kommunikaatio ei aina ole ongelmatonta. II eli puheen huoneessa sinulla on kaksi pahantuottajaa, Mars ja Ketu. Sinulla saattaa olla taipumusta kiroiluun tai muunlaiseen karkeaan kielenkäyttöön tai saatat puhua ajattelemattomasti ja loukata siten muita. II huone on tietysti myös rahahuone, mutta koska tässä tapauksessa Mars on omassa merkissään (sinulla neljä seitsemästä planeetasta on joko ylennyksessä tai omassa merkissään!), se ei tuhoa omaa pesäänsä. Raha-asioiden pitäisi siis olla kunnossa; tosin Mars ei luonteestaan johtuen varmista rahan ansaitsemista niillä kaikkein ylevimmillä tavoilla. Navamsassa Mars on kuitenkin sattvisen Jupiterin hallitsemassa Kaloissa, uskoisin, että se nostaa sitä. Klassikkotekstit sanovat, että II huoneen hallitsija omassa huoneessaan tekee ihmisestä ylpeän, rikkaan ja lapsettoman. No, elämä näyttää, päteekö tämä sinuun.

Mars ja Ketu ovat Kuusta lukien IV huoneessa eli vaikka lapsuutesi on voinut päällisin puolin olla hyvä, on mahdollista, että et itse ole kokenut sitä aina täysin onnelliseksi. Ehkä lapsuuskodissasi taloudelliset asiat ovat olleet kunnossa, mutta läheisyyttä ei aina ole ollut niin paljon kuin olisit kaivannut? On ollut ehkä myös riitaisuutta.

Aurinko on XII huoneessa. XII huone symboloi menetyksiä ja piilossa olemista – kuitenkin koska Aurinko on hyvin sijoittunut Neitsyessä, joka tällä kartalla on sille ystävän merkki, ja omassa naksatrassaan Uttara Phalgunissa, en uskoisi, että se on mikään katastrofi.  BV Raman sanoo, että jos XI huoneen hallitsija on XII huoneessa, vanhempi veli kärsii sairauksista, tulee bisnestappioita ja pitää jatkuvasti maksaa veroja ja sen semmoisia sekä on kotivelvoitteita. No, miten lienee.

Aurinko on shadbalassa kartan kaikkein vahvin planeetta. Se antaa johtajan kykyjä ja kykyä organisoida. Tapahtuuko tuo organisointi jotenkin kulissien takaa, koska Aurinko on XII huoneessa? Eli tuleekohan sinusta jonkinlainen taustavaikuttaja, joka kuitekin pyörittää suvereenisti kuviota taustaverhoista ja pitelee naruja käsissään? Johtajuuden teema tulee paitsi vahvasta Auringosta, myös Vaaka-askedentista, ylennys-Saturnuksesta askendentilla ja Magha-naksatrassa olevasta Kuusta. Se on siis todella vahva teema kartallasi.

Seitsemännen huoneen hallitsija on Mars ja se on omassa merkissään ja lisäksi navamsa-kartalla - josta sanotaan, että se kertoo erityisesti parisuhteesta - VII huoneessa on rakkauden planeetta Venus. Se voisi kertoa rakastavasta kumppanista, mutta myös siitä, että kumppanien määrä ei välttämättä jää yhteen (etenkin kun kyseessä on juuri tämä intohimoisessa Skorpioni-navamsassa oleva Venus). Joka tapauksessa ihmissuhdeasioissa sinulla pitäisi todennäköisesti olla onnekkuutta ja suosiota.

Olet viesteissäsi kirjoitellut Nightwishistä ja Tarja Turusesta. Koska en itse käytä ulkoplaneettoja enkä siten juurikaan esim. Plutoa, viehtymys mustaan väriin on etsittävä muualta ja nähdäkseni se on tuossa askendentillasi olevassa ylennys-Saturnuksessa kuin tarjottimella. Usein naiset, joilla on Saturnus askendentilla, ovat pitkiä, komealuisia, viileitä kaunottaria ja lisäksi Saturnus liitetään perinteisesti mustaan väriin. Eli ajatellaan etäisyyden ja mustan värin symbolia, joka on ylennettynä - no eihän siitä voi muuta tulla kuin jokin pimeyden kuningatar -hahmo. coolsmiley
tallennettu
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #1 : 11.12.2005 15:34:31 »

Kiitos kovasti Harschi tulkinnastasi  Smiley
Täytyy myöntää, ettei todellakaan kovin metsään mennyt  Smiley
Johtajataipumuksia on kyllä havaittavissa ja kirjallista lahjakkuutta, taiteelisuutta. Lisäksi viimeiset lauseet olivat erityisesti vastustamattomia. Pitkä, tumma ja viileä kuvaa erinomaisesti minua  Wink Pimeyden kuningatar, en pistä ollenkaan pahakseni tuota nimitystä. Tongue Onhan minua kutsuttu jo ties millä samankaltaisilla ilmauksilla... buck2

Kiitos kovasti vielä Harschi vaivannäöstäsi Smiley Aivan ihanaa!  smitten
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Harschi
Vieras
« Vastaus #2 : 11.12.2005 16:06:59 »

Täytyy myöntää, ettei todellakaan kovin metsään mennyt  Smiley

Hyvä juttu, kiitos! Smiley
tallennettu
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #3 : 13.12.2005 22:33:57 »

Hei Harschi! Lähetin sinulle yksityisviestiä! Smiley
Nykyisin on niin hankala huomata noita uusia yksityisviestejä Sad
Huomasin vasta äsken n. 5 päivää sitten tulleen..
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: