Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Foorumin kartta ja huonot fibat  (Luettu 15337 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Outolintu
Vieras
« : 30.11.2005 17:08:10 »

Tervehdys!

Jonkin verran hämmentynään ja surullisena olen seurannut tämän päiväistä keskustelua solneskosta. Tämä johti vääjämättä ajatukset tähän foorumin ilmapiiriin noin yleensäkin. Vanhoilla foorumeilla oli minusta lämmin ja kannustava ilmapiiri. Eriävistä mielipiteistä ei saanut virtuaalisesti selkäänsä. Tämä siis minun mielipiteeni. Nyt tällä uudella foorumilla valitetaan, vaaditaan, hyökätään toisia kohtaan jne. Itsekin myönnän syyllistyneeni ainakin vaatimaan asioita. Onko tämä foorumi siis syntynyt huonojen tähtien alla? Lainasin tuolta toisesta keskustelusta tämän:

Niin no, tein kartan eilen illalla tuolla moderaattoreiden omassa keskustelussa.
Toni ilmoitti siellä eilen 18.10.2005 klo 22:42:15 "Nyt ne siirtyvät". Tullessani paikalle hieman yli klo 23, sivut olivat jo toiminnassa. En tiedä, kuluiko siirtymiseen muutama minuutti, enempää ei kuitenkaan. Joten tuo äsken mainitsemani kellonaika on melkoisen tarkka tai korkeintaan se kuuluu olla muutama minuutti myöhäisempi aika. Kyseisellä ajalla nousumerkiksi tulee Rapu. Jos kellonaika siirtyisi esim. klo 22.55:een, nousuksi tulisi 0 astetta Leijonaa. Aurinko on yhtymässä Jupiteriin Vaa´assa, Kuu Härässä. Viestinnän planeetta Merkurius mystisessä Skorpionissa oppositiossa väljään Kuu-Mars-yhtymään Härässä - suorasanaista, välillä kipakkaakin ajatustenvaihtoa mielipiteiden vaihdellessa henkimaailman asioista aina käytännöllisiin, maanläheisiin juttuihin asti. Merkurius on myös hienosti kolmiossa Uranukseen niinkuin Astro-sivustolle sopiikin. Kartalle tulee myös Suurristi kiinteisiin merkkeihin.

Skorppari Merkurius oppositiossa Kuuhun ja Marsiin Härässä... Siitäkö se kaikki johtuu? Entä tuo suurristi, siinähän on Merkurius-kuu akselin lisäksi Saturnus-Neptunus akseli. Neliöitä pukkaa... Vai pitäisikö tutkia tämän hetken transiitit? Vai olisiko hyvä mennä itseensä ja katsoa foorumin ja itsensä synastriaa? Ehdotuksia!
tallennettu
Cleo
Vieras
« Vastaus #1 : 30.11.2005 17:51:53 »

Ehkäpä niitä kaikkia..Ihan ensimmäisellä foorumilla en ollut vielä mukana, mutta minun nähdäkseni näitä erinäisiä vaikeuksia y.m. tällä foorumilla on ilmaantunut juuri suuren ristin aikaan, ja sittemmin vielä Merkurius alkoi peruuttamaan..
Mitenkähän kun Merkurius ja Mars lakkaavat peruuttamasta, mutta Venus aloittaa- siinä joulun aikaan- onkohan silloin sitten sovinnon ja paluun aika?
Toivotaan.
tallennettu
Outolintu
Vieras
« Vastaus #2 : 30.11.2005 19:06:42 »

Huomasin juuri että foorumin kartallahan on nyt risti aktivoituna. Tr Mars peruuttaa yhtymässä radix kuuhun ja tr kuu  on yhtymässä rx Merkuriukseen. Eli neliöitä kartta pullollaan. Foorumihan on  aurinko-merkiltään seurallinen ja toiset ihmiset huomioiva Vaaka ja nousevaltaan huolta pitävä Rapu. Aivan onnen omiaan siis niissä asioissa joissa se ihmiset kerää yhteen. Ehkäpä tämä tilanne on nyt vaan ohi menevä ja kunhan aika kuluu niin rauha ja hyvä mieli palaavat foorumille.  smitten

Kyllä muuten huomaa että Merkurius perääntyy kun koko ajan saa korjata kirjoitusvirheitä.  :Smiley
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 01.12.2005 12:41:22 »

Hehheh,

enpäs muistanutkaan, että tämän sivuston Kuu oli Härässä. Ilmankos tässä pari Härkä-painotteista moderaattoria on saanut harrastaa foorumilla virtuaalista kädenvääntöä oikein urakalla. Pakittava Mars sekä moderaattoreiden että astro.fi-sivuston kartalla voisi tosiaankin kertoa räjähdysalttiista tilanteesta juuri tällä saralla.

Nimim. itsellä Kuu Härässä, tr-Mars nököttää tarkasti sen päällä.

Toivottavasti se Arska-Vaaka takaa tulevaisuudessa foorumille mukavan ilmapiirin.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #4 : 01.12.2005 14:24:16 »

Pakittava Mars sekä moderaattoreiden että astro.fi-sivuston kartalla voisi tosiaankin kertoa räjähdysalttiista tilanteesta juuri tällä saralla.

Tsekkasin tuon peruuttavan Marsin omalla kartallani ja minulla se liikkuu ykköshuoneessa, tehden tosi väljää neliötä kuuhun, mutta vastaavasti taas tarkkaa kvinkunssia Plutooni seiskassa. Wink Niin, ja neliötä radix-Marsilleni. Toisaalta taas Saturnukseeni se on sekstiilissä, heh.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 01.12.2005 14:48:25 »

Minun Härkä-planeettoihini pakittava Mars ei vielä ylety. Ensimmäisenä tulee vastaan MC Härässä ja sekin on vielä yli kymmenen asteen päässä Marsin tämänhetkisestä sijainnista. Sen sijaan pakittava Mars tekee tarkkaa neliötä karttani Vesimies-Kuuhun. Enempää ei tarvinne sanoa...   Angry  Wink
tallennettu

Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #6 : 01.12.2005 15:40:07 »

Eikös merkurius lopeta pakituksensa lauantaina? Siis 3.12?

Miten muuten se peruutus käytännössä loppuu? Vuorokauden sisällä planeetta alkaakin "kulkea oikeaan suuntaan"?? Vai aloittaako se pikkuhiljaa sen oikeinkulkemisensa tässä muutamaa päivää ennemmin vai peräti tuon 3.12 jälkeen?
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 01.12.2005 16:14:37 »

Kiitos muistutuksesta Dark Rock! En muistanutkaan, että myöskin Merkurius pakittelee.

En osaa suoralta kädeltä vastata tuohon pohdintaasi, mutta lainaan tähän erään vanhan Astro Logoksen artikkelia asiasta. Kirjoittaja on M. J. Makransky ja artikkelin nimi on "Vain pakki puuttuu - peräytyvät planeetat". Siinä sanotaan mm. näin: " Kun planeetta on pysähtynyt (kun henkilö on syntynyt kolmen päivän kuluessa päivästä, jona planeetta vaihtaa suuntaa, se herkistää peräytyvän lailla pinnanalaisille tunteille ja voi tuoda omapäisyyttä ja itsekeskeisyyttä... Kun planeetta on pysähtynyt, sen vaikutusta voidaan pitää voimakkaampana kuin etenevän planeetan. Pysähtynyt asema on arvokas kaikille planeetoille, kun taas perääntyvää liikettä voidaan pitää heikkoutena planeetoille Merkuriuksesta Saturnukseen ja lievänä etuna Uranukselle, Neptunukselle ja Plutolle."

Vaikka artikkelissa puhutaankin syntymäkartasta, samaa voidaan soveltaa transiitteihin. Efemeridien mukaan Merkurius alkaa etenemään 5.12. eli olisikohan aika 3.12.-5.12. pysähtynyttä aikaa. Toisaalta eikö sekin pitäisi näkyä efemerideissä s-kirjaimella merkittynä. Täytyy sanoa, että tietoni kaipaavat nyt pikaista tarkastamista.  Embarrassed Toivottavasti joku muu osaa valaista.

Tuosta forumin kartasta vielä, että vaikka Suurristi onkin haastava kuvio, sanotaan sitä silti monesti myös mestarin kuvioksi. Ristin omistajalla voi tässä elämässä olla jokin erityinen (kosminen) elämäntehtävä ja vaikka ristin kantajan tie ei aina ole helppo, täydet mahdollisuudet valtavaan kehittymiseen on olemassa. Jospa tämän forumin tarkoitus onkin kehittää osaltaan jokaista meitä tänne kirjoittelevaa? Ja yhdessä kehittyessämme myös forumi kehittyy hiilestä timantiksi. Toivotaan näin.
tallennettu

Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #8 : 01.12.2005 16:41:24 »

Voi elämän keihäs tickedoff
Eikö se perhanan merkurius lopetakkaan peruuttamistaan 3.12??? crazy2
Olen odottanut sitä todella innolla..

No eikö mars ainakin lopeta perääntymisen 10.12?
Jollei, niin sitten menee hermot knuppel2 idiot2 tickedoff tickedoff knuppel2 police
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #9 : 01.12.2005 16:48:34 »

Menee hieman aiheen ohi, mutta älkää lynkatko...
Kuinka monta astetta mars etenee viikossa? Kuinka nopeasti se liikkuu?
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #10 : 01.12.2005 17:01:24 »

Muistelin itsekin tuota 3.12. päivämäärää, mutta kirjani väittää päivämääräksi 5.12. ja Marsille 11.12. Mutta jos tuohon Astro Logoksen kirjoittajaan on uskominen, niin pysähtynyt asemahan on "arvokas" eli jos nyt sitten saisimme ensi viikonlopun ajan nauttia vaihteeksi Merkuriuksen suotuisammista puolista.

Mars kiertoaika on noin 1,88 vuotta eli Mars viipyy samassa merkissä keskimäärin hieman vajaa kaksi kuukautta. Tosin meno ei ole ihan tasaista, joten pientä vaihtelua löytyy. Matikkapääni ei ole niitä parhaimpia, mutta esim. kuluvassa kuussa Mars näkyy etenevän seuraavasti: 8 astetta Härkää koko alkukuukauden, 9. astetta 22.12. alkaen, 10 astetta 28.12. alkaen jne...
tallennettu

Harschi
Vieras
« Vastaus #11 : 01.12.2005 19:02:52 »

Solar Fire -ohjelma sanoo, että Merkurius kääntyy eteenpäin sunnuntaiaamuna 4.12. klo 4.24 Suomen aikaa. Mars kääntyy lauantaina 10.12. klo 6.04 Suomen aikaa. Venus aloittaa perääntymisen jouluaattona klo 11.37.
tallennettu
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #12 : 01.12.2005 19:15:03 »

Kiitos Harschi  smitten
Kiva lukea aina tarkkoja aikoja laugh
tallennettu

Aurinko vaaka 10.
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #13 : 01.12.2005 20:21:54 »

Kiitos Harschi! Mistä kohtaa Solar Firea katsot nuo tiedot?

Nimim. Pitäisi kai käyttää enemmän omaa ohjelmaansa...  Embarrassed  Wink
tallennettu

CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #14 : 01.12.2005 22:11:11 »

Venus aloittaa perääntymisen jouluaattona klo 11.37.

Mitä, eikö tänä vuonna saadakaan lahjoja! Cry
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: