Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: osaako joku auttaa?  (Luettu 3424 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« : 08.01.2007 10:16:31 »

osaisiko joku täällä kertoa mistä voisi johtua sellainen ihme olo kun kävelee jonkun tietyn paikan ohi niin tulee sen paikan kohdalla hetkeksi kylmä (vaikka olisi kesä ja 20 astetta lämmintä)ja hetkeksi olo että joku seuraisi tai tuijottaisi sinua, sitten luulet näkeväsi jotain...mutta tulee kuitenkin sellainen olo että näin "näkyjä" siis ei oikein halua uskoa että näinkö sittenkään mitään???
tallennettu

astraali
Vieras
« Vastaus #1 : 08.01.2007 18:52:59 »

Joihinkin paikkoihin on voinut jäädä henkiä kiinni, eli jostain syystä he eivät ole päässeet eteenpäin kuolessaan. Näillä henkilöillä saattaa liittyä paikkaan voimakkaita muistoja ja tunnesiteitä ja siksi eivät kykene päästämään irti ja siirtymään ajan tuolle puolelle.
Voit aina ohikulkiessasi siunata paikkaa mielessäsi ja pyytää enkeleitä sinne auttamaan "kiinni" jääneitä sieluja eteenpäin.
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 08.01.2007 19:59:12 »

kiitos tiedoista astraali...ihmetyttää vaan et miksi näin on ruvennut käymään juuri minulle? vanhin lapseni kärsinyt ilmiöstä vielä kauemmin...itse oli vaikea uskoa tälläistä oikeasti tapahtuvan vaikka nyt en ole enää ihan varma kun sitä tapahtuu jo itsellekkin...
tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #3 : 09.01.2007 18:51:54 »

Peppilotallekin tiedoksi, että ihmisten kanavat ja herkkyys näkymättömille, henkimaailman asioille on arkipäiväistymässä, koska maapallolle lasketaan lisää ja lisää korkeampivärähteistä energiaa. Olemme eläneet tuhansia vuosia niin matalissa energioissa, että ennen luonnollisista asioista on tullut meille yliluonnollisia. Nyt nämä luonnolliset asiat, kuten selvänäkö, parantaminen, telepatia jne. palaavat ihmisten käyttöön hiljaksiin.

Ei siis syytä huoleen. Normaalia kehitystä tuollainen Wink
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: