Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kaksoisliekkienergiat sekä armon, autuuden ja rauhan tila.  (Luettu 4164 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5329Profiili
« : 14.03.2007 02:54:52 »

Kaksoisliekkienergioiden yhdistyminen sisimmässänne sekä
Armon, Autuuden ja Rauhan tilan kokeminen

Arkkienkeli Mikaelin maaliskuun viesti
 
Rakkaimmat valotyöntekijät, maaliskuu tulee olemaan intensiivisten ja voimakkaiden energiasiirtymien kuukausi, jonka aikana te tulette saattamaan loppuun tämän joulukuussa 2006 alkaneen jakson kehitysenergioihin yhdistymisen. Tässä kuussa tulette kokemaan täydellisen kuunpimennyksen 3. maaliskuuta ja osittaisen auringonpimennyksen 19. maaliskuuta. Kevätpäiväntasaus, tuo tärkeä tasapainon ja uudelleenkalibroitumisen hetki, osuu 21. -22. maaliskuuta, kun aurinko siirtyy Kaloista Oinaan ensimmäiseen huoneeseen aloittaakseen uuden jakson.

Joten, rakkaimmat, puhukaamme hieman näistä voimakkaista energioista, jotka tulevat saavuttamaan täydellisen eheyden sisimmässänne näinä aikoina. Te tulette ensinnäkin täysin yhdistymään täydenkuun ja kuunpimennyksen aikaan solaariseen Jumalaiseen Feminiiniseen energiaan, joka sykähteli joulukuussa Galaktisesta keskuksesta auringon kautta teidän luoksenne. Sitten uuden kuun ja osittaisen auringonpimennyksen aikaan te tulette kokemaan sisäisen Jumalallisen maskuliinisen energianne jällensyntymisen, joka valmistelee teidän sisäisen Jumalaisen feminiinisyytenne ja maskuliinisuutenne Pyhää liittoa.

Tämä sisäinen tasapainotus tulee olemaan kevätpäiväntasauksen ydinasia, ja sitten monet teistä tulevat olemaan täysin valmiita luomaan ulkoisen Kaksoisliekkiliiton, joka on heijastus loppuunsaatetusta sisäisestä  prosessista. Te tulette olemaan täysin valmiita kokemaan Armon, Autuuden ja Ilon tilat, jotka tulevat olemaan Ehdottoman rakkauden ja myötätunnin ilmentymiä Uudessa maassa.


Solaarisen Jumalattaren kosmiseen tuleen yhdistyminen
Viime kuukausina kokemanne voimakas energia on ollut Solaarisen jumalaisen feminiinisen energiaa, joka on vapautettu Galaktisesta keskuksesta ja siirretty teille joulukuun voimakkaiden auringon purkausten välityksellä. Tuo aurinkopyörre on yhä aktiivinen auringon pinnalla ja se siirtää parhaillaan näitä energiakoodeja Maan kristalliseen energiaverkkoon. Sillä maaliskuussa Venus on Oinaassa ja Solaarinen jumalatar tulee avustamaan teidän yhdistymisprosessissanne.
Jumalaisen feminiinisen solaarinen energia on voimakas arkkityyppinen energia, jota Egyptin leijonajumalatar Sekmet tai Havaijin tulivuoren tulijumalatar Pele parhaiten ilmentää. Hänen peilikuvansa löytyy kristillisen perinteen Maria Magdalenassa, sillä tulen Jumalattarella on aina ollut myös voimakas intohimo ja seksuaalienergia. Itäisissä traditioissa Kali edustaa parhaiten tätä energiaa. Se on luonteeltaan vahva, voimakas ja luova. Nämä jumalattaret ovat kiihkeitä, intohimoisia ja luovia. He ovat syntymän, kuoleman ja seksuaalisuuden vartijoita. Ei ole mikään ihme että monet teistä ovat tunteneet olevansa tunne-elämän vuoristoradalla rakkautta, seksiä ja ihmissuhteita koskevien asioiden osalta, joihin on liittynyt alkuja ja loppuja ja kaikenlaisia voimakkaita tunne-elämän kokemuksia!

Rakkaimmat, nyt te olette sallineet tämän voimakkaan energian virrata valokehojenne lävitse aineellisiin kehoihinne, te olette avanneet uuden meridiaaniksi kutsutun valokanavan sekä uusia chakroja ja pyörteitä voidaksenne olla tämän energian kantajia DNA:ssanne olevan suunnitelman alkuperäisen täydellisyysmallin mukaisesti. Ja näin nyt monet teistä,  jotka ovat käyneet tämän prosessin läpi, ovat valmiita välittämään tätä voimakasta aurinkoenergiaa kun se otetaan Maassa uudelleen käyttöön. Se on voimaannuttavaa ja lämmintä energiaa, joka auttaa teitä voimaannuttamaan itsenne lopettamaan vanhan energian ja luomaan Uuden maan sellaisena kuin haluatte ja ilmennätte tahtonne avulla. 

Mutta mikäli joudutte ponnistelemaan tämän tuntemattoman energian kanssa tietäkää, että Venus-planeetan siirtyessä Härkään 18. maaliskuuta te tulette havaitsemaan että sisäisen Jumalattaren lempeämpien puolien ilmaiseminen tulee helpottumaan. Sillä Härkä kutsuu esiin Jumalattaren lempeämpää puolta, venuslaisia energioita, joita ilmennetään Isiksen ja Hathorin tai Äiti Marian kautta - ehdotonta rakkautta, pehmeyttä, vastaanottavaisuutta, vaurautta, kauneutta ja iloa!

Kuunpimennys 3. päivänä on Neitsyessä auringon ollessa Kaloissa. Nämä energiat resonoivat maan ja veden kanssa, tai kehon ja tunteiden. Näihin liittyneenä on Kaloissa olevan Uranuksen voimakkaat sähköiset energiat, ja teillä on muuntavien energioiden voimakas yhdistelmä.

Rakkaimmat, odottakaa odottamatonta. Muistakaa myös että Merkurius on yhä peräytyvä. Odottakaa epävakautta, yllättäviä muutoksia ja jopa shokeeraavia tapahtumia ja takaiskuja. Tämä on Kalin, Sekmetin ja Pelen energiaa. Mutta tietäkää, että se on ohimenevää ja tulee loppukuusta korvautumaan pehmeämmillä energioilla. Mitä lopetuksia tai loppuja tulettekaan kokemaan tänä aikana, ne tulevat valmistelemaan loppukuun uudelleensyntymisiä, kun te aloitatte seuraavan syklin, joka esitellään teille kevätpäiväntasauksen aikaan auringon siirtyessä Oinaaseen, ensimmäiseen huoneeseen!

Rakkaimmat, niinpä me neuvomme teitä tekemään tänä aikana tietoisia valintoja kokeaksenne Jumalaisen feminiinisen energioiden myötätuntoisia ominaisuuksia keinona pysyä tasapainossa. Valitkaa ehdoton rakkaus, kauneus, tasapaino, rauha, tyyneys ja seesteisyys. Nämä energiat tulevat tasapainottamaan ja tyynnyttämään voimakkaita aurinkoenergioita saapuivatpa ne teidän elämäänne missä tahansa muodossa .

Kuunpimennyksen aikaan yhdistymisprosessi tullaan saattamaan loppuun ja solaarinen Jumalainen energia tulee jälleen kerran täysin ruumiillistumaan Ihmiskunnassa ja kollektiivisessa tietoisuudessa. Kosminen tuli on palannut ja se on täydellisessä tasapainossa teidän sisimmässänne ja valmiina ilmaistavaksi niiden Kaksoisliekkien liitoissa ja ihmissuhteissa, jotka valitsevat tämän kokemuksen Maan päällä tänä aikana.

Sisäisen jumalallisen maskuliinisen uudelleensyntymä ja uudelleenyhtyminen
Rakkaimmat, tämän voimakkaan sisäisen Jumalaisen feminiinisen tai sisäisen Jumalattaren muutoksen myötä teidän on välttämättä valmistauduttava tasapainottamaan uudelleen tai yhdistymään uudelleen sisäiseen Jumalaiseen maskuliiniseen. Suotuisin ajankohta tälle yhdistymisprosessille tulee olemaan osittainen auringonpimennys 19 päivä.
Jumalaisen maskuliinisen uudelleensyntyminen on aina uudelleensyntymän ja muuntumisen syklin keskeinen ajankohta. Jumalatar on tehnyt työnsä ja hän synnyttää uudet energiat Jumalaisen lapsen muodossa, joka on mies - Kristuslapsi tai egyptiläisen perinteen Horuslapsi. Jumalainen maskuliininen on uudelleensyntynyt tietoisuuden korkeammalla tasolla ja Uusi jakso alkaa!

Kuten sanoimme joulukuussa, tänä aikana ihmiskunta synnyttää uudelleen Kristuslapsen ja te olette Kristuksen kaltaisia tai kristallisia. Te olette kehityksen uusi sykli. Te olette Rakkauden ilmentymiä ihmisen muodossa. Te olette Ihmisenkelinä ilmenevä Kosminen tuli!

Joten tässä on Elämän pyhän kosmisen tanssin suuri paradoksi ja mysteeri. Tasapainottaessanne sisäisen Jumalanne ja Jumalattarenne ja saattaessanne heidät pyhään liittoon te synnytätte myös itsenne Jumalaisena lapsena, jolla on avain Uuteen sykliin. Yhdestä tulee Kaksi ja Kahdesta tulee Kolme ja Kolminaisuus tai Kolmiyhteys on tehty valmiiksi! Teidän sisimmässänne on kaikki se voima, mitä te tarvitsette luodaksenne Uuden maan juuri nyt.

Ja näin siirtyessänne tämän uudelleenyhdistymisen ja uudelleensyntymisen jakson läpi tehkää tietoinen valinta maskuliinisten energioiden, noiden voimaantumisen, vastuuntunnon, rohkeuden, säilyttämisen ja johtamisen energioiden tasapainossa pitämisestä.

Ja lapsen sukeltautuessa esiin muistakaa ilo, elämän ihme ja mysteeri, ja muistakaa leikkiä maailmassa ja kohdata kiitollisuudella ja rakkaudella kaikki se mitä Lähde on antanut.


Kevätpäiväntasaus 20.-21. maaliskuuta
Maaliskuun 20. ja 21. päivä teillä on mahdollisuus saattaa nämä energiat tasapainoon ja sopusointuun sisimmässänne riippuen missä olette tällä planeetalla. Tämä on Pyhän avioliiton hetki. Tänä aikana keskittykää sisäiseen tasapainoon ja ilmaiskaa tyyneyttä ja tasapainoa kaikessa tekemisessänne.
Sallikaa ehdottoman rakkauden ja myötätunnon sekä kiitollisuuden virrata lävitsenne ja sitten olette valmiita syleilemään korkeampia tietoisuuden tiloja, jotka ovat Uuden maan energioita ja kaksoisliekin autuutta niiden yhdistyessä puhtaassa ilossa!
 
Armo, autuus ja rauha - on Nyt-aika!
Kerromme hieman näistä kauniista korkeamman tietoisuuden tiloista, jotka tulevat enenevässä määrin teidän elämänne osiksi teidän siirtyessänne Uuden maan värähtelytaajuuksiin ja ottaessanne paikkanne korkeampien ulottuvuuksien Uuden maan kansalaisena. Nämä tilat ovat kaikki yhteydessä toisiinsa ja ne ovat itse asiassa kaikki yhtä, mutta me kuvailemme ne teille tässä. 
Ensimmäinen on tila, jota kutsumme "Armoksi" (suloudeksi). Se on saatavilla kun te olette yhdistäneet itsenne täysin Jumalaisen luovan älyn virtaan. Te olette täysin runsauden ja ihmeiden virrassa. Elämä koetaan ja eletään jatkuvana synkroniteettien, siunausten, ihmeellisten teidän jokaiseen tarpeeseenne ja toiveeseenne vastaavien tapahtumien jatkumona. Te luotte täydellisestä selkeydestä käsin ja ilmennätte mitä haluatte ja teidän tahtonne ilmentää sisintä Jumalallista valoanne. Tätä me kutsumme armon tilaksi. Se on kaikkien saatavilla juuri nyt. Pyytäkää ja teille annetaan. Ja kun saatte, ilmaiskaa kiitollisuutta, ja näin tulette pysymään Jumalan armon ja rakkauden virrassa.

"Autuuden" tila saa alkunsa teidän ymmärtäessä ykseyden kokemuksen aidon merkityksen. Te tulette tietoisesti yhdeksi Lähteen kanssa. Te saavutatte sydämen valon ja koette Ykseyden sydämen autuutta ja iloa sen sykkiessä teissä ja kaikissa asioissa. Te saatatte kokea tämän sisimmässänne tai voitte valita kokevanne sen Kaksoisliekki-ihmissuhteen ilossa. Tai te voitte valita kokevanne molemmat tilat, sillä kyse on teidän valinnastanne, te olette Valon mestareita.

Solaariseen jumalalliseen energiaan yhdistyminen sisimmässänne tarkoittaa, että te tulette menettämään kuolemanpelkonne, koska te tulette tietämään, että kuolema on egomielen harhailua. Teillä ei tule olemaan pelkoja kun te hajotatte egon harhakuvat ja astutte pyhän liiton autuuteen. Te tulette siirtymään näihin tietoisuudentiloihin ja pois niistä Valon mestareiden lailla, jollaisiksi te olette tulossa.

Ja sitten te tulette kokemaan ymmärryksen ylittävää Rauhaa. Tämä on syvä sisäinen rauhan ja ilon tunne, joka ylittää järkiperäisen tiedon ja syy-yhteyden. Tätä tilaa ei voi ajatella järkevästi, se vain on. Se on Kosmisen rauhan pyhä värähtely, suuri ja ihmeellinen Kosmoksen musiikki, jonka teidän sisäinen olentonne tulkitsee täydelliseksi rauhaksi ja hiljaisuudeksi. Se on äärettömyydessä itsensä kanssa sopusoinnussa lepäävän Kosmisen mielen energeettinen nimikirjoitus tai jalanjälki. Tämä rauha on niin syvää, syvällistä ja intensiivistä, että siinä te tulette löytämään Taivaan maan päällä. Te tulette löytämään Kodin.

Sillä nämä ovat kodin tietoisuudentiloja - Rauha, Ilo, Autuus, Hurmio ja Armo
Sillä Uusi Maa on teidän kotinne, rakkaat Ihmisenkelit. Se on aineellinen planeetta enkeliolennoille, jotka ovat valinneet kokevansa Lähteen luonnonaineen muodossa, aina sille tasolle asti missä materiaalinen valtakunta on Jumalallisen rakkauden täydellinen peili.

Näin olkoon!
Me toivomme maaliskuussa teidän polullenne Iloa ja Rakkautta!
Suomennos Sara
tallennettu
kunziitti
Vieras
« Vastaus #1 : 15.03.2007 17:02:13 »

Olipas asiaa, poimin muutaman kohdan kirjoituksestasi ja asiantuntevaa tekstiä ja puhetta kertakaikkiaan. On hieno tavata, noin kehittynyt ja tasainen, sekä ILOINEN persoona, kuin sinä. Uskon, että meillä on vielä paljon puhuttavaa.Rakkautta sinulle smitten
tallennettu
Rakkaudenliekki
Vieras
« Vastaus #2 : 15.03.2007 17:20:16 »

Rakkautta sinulle smitten
....polullenne ja poluillemme Iloa ja Rakkautta! Näin olkoon!
 smitten  angel
tallennettu
Rakkauden valo
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5904


Aurinko härkä, nousu neitsyt, kuu kaksonen.


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 16.03.2007 16:46:52 »

Voi pyhä pamaus! No ilmankos...  Shocked Cheesy Siis AthaMaarit, olen todella kiitollinen tästä tekstistä. Tuli juuri eikä melkein sopivasti... Nyt ymmärrän taas hieman enemmän ja paremmin tätä kaikkea... Kiitos!  smitten angel
tallennettu

TÄRKEINTÄ ON RAKKAUS

USKON JUMALAAN, EN USKONTOIHIN

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5329Profiili
« Vastaus #4 : 16.03.2007 17:28:52 »

Jo siis tämä ei ole minun kirjoitukseni (vaikka iloinen persoona olenkin ja aika hyvin perillä moisista aiheista! Grin) Kyseessä on arkkienkeli Mikaelin maaliskuun viesti. Joku meistä astroilijoista on yleensä heittänyt uusimman Mikaelin kanavoinnin tänne yleisesti luettavaksi ja tällä kertaa se satuin olemaan minä ^_______^

Pidin itsekin kovasti tästä kanavoinnista ja sen sanomasta.
tallennettu
Rakkauden valo
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5904


Aurinko härkä, nousu neitsyt, kuu kaksonen.


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 16.03.2007 21:47:39 »

Jo siis tämä ei ole minun kirjoitukseni (vaikka iloinen persoona olenkin ja aika hyvin perillä moisista aiheista! Grin) Kyseessä on arkkienkeli Mikaelin maaliskuun viesti. Joku meistä astroilijoista on yleensä heittänyt uusimman Mikaelin kanavoinnin tänne yleisesti luettavaksi ja tällä kertaa se satuin olemaan minä ^_______^

Pidin itsekin kovasti tästä kanavoinnista ja sen sanomasta.

Juu kyllä sen tiesin, osasin lukea.  Wink Grin Kiitin kun sen tänne luettavaksi laitoit. Se olisi muuten mennyt minulta tyystin ohi. Mutta loistava olet todella itsekin ja perillä asioista.  Wink angel smitten
tallennettu

TÄRKEINTÄ ON RAKKAUS

USKON JUMALAAN, EN USKONTOIHIN

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5329Profiili
« Vastaus #6 : 16.03.2007 22:05:26 »

Ah, no oikein hyvä  Grin - mie en halua ottaa kunniaa tekstistä, joka ei ole omaa käsialaani! Grin
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #7 : 16.03.2007 22:28:07 »

Kiitos - taas - Atha välityksestä  Kiss smitten angel
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5775


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 17.03.2007 01:08:13 »

Kiitos, AthaMaarit!

Kiintoisaa luettavaa ja kolahtikin aika lailla!  smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: