Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Merkuriustani pommitetaan!  (Luettu 2866 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
August
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 26.01.2007 11:15:04 »

Auttakaa viisaammat. Mitä odotettavissa, kun saturnus konjunktiossa ja neptunus oppositiossa transitoivat yhtä aikaa syntymäkarttani merkuriusta. Onko odotettavissa pahempiakin "sählinkejä"? Olen vaihtamassa työpaikkaa, joten voisiko liittyä siihen? Koko vuoden vaikuttaa myös pluto, joka transitoi sekstiilissä MC:tä. Onko kenelläkään kokemusta vastaavasta?
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 26.01.2007 20:47:40 »

Heips! Saturnus ja Neptunus transiitissa Merkuriukseen liittyvät elämän realiteettien kohtaamiseen ja kuplien puhkeamiseen. Haaveet ja todellisuus eivät nyt kohtaa vaan saatat ajelehtia välillä toisessa ääripäässä, välillä toisessa ja tuntea ajelehtivasi kuin omaa tahtoa ja vaikutuskykyä vailla oleva lastu laineilla Saturnus- ja Neptunus-energioiden välillä. Se missä huoneessa ja merkissä Merkuriuksesi on, samoin kuin tr. Saturnuksen ja Neptunuksen huonesijainnit antavat lisäviitteitä asiasta. Eivät siis välttämättä liity lainkaan työhön, mutta voivat liittyäkin, jos sattuvat sopiviin huoneisiin. Sinänsä kyllä Merkurius voisi edustaa mm. työsopimusta ja sivuta myös työasioita.

Pluton sekstiili MC:lle kuulostaa työasioita hyvin tukevalta transiitilta, jossa kosminen kohtalonkäsi on päättänyt vauhdittaa työasioiden ja elämänuran löytymistä.
tallennettu

August
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #2 : 27.01.2007 16:04:06 »

Kiitos May. Syntymäkartallani merkurius on konjunktiossa uranukseen 8. huoneessa ja leijonassa. Eli tr. saturnus on syntymäkarttani 8. huoneessa ja tr. neptunus 2. huoneessa. Kuulosti aikas rasittavalta tuo ajatus ajelehtimisesta...Voisitko vielä tarkentaa, mitä sinulle tulee ajatuksia noista huoneista.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: