Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Brooke Logan  (Luettu 5807 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Absintti
Vieras
« : 26.01.2007 20:56:35 »

Voisihan sitä varmaan paremminkin aikansa käyttää kun pohtia saippuasarjojen kuningatarluntun hypoteettisen tähtikartan saloja?!?  2funny uglystupid2

Mutta kun minä haluan!!!  laugh

Brooke, itsevarmasti tiensä duunariperheen esikoistyttären ja pitopalveluammattilaisen menneisyydestä miehiä pitkin Beverly Hillsiin ja muotimaailman huipulle kiivennyt sielukas kaunotar  :Smiley

Varmasti Aurinko ja Kuu  leijona, itsevarma, rohkea ja glamouria tihkuva blondi  coolsmiley

 venus tiukasti askendentilla ekan huoneen puoleella Härässä, aistillisuus, kauneus- ja bisnestaju ja seksikkäiden alusvaatteiden lanseeraus Forresterille ja eittämätön itsetietoisuus omasta viehätysvoimasta.  Kiss  Cool

Ennen kaikkea Brookella täytyy olla voimakkaasti esillä oleva ja vahva Lilith, joka selittää ylpeän ja kadehdittavan uljaan pystypäisyyden yhä vain vaikka historiikkinsa tavaa sanan LUTKA  knuppel2 harvinaisen selvästi. Toistamiseen on kieriskelty lakanoissa niin puolison ja tämän veljen, appiukon kuin vävypojankin kanssa. Veikkaanpa että sarjan matroonan Stephanien Saturnus  police on yhtymässä Brooken Lilithiin joka varmaankin sijaitsee neitokaisen Askendentilla.

Lisäksi se sielukkuus ja käsittämätön naiivius kaiken jälkeen ja se miten kaikki miehet aina antavat anteeksi ja puolustavat tätä seireeniä... Neptunus!!!! Neptunus... jossain oleellisessa paikassa vaan en keksi missä.  idiot2


Tällaisia syvällisyyksiä tänään. Saas nähdä mitä seuraavaksi  Tongue
« Viimeksi muokattu: 26.01.2007 21:31:44 kirjoittanut Absintti » tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #1 : 26.01.2007 22:28:06 »

Kiva idea. Ja sitten kun ollaan Brooke Logan on kaluttu loppuun niin voidaankin tutkailla Katherine Kelly Langin karttaa ja tehdä vaikka synastriakartta Brooken kanssa. Vaikka ajatus onkin humoristisesti heitetty niin itse asiassa kartoilta voisi löytyä aivan yllättäviä osumia joka taas kertoo siitä, että mikään tässä elämässä ei ole sattumaa vaan Brookenkin roolilla on ollut ihan tietty tarkoitus Katherine Kelly Langin elämässä. Toisaalta kun Brooken syntymäaikaa on aika mahdonton jäljittää - joskin arvailu on hauskaa - niin joku tarpeeksi viitseliäs voisi vaikka  verrata Katherine Kelly Langen karttaa esim. Kauniiden ja rohkeiden ensimmäisen esitysajankohdan kanssa tms..

Muoks: Katherine Kelly Langin kartta muuten löytyy täältä
http://www.astrotheme.fr/en/portraits/ch56eUN3zM36.htm
Joten huomaan Absintti, että olet ollut melkoisen tarkkavaistoinen miettiessäsi Brooken karttaa ja että ennenkaikkea hahmottelemasi Brooken kartta todellakin muistuttaa Katherine Kelly Langin karttaa.

KKL:llä Aurinko Leijonassa, Nousu ja Kuumerkki Vaa´an merkissä, jota siis hallitsee samainen Venus kuin Absintin arvailemaa Härkääkin. Myös Lilith on kuin onkin merkittävällä paikalla Katherine Kelly Langin kartalla: Lilith on ensimmäisessä huoneessa ja Skorpionin seksuaalisessa merkissä melko tarkassa yhtymässä Neptunuksen kanssa.

Mitä tästä opimme; tässäkin tapauksessa rooli on hyvin näyttelijänsä kaltainen.  Wink

« Viimeksi muokattu: 26.01.2007 22:42:38 kirjoittanut May » tallennettu

Absintti
Vieras
« Vastaus #2 : 26.01.2007 23:21:21 »

 Cheesy Vautsi vau, May, kiitos  laugh. Olen äimistynyt, kaikki mainitsemani teemat toteutuvat Catherinen kartalla. Erittäin erittäin mielenkiintoista. Mietin heti omaa lyhyttä harrastajanäyttelijän historiaani, rooleissani oli kaikissa jotain samaa: Mustalaisnainen Radda, jota noidaksi kutsuttiin, kuoli rakastettunsa puukosta, koska vapauden ja rakkauden ristiriita paisui sietämättämömäksi, Hamletin Ofelia, tuli hulluksi, sekoili yrttiensä kanssa ja hukuttautui jokeen, sekä köyhä irlantilainen ilotyttö. Heti tulee mieleen Pluto-Venus teema, mulla on kyllä Pluton ja Venuksen neliö, mutta viiden asteen orbilla. Lilithini on kuitenkin Uranuksen ja Pluton keskipisteessä ja väljästi yhtymässä molempiin Vaa'assa. Kaikki jotenkin sopivat repiviin rakkausteemoihin. Lilithini neliö venukseen on tarkka. Nämä todella ovat kiintoisia juttuja, voihan vempula soikoon  Wink.
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938Profiili
« Vastaus #3 : 27.01.2007 13:50:11 »

Mä olen aina saanut tästä näyttelijästä vaakamaisen tai jopa leijonamaisen kuvan.No löytyypä kartalta aurinko leijonasta ja nouseva/kuu vaa´asta eipä ihme.Hänellä on muuten paljon karismaa
Miten ois seuraavaksi ridgen ja brooken synastriakartta?tai stephanien?
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469Profiili WWW
« Vastaus #4 : 29.01.2007 08:56:44 »

Absintti, tosi mielenkiintoista kuulla omista rooleistasi! Ilmeisesti olemme kuitenkin tietyllä tavalla "läpinäkyvämpiä" kuin luulemmekaan niin että kanssaihmisemme monesti lukevat meitä ja piirteitämme (ja siten myös karttakuvioitamme) kuin avointa kirjaa. Eli varmaankin sinusta kuvastuu jotain kohtalokasta (esim. juuri tuo Pluto-Venus-kuvio Lilithillä maustettuna) jonka ohjaajakin on havainnut ja laittanut sinut sitten ihan tietynlaisiin rooleihin kerta kerran jälkeen.

Vai oletko itse saanut valita itsellesi juuri nuo roolit? En oikein tunne  harrastajateattereiden käytäntöjä, kun itseäni ei saisi lavalle edes kirveellä uhaten.  Smiley

Athene, olisikin tosi mielenkiintoista tehdä Ridgen ja Brooken yhteiskartta tai edes heitä esittävien näyttelijöiden. Roolien karttojen suhteen taitaa olla vaikeampaa; mistä löytää rooleille syntymäaika. Ja toisaalta molemmat roolit on varmaan kirjoitettu suunnilleen samoihin aikoihin, joten voivat olla jopa melkeinpä kaksosia. Mutta tietysti voisi Absintin tavoin arvailla Ridgen roolihenkilön karttaa.


tallennettu

Absintti
Vieras
« Vastaus #5 : 31.01.2007 17:49:36 »

Hellurei, May  laugh

Joo kyllä ne ohjaajat roolit jakaa harrastajateatterissakin, tai oikeammin tarjoaa rooleja, koska harrastajateatterihan palkattomana perustuu täyteen vapaaehtoisuuteen. Luulenpa että se tosiaan on niin että kaikki roolit joita vedämme niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin kertovat meistä jotain oleellista. Mutta vain osan, korostetun, kärjistetyn, karrikoidun. Kun vaikka ajatellaan Marilynia...Norma Jean oli siellä jossain lapsellisen katseen ja harjoiteltujen hymyjen takana  Kiss.

Ridgen olen aina myös mieltänyt tyypilliseksi Leijonamieheksi joustamattoman ylpeytensä vuoksi. Ja tietysti se luovuus...ja muoti. Hänessä on myös jotain Vesimiesmäistä ulkonäöltä. Voisi olla täysikuu  vesimies.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: