Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hiivasyndrooma  (Luettu 10874 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3526



Profiili WWW
« : 05.12.2005 12:35:19 »

Itse en pode, mutta arvelen miesystävälläni olevan.

Oireet:

pullat, leivokset, ruisleivät, olut, peruna yms. tekevät miehestä "kaasulaitoksen". Heti jos jättää tällaiset tuotteet pois ruokavaliosta, kaasuttelu loppuu. Hän on potenut tätä syndroomaa jo iät ajat ja arvelen sen pilanneen hänen suolistoaan ja aineenvaihduntaansa melkoisessa määrin. Hän kärsii usein niveltulehduksista ja vaikka häneltä on otettu sekä reuma -että kihtikokeet, mitään ei ole löydetty.

Tästä on luultavasti ollut ennenkin puhetta, mutta kertaus on opintojen äiti. Onko joku päässyt hiivasyndroomasta eroon ja jos on, millaisella hevoskuurilla?
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Aniara
Vieras
« Vastaus #1 : 05.12.2005 18:03:29 »

Muutama vuosi sitten hoidin itseltäni hiivasyndrooman, johon liittyi varsinkin makeansyömisen kierre  hiilihydraatittomalla dieetillä ja oliivinlehtitableteilla.

Elikkä ensimmäisen 2 vko. aikana kaikki makea pois ruokavaliosta ja muut hiilihydraatit: ei viljoja, ei sokereita, ei hedelmämehuja, ei makeita hedelmiä, ei maitotuotteita. marjoista vain puolukka ja karpalo.
Sitten sai lisätä gluteenittomat viljat, joitakin hedelmiä ja marjat, hapanmaitotuotteet.
Ja jatkaa dieettiä vielä pari viikkoa

Loppuja ohjeita en muista, mutta käymäni kuuri vaati aikalailla tahdonvoimaa. Koko dieetin ajan nautin kuitenkin suunnattoman hyvästä olosta (en ole eläissäni voinut niin hyvin kehollisesti) ja energisyydestä. Paino laski muutaman kilon.

Nykyään on varmaan helpompiakin vaihtoehtoja, En tiedä miten ne toimivat.
Pursiainen oli tuo dieetin kehittäjän sukunimi.
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 05.12.2005 18:33:23 »

Luontaistuotteista Bio-Strathin sanotaan olevan tehokas apu hiivasynrooman muun hoidon (ruokavalio) ohella. Bio-Strath hillitsee hiivan kasvua. Toinen hyvä valmiste on Candida Forte, josta lisätietoa http://www.vitalasfinland.fi/candida_forte.htm . Kyselit omakohtaista kokemusta hiivasyndrooman hoidosta. Sitä minulla ei valitettavasti ole, mutta parikin ystävääni vannoo em. aineiden nimeen.
tallennettu

vilmu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 92

~Au skorpioni ~Ac leijona ~Kuu rapu


Profiili
« Vastaus #3 : 05.12.2005 20:31:06 »

Minullakaan ei valitettavasti ole omakohtaisia kokemuksia hiivasyndrooman hoidosta, mutta tiedän että on saatavana itsevalmisettavaa luonnonjogurttia, jossa on reilusti maitohappobakteereita. Siitä kuulemma saa apua myös hiivasyndroomaan. Jogurttiin voi tutustua osoitteessa http://5101217.well24.com/index.phpWink
tallennettu
tinjami
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« Vastaus #4 : 05.12.2005 22:05:28 »

kaikki makea pois ruokavaliosta ja muut hiilihydraatit: ei viljoja, ei sokereita, ei hedelmämehuja, ei makeita hedelmiä, ei maitotuotteita. marjoista vain puolukka ja karpalo.
gluteenittomat viljat, joitakin hedelmiä ja marjat, hapanmaitotuotteet.
käymäni kuuri vaati aikalailla tahdonvoimaa. Koko dieetin ajan nautin kuitenkin suunnattoman hyvästä olosta (en ole eläissäni voinut niin hyvin kehollisesti) ja energisyydestä.

Tummaa riisiä voi syödä lisäksi. Gluteenittomista viljoista voi tehdä riisimaidon kanssa pannaria, käytä luomumunia.Kofeiinipitoisia juomia pitää myös välttää! Kasviksia pitäisi syödä keitettynä ja vain vähän raakoina. Luontaistuotteista psylliuminsiemeniä.

Tätä ruokavaliota olisi noudatettava kaksi kuukautta, ei vain 4 viikkoa!!

Itse noudatin tuon 2 kuukautta ja kaikkein vaikeinta oli leivän pois jättäminen, joten tässä vinkki: luontaistuotekaupassa myydään Risopan näkkileipää, tosi hyvää. Parasta kyllä olisi välttää myös juustoa. Ja olla yhdistämättä viljaa ja proteiinia!
Ystäväni noudatti tätä ruokavaliota, tai oikeastaan siihen myöhemmin lisätään jotain muutakin, vuoden. Laihtui sinä aikana 20 kiloakin.
tallennettu

aurinko: skorpioni
nouseva: skorpioni
kuu: kauris
tinjami
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39



Profiili
« Vastaus #5 : 05.12.2005 22:18:22 »

Unohdin mainita, että olin kahvin suurkuluttaja, enkä ollut aikaisemmin pystynyt lopettamaan kahvin juontia. Join tämän kuurin aikana vihreää teetä + mesiangervoteetä. Ei tullut pää kipeäksi niikuin oli ollut muilla lopetuskerroilla. Myös nivelvaivani paranivat! Muut sopivat yrttiteet: siänkärsämö ja maitohorsma. Toivottavasti näistäkin tiedoista on apua miehellesi!
tallennettu

aurinko: skorpioni
nouseva: skorpioni
kuu: kauris
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: