Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Puman kartta  (Luettu 14021 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 03.12.2005 12:35:59 »

Hei Puma,

innostuin katsomaan karttaasi - ensinnäkin sekä mun Parashara's Lightin että Solar Firen mukaan sun askendentti ei olekaan Jouskari, vaan 1.27 sideeristä Kaurista, Lahiri-ayanamsa. Identiteettikriisi! Jos askendenttisi olisi Jousimies, II huoneeseen (merkkihuoneet) tulisi silloin vahva painotus ja kirjoitustesi puolesta jotenkin epäilen sitä...

I huoneessa on kolme planeettaa: tämä alennus-Jupiter, Aurinko ja Venus. Kirjoitit jossain viestissäsi suhteestasi seksiin ja Intiassa seksi, kuten kaikki muukin, mitä sängyssä tehdään, liittyy XII huoneeseen. No nyt tämä alennus-Jupiter on juuri XII huoneen hallitsija, eli sehän heikentää XII huonetta. Mutta kuinka ollakaan, Jupiterillasi on neecha-banga, koska Kauriin ylennyshallitsija Mars on kulmahuoneessa sekä askdendentista että Kuusta lukien! Eli koska Mars on niin vahva, se kääntää Jupiterin alennuksen voitoksi.

Tämä voisi viitata jotenkin siihen, että vaikka alennus-Jupiter periaattessa tekee hallitsemansa huoneet III ja XII heikoiksi, tuo vahva Mars kääntää heikkouden voimaksi. Minulle tulisi mieleen esim. seksuaalienergian (XII huone) sublimoiminen hengellisyydeksi (myös XII huone). Tai III huoneen rohkeuden, kyynerpäätaktiikan ja itsensä esiintuomisen hillitseminen egoisimin nujertamiseksi.

Mars on karttasi vahvin planeetta shadbalassa eli kuusiosaisessa pisteytyksessä, se selittäisi ainakin osittain liikunnallisuuden. Vahvuus tulee osittain siitä, että Mars on X huoneessa, mikä on sille voimakkain paikka. Se on yhdessä hengellisen Ketun kanssa, mikä voisi viitata itämaisiin taistelulaheihin / hengelliseen urheiluun kuten esim. astanga-jooga. Koska kuvio on X huoneessa, jopa (tuleva) elämänura voisi liittyä johonkin tämmöiseen.

Mars on Vishaka-naksatrassa ja Vishaka viittaa hyvin päämäärätietoiseen toimintaan, missä joskus tarkoitus saattaa pyhittää keinot. Vishaka-naksatrassa ihminen pyrkii päämäärään mistään muusta välittämättä. Vishaka on taistelija, joka on keskittynyt peittoamaan viholliset. Muinaiset tietäjät sanoivat, että X huoneen Mars tekee julman hallisijan ja koska Mars on vielä Vishakassa, saatat joskus löytää itsesi jonkinlaisesta esimiesasemasta, johon olet päässyt yksiviivaisella työllä, sivuille katsomatta.

Mars on vihollisensa Merkuriuksen navamsassa (toisin sanoen se on Kaksosissa yhdeksänharmonia-kartassa) ja näin ollen se ei loppujen lopuksi anna kovin hyviä lopputuloksia. Voi olla, että sinulla tulee olemaan taipumusta jyrätä muut allesi ura-asioissa. Sinulla tulee olemaan Mars-dasa vuosina 2011-2018, joten Mars vuodattaa karmasisältönsä tyhjiin pääasiassa silloin, kun olet n. 25-32 -vuotias. Jotenkin minulle tulee mieleen jonkinlainen joogakoulun tms. pitäjä, joka vaatii hirveästi itseltään ja muilta ja joutuu tämän vuoksi ajoittain umpikujaan.

Urheilun tai liikunnan osuutta korostaa se, että III eli rohkeuden ja esiintymisen huoneen hallitsija Jupiter on askendentilla. Sinulla on juuri nyt menossa Kuu-dasa (2001-2011) ja sen alajakso Jupiter-antardasa (12.9.2004-12.1.2006), eli sinun Jupiterisi teemat ovat nyt vahvoilla. Koska III huone liittyy myös kirjoittamiseen, niin nettikirjoittelu voisi olla yksi kuvion ilmentymä.

Venus on askendentilla ja cazimi eli Auringon sydämessä. En tiedä, otetaanko tätä periaatetta huomioon Intiassa, mutta traditonaalisessa länsimaisessa astrologiassa cazimi-aseman (jokin planeetta alle 17' päässä Auringosta) katsottiin vahvistavan tuota planeetta voimakkaasti. Planeetta ei ole enää Auringon pimentämä (kuten silloin kun se on kombusti eli lähellä Aurinkoa mutta ei tarpeeksi lähellä), vaan se palaa yhdessä Auringon kanssa hurjalla liekillä.

Venus symboloi taiteellisuutta, mutta myös maallisia aistinautintoja. Sinun kartallasi Venus hallitsee X eli urahuonetta ja V eli lasten, mutta myös karmavelkojen ja hengellisten harjoitusten huonetta. Koska se hallitsee sekä kulma- että kolmiohuonetta (I, V ja IX), se on ns. joogakaraka eli erittäin suotuisa tekijä. Koska se on lisäksi niin lähellä askendenttia, sen vaikutus on suuri. Venus viihtyy Kauriissa hyvin, koska Kauriin hallitsija Saturnus on sen ystäväplaneetta (toinen Venuksen ystävä on Merkurius). Venus on vieläpä vargottama eli samassa merkissä juurikartassa ja navamsassa eli yhdeksänharmoniakartassa! Myös tämä vahvistaa sitä. No huh.

Tosin koska Kauris on hallitsijansa Saturnuksen takia tamaasinen merkki, tämä ei tee Venuksesta erityisen ylevässä tilassa olevaa planeettaa. Miten vaikuttaa se, että Venus on lähestulkoon kiinni epäonnisen VIII huoneen hallitsijassa Auringossa? Miten vaikuttaa se, että pahantuottajat Saturnus ja Mars aspektoivat molemmat I huonetta ja siellä olevia planeettoja, siis myös Venusta? Entä se, että koska Venus on niin Kauriin alussa, se on ns. kuolleesa asteessa? Tuon kuolleen aseman takia on mahdollista, että Venus ei lunasta kaikkia niitä lupauksia, mitä se asemansa puolesta antaa. (Myös Aurinko, Mars ja Merkurius on sinulla kuolleessa asemassa; en ole niin kokenus tulkitsija, etä osaisin sanoa, mitä tämä tarkkaan ottaen tarkoittaa.)

Sinulla on ollut Venus-dasa syntymästä vuoteen 1995 ja muistaakseni mainitsit joskus, että lapsuutesi ei ollut mikään hohdokas, toisin kuin tuollaisella Venuksella voisi olettaa. Millainen oli ajanjakso lokakuu 2000 - lokakuu 2001? Sinulla on silloin ollut viimeksi Venus-antardasa eli alajakso.

Jos haluat pohtia, miten tuo Kauriissa oleva Jupiter vaikuttaa elämässäsi, mieti nykyistä aikaa syyskuusta 2004 lähtien ja vertaa sitä ajanjaksoon 31.10.1997 - 20.8.1998, sillä näillä molemmilla ajanjaksoilla sinulla on ollut Jupiter-antardasa. Onko näissä jotain samaa? Tapahtuiko jotain erikoista? Oliko jupiteriaaniset teemat jotenkin ilmassa? Jupiterilla on kartan korkeimmat astakavarga-pisteet ja sen pitäisi tarkoittaa sitä, että nämä Jupiter-jaksot ovat sitä elämän parasta aikaa. Onko ollut näin? Jupiter-mahadasa eli pääjakso sinulle tulee vuosina 2036-2052, kun olet 50-66-vuotias. Silloin Jupiter tulee vuodattamaan pääosan karmasisällöstään.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2005 12:37:38 kirjoittanut Harschi » tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #1 : 04.12.2005 10:06:21 »

(tosta kun hehkutit miten tämä vaikuttaa? mitä tapahtuu?
Mulla tuli ihan mieleen vanhat batman piirretyt. Ei tästä mitää
hyötyä ole kun näin sanon. Huvittavaa  Grin )

Voi vitsi, mä en ole katsonut Batman-piirrettyjä, niin mä en tiedä mistä sä puhut...  Huh Mutta mitäpäs siitä.
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #2 : 04.12.2005 10:50:52 »

Kiitos itsellesi erittäin paljon, kun kerroit näitä asioita. Tässähän oppii niin että humina käy.

Eipä ole mitään erikoista tapahtunut...
Tai no.. hmm... Lopetin huumeiden käyttämisen ja kauppaamisen jossain tällä aikavälillä. Taisi olla ihan siinä alussa. Kävinpä myös antamassa itseni ilmi (anteeksi kaikki salapoliisit, teille ei ole mitään tehtävissä) näistä kyseisistä teoista jotka on sitten saatu selvitettyä.


Jos tarkoitat ajanjaksoa 13.10.2000-13.10.2001, niin pistää silmään se, että kyseessä oli Aurinko-dasan (alkanut 14.10.1995) viimeinen antardasa eli alajakso ja Aurinko on VIII huoneen hallitsija ja VIII huone puolestaan symboloi, no klassisesti kuolemaa, mutta myös okkultismia, salatieteitä, maineen menetystä ja julkista häväistystä. No oisko tää huumekauppa ym. sitten jonkinlainen moderni versio… mutta joka tapauksessa se elämänvaihe tuli ilmeisesti päätökseen sitten siinä.

Haluasin kyllä tietää mikä viittaa kartassani lapsuuteeni?

No sulla on Kuu ja Rahu neloshuoneessa. Neloshuone = äiti, juuret, tausta, henkilökohtainen moraali (jonka ajatellaan tulevan äidin opettamana, nykyaikaisen psykologisen tulkinnan mukaan vois ajatella, että se tarkoittaa lapsuuden vaikutusta ihmiseen). Rahu on tietysti pahantuottaja, josta on ollut jo aiemminkin puhetta, ja Kuu symboloi itsessään äitiä. Intiassa ajatellaan, että jos jonkin asian ”karaka” eli osoitin, tässä tapauksessa siis äidin karaka Kuu, on tuon saman asian huoneessa, tässä tapauksessa siis IV eli äidin huoneessa, se ei ole hyvä. Ja lisäksi tietysti Rahu on yhtymässä Kuuhun, Rahua sanotaan addiktioiden planeetaksi, ihminen janoaa aina sitä, mikä liukuu pois käsien ulottuvilta. KN Rao sanoo, että kartan kaksi pahinta pahantuottajaa ovat Rahu ja Saturnus.

Kuu on Bharani-naksatrassa. Joni Patry kirjoittaa siitä seuraavasti:
”Considered the "star of restraint," this is a difficult nakshatra. It denotes struggles and obstacles that result in personal breakthroughs. It is symbolic of the birthing process where one has grown out of the present conditions and must go through the pain of a new birth to create a new life. It is about personal transformation. (…)They feel oppressed by others, large groups and restrictive laws imposed by the government. It can also refer to those who inflict oppression on others. (…). Their inner struggles can become a spiritual transformation leading to enlightenment.”

http://www.galacticcenter.org/nakshatras.htm

En voi olla mainitsematta, että koko tää sun tarina sellaisen ihmisen suusta, jolla on kolme planeettaa ja askendentti Saturnuksen merkissä Kauriissa, vahvistaa mun mielikuvaa Saturnuksesta ja siitä, mitä mä olen aiemmin siitä täällä spekuloinut. Saturnus, mikä hemmetin yhteiskunnan tukipylväs, pukumies ja konservatiivi, kaukana siitä...  Huh. Kiitos tarinasta. Jatketaan tutkimuksia...
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 04.12.2005 15:16:56 »

Lopetin 2004 kesän-syksyn aikoihin sen sonnan.

Toi kun mainitsit pahantuottajan niin...
Äidilläni on ollut aika pahoja ongelmia esimerkkinä alkoholismi.
En syytä äitiäni, sillä näiden tapahtumien täytyy johtua mun karmasta.

En tosta tukipylväästä tiedä.. Fiilikset on välillä kuin dirty harrylla.
Kyllä mulla on ollut salaisena haaveenani hankkia sellainen blues brothers puku
itselleni. Jotku ihmiset joita tapaan niin he alitajuisesti yleensä odottaa
minun sanovan jotain sellaista mikä auttaisi heitä ongelmien kanssa.

Sekin jäi kertomatta että 2004-2005 jossain siinä alkupuolen jälkeen
sain kokea uudestaan väkivaltaa, olisikohan ollut melkeinpä tasan vuosi sitten..
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Harschi
Vieras
« Vastaus #4 : 05.12.2005 14:47:25 »

Toi kun mainitsit pahantuottajan niin...
Äidilläni on ollut aika pahoja ongelmia esimerkkinä alkoholismi.
En syytä äitiäni, sillä näiden tapahtumien täytyy johtua mun karmasta.

No mä vähän ounastelin jotain tuommoista... Rahu kun liittyy ainakin joissain tapauksissa myös alkoholiin, huumeisiin ja sen semmoiseen. Eipä näistä ketään voi syyttää  Undecided.
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #5 : 09.12.2005 02:55:04 »

Puma,
Olit ilmoittanut toisessa viestiketjussa syntymä-ajaksesi 09:18 eli viisi minuuttia myöhemmin.

Tv.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 09.12.2005 13:09:12 »

Sielulliset ominaisuudet: Jousimiehen merkissä syntyneillä on alttius filosofiaan ja okkulttisiin tutkimuksiin. He voivat saavuttaa suuren taidokkuuden näissä asioissa.
Jousimiehet heijastavat Jupiterin positiivista puolta. Heillä on positiivinen asenne elämään, laajentava henki, ja moraalinen, uskonnollinen tai filosofinen mielenlaatu. Heillä on voimakas tunne periaatteista, laista ja oikeudesta. He ovat yleensä lämpimiä ja ystävällisiä, dramaattisia ja pyrkivät kehittämään periaatteitaan elämässä. He tekevät itsensä huomatuiksi ja tulevat helposti aktiivisiksi (ja liittyneiksi) laajempien sosiaalisten voimien kanssa. Toisaalta, he voivat olla tapojen mukaisia, lakihenkisiä ja moralisitisia, ollen jääneet kiinni johonkin dogmaattiseen ideaan.
Jousimiehet ovat usein atleettisia, vaikkakaan eivät aina kilpailuhenkisiä. He pitävät ulkoilmasta, nauttivat erämaasta ja rakastavat luontoa. Heillä on leikki- tai jopa juhlamieltä, josta voi tulla itsehuvitusta tai ryhmän huvitusta.


Nämä kolahtavat vain kohdalleni niin hyvin että tunnen olevani nousumerkiltäni
enemmänkin jousimies, kauriin sijasta...
? 0nko nousumerkki se millaiseksi ego on muodostunut / mitä
se voisi olla ja aurinko taasen sitä osaa mikä ei ole egoa vai
onko se pikemminkin projektio millaiseksi luonnehdimme itsemme minän
kerroksien alta?
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Harschi
Vieras
« Vastaus #7 : 09.12.2005 17:16:38 »

Heippa Puma,

toisessa viestiketjussa annoit tosiaan syntymäajaksi tuon 9.18, joten käytin sitä. Ajalla 9.13 askendentiksi tulee 29.34 Jousimiestä, eli kumpi aika nyt sitten on oikea?
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 09.12.2005 18:33:41 »

Lainaus käyttäjältä: kuollut kala
Grin Fonzien näköinen ? (:


Pitäisikö tässä sitten itkeä vai nauraa?  Cheesy
hahaha.

Toihan menee sitten aika paljon sillä tavalla mitä ounastelinkin
että aurinko kuvaa enemmänkin sitten sitä alitajuista osaa jossain määrin
deskendentin kanssa.

mjoo, on se 9:13
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Harschi
Vieras
« Vastaus #9 : 09.12.2005 19:13:52 »

mjoo, on se 9:13

No sittenhän mun tulkinnan voikin sitten unohtaa  Sad.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 09.12.2005 23:47:25 »

Noh. Ei se niin nokonuukaa ole.
Kuitenkin haluan kiittää teitä rehdistä ja reippaasta
vaivasta mitä teitte tulkitaksenne karttaani.
Se oli tosi kiva lahja  Smiley
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 28.12.2005 23:12:19 »

Eihän noi paljoa muutu vaikka se syntymäaika heittääkin...
Jos ystävällisesti viitsit, niin voisit
kertoa mitkä asioista muuttuvat ajan mukana.
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Harschi
Vieras
« Vastaus #12 : 30.12.2005 20:14:33 »

No tietysti alennus-Jupiter, Aurinko ja Venus vaihtavat I huoneesta II huoneeseen. Jupiter XII (sänky-)huoneen hallitsijana täytyy unohtaa ja kaikki, mitä sen asian tiimoilta siitä sanoin. Nyt Jupiter on I huoneen hallitsija, siten erittäin tärkeä planeetta kartalla. Ja alennuksessa  Sad . Koska Jupiter hallitsee myös IV huonetta, se liittyy äitiin ja tähän huonoon äitisuhteeseen, mistä kerroit. Äiti on ikäänkuin alennuksessa ("alennustilassa").

Mars ei ole enää X huoneessa vaan XI, eli nää joogakoulujutut voi varmaan kans unohtaa. XI on palkkatulon ja ylemmiltä saatujen huomionosoitusten huone, mutta Mars on pahantuottaja ja Ketun ahdistama, joten ehkä tämä vaikuttaa vähemmän myönteisesti ylemmiltä saatuihin huomionosoituksiin...? Koska kuitenkin Mars on V eli älyn, kirjoittamisen ja julkaisemisen huoneen hallitsija, Mars XI huoneessa voisi tällöin merkitä kirjoittamalla saatuja ansioita. Tähän viittaisi myös Merkurius askendentilla.

Jupiterilla on kartan korkeimmat astakavarga-pisteet ja sen pitäisi tarkoittaa sitä, että nämä Jupiter-jaksot ovat sitä elämän parasta aikaa. Onko ollut näin? Jupiter-mahadasa eli pääjakso sinulle tulee vuosina 2036-2052, kun olet 50-66-vuotias. Silloin Jupiter tulee vuodattamaan pääosan karmasisällöstään.

Tässä mä tein pahan virheen. Astakavarga-pisteitä ei käytetä dasojen arviointeihin vaan transiitteihin. Jupiter-jaksot ei ole olleet eikä tule olemaan sulle elämän parasta aikaa (niin kuin kerroitkin esimerkillä). Se on alennuksessa, nukkutilassa navamsa-kartalla ja lisäksi Mars ja Saturnus aspektoi sitä.

Kaikken paras ista-phala, jota voi käyttää dasa-jaksojen arviointiin, on Kuulla. Sulla on alkanut Kuu-dasa marraskuussa 2001 ja se kestää marraskuuhun 2011. Kuu on V huoneessa ja V huone puolestaan on paitsi älyn, myös korkeamman koulutuksen ja hengellisten harjoitusten huone. Kuu on hyvä planeetta tässä huoneessa. Se antaa totuudenmukaista mieltä ja selkeyttä, mutta myös taipumusta keinotteluun ja peleihin, etenkin kun Rahu on siellä myös. Koska kuu on VIII huoneen hallitsija ja VIII huone symboloi kuolleita asioita (kuten esim. kuolleita kulttuureja ja myöskin okkultismia), niin tämä asema voi herättää myöskin kiinnostusta menneiden aikoijen (sala-)oppeihin. Tosin sulla on nyt menossa Jupiter-antardasa, mutta se menee helmikuussa ohi.

Sen sijaan Jupiterin tämänhetkinen transiitti sideerisessä Vaa'assa pitäisi olla sulle erittäin hyvä. Se siirtyi sideeriseen lahiri-Vaakaan 28.9. ja siirtyy sieltä pois ensi lokakuun lopussa. Koska Jupiter transitoi VII huonetta Kuusta lukien (transiitit toimii Kuusta nähden ehkä paremminkin kuin askendentista), niin olis helppo kuvitella jotain romanssi/parisuhderintamalla olevan luvassa... jotain hyvää. Ehkä mahdollisesti viimeistään ensi kesänä, kun sinulla on Kuu/Saturnus/Merkurius menossa (Merkurius: VII huoneen hallitsija)...?

Parasta sun kartalla on vargottama-askendentti ja Merkurius. Vargottama tarkoittaa, että askendentti tai planeetta on samassa merkissä sekä syntymäkartalla että navamsassa eli yhdeksänharmoniakartalla. Sitä pidetään erittäin hyvänä asiana, en tosin vielä osaa kokemuksen perusteella sanoa, miten se tarkkaan ottaen vaikuttaa. Mutta se antaa paljon vahvuutta tälle muuten melko haasteellisia piirteitä sisältävälle kartalle.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 01.01.2006 23:42:06 »

Ooh..
Kiitos kultsipuppelainen  Kiss

Tuhannet tähtien yöhön sijoittuvat
kosmiset sekä myös hieman
kvintiilimäisesti aspektoituneet universaalit
tervehdykset Harschiliinilleni.
Rapsakasta ja ehkä myös sangen extravaganttimaisesti
hulppeaa rakkautta sinulle.
 Kiss Kiss Kiss

Miettisin noita (sala)oppijuttuja ja olen oikeasti
harkinnut sitä että alkaisin opettelemaan sanskritia että
voisin paremmin ottaa selvää erinäisistä asioista mitä
on kirjoitettu ylös ja ne hankkisin jotenki kaverisuhteiden
kautta ja supliikilla. Mikä taitaa taasen olla tota merkuriuksen
vaikutusta Jousimiehessä

http://www.brihaspati.net/yavana_jataka.htm
Siellä on tekstiä sideerisistä asioista ja osa niistä on mielestäni
aika kovaakin luettavaa.
Pitäkää mielessä että osa niistä vaikutuksista kumoutuu
eri huoneissa ja aspektien kautta. Joten
yksi kohta ei ole loputon totuus.
Koko kuva huomioon (huom.)
« Viimeksi muokattu: 02.01.2006 02:08:32 kirjoittanut Puma » tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 02.01.2006 21:38:50 »

Ghey.
Ehkä jollain muilla olisi kommentoitavaa tosta
linkistä.
Itse suhtaudun niihin jokseenkin skeptisesti että
niissä taitaa olla se äärimmäinen vaihtoehto
esim. Planeetan vaikutuksesta
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: