Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: mm. leikkauksien vaikutukset  (Luettu 4069 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« : 23.11.2006 10:47:55 »

Aloitan uuden jutustelun, ettei mene ohi tuolla insestiä käsittelevässä ketjussa.

Eli Lake heitti siellä, että "...miksei kitarisojenkin leikkaus heikennä...", mites se menikään...? Tämä pisti miettimään, joitakin vuosia tehtyä leikkausta ja sitä aikaisempiakin.
Minkä moisia vaikutuksia ihmisen energioihin naarmut, haavat, tikattavat lävet ja kirurgiset toimenpiteet saattavat jättää? Jos vaikka amputoidaan, potilashan tuntee poistetun osan silti ja tämä tunne ei häviä. Pitääkö paikkansa? Itselläni kehooni laitettiin titaania, hylkimistä ei ollut, mutta erään tyyppistä "ravistelua" kyllä aika-ajoin. Noihin aikoihin olin hyvin hermostunut ja äreä aina, vaikka lääkärin mukaan mitään "ravistelua" ei voi olla  uglystupid2
Ja entä ne haavat, jos henkilöllä on jatkuvaan läpi kehossaan, voiko se olla jokin viitaus kehon energiakentissä oleviin häiriöihin. Omat sormeni ovat aina enemmän ja vähemmän revitty  Embarrassed Jos jostakin syystä pystyn olemaan tuhoomatta sormiani, ne alkavat kuumottaa herkästi  Sad Tavalla jota olen alkanut pitää energiana, haluaako se tulla ulos vai minuun? Ja kuinka voi olla, että sormieni paranemisprosessi "estää" tuota.
Tässä omia pohdintojani, olisi kiintoisaa kuulla (lukea) onko muilla vastaavaa tai jotakin muuta aiheseen liittyvää  :Smiley
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #1 : 23.11.2006 22:22:25 »

Mielenkiintoinen aihe, olis kiva kuulla kommentointia..

Muistan, kun joskus vuonna kivi ja kirves käväisin eräällä tutkittavana (olisko ollut jonkin sortin energiahoitaja, käytti ns. kuparivarpua muistaakseni??) hän tavallaan skannasi läpi minut ja tuttavani. Tuttavastani hän löysi pelkästään tuon kuparin avulla vanhan vamman eli tuttavaltani oli mennyt ranne poikki jossain lapsuuden rämäpäähässäkässä.
Minulta hän ei sen sijaan nähnyt yhtään vammaa, vaikka minulle on tehty iso toimenpide. (Sen sijaan hän pysähtyi varpunsa kanssa munasarjojeni kohdalle hieman hämillään ja totesi että kunnossa ovat. Tämä skannaus tapahtui muutamaa viikkoa ennen kuin raskauteni varmistui Shocked.)
Ilmeisesti tuossa varsinaisessa "vammassani" ei ollut sitten mitään energiavuotoa tai muuta, joka hänen olisi pitänyt huomata.
tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2755Profiili
« Vastaus #2 : 24.11.2006 01:16:56 »

Kommentoin tätä unisena vain siltä osin,mitä sanoit amputoinnista.
Isoisältäni jouduttiin amputoimaan jalat vasta eläkevuosinaan.

Ensin toinen sääri,sitten koko jalka.Lopulta molemmat jalat reisistä asti.Oli kuulemma palelluttanut ne sodassa ja aijemmin tehdyt lämpöleikkaukset eivät tuottaneet tulosta.

Kun amputointi oli suoritettu,tunsi hän silti säryt.Haamusäryiksi kuulemma kutsuvat.Nyt kun kirjoituksesi luin,aloinkin miettiä sitä tarkemmin. Huh
Energiahoidossakin ihmisen aurakentässä vältetään nopeita liikkeitä,koska hoidossa oleva tuntee sen fyysisesti vaikka olisi syvärentoutuksen tilassakin.Pitääpäs oikein miettiä tarkemmin,, Huh
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: