Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ruumiin ja sielun erot  (Luettu 18901 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #15 : 10.03.2007 12:24:16 »

Lainaus
Jos kerran sielusi on valo-olento, rajaton jne. Minkä takia se ei pysty ilmentämään niitä
ominaisuuksia nyt?
Ja mitä kehosi silloin on, jos se kerran ei ole tätä?
Mitä ominaisuuksia ruumiisi tarkalleen ottaen ilmentää?

Ja oletettavasti, koska keho on sielusi ilmenemismuoto, miten sen
muoto voi vaihtua elämästä toiseen, nuoruudesta vanhuuteen. Jos sielun
muodon kerran pitäisi pysyä samana?

Edelleen korostan Yulungan tyyliin, että sielu on sielu ja keho on sielun auto. Ihan samoin kuin autokin muuttuu ja kuluu käytössä, samoin ruumiimme kuluu sielun käytössä. Sielu sen sijaan pysyy samana, se ei muutu miksikään. Se voin oppii ja muistaa lisää asioita ja vaihtaa kulkupeliään eli ruumista elämästä toiseen.

Sielu voi ilmentää ominaisia kykyjään esim. selvänäköisyyttä ruumiin kautta. Suurin osa sielun kyvyistä pyyhitään mielestä pois, koska hallitsemattomina sielun kyvyt egon (eli ruumiin/persoonan) pauloissa saattaisivat aiheuttaa hirveitä tapahtumia. Ajatelkaa vaikka terroristia, joka pystyisi ilmentämään sielunsa voimalla pyrokinesiaa eli tulen sytyttämistä mielensä avulla. Miten hirveästi moinen kyky synnyttäisi kaaosta ja kuolemaa vihaisen ja katkeran persoonan käsissä! Maailmassa ihmiset ovat jo muutenkin niin eripuraisia ja rasistisia, että miten kävisi, kun osa ihmisistä osaisi ilmentää sielunsa täydellisiä voimia ja osa ei? Ajettaisiinko voimakkaammat persoonat ulos yhteiskunnasta vai nousisivatko nuop voimia omaavat persoonat kapinaan? Tällaisia vastakkainasetteluja ja sielun voimia on esimerkiksi X-Men elokuvissa.

Sinänsä sielu ja keho ovat samaa, että ne molemmat koostuvat valosta ja tietyn taajuuden värähtelystä. Ruumiin värähtelytaajuus on niin hidas, että se ilmenee kiinteänä, kun sielun värähtelytaajuus on niin korkea, ettei se näy paljaalle silmälle.

tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: