Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Neuvoa, Kalat nouseva härkä, kuu kauriissa, aurinko kadoksissa?  (Luettu 7401 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
DarkIslandAle
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 28.11.2005 09:59:32 »

Kisko, KLO:09.20 Kalat kalat
  olen nouseva Härkä ja Kuu on Kauriissa (aurinkomerkki?) eli missäs se sit o?
miten tulkita noit huoneit ja mitä niis mulla on? Undecided
  Kiitos vastauksista ja tulkinnoista Cheesy
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 938



Profiili
« Vastaus #1 : 28.11.2005 10:14:04 »

Minä päivänä   olet syntynyt?Entä vuosi?Ilman niitä ei voi tehdä karttaa!
Millä karttaohjelmalla olet tehnyt karttasi?siis oletko tehnyt sen netissä?Jos olet tehnyt sen astro.comissa niin  aurinkomerkin löydät kartan alapuolelta olevasta listasta(löytyy aivan ylimmäisenä kirjoitetaan muodossa sun)!Jos puolestaan ohjelma on ollut suomenkielinen (esim.astro.fi tai horoskooppi.com)sama juttu löytyy listasta kohdasta aurinko.Tajusitko ny?
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
DarkIslandAle
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #2 : 28.11.2005 10:28:27 »

Shocked oho miten nyt noin kävi... 20,02 1982
 saan kyllä kartat näkyviin, mutta niiden tulkinta on sitten kiperämpi juttu Sad
tallennettu
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #3 : 03.12.2005 01:34:35 »

Sun aurinkomerkkisi on Kalat. Aurinkomerkki on siis sama kuin mitä horoskooppimerkiksi myös kutsutaan.

Aurinkosi on 12.huoneessa mikä lisännee kalamaisuutta persoonassasi entisestään...Eli mielikuvitusta, herkkyyttä, vetäytymistä, vaikutuksille altistumista.  Saatat myös sisäisesti olla aika erilainen kuin mihin suurin osa ihmisistä tutustuu.

Toisaalta nouseva merkkisi härkä ja kuumerkkisi kauris tuovat varmaan sinuun maanläheisyyttä ja jämäkkyyttä. Ne vahvistavat uskollisuuttasi ja lojaalisuuttasi tärkeitä ihmisiä kohtaan. Sinusta saa luotettavan vaikutelman.Olet varmaankin myös melko esteettinen ja mukavuudenhaluinen tapaus, mitä nyt kaurisvaikutus saattaa hieman vähäntää tätä puolta persoonassasi askeettisella vaikutuksellaan. Saatatpas olla aika materialistinen ja turvallisuudenhakuinenkin.

Koska 6.huoneessa (työn, palvelun ja terveyden huoneessa) sekä 10.huoneessa (ura, julkinen elämä) on molemmissa useita planeettoja, näiden huoneiden teemat ovat varmaankin hyvin näkyvillä sinun elämässäsi. Mars 6.h:ssa viittaisi kovaan aherrukseen, tosin lupsakassa vaa'an merkissä työtahti saattaa olla ehkä hieman leppoisampi Wink Toisaalta Pluto ja Saturnus samassa huoneessa plus Kauris-vaikutuksesi kyllä antaisivat olettaa, että olet aika työmyyrä. Kuu 10. huoneessa antaisi osviittaa siihen, että äidilläsi/lapsuudenkodilla olisi erityinen vaikutus uraasi tai sitten, että työ/julkinen elämä olisi ollut erityisen esillä lapsuuden kodissasi tai äitisi elämässä. Ehkäpä olet lapsuudessasi saanut jo aika paljon vastuuta kannettavaksesi. Saatat olla jopa liiankin ankara itsellesi vaatiessasi itseltäsi suorituksia.

Nousumerkkisi hallitsija on Venus ja se on 11.huoneessa tehden kolmion AC:hesi. Tämä viittaisi suotuisiin sosiaalisiin suhteisiin ja mahdollisesti myös taiteellisiin lahjoijin. Et myöskään pidä konflikteista vaan välttelet niitä.
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: