Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unisymboleiden pieni ABC  (Luettu 1512405 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #30 : 24.05.2007 11:26:18 »

Lotto/Lottoaminen
Jos lottoat, uni vihjaa, että luotat tosielämässä liikaa kohtaloon sen sijaan, että ottaisit ohjat, vastuun ja päätösten teon omiin käsiisi. Sinun täytyy harkita joitakin asioita ennen kuin teet näin.
Jos voitat lotossa, edustaa se sisäisiä toiveitasi voida elää ilman taloudellisia huolia tai materialistisia ongelmia.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #31 : 25.05.2007 14:20:06 »

Pettäminen
Jos itse petät unessa puolisoasia, seurustelukumppaniasi, kihlattuasi tai muuta vastavaa henkilöä, uni kielii itsesyytösten ja itsepetosten tunteista. Olet ehkä tehnyt kompromissin uskomustesi tai koskemattomuutesi suhteen ja/tai tuhlaat energiaasi ja aikaasi hedelmättömiin yrityksiin. Vaihtoehtoisesti uni heijastaa intensiivistä seksuaalista himoa ja oman seksuaalisuutesi eri alueiden tutkimista. Monet näkevät juuri ennen häitä unia, joissa he pettävät tulevaa puolisoaan ja tässä tapauksessakin uni heijastaa voimakasta ja uutta seksuaalisuutta. Uni voi myös kertoa identiteettikriisistä - siitä, että tulet saamaan uuden roolin elämääsi; sinusta tulee toisen vaimo/mies.

Uni, jossa puolisosi, seurustelukumppanisi, kihlattusi tai muu vastaava henkilö pettää sinua, pelkäät hylätyksi tulemista. Saatat tuntea, ettet saa tarpeeksi huomiota ihmissuhteessasi. Vaihtoehtoisesti sinusta saattaa tuntua siltä, ettet pysty venymään muiden odotusten tasolle valve-elämässäsi.
Uni voi myös vihjata, että saatat tiedostamattasi etsiä kumppanistasi vihjeitä tai merkkejä siitä, ettei tämä olekaan sinulle täysin rehellinen tai täysillä mukana suhteessanne.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #32 : 28.05.2007 21:14:19 »

Omena(t)
Jos unessasi näet omenapuun, jossa kasvaa omenia, se symboloi viisautta ja suurta menestystä. Saat tulevaisuudessa hyvin ansaitsemasi palkkiot osaksesi. Pohdiskele myös vanhaa sanontaa "omena päivässä pitää lääkärin loitolla", jolloin omenat unessa saattavat viitata siihen, että sinun tulisi pitää parempaa huolta terveydentilastasi.

Jos syöt omenaa kertoo se tasapainosta, mielihyvästä ja hedelmällisyydestä. Raamatullisesti ajateltuna omenan syöminen edustaa seksuaalista "ruokahalua", himokkaita unelmia ja seksuaalisuuden tiedostamista jota Edenin Puutarhan omenakin edusti.

Vihreät omenat kertovat alkavasta rakkaudesta tai juuri nupullaan olevasta rakkaudesta, joka on puhkeamassa hiljalleen kukkaan.

Jos näet mätiä tai syötyjä omenia unessasi, uni kertoo, että päämäärät, joita kohden pyrit, eivät tule onnistumaan ja ne saattavat olla jopa harmillisia sinulle. Uni saattaa varoittaa sinua myös liiasta huolettomuudestasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #33 : 29.05.2007 02:07:34 »

Mies
Mies unessa edustaa maskuliinista puolta itsessäsi - puolta, joka on rationaalinen, aggressiivinen ja/tai kilpailuhenkinen. Jos tunnet unessa esiintyvän miehen valve-elämässä, uni voi vihjata, että sinulla on tunteita ja toiveita häntä kohtaan.
Jos olet nainen ja näet unta, jossa olet miehen käsivarsilla, uni paljastaa, että hyväksyt ja toivotat tervetulleeksi itsesi persoonallisuuden voimakkaamman puolen. Uni voi myös korostaa toivettasi parisuhteeseesi ja unen mies voi edustaa ihannepuolisoasi.
Vanha mies unessa keretoo viisaudesta tai anteeksiantavuudesta.

Lääkäri
Jos tapaat lääkärin, perhepiirisi tai sinun itseesi saatta iskeä taudinpoikanen. Uni voi myös vihjata, että tarvitset emotionaalista ja henkistä parantamista.
Jos tapaat tohtorin sosiaalisessa tilanteessa, edustaa se terveytta ja menestystä.
Jos menet naimisiin lääkärin kanssa, uni varoittaa, että jokin henkilö tai tilanne kavaltaa sinut.

Vamma/Loukkaantuminen/Haavoittuminen
Unessa loukkaantuminen kertoo, että sinun täytyy paneutua parantamaan vanhoja haavoja ja kipuja. On pysähdyttävä ja hidastettava tahtia tosielämässä.

Takapuoli
Oma takapuoli unessa nähtynä edustaa vaistojasi ja halujasi. Uni saattaa myös kertoa turvattomuuden tunteesta ja siitä, että taistelet tosielämässä jonkin asian kanssa.
Jos takapuolesi on epämuodostonut, symboloi se kehittymättömiä tai haavoittuneita osa-alueita psyykkeessäsi.

Tikku
Jos olet saanut tikun itseesi, uni vihjaa, että annat pikkumaisten ja triviaalien asioiden häiritä itseäsi. Sen tuloksena edistymisesi takkuaa. Yritä olla ottamatta toisten mielipiteitä ja huomautuksia henkilökohtaisesti.

Ihastus/Ihastua
Jos olet unessa ihastunut johonkuhun, uni heijastaa tosielämän ihastumisen tunteitasi ja ihailuasi tuota henkilöä kohtaan. Jos näet ihastuksesi unessasi, olet tuon henkilön vaikutuksen alaisena.
Jos ihastuksen kohteesi torjuu sinut et tiedä varmaksi, mitä hän ajattelee sinusta ja pitääkö hänkin sinusta vai ei. Uni edustaa myös epävarmuutta ja hermostuneisuutta. Olet tulla hulluksi ajatellessasi mitä ihastumisen kohteesi ajattelee sinusta. Et uskalla ottaa selvää ihastuksesi tunteista.

Rakkaus/Rakastuminen
Jos olet rakastunut, uni kertoo voimakkaista rakkauden tunteista myös valve-elämässä. Se edustaa onnellisuutta ja tyytyväisyyttä siihen mitä sinulla on ja missä olet elämässäsi juuri nyt. Toisaalta, et ehkä saa tarpeeksi rakkautta valve-elämäsi arjessa. Luonnollisestikin me kaipaamme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hyväksytyksi tulemista.
Jos näet rakastuneen parin odotettavissa on suurta menetystä ja onnea.
Jos ystäväsi (ilmeisesti vastakkaista sukupuolta oleva, homo- ja lesboseksuaalien kohdalla myös omaa sukupuolta oleva) on rakastunut sinuun, jokin toiveesi saattaa täyttyä. Ehkäpä olet kehittänyt ajan kuluessa tunteita ystävääsi kohtaan ja saatat miettiä mitä hän tuntee. Jos tällaiset ajatukset pyörivät päivätietoisuudessa on normaalia, että ne tulevat uniinkin. Toisaalta uni saattaa vihjata, että olet ottanut joitakin ystäväsi ominaisuuksia osaksi omaa persoonaasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #34 : 02.06.2007 18:22:54 »

Koira
Koira unessa edustaa unohtamaasi taitoa, johon et ole kiinnittänyt huomiota aikaisemmin, mutta nyt se vaatii, että se huomioidaan. Vaihtoehtoisesti koira voi symboloida intuitiota, uskollisuutta, älykkyyttä, suojaa ja eloisuutta. Omat arvosi ja aikomuksesi työntävät sinua kohti maailmaa ja menestystä.
Jos koira on pahansisuinen tai se murisee, kertoo se sisäisistä konflikteista. Se saattaa kertoa petoksesta ja luottamuksettomuudesta. Jos koira on kuollut tai tekee kuolemaa, menetät hyvän ystävän. Vaihtoehtoisesti se edustaa vaistojesi heikkenemistä.
Jos koira puree sinua jalkaan, olet kadottanut tasapainon elämässäsi. Saatat lähestyä uutta tilannetta epäröiden tai sinulle ei ole halua pyrkiä kohti päämääriäsi.
Iloisesti haukkuva koira on mielihyvän, ilon ja sosiaalisen aktiivisuuden symboli. Jos koira haukkuu ponnekkaasti, kuvastaa se tapaasi jaella/haukkua käskyjä muille ja pyrkiä hallitsemaan tilanteita. Se saattaa vihjata myös vihamielisestä seurasta.
Jos osatat koiran, uni vihjaa, että sinulla on tapana yrittää tosielämässäkin ostaa itsellesi ystäviä ja/tai kehuja/palveluksia. Vaihtoehtoisesti uni kertoo, että on aika etsiä kumppanuutta.
Jos puet koiraasi, pyrit peittelemään oman luonteesi vikoja ja tapoja.
Pohdi myös koiraan liittyviä sanontoja "ihmisen paras ystävä" ja "kohdella kuin koiraa".
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6590


Profiili WWW
« Vastaus #35 : 05.06.2007 11:29:15 »

onko niskalle selitystä (toistunut jo parissa unessa,oisko tuo menneisyyteen liittyvää,taakse jätettyä vaiko yllätyshyökkäys?)
entä selittyvätkö katkenneet sormet vahingoittuneilla käsillä,
entäpä varoitus julmuudesta?
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899Profiili
« Vastaus #36 : 05.06.2007 12:21:24 »

Nikki, niska edustaa todella henkista mennytta ahdinkoa ja Suuressa Unikirjassa sormet symbolisoivat miehen sukuelinta?
Mutta itse nakisin voimattomuuttasi jossain asiassa-liittyyko siihen tama henkinen niskasarky ja myos varoitus julmuudesta on varteenotettavaa-vai onko Pluto viela nakyvilla?
tallennettu
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790Profiili
« Vastaus #37 : 05.06.2007 12:40:42 »

Itse kävin paljon Pekka Suomisen unikursseja ja sieltä löytyikin ennakkotietona omista unistani niin lapset kuin aviomies jo ennenkuin kummastakaan oli haisuakaan.  Smiley
Nyt näin unta vasemman jalan varpaista, juoksi ja kompastuin ongen siimaan joka oli pingotettu matalalle joittenkin puiden tai puolien kautta. Huomasin isonvarpaani sekä sen vieressä olevan varpaan katkenneen. Joku sanoi että kerää varpaat mukaan ja mene sairaalaan, ne ommellaan kiinni ja taas jalka toimii. Smiley
Operaatiota ei unessa näytetty, mutta heiluttelin kiinniommeltuja varpaitani ja kyllä ne liikkuivat, vähän kankeasti kylläkin.  Shocked
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6590


Profiili WWW
« Vastaus #38 : 05.06.2007 12:50:57 »

transiittina  jupiter aspect_squ pluto näkyvissä kyllä,
jousimiehestä neitsyen plutoon,pluto on kyllä kimpassa  uranus ja
 ceres kanssa,vesta ja junokin sinne kööriin mahtuu,
aiemmin vauvan niskasta näytettiin napa?? jota kaikki muistivat kummastella,unen muut henkilöt yhdistin äitini serkun tragediaan elikkä
tappoon (Lilithiä)
ja tässä toisessa ex-mies selitti juuri heränneen kohmeloisen miehen niskasta putoavat sormet (kaikki) liittyvän hänen julmaan luonteeseensa
ja menneisyyteensä,
onko tämäkin sitten kostonhaluista Lilithiä?
Lilith,juno ja  kuu vaaka ap-kartalla 1 huoneessa kohtalottaren kera,torjumaton-Atropos tieto tulee unissa jos ei muuten?

aamunkoitto
minulla on tuo Suomisen unikirja,kävin yhdellä hänen luennollaan,
teimme mielikuvamatkan,joka oli aikas mielenkiintoinen sinänsä,
liian vähän jäi aikaa tulkintaan..
rauha hänen sielulleen

ps. ukkovarvas ja akkavarvas ja taas avioliitto toimii..

niin ja tuo voimattomuus,kyllä,
olen pattitilanteessa,jota minä en suostu ratkaisemaan..
« Viimeksi muokattu: 05.06.2007 12:57:17 kirjoittanut nikki » tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899Profiili
« Vastaus #39 : 05.06.2007 17:01:15 »

Tiedatko mita Nikki-joskus on hyvakin olla pattitilanteessa ja olla ratkaisematta asioita, uskon oikeesti, etta vastaus loytyy myohemmin itsestaan!!!
Kostonhaluisesta Lilithista minulle tuli kylmat vareet, oletko ohittanut jo  chiron( t-risti ja suuri risti)?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6590


Profiili WWW
« Vastaus #40 : 05.06.2007 23:34:27 »

 skorpioni stelliumini osuu tuohon  chiron neptunus aspect_opp saturnus kiinteään keskustaan,t-ristiä?
ap-kartalla  neptunus ceres, saturnus leijona ja  mars skorpioni ristinä,tämän ristin tekijät tunnistan hyvinkin
elävässä elämässä,
mutta
tuo niska kummeksuttaa,koska menneisyys voisi olla selkä sinällään,
miksi niska?
kantaa hartioilla,nakella niskojaan,ottaa niskalenkki,hengittää niskaan,
niskanikama,taittaa niskansa,niskat jumissa,voehan niskavuori ja vanaha emäntä..
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899Profiili
« Vastaus #41 : 06.06.2007 10:40:41 »

 2funny
Ainakin harka ottaa kaikki niskaansa-olisi kiva tietaa sinun syntymamerkkisi?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6590


Profiili WWW
« Vastaus #42 : 06.06.2007 11:26:39 »

skorpioni,
 neptunus venus merkurius aurinko stelliumilla,
 askendentti jousimies, kuu mars leijona jne..
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #43 : 16.06.2007 21:22:46 »

Vesi
Vesi unessa symboloi alitajuntaasi ja emotionaalisen mielesi tilaa. Vesi on elävä psyykkeen osa ja se kuuluu voimakkaasti elämän virtaan. Se symboloi myäs henkisyyttä, tietoa, parantamista ja virkistymistä.
Jos vesi kiehuu, tunteesi ovat sekasorron vallassa. Se saattaa merkitä myös sitä, että alitajuiset tunteesi vat valmiina tulemaan ylös päivätietoisuutesi ja on aika tiedostaa ne. 
Jos vesi on tyyni, olet sopusoinnussa oman henkisyytesi kanssa. Se edustaa seesteisyyttä, mielenrauhaa ja uudelleen syntymistä.
Jos vesi on likaista tai sameaa, ryvet omissa negatiivisissa tunteissasi. Sinun on ehkä hyvä varata aikaa itsellesi ja mielesi rauhoittamiselle, jotta löydät sisäisen rauhan. Vaihtoehtoisesti ajatuksesi/päätöksen tekosi on epäselvää ja sumeaa. Jos uppoat sameaan veteen, kertoo se siitä, että olet uponnut kaulaasi myöten johonkin hankalaan tilanteeseen elämässäsi ja olet aivan naatti siitä johtuvien tunteittesi alla.
Jos vesi nousee kotiisi, kertoo se kamppailuista suurien ja vaikeiden tunteitten kanssa.
Jos kuulet juoksevan veden äänen, uni kertoo meditaatiosta, heijastumasta ja omien ajatustesi sekä tunteittesi pohdiskelusta.
Jos kävelet veden pinnalla, uni vihjaa, että sinulla on ylivoimainen ja totaalinen hallinta tunteisiisi. Se saattaa kertoa myös siitä, että sinun olisi pysyttävä "tunteittesi yläpuolella" antamatta niiden räjähtää käsiin. Vaihtoehtoisesyi uni kertoo suuresta uskosta itseesi.

Sukellusvene
Jos näet unessa sukellusveneet, kertoo se siitä, että tutkit jatkuvasti tunteitasi ja alitajuisia tuntemuksiasi. Pysyt kuitenkin yhä varuillasi joissakin tunneasioissa. Vaihtoehtoisesti sukellusvene kertoo, että osaat ottaa asioihin erilaisen näkökannan ja ymmärrät niitä eri tavoin.  Sinun pitäisi ehkä pureutua johonkin tilanteeseen tai ongelmaan perinjuurin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #44 : 17.06.2007 00:45:56 »

Lapset
Lapset unessa kertovat lapsenmielisistä kyvyistäsi tai vetäytymisestä takaisin lapsenkaltaiseen tilaan. Se on kuin oma versio sisäisen lapsemme viattomuudesta, puhtaudesta, yksinkertaisuudesta ja huolettomuudesta. Saatat kaivata menneeseen saadaksesi täytettyä tukahdetutu halusi ja toteutumattomat toiveesi. Ota vapaata ja keskity sisäiseen lapseesi. se on ehkä jotain, jota sinun täytyy hoivata ja nähdä sen kasvavan juuri nyt.
Jos omat lapsesi, jotka ovat jo isoja, ovat unessa edelleen kovin nuoria, näet heidät vieläkin valve-elämässäsi pikkuisina ja riippuvaisina. Haluat tuntea olevasi tarvittu ja tärkeä.
Jos näet unessa sinulle tuntemattomia lapsia, on se suora metafora siitä, että sisälläsi piilee kykyjä tai tietoa, joita et ole vielä tiedostanut.
Jos pelastat lapsen, yrität pelastaa jotain osa-aluetta Itsestäsi tuhoutumiselta.

Keittiö
Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnon tarve.
Keittiö unessa kertoo lämmön ja henkisen ravitsemuksen tarpeesta. Se voi edustaa myös hoivaavaa äitiä. Vaihtoehtoisesti keittiö edustaa tranformaatiota.

Aviomies
Kun näet oman aviomiehesi unessasi, kertoo uni suhteestasi mieheen sekä alitajuisista tunteista, joita sinulla on häntä kohtaan.
Jos näet unta, että sinulla on aviomies, vaikka valve-elämässä näin ei olekaan, symboloi se jonkin tasoista kumppanuutta tai sitoumusta. Hyvin usein unen aviomies edustaa isäsi piirteitä, jotka ovat saaneet tämän hahmon muodon tai vastaavasti Itsesi maskuliinista puolta.

Sänky
Sänky unessa edustaa sisäistä minuuttasi ja löydäksiä oman seksuaalisuutesi saralla. Jos nukut omassa sängyssäsi, silloin sänky symboloi turvallisuutta ja mielen lepäämistä. Etsit suurta tyytyväisyyttä ja rauhaa. Jos heräät vieraassa sängyssä, uni kertoo tekemäsi päätöksen seurauksista.
Jos etsit itsellesi sängyä, sinulla on vaikeuksia hyväksyä sisäistä minuuttasi. Saatat tuntea itsesi estyneeksi seksuaalisuutesi kanssa. Vaihtoehtoisesti uni paljastaa, että etsit suurta turvallisuuden tunnetta ja onnea.
Jos ement vuoteeseen vieraan kanssa, ystävystyt liian nopeasti. Ole varovaisempi.
Jos sinut nostetaan tai nouset ilmaan sängyltäsi, tunnet itsesi avuttamaksi ja eristyneeksi ympäristöstäsi. Ideoitasi saatetaan pitää hörhöinä. Sinun täytyy hillitä vähän persoonaasi.

Makuuhuone
Jos olet makuuhuoneessa, symboloi se itsesi osa-alueita, jotka haluat pitää yksityisinä. Uni voi myös kertoa omasta seksuaalisesta luonteestasi ja intiimeistä ihmissuhteista.
« Viimeksi muokattu: 12.07.2007 02:41:48 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24
  Tulostusversio  
 
Siirry: