Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uranuksen transiitit  (Luettu 6511 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« : 15.12.2006 14:51:13 »

Ensi vuonna uranus paukuttaa oppositiota kuulle ja neliötä keskitaivaalle. Mitä ihmettä on tapahtumassa - meneekö koti ja työpaikka uusiksi vai mistä voisi olla kyse? Vihjeitä, please!
tallennettu
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #1 : 17.12.2006 15:44:28 »

 Kiitos Marika! Apua on varmasti ja talletinkin sivuston jo kirjanmerkkeihin, käyn sitä  tutkailemassa tarpeen mukaan.  Harvinaisen selkeää tekstiä englanninkieliseksi sellaiseksi. Tunnen kyllä nuo tulevat transiitit jo selvänä levottomuutena. Eli minulla on uranuksen neliö MC:lle  kymppihuoneessa (ura ja ammatti). Tulkitsenko oikein,  että transiitti "käy kimppuun" työn ja ammatin alueella korostetusti. Ja koska kuuni majailee seiskahuoneessa ja uranuksen transiitin vaikutukset seiskahuoneelle ja kuulle ovat samantyyppiset, niin tulkitsen että vaikutukset kodin ja tunne-elämän alueella  (oppositio)ovat myös korostetun voimakkaat. Kuulemma nämä ns. kovat aspektit sisältävät enemmän energiaa ja saavat enemmän äkillisiä (hätiköityjä?) muutoksia aikaan. Saa nähdä kuinka viisinkertaisen kauriin käy - tuleeko otettua lopputili yhtäkkiä kun pomo päästää jotain ärsyttävää suustaan ja hypättyä originellin hulttion matkaan? Vähänkös pelottaa. Mutta ehkä tulee sellaisia irtiottoja, joita olisi pitänyt tehdä jo aiemmin, mutta ne kaurispainotukset ovat panneet hanttiin. Olisi ihan mukavaa, jos joku jakaisi myös omia kokemuksiaan ko. transiiteista,  miten on ne kokenut.
tallennettu
helinä
Vieras
« Vastaus #2 : 17.12.2006 20:17:40 »

 kuu huone 7  aspect_squ Uranus huone X ja MC on aina siellä ylhäällä...

Luin juttusi ja jäin miettimään missä huoneessa Uranuksen transiitti on?
Vai menikö mulla vaan ohi...

tallennettu
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #3 : 17.12.2006 22:10:32 »

Olenpas pöllö! Hyvä Helinä kun kysyit, olin tietysti ajatellut tuon  huonejutun ihan väärin! Eli ymmärrykseni astrologiasta on varsin vähäinen! Siis Uranuksen täytyy olla 1. huoneessa tehdessään oppositiota kuulle 7. huoneessa (?). Mistäs ne oikein parhaiten näkee, missä tähtikuviossa mikäkin planeetta milloinkin on, onko joku sivusto johon ne automaattisesti päivittyvät?? Jos joku kiinnostuu vilkaisemaan karttaani, niin olen synt. 18.1.1960 klo 09:20 Joensuu.
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 18.12.2006 18:51:22 »

ura 180 mon trans (stenbergin muk): naisista koituu nyt mielipahaa. Epävakaisuutta kotiin, rahaan ja tunteisiin. Välit sinulle tärkeisiin ihmisiin ovat katkoalttiit. Äitisuhteesi heijastuu suhteisiisi nyt, ja jos riippuvaisuutta on liikaa seuraukset eivät ole hyvät. Alitajuntasi ja käyttäytymismallisi kaavat uusitaan nyt kerralla, kaikenlainen kuona poistetaan. Odottamattomia menoja tiedossa. Kodin koneet, laitteet ja sähkö voivat aiheuttaa ongelmia rikkoutumisten kautta. Yllättäen kotiisi saapuva henkilö aiheuttaa hämminkiä perheessäsi.

ura 90 mc: jos olet joutunut alistumaan ja mukautumaan toisten tahtoon  niin nyt lopetat sen. Nyt voit pakata reppusi ja lyödä hanskat tiskiin ja lähteä pois rajoituksista. Mutta onko se viisasta? Siihen kysymykseen joudut ottamaan kantaa. Todennäköisesti pääset eroon jkin elämääsi rajoittaneesta tekijästä ja sen kokeminen tuntuu ihanalta.

uranuksen transiitithan kestävät n muutaman kuukauden ennen kohokohtaa ja myös sen jälkeen.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #5 : 19.12.2006 02:16:04 »

Kiitokset Marika ja Suski7! Kevät ja loppuvuosi + v. 2008 todella ovat uranuksen aikaa kartallani. Oikeasti toivon, että työkuviot menisivät ihan uusiksi, mutta se turvallisuushakuisuus, iik! No joo,sittenhän sen näkee eli turha murehtia etukäteen.
tallennettu
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #6 : 21.12.2006 00:22:49 »

siis kun siellä lukee "uranus transits through your fifth house..." niin tarkoittaako se sitä että uranus ON viidennessä huoneessa?  idiot2
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #7 : 21.12.2006 12:28:09 »

siis kun siellä lukee "uranus transits through your fifth house..." niin tarkoittaako se sitä että uranus ON viidennessä huoneessa?  idiot2

Jep, tuo tarkoittaisi suoraan suomennettuna, että Uranus kulkee viidennen huoneesi läpi. Se liikkuu siis viitoshuoneessa.

Asian voi katsoa myös karttakuvasta, kun valitsee Extended chart selectionista Natal chart & transits. Transiittiplaneetat on merkitty kartan ulkopuolelle vihreällä, siitä näkee selvästi mihin huoneeseen mikin planeetta osuu. Lisäksi jos karttakuvan vasemmasta yläreunasta klikkaa View the additional tables, niin saa myös astetaulukot. Smiley Näistä pystyy tarkemmin seurata, missä kohtaa huonetta se Uranus on menossa ja eri päivämäärillä voi kokeilla, miten kauan se siellä viitosessa pysyy.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #8 : 21.12.2006 19:59:54 »

okra. luulin aina, tai ihmettelin että miten ihmeessä tyypit osaa katsoa jos joku HUONE on jossain kulmassa johonkin planeettaan  Grin

Uranus MC:llä --- liittyyköhän siihen kun riehun työelämässä ihan olan takaa  tickedoff kun ihmiset on niin tolloja!  uglystupid2
« Viimeksi muokattu: 21.12.2006 20:04:53 kirjoittanut Yulunga » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: