Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA  (Luettu 235658 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #90 : 02.08.2008 22:02:22 »

Edelleen  jupiter aspect_sex  venus   pluto   aspect_sex venus  jne mutta jotenkin rasittaa ajatus uuteen ihastumisesta.. sen takia että pitää alkaa alusta.. tai jos se ei tuntuisi siltä.. vai oliko nää rastit jotain muuta rakkautta.

(Kuitenkin ravun kanssa olis ollut venus yhdessätoista ja 7-huoneessa planeettoja komposiittikartalla, ne on vaikea saada aikaiseksi ihan kaikkien kanssa..)

no oli siellä jotain muutakin, Aurinko-Kuu yhtymä ja AC-Venus yhtymä Solar Arcien puolella, mutta progekartoilla ei mitään "uhkaavaa" mielestäni.. niin nyt on kyllä AC Leijonassa ap kartalla, ap Venus Vaa´assa kuten radixilla ja Kuunsolmu aika lähellä DC seiskassa.. lueskelin Lunean ohjeita.


 aurinko aspect_con kuu    askendentti aspect_con  venus    askendentti  leijona   venus vaaka   

Tsekkasin vielä yleisesti radix vertexin ja sehän tekee vain kolmioita ja sekstiilejä. Juno on Venuksessa.

Nuo 1, 2, 3, 4 suhteet oli hauska kuvaus ja ehkä toimiikin: eka suhde 7. sitten 9. 11. 1. huoneet ja nyt olis luvassa 3-teema, aika hyvä koska juuri sitä kaipailen eniten. Luovaa.. kommunikaatio ja matkat. Noinhan se oli että ekaa liittoa kuvasi  oinas, toiminta, itsenäisyys, intohimo, tokaa   kaksoset eli yhteinen paljon kommunikointia ja journalismi!  ja filosofia, kolmannessa teemana ainakin miekkosella hänen sosiaalinen elämänsä, ja  neitsyt- tyyppi aina töissä, puhuttiin aika paljon työstä ja materiasta. No sitten tuo viimeinen ykkösessä  vaaka - kauneus, riidattomuus, romantiikka. Siis.. 1 toiminta, 2, 3 varat (koska Merkkarini kakkosessa), 4 kauneus (vaikkei varat).. katotaans nyt mitä tuo on olevinaan tuo  jousimies jupiter kun se on kympissä.. ehkä se häiritsi viimeksi, kun miehellä ei ura kovin pitkällä/pientä laiskuutta.. tai ei voitu tehdä yhteistyötä?? Lopulta.. tässä kierrossa on sellainen logiikka minkä olen huomannut, että kun yhden kanssa kyllästyy tiettyihin puutteisiin, seuraavan kanssa nauttii kun ne saa???   2funny

VIHDOIN tajusin mikä kohta on huoneen kärki kiitos rovatar. 
Eli seuraavaa suhdetta hallitsisi  jousimies! Kovin näyttää urakeskeiseltä, huone 10 on pääosin Leijonan kohdalla (ilmennän tunteita uran kautta??), Aurinko kakkosessa - eli missä tavataan? Casinolla vai pörssissä? ja vieläpä MC Leijonassa, Aurinko tekee kolmiota Saturnukselle ja MClle. Vai tavataanko mystiikan parissa kun Venus on kahdessatoista. Mars ja Neptunus (Jupiter) vaikuttavat 5-huoneen planeettoihin. No tuossa tulisi ainakin omaa itseä ja kolmosta kehiin..

Jees.. sitten vois samantien tulla se että DC:ni olis miehen AC:lla, Aurinko-Kuu yhtymät ja Venus-Mars yhtymät jne. Gonatt-

Next day. Tsekkasin koko ketjun ja Lunean tekstin uudestaan. Jos jotain ymmärsin niin edelleen 7-huoneeni hallitsija Oinas ja Mars on jotenkin olennaisia aspekteineen, avain on 3-huoneessa. Ja seuraava suhde olisi 3-huoneen kuvaama. 5-huoneen kärki Kaloissa, minun pitäisi pitää kalamaisista asioista. Suhteen alku siis kun Venuksella nyt transiittia. Miehen olis hyvä olla nousuoinas, tai oinasta muuten. Jaa että mikäs se sitten voisi olla. No pyydetään nyt samantien just sopivaa.

Onpas tuolla uudella ap-kartalla nyt paljon suotuisaa Venukseen ja Kuuhun - joista Uranus on vitosessa.

 kuu aspect_con  venus    saturnus aspect_tri venus   uranus aspect_sex venus   neptunus aspect_ssx venus   saturnus aspect_tri kuu   uranus aspect_sex kuu
 jupiter  aspect_con  venus       jupiter aspect_con kuu


 Tongue :Smiley Smiley

Miten vaikuttaa AC tai MC:n oppositio tai neliö Venukseen? Muutenhan tuossa oli melkeinpä enemmän hyvää aspektia kuin vuosi sitten.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2008 20:41:10 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #91 : 05.08.2008 19:53:59 »

Kiitoksia Lunealle erittäin mielenkiintoisesta ja varmasti kovalla työllä laaditulle "oppaalle" Smiley En aiemmin ole ehtinyt perehtyä siihen, mutta ajattelinpa nyt ottaa näppiksen kauniiseen kouraan ja tehdä joitakin huomioita:

Miehellä on  jupiter vesimies 5. huoneessa - ja kyllä kyllä, nappasi sitten  jousimies -akan itselleen.. Miehellä 4. huone sijoittuu juurikin  jousimies :een, joten onnea kotirintamalla..Huh Toivon ma Smiley

Toisekseen: Mulla on DC rapu , ja mulla DC:n hallitsija  kuu leijona on 7. huoneessa (huoneen avain) - mielenkiintoista on se, että nykyinen mies on  aurinko vaaka !!! Hauska juttu sinällään, että 7. huoneen teema on jo kertaalleen käytetty, koska nykyinen on toinen vakava suhteeni - tosin osuu paremmin nykyiseen kuin exään. Eli toista suhdetta ajatellen 9. huoneen kärki sijoittuu  skorpioni :iin, sen hallitsija  pluto vaaka löytyy 8. huoneesta. 9. huoneessa mulla on  jupiter skorpioni ja seur. aspektit sille:  jupiter aspect_con keskitaivas aspect_con uranusjupiter aspect_sex marsjupiter aspect_ssx neptunus .

Mulla on kartalla  kuu aspect_kvi askendenttikuu aspect_tri uranuskuu aspect_tri aurinkokuu aspect_tri merkurius ja  kuu aspect_tri venus - heh, dynaaminen tunne-elämä  :Smiley

Mulla on  vertex neitsyt ja mun  vertex tekee  aspect_con miehen  askendentti neitsyt :lle. Sitten  aurinkokuu -keskipiste on mulla hauskasti  vaaka , miehellä  jousimies - ja mä olen  aurinko jousimies , mies  aurinko vaaka Cheesy  Miehen  aurinkokuu -keskipiste on yhtymässä mun  aurinko merkurius venus .

Argh, nyt alkaa pää poksahtaa mietiskellessä, parasta siis palata asiaan, kun mieli on virkeä taas Wink
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1232


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #92 : 06.08.2008 13:06:02 »

Pohditaanpas.

Eli siis vitoshuoneen merkki kertoo rakkauden laadusta. Kauris.. Hmm.. Kylmää? Realistista? Melankolista? Herkkää?  Huh

Avain (rakkauden areenalle) on siis Saturnus ja löytyykin samasta huoneesta (eli 5). Kauriin merkistä. Saturnushan on melko realistinen ja kouluttava planeetta, eikös? Varovaisuus, kaavat, jähmettyminen. Tämä ei kyllä kuulosta ollenkaan hyvältä..  Tongue

5. Huoneen planeetat Kauriissa ovat siis rakkauteni rekvisiittaa; Venus ja Neptunus (mainitakkoon vielä Vesta, joka tosin menee vesimiehen puolelle). Venus itsessään on rakkauden planeetta.. Kait se tuo rakkautta.  Huh Neptunus; Illuusiot, kuvitelmat, unet, alitajunta.. Pilvilinnojen poksahtelu. Paluu todellisuuteen.

Avainplaneetan aspektit kertovat miten rakkauselämä sujuu; 

 saturnus aspect_tri askendentti (neitsyt)
 saturnus aspect_ssx kuu (neljäs huone, kärjessä skorpioni)
 saturnus aspect_sex mars (Kolmas huone, kärjessä vaaka)
 saturnus aspect_opp jupiter (yhdestoista huone, kärjessä Kaksoset)

Noista aspekteista vielä: Kummalla on suurempi merkitys, huoneen kärjellä vaiko sillä, missä merkissä vastaanottava planeetta on? Sillä Kuu on jousimiehessä vaikka kärki on skorpparissa ja mars skorpionissa vaikka kärki on vaa'assa..

Vaaka-huone kertoo suhteiden elämänalueen; Huone kolme eli kommunikaatio, tieto, ympäristö, matkatkin.. Siskot, veljet, naapurit. Eli kuuluisiko tyyppi niinkuin jonkun tutun tai kaverin perheeseen tai jotain..? Tai muuten niinkuin ympäristöön, kouluun, harrasteseuraan etc?  Huh

Pistin vielä oman kartan tuonne alle, jos jotakuta kiinnostaa pohtii mun kanssa..

tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #93 : 06.08.2008 20:49:55 »

Pohditaanpas.

Eli siis vitoshuoneen merkki kertoo rakkauden laadusta. Kauris.. Hmm.. Kylmää? Realistista? Melankolista? Herkkää?  Huh


Ööbsööbs.. Tongue  Meikäläisellä taas viksua sanottavaa  uglystupid2 2funny  Pakko tarrautua tähän, kun miehekkeellä on myös 5. huone kauriissa,  avainplaneetta saturnus skorpioni puolestaan löytyy 3. huoneesta ja se muodostaa aspektit:
 
 saturnus aspect_sex mars ( neitsyt 1. huone)   
saturnus aspect_ssx aurinko ( vaaka 3. huone)

Lisäksi Sattari tekee 3 asteen orbilla  aspect_opp  kaksoset keskitaivas :hen (tosin tulkinnassa ei tätä  saturnus aspect_opp keskitaivas :tä ole noteerattu..). Herralta löytyy 5. huoneesta  kuu jupiter vesimies (no okei,  jupiter ei siis löydy 5. huoneen merkin puolelta, kuten edellä mainitsin - tosin herralla on siltikin  jousimies -akka kelkassaan Tongue ). Mitähän noista sitten voisi tulkita, "totinen" rakkausasioissa, ottaa kaikki suhteet tosissaan, ehkä vain harvoja vakavia suhteita (samoin kevyempiä)..?

Mies on tosissaan hyvin "tosikko" rakkausasioissa, aloitti suhde-elämän vasta päälle kaksikymppisenä ja selkeästi lähtee suhteisiin vain sellaisten naisten kanssa, joiden kanssa uskoo vakiintuvansa ja perustavansa kodin.. Ei itseasiassa ole lainkaan salamasuhteiden tai yhden yön juttujen mies. Olen herran ensimmäinen "varsinainen" tyttöystävä, ensimmäisen kanssa juttu kariutui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan ja mä olen järjestyksessä toinen eukko.. laugh

Mulla siis 5. huone  kaksoset ja avainplaneetta merkurius  jousimies 11. huoneessa - vähän kevyempi suhtautumistapa rakkauteen, oletan ma..? Merkkari tekee seuraavat aspektit:

 merkurius aspect_con aurinko ( jousimies 10. huone - työnarkkis tosikko Tongue )
 merkurius aspect_tri kuu ( leijona 7. huone)
 merkurius aspect_con venus ( jousimies 11. huone)
 merkurius aspect_con neptunus (sama eli  jousimies 11. huone)

Heh, aika sielukas näyttää olevan meikäläisen rakkauden areena  2funny  No, sanotaanko, että rakkaudessa on oltava kaikki: fyysinen, psyykkinen ja henkinen yhteys, muuten homma ei voi pelata.. Vaativa? Minä?? Kyl maar :Smiley

Osaakos joku kertoa noista tarkemmin..?
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1232


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #94 : 07.08.2008 12:09:22 »

Pohditaanpas.

Eli siis vitoshuoneen merkki kertoo rakkauden laadusta. Kauris.. Hmm.. Kylmää? Realistista? Melankolista? Herkkää?  Huh


Ööbsööbs.. Tongue  Meikäläisellä taas viksua sanottavaa  uglystupid2 2funny  Pakko tarrautua tähän, kun miehekkeellä on myös 5. huone kauriissa,  avainplaneetta saturnus 

Mitähän noista sitten voisi tulkita, "totinen" rakkausasioissa, ottaa kaikki suhteet tosissaan, ehkä vain harvoja vakavia suhteita (samoin kevyempiä)..?

Mies on tosissaan hyvin "tosikko" rakkausasioissa, aloitti suhde-elämän vasta päälle kaksikymppisenä ja selkeästi lähtee suhteisiin vain sellaisten naisten kanssa, joiden kanssa uskoo vakiintuvansa ja perustavansa kodin.. Ei itseasiassa ole lainkaan salamasuhteiden tai yhden yön juttujen mies. Olen herran ensimmäinen "varsinainen" tyttöystävä, ensimmäisen kanssa juttu kariutui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan ja mä olen järjestyksessä toinen eukko.. laugh

Heh, aika sielukas näyttää olevan meikäläisen rakkauden areena  2funny  No, sanotaanko, että rakkaudessa on oltava kaikki: fyysinen, psyykkinen ja henkinen yhteys, muuten homma ei voi pelata.. Vaativa? Minä?? Kyl maar :Smiley

Osaakos joku kertoa noista tarkemmin..?

Ite en noista aspekteista tajua, mutta sun miestäs tajuan. Vähän tollanen mäki oon.  Mulla ei ole mitään lyhyitä suhteita vastaan, mutta tunnetta en viitsi laittaa mukaan jos tyyppi ei kerta tosiaan olis se sielu jonka tahdon. Tavallaan; Mitä järkee alottaa mitään jos se ennenpitkää (tiedettävästi) loppuu.

Tosin eipä mulla edes ole mitään säpinää ihmissuhde rintamalla koskaan ollutkaan, vaikka haluaisinkin.  Huh Johtuneeko tuosta kauriin "kylmyydestä", minä en vedä puoleeni ketään eikä yhtään kukaan vedä puoleeni mua.

Tuo fyysinen, psyykkinen juttu on aika osuva. Mulla on sama juttu. Siis kyllä sen pitää olla jotain tosi erikoista..
tallennettu
Eileithyia
Astroholisti
*****
Viestejä: 1232


Jebah


Profiili WWW
« Vastaus #95 : 07.08.2008 13:15:18 »

Pohdin lisää...


Avainplaneetan aspektit kertovat miten rakkauselämä sujuu; 

 saturnus aspect_tri askendentti (neitsyt)

Muutaisiko jotain persoonassani?

 saturnus aspect_ssx kuu (neljäs huone, kärjessä skorpioni)

Oiskos, että jotain kitkaa, pieniä vastoinkäymisiä.. Tunne-elämän alueella.. Sepon sanoin; "Näiden kahden planeetan välillä on selvää toimivuutta, mutta sen hyödyntäminen vaatii jatkuvaa tarkkailua. Pienet vastoinkäymiset ja ongelmat kuuluvat näiden planeettojen yhteiseen toteuttamisprosessiin. Homma kyllä sujuu ilman tätä tiedostamistakin, mutta todelliset tulokset antavat odottaa itseään kunnes keskinäinen kitka on oivallettu, hyväksytty ja sovellettu oikealla tavalla käytäntöön.
" Skorpionin alueella.. Hillittyä mutta sisäisesti kiehuvaa ja tunteita nostattavaa käyttäytymistä. Tiedostamattomat tarpeet voivat olla vahvoja, samoin niitä kontrolloivat egon voimat. Kodin ja perheen alueella.. ÖÖÖÖöööö..   Huh

 saturnus aspect_sex mars (Kolmas huone, kärjessä vaaka)
 
 Huh Huh Huh Huh Huh Huh

 saturnus aspect_opp jupiter (yhdestoista huone, kärjessä Kaksoset)

Nöööh... Nyt menee vaikeaksi..


Oonkohan mä nyt ihan hakoteillä.. buck2

Miten tuo Juno muuten sitten vaikuttikaan tähän koko hommaan...
« Viimeksi muokattu: 07.08.2008 13:27:29 kirjoittanut Eileithyia » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #96 : 07.08.2008 13:48:08 »

nyt just kun rakkaus tuntuu ihan pöhköltä, varmaan tapaan jonkun urheiluhenkisen. ja sitte se tasapaino.. suhteen ja muun härvellyksen kesken. mutta tosiaan ei ole kiire. voi hyvin miettiä paria viime kokemusta. yhdessä olin aika sivuroolissa, toisessa aika tärkeä.. siis alussa kun joku kuunteli. uteli, kuunteli ja oppi, ja silti hänen urheilulajinsa ei minulle kolaht. on se hyvä että Jousimies- Jupiter kympissä- ura ja onnekkuus, matkailu jne olisi teemoja seur. suhteessa. ja 3-huone. kas kun juuri näitä on kaipailtu. kun vikan suhteen juttu oli Vaaka ja Venus, niin olihan tyyppi kivannäk. mut vähän meni sieltä mistä rima alin, eri tavoin. toisaalta rentoutti, mutta jos yhtään taloutta jakaisin jonkun kanssa? tai jos oletan että hän tarjoaisi jotain?

ihmeen hyvät transiitit just nyt menossa, ajatellen että tutustuisi hitaasti ja vakavampaa sit myöhemmin jos niinkseen olisi. jännitystä saa olla.. mutta jonkunasteista keston tunnetta. 7-8 transiittia pommittaa Venusta ja Kuuta kahdella ap-kartalla, siis 15-16 transiittia! esim vitosessa   jupiter aspect_sex venus  pluto aspect_sex venus  ja  uranus aspect_sex venus 2 viikon kul. Lisäksi nuo Pluton pikatransiitit Venukselle.

kaikkea hyvää näkyisi olevan tiedossa ura, bisnes, matkat, jne, se on vaan uskottava.. jos töissä olisi hiljaista 2009 2010, mikä ei näytä siltä, niin ap kartalla taas työ korostuu 2011 2012 ja romance oikeen kunnolla. ei vaan romance vaan sitoutumisen mahis.. jo 2 v kuluttua, hauska kun ei ole ketään mielessä, mielikuvissa ehkä. samoihin aikoihin työnkuva varmaan muuttuu.
« Viimeksi muokattu: 11.08.2008 09:38:55 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #97 : 09.08.2008 15:08:01 »

Päädyinpä jälleen pohtimaan näitä rasteja, ja jostain syystä eivät oikein aukea vieläkään... Minulla on ollut kaksi "todellista" suhdetta, toinen johti avoliittoon saakka, toinen kesti muuten vain useamman vuoden. Komeroita löytyy kartaltani pilvin pimein, ja toinen suhde olikin salailtu ja piiloteltu.

Nyt mietinkin että pitäisikö kohdistaa katse tuohon kolmanteen suhteeseen, mutta kun 7. huoneen ja 9. huoneen jälkeen 11. huone on todella pieni ja vailla varsinaisia planeettoja samoin kuin 5. huoneenikin.

Tutkaillessani astroidilistaa löysin 5. huoneestani Hispanian, Psychen, Hephaistoksen, Euripideen, Rammsteinin  Wink , Sokrateen, American ja Lumieren, jotka kaikki tekevät  aspect_tri uranus ja  aspect_sex  chiron . 11. huoneessa puolestaan lymyilevät Helvetia, Hidalgo, Mira (ystäväni nimiasteroidi), Chaplin, Junttura, Lina, Kihara, Actor, Tyrannosaurus, Aristophanes, Nefertiti, Astrowizard, Buenos Aires ja Lahti - jälleen kaikki nuo asteroidit ovat  aspect_tri  uranus ja  aspect_sex  chiron .

Lähinnä lähtökohtani onkin ollut tutkia miten rastit toimivat ja mitä on milloinkin tapahtunut kun jokin suhde on alkanut... Näkeekö sen progressiiviselta kartalta, AP -kartalta, vai tekeekö sen vain jokin transiitti mahdolliseksi?
tallennettu

Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798Profiili WWW
« Vastaus #98 : 09.08.2008 17:21:29 »

Niin tai näin... Kohta virallisestikin voimaan astuvalla AP -kartallani toteutuvat seuraavat jutut kuitenkin;
 aurinko 5. huoneessa
AP -  venus  aspect_con rx -Deskendentin hallitsijaan (AP  askendentti  kaksoset ) merkurius 6. huoneessa (orbi 1 aste )
ja  kuu 1. huoneessa , joka usein ennakoi avioliiton solmimista?!?

 Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided
tallennettu

Norna
Vieras
« Vastaus #99 : 11.08.2008 14:28:09 »

 Jee, löysin ukkelin ja esikoisemmekin. Toinenkin lapsi liittyy samaan soppaan, vaikkei sen löytämisestä ollut tuossa mitään erityisempää mainintaa pn se silti ihan selkeästi siellä  Grin.
 Ensimmäinen sekä toinen vakavempi suhteeni ei kyllä erottunut kartalta. Ehkä niillä ei sitten niin väliä  Wink

 Kiitos Lunea!
tallennettu
nixon6
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #100 : 15.08.2008 20:11:32 »

Te ootte ihan sekoja   2funny seitsemäs huone? Shocked mutta hyvälle tuulelle tosta ainakin tuli Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #101 : 16.08.2008 11:09:55 »

miten hulluja, etkö tunne astrologiaa yhtään? seitsemäs huone on liitot ja suhteet.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nixon6
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #102 : 16.08.2008 13:24:53 »

Emmä teitä hulluina pidä. Ois pitäny kirjoittaa "sekoja". Johtuu siitä kun en tunne astrologiaa yhtään niin tuntu hassulta niinkuin uudet asiat yleensä jos ne on positiivisia.
tallennettu
tulppu3
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #103 : 06.11.2008 10:38:07 »

heippa!

voisko joku tietävämpi kommentoida..? Smiley on takana yksi avoliitto skorpparin kanssa, kesti 8 vuotta. 7. huoneessa on merkurius vesimiehessä ja laskumerkki on yksi 7. huoneen "seinä". eli oliko tuo skorppari nyt kuitenkin tuo 7. huoneen eka suhde? 9. huoneessa taas on chiron ja kalat sekä huoneen rajalla venus ja kalat? olisiko jotain kivaa kalojen merkissä tulossa seuraavaan suhteeseen?

kiitos jos joku viisaampi osaa auttaa!! angel
tallennettu
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988Profiili
« Vastaus #104 : 07.11.2008 14:22:09 »

Voisko joku valaista mua, että missä on liitetiedosto; Rakkauden rasteista?

Pääsisin minäkin tutkimaan omaa karttaani. Kiitos Smiley
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: