Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: virtsatievaiva?  (Luettu 36250 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Asterix
Vieras
« Vastaus #30 : 11.01.2007 22:53:11 »


Siis mitä ihmettä? En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.  :Smiley Olet asterix käynyt biologian tunnilla koskaan? Oletko koskaan lukenut teoksia pigmentistä ja sen kehittymisestä? Aivan samoin kuin ihmisen ihonväri, myös häpyhuulten ihonväri on geeneissä peritty, joka liittyy moniin erilaisiin DNA-kuvioihin ja mm. melaniinin tuotantoon.

No itke sitten vaikka, jos niin tykkäät.  Smiley
Olen toki biologian lukenut, mutta sattuneesta syystä siellä ilmeisesti
vieläkään opeteta, että sukupuolielinten väri määräytyisi
geeneissä.
Silloinhan kaikkien vauvojen ja lasten elimet olisivat
jo varsin varhain tummuneet.
Minä en ole tuollaista havainnut. Wink

Kai olen sitten hyvin onnekas myöskin geenieni, DNA:ni ja melatiinin tuotantoni
suhteen, koska en omista mitään korvasienen näköistä jalkovälissäni. Grin
Tosin olen "kauhistuttanut" astrolaisia myös alapää-hygieniasta
hyvää huolta pitävänä! Grin

Bi-seksuaalina minua inhottaa karvaiset korvasieni tuherot,
mutta ei kai sillä ole mitään käyttöäkään useimmille henkisille astrolaisille. Wink

BTW, hyvä ystäväni kertoi, että heti kun hän alkoi käyttää
kosteusvoidetta alapään iholla vahauksen/ajelun jälkeen
hoitaakseen punoittavaa ihoa, niin myös valkeni häpyhuulet. Wink
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #31 : 11.01.2007 23:52:50 »


Siis mitä ihmettä? En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.  :Smiley Olet asterix käynyt biologian tunnilla koskaan? Oletko koskaan lukenut teoksia pigmentistä ja sen kehittymisestä? Aivan samoin kuin ihmisen ihonväri, myös häpyhuulten ihonväri on geeneissä peritty, joka liittyy moniin erilaisiin DNA-kuvioihin ja mm. melaniinin tuotantoon.

No itke sitten vaikka, jos niin tykkäät.  Smiley
Olen toki biologian lukenut, mutta sattuneesta syystä siellä ilmeisesti
vieläkään opeteta, että sukupuolielinten väri määräytyisi
geeneissä.
Silloinhan kaikkien vauvojen ja lasten elimet olisivat
jo varsin varhain tummuneet.
Minä en ole tuollaista havainnut. Wink


Esim. lapsien silmien väri muuttuu usein syntymän jälkeen, koska monet geenimanipulaatiot ja monistukset tapahtuvat myös sen kohdussa olo ajan jälkeen. Vauvoilla ei myöskään näy esim. pisamia tai lopullista tukan väriä, eikä myöskään luomia tai vartalon mallia, koska ne selviävät sitten ihmisen kehittyessä ja erityisesti silloin kun keho murrosiässä muuttuu. Nämä kaikki ovat geenien määrittelemiä asioita, aivan kuten myös ihmisen luonnekin, jota ei myöskään voi täysin vauvavaiheessa suoraviivaisesti ennustaa.

Toisekseen, ihon vanhetessa solujen väliset sillat löystyvät ja solut itsessään vanhenevat. Näin ollen on luonnollista, että esimerkiksi siinä samalla syntyy geenimutaatioita, jotka muuttavat ihmisen ihon väriä ja aiheuttavat muutoksia. Ihmisessä tapahtuu koko ajan uusien solujen syntymistä ja muodostumista ja se kaikki perustuu dna:llemme. Se, että joku asia on geeneissä eli synnynnäistä, ei tarkoita että se asia näkyisi heti syntymän jälkeen. Vaikka lapsi olisi kuinka terve 1-vuotiaana, niin ei siitä voi vetää johtopäätöksiä, että lapsi on koko loppuelämänsä terve, tai jos lapsella on vaalea tukka, että se tukka olisi koko elämän vaalea. Samoin esim. suurin osa lapsista syntyy sinisilmäisinä, mutta geenimutaatiot myöhemmässä vaiheessa (n. 2 ikävuoteen mennessä) usein saattavat muuttaa huomattavasti lapsen silmän sävyä tai muuttaa ne kokonaan esim. rusehtavan vihreiksi tai vihreiksi. Ei kukaan siitäkään sano, että "lapsi on saanut roskansa silmään, eikä ole pessyt sitä pois, jonka takia silmänväristä tuli ruskea"  :Smiley

Ei kannattaisi perustaa koko ihmisen biologian tietämystään johonkin yhteen villakoiran korvaan.... :Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Asterix
Vieras
« Vastaus #32 : 12.01.2007 00:06:17 »

Tokikaan en yhteen "korvaan" perusta, mutta tarkoitin lapsia vauvasta murrosikään.
Niillä ei ole mustuneet jutut näkemäni perusteella,
mutta tokikaan en ole tarkemmin kaivellut. Grin

Mielestäni karvoituksen tultua ja eritteiden laadun muututtua
tummuu elimetkin.

Esim. miehillä, jotka siistivät karvoitustaan ja pitävät hyvää
huolta alapäästään, on hyvin siistit ja kauniin värinen
iho peniksestä sitten anaaliin. Smiley

Iho alapäästä hoituu samoin kuin kasvotkin pysyäkseen kauniina.
Kuorintaa, kosteusvoidetta ja öljyjä. Wink
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #33 : 12.01.2007 00:21:39 »

On jotenkin kunnioitettavaa, suorastaan hellyyttävää tämä avoin keskustelu ihmisen alastomimmasta
alastomuudesta. On ihan pakko miettiä asioiden eri puolia.

Kun tuolla historiaa on vedetty esille, niin siellä alueella on myös se kielletty ja piilotettu tabu.
Vieläpä hyvin tuomittuna alueena koko ihmisen paljas iho. Näin äärimmäisyytenä. Se minkä nyt toteamme
kauniina tai karvasen rumana, on usein ollut tuomittu kauhistus.

Ja vielä tänäkin päivänä. Ei tarvitse kaukaa hakea. Kuinka moni todella ihailee klitoristaan ja sen seutua
hoitaen ja vaalien sitä? Eikä karta, häpeile tai jopa torju sen olemassaoloa.

Meissä on kahdella suunnalla aukko, josta fyysinen ravinto kulkee läpi. Ja henkinenkin 'prana', sanovat.
Me hoidamme, kiillotamme suuvärkkiä. Siksi ihmettelen itsekin. Miksi emme siis hoitaisi alavärkkiäkin (mutta ei kamalilla saippuoilla!). Yhtä tärkeitä molemmat!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #34 : 12.01.2007 00:29:42 »

Siis joo.
Sen verran olen kuitenkin tuohon fysiologiaan ja anatomiaan tutustunut, että tiedän jotain geeneistä, soluista, ihonrakenteista ja toiminnasta yms. että voin siihen vähäiseenkiin tietoon perustuen sanoa, että ihon pigmenteillä jo geeneissä on pitkälti määräävä tekijä, myös sukupuolielinten ja sen ympäröivän ihon alueella kuin muuallakin.
Jo pelkkä ihmisten kasvojen pigmenttien sävyjen vertailu, tuo esiin yhtä montaa erilaista sävyä, kuin on ihmistäkin. On myös olemassa albiinoja, joilla ei muodostu melamiinia.
Luonnollinen ikääntyminen vaikuttaa ja moni asia vaikuttaa muutoksiin.
Iho on kuitenkin hyvin viisas, mitä enemmän siihen tungemme rasvoja, kosteusvoiteita yms (silloin kun se on terve ja toimii terveesti), sitä vähemmän se ajan kuluessa tuottaa niitä itse ja siinä onkin sitten hieno noidankehä.
Mummuna/pappana saakin sitten jo levitellä huulilleen, juurilleen ja välilihoilleen melkoisen tuhtia tavaraa, koska ihossa on normaalin ikääntymisen myötä tulleiden muutosten lisäksi vielä itseaiheutettu ihon toimintojen huomattava väheneminen.

Kyllä jokainen terve ihminen pyyhkii pas**t per***stään ilman että siitä tarvitsee tehdä jotain suureellista seremoniaa tai jopa ehkä neuroottista rituaalia. Vesi vanhin voitehista. Järki käteen ja suhteellisuuden tajua kehiin.

Myös omasta kehostasi löytyy paljon värejä: hiukset, silmät, iho, huulet, räkä, mustelmat... Kaikkien lähteitä ei ole vielä edes selvitetty (kukapa haluaisi tutkia, miksi räkä on keltaista?) mutta varsinkin hiusten ja ihon väristä löytyy jo aika paljon tietoa.

Useimmissa kehon väreissä tärkein määräävä tekijä on melaniini. Se on proteiini, jota kehosi tuottaa. Melaniinia on kahta laatua: tummaa euomelaniinia ja vaaleaa phaeomelaniinia. Ihon, hiusten ja silmien eri värit syntyvät siitä, missä suhteissa, kuinka paljon ja millaisissa kuvioissa näitä kahta proteiinia tuotetaan. Hiusten väri ei yleensä iän mukana muutu, paitsi vanhana kun hiusjuurten melaniinituotanto hiipuu ja hiukset harmaantuvat. Ihon väri sen sijaan muuttuu paljonkin vuoden mittaan. Kesällä aurinko paistaa Suomeen enemmän ja suoremmin ilmakehän läpi. Tämän takia säteily on voimakkaampaa ja koemme sen kuumempana. Säteilyn korkea-energinen osa eli ultra violetti säteily on näin ollen myös voimakkaampaa - tarpeeksi voimakasta jotta saatat polttaa ihosi auringossa, jos et ole keväällä varovainen. Noin viikon jälkeen ultra violetti-säteily kuitenkin herättää ihosi melanosyyttisolut toimimaan. Ne alkavat tuottaa lisää melaniinia, joka tekee ihostasi tummemman, eli toisin sanoin rusketut. Tumma pigmentti imee itseensä auringon säteilyä, jolloin pienempi osa siitä pääsee polttamaan ja vaurioittamaan ihosoluja. Ihosolujen luontainen melamiinin tuotto on perinnöllinen ominaisuus. Lähellä päiväntasaajaa asuvat ihmiset, kuten afrikkalaiset, ovat syntymästään asti tummia runsaan melamiinin tuoton takia.

Jos vaaleat hiukset johtuvat vähäisestä melaniinimäärästä, niin miksei vaaleahiuksisilla ihmisillä ole myös vaalean ruskeita silmiä? Tämä johtuu siitä että silmän iriksen rakenne on erilainen kuin ihon tai hiusten rakenne, ja näin ollen ne myös imevät ja heijastavat säteilyä eri tavoin. Periaatteessa "ruskeat" pigmentit aiheuttavat siis myös silmien sinisen, vihreän ja harmaan värin. Tähän vaihtoehdot kuitenkin loppuvat - kenelläkään ei ole luonnostaan violetteja tai tumman punaisia silmiä. Joskus vastasyntyneen silmät ovat siniset, vaikka ne myöhemmin muuttuvat ruskeiksi. Tämä johtuu siitä että iiriksen melanosyytit eivät ole heti alkaneet toimimaan.

Jos henkilö ei tuota lainkaan melaniinia, häntä kutsutaan albiinoksi. Albiinon iho on hyvin kalpea, melkein valkoinen. Hiukset ovat valkean kellertävät koska ei ole melaniinia peittämässä keratiinin vaalean kellertävää sävyä. Albiinon silmät näyttävät punaisilta koska iiris on väritön eikä peitä silmän pohjan verisuonia.

Myös monet muut proteiinit vaikuttavat kehon väreihin. Oletko koskaan perannut kalaa? Tiedät varmaan että sappirakkoa pitää varoa rikkomasta. Sapen vihreä väri johtuu biliverdiinistä, jota syntyy kun verisolut hajoavat. Pissan kellanruskea väri taas johtuu urokromista.

Myös metallit vaikuttavat kehon väreihin. Osa hiusten sävyeroista johtuu niistä. Lisäksi veresi punainen väri johtuu sen sisältämästä raudasta. Rauta-atomit ovat kiinni punasolujen hemoglobiinissa. Ne ovat hemoglobiinin tärkein osa, sillä ne sitovat happea keuhkoissa ja kuljettavat sen eri puolille kehoa. Terkkari saattaa mitata veresi rautapitoisuuden varmistaakseen, että olet terve. Raudanpuutosta sanotaan anemiaksi. Silloin rautaa ei riitä tehokkaaseen hapen kuljetukseen ja potilas on jatkuvasti väsynyt. Kieli ja huulet ovat punaisempia kuin muu iho koska niissä on hiusverisuonia lähellä pintaa. Valtimoveri on erityisen helakanpunaista, koska siinä on paljon happea. Laskimot ja mustelmat taas näyttävät sinisiltä, koska niissä hemoglobiiniin on hapen sijasta sitoutunut löyhästi vesimolekyyli. Kun mustelma alkaa parantua, suonista vuotaneet verisolut hajotetaan ja mustelma muuttuu sinisestä vihreäksi ja keltaiseksi. Värit johtuvat biliverdiinistä ja bilirubiinista.
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #35 : 12.01.2007 16:39:34 »

Hauska keskustelu ja nostattanut tunteita... hygienia-asiat ovat tärkeitä mutta niistäkin voi tehdä itselleen ongelman... jos tahtoo  :Smiley Paasasin käsien pesusta tässä kerran ja sain niin kaameat haukkumiset takaisin, kun ihmiset ovat liika pesemisellä tehneet itsestään yliherkkiä ja sen takia sairaita  Shocked siis tä?
Pesut ja perushygienia ovat ihan eri juttuja kun pestä kamalilla myrkyillä kerta toisen jälkeen niin, että nahka kärsii.
Vastineeni sille, että ennen ei pesty mutta ei sairastettu... on, että eipä ennen ihmiset näin paljon kulkenutkaan. Omalla tilalla pysyttiin ja kaupunkiin pääsi hyvä jos edes kerran kuussa   Huh On tuo elämä hieman erilaista nykyisin ihan jokaisella  angel
Tuosta alapään hoidosta vielä... ihoa se siellä oleva pintakin on ja hoitamattomana... no, rupastaapa nopeammin  buck2 Asterix pistää mielestäni ihan asiaa, vaikken tiedä noista faktoista yhtään mitään... ei ole tullut tutkituksi  2funny 
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #36 : 14.01.2007 15:33:03 »


Kyllä jokainen terve ihminen pyyhkii pas**t per***stään ilman että siitä tarvitsee tehdä jotain suureellista seremoniaa tai jopa ehkä neuroottista rituaalia. Vesi vanhin voitehista. Järki käteen ja suhteellisuuden tajua kehiin.

Kysymys ei ole mistään seremoniasta tai neuroottisuudesta,
vaan hygienian hoidosta.
Toiset pitävät paremmin, toiset huonommin. Smiley

Onhan silläkin tavalla neuroottisia ihmisiä,
jotka pelkäävät puhtautta ja toiset saavat kiksejä
koiran kuonosta haarovälissään. Smiley

Onhan lihavia ihmisiä, jotka selittävät
lihavuutensa isoilla luilla ja hormoneilla,
eikä heillä ole koskaan epäterveelliset ruokailutavat. Wink


Myös omasta kehostasi löytyy paljon värejä: hiukset, silmät, iho, huulet, räkä, mustelmat... Kaikkien lähteitä ei ole vielä edes selvitetty (kukapa haluaisi tutkia, miksi räkä on keltaista?) mutta varsinkin hiusten ja ihon väristä löytyy jo aika paljon tietoa.

Useimmissa kehon väreissä tärkein määräävä tekijä on melaniini. Se on proteiini, jota kehosi tuottaa. Melaniinia on kahta laatua: tummaa euomelaniinia ja vaaleaa phaeomelaniinia. 
Ihon väri sen sijaan muuttuu paljonkin vuoden mittaan.

Todellako?  Smiley
Nyt tiedän miksi joillain ihmisillä
on mustat kynnenaluset
ja käsien iho tummunut väreillä, joita esim.
ei löydy muista kehon osista.

Melatiini! Cheesy

Voitko kertoa, mikä melatiini näistä kahdesta
aiheuttaa pahaa hajua? Smiley

BTW, räkää on tutkittu. Smiley

Keltainen ja vihertävä räkä kertoo limakalvojen tulehduksesta.

Läpinäkyvä taasen siitä, että limakalvoilla ei ole
tulehdusta,
mutta lisääntynyttä liman eritystä syystä tai toisesta.
Nenästäsi tulevan eritteen tehtävä on pitää
limakalvot puhtaina ja kosteina. Smiley

tallennettu
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #37 : 14.01.2007 15:52:37 »

Asterix!
Öhö, öhö öhö...  uglystupid2 2funny
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #38 : 17.01.2007 14:35:48 »

Moi taas

Olen hetken ollut lukematta juttuja ja onpa mielenkiintoisia asioita ilmennyt. Yksi asia on pistänyt rivienvälistä silmään... Olen ehkä itsekin syyllistynyt siihen. Ihan  kamala syyllistäminen ja tuomitseminen erilaisista tavoista ja tottumuksista!  knuppel2  police

Ihmiset ovat erilaisia! alapäänjutuissa ei ole yhtä oikeaa vastausta, koska jokaisella meistä on tasan tarkkaan erilainen bakteerikanta, ph arvo taikka herkkyysaste. Joillekin riittää pelkkä maitohappobakteerien syönti, joillakin puuvillapöksyjen käyttö jotkut tarvitsevat enemmän huomiota. Ja joillakin tilanne muutuu joka kuukausi kuukautiskierron mukana... itse kuulun näihin.

Itse haluan kommentoida pelkän paperin käyttöön notta kun on herkkä iho pepun seudulla, paperin käyttö kuivattaa sitä niin tarvitsen myös ajoittain mm. suihkun yhteydessä rasvausta/öljyämistä.... Käytän muuten baby body oilia, jos jotakuta kiinnostaa. Niin iho pysyy paremmassa kunnossa ja ehjänä. Koska lääkärin mukaan ei kannata käyttä tuhdimpia esim. peräpukama voiteita (ei vielä koska todennäköisesti ei vielä pukama ongelmaa). suositteli myös a-vitamiinia sisältävää öljyä.. En ole vielä löytänyt. .... A-vitamiiniahan käytetään myös nenätippoina, jos limakalvot on kuivan ilman takia jatkuvasti rikki. (minä huom.) Ja välillä käytän ihan tavallista voidetta vaihtelun vuoksi.

Piparin seutu hoituu samalla öljyllä samassa tilanteessa ja voi paremmin. Koska harrastan paljon liikuntaa, hikoilen runsaasti siinä sivussa ja käyn säännöllisesti uimassa uimahallissa ja koska käyn pesulla joka päivä, olen todennut tämän toimenpiteen toimivan. Tosin ajoittain tuntuu että ph-arvon paluttaminen mahdollisesti vaatii esim. Lactal (apteekista) nimistä tuotetta, koska esim yhdynnän jälkeen ph -arvo heittää kuperkeikkaa. Syyn jokaiken nainen kyllä tietää.... Suoleveden käyttöä en ole vielä aloittanut.. Pitänee kokeilla, varsinkin yleisen saunan tai uimahallin tai s....n jälkeen. Tulee halvemmaksi, jos toimii.

Ihon väristä... Hyvällä hoidolla siis rasvauksella varmasti saadaan hiukan vaalenemaan, mutta ei vaaleanpunaiseksi. Edellä mainituista syistä....

Ihan heitoksi: eikös vauvojen herkkä iho pestä aina vedellä vaipan vaihdon aikana ja pyyhitä kosteuspuuhkeellä? Siis ei pyyhitä paperilla, joska poimuihin voi jäädä silloin jäämiä? Niin miksi ei vesipesua voisi jatkaa myös vahhemmalla iällä? taikka sitten suolevedellä? Taikka kaupasta ostettavilla siihen tarkoitetuilla tuotteilla?  Ja eikös asia ole niin että afrikassa esim. lapset sairatuvat vaarallisiin ripuli tauteihin osaksi juuri huonon alapää hygienian takia, koska käsi käy monessa paikassa ja menee sitten suuhun kun syödään käsin? Suurena syynä veden saanti, sitä kun ei ole? Onhan syynä aliravitsemus ja se ettei ravintoa pystytä enää sulattamaan koska elimistö sokkitilassa mutta silti?  Sad

 Huh Huh 
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Asterix
Vieras
« Vastaus #39 : 17.01.2007 15:20:45 »

Täyttä asiaa Meruska!

Vauvaöljyt on ihan parasta intiimialueiden
hygieniassa ja hoidossa. Smiley
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #40 : 18.01.2007 12:05:47 »

Aaah - öljykeskustelua  smitten

Siis ne kylmäpuristetut öljyt   smitten - nimittäin joissain vauvaöljyssä olen  huomannut käytettävän mineraaliöljyä  Undecided

Jojoban ph on lähellä ihon ph-arvoa, joten suosittelen sitä ja vehnänalkioöljyä  Smiley
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #41 : 18.01.2007 13:32:09 »

Jojoba on mielestäni miellyttävämpää,
koska vehnänalkio tuoksuu aika voimakkaalle siellä.. :Smiley
- Paitsi, jos pyjamapäivät, eikä miestä mailla halmeilla. Wink

Jojobaöljy on hyväksi limakalvoillekin. Smiley

Olen sekoittanut joitain aromaterapeuttisia öljytippoja
mukaan tarpeesta riippuen.

Vahaan nimittäin kaiken karvakasvuston aina pois,
niin alapään ihonhoito on todella tärkeää. Smiley

Huomasin myöskin tuollaisen asian lapsesta asti
virtsatietulehduksista kärsineenä,
että kun tuo karvojen vahausvillitys tuli
90-luvulla ja minäkin siihen mukaan menin,
niin virtsatietulehdukseni loppuivat myös. Huh

Tämä nyt on jälleen "mutu"-tunne,
mutta olisko sillä jotain tekemistä sen kanssa,
että karvoitus kerää helpommin kaikkea bakteereja
kuin paljas ihon pinta? Huh

Onhan esim. miehillä, joilla on parta tai viikset,
niin he valittavat kun sinne alle tulee helposti
finnejä ja mustapäitä ja ovat todella epähygieeniset
ja niitä pitää hoitaa erityisen hyvin.

Ainakin näin pikkuveljeni ja muutamat miespuoliset ystäväni
ovat kommentoineet, kun ovat välillä kasvattaneet
viikset/parran.

Sitä suuremmalla syyllä alapään parta.. :Smiley
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #42 : 18.01.2007 14:29:28 »

itseasiassa tuosta on päinvastaista tietoa, ainakin hiivatulehduksista puhuttaessa. On kuulemma parempi säilyttää suojaavat karvat kuin ajaa kaikki pois. Mudostavat ilmatyynyn esim ja ovat öljymäisiä jonka ansiosta alue pysyy paremmin puhtaana... Mut en ite osaa sanoa, aina nääs jätän karvoitusta kun olen siistinyt bikinirajan. Ja joskus toivon ettei sitäkään tarttisi tehä kun kasvuvaiheessa se kutina on kamalaa!!!
Mietin tässä, jos todella aina haluaa ajaa kaikki karvat pois, on hyvä että huolehtii sit puhtaudesta. Voisin kokeilla jojoba öljyä joskus.Heh. Pitää mennä.. alennusmyynnit kutsuu.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Asterix
Vieras
« Vastaus #43 : 18.01.2007 23:51:39 »

Hmmm.. kokeile vahausta, alá brasilian!  Wink

Tuolloin ei tule kutinoita ja ärtynyttä ihoa,
pysyvät kauemmin poissa ja iho on miellyttävämmän
tuntuinen sekä sinulle, että hänelle ilman sänkeä. Smiley

Kannattaa vain kuoria iho säännöllisesti,
ettei tule sisäänkasvaneita karvoja
ja tietenkin huolehtia ihon kosteuttamisesta. Smiley
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #44 : 22.01.2007 20:25:20 »

Hmmm.. kokeile vahausta, alá brasilian!  Wink

Tuolloin ei tule kutinoita ja ärtynyttä ihoa,
pysyvät kauemmin poissa ja iho on miellyttävämmän
tuntuinen sekä sinulle, että hänelle ilman sänkeä. Smiley

)


.... Entäs hänen sänkensä minun herkkää hipiääni vasten !!!!! coolsmiley knuppel2 Grin

Heh..
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: