Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Täydentävien hoitomuotojen ja luonnonmukaisen itsehoidon puolesta  (Luettu 1578 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mammamma
Vieras
« : 10.11.2006 15:04:10 »

Täydentävien hoitomuotojen ja luonnonmukaisen itsehoidon suosio on kasvanut kuluttajien keskuudessa Suomessa useiden vuosikymmenien ajan.
Koulutettuja luontaisterapeutteja on Suomessa satoja ja yhä useampi kuluttaja käyttää ravintolisiä ja muita luontaistuotteita omaehtoisessa terveydenhoidossaan.

Lisäksi valistuneet lääkärit ja lääkäriasemat suosivat täydentäviä hoitomuotoja lääkehoidon tukihoidoiksi tavoitteena yleiskunnon ja immuniteetin nostaminen.

Kuluneen vuoden aikana on julkisuudessa käyty valitettavaa keskustelua täydentävien hoitojen saannin rajoittamisesta ja itsehoidon tiukemmasta viranomaisvalvonnasta lainsäädännön keinoin. Täydentäviä hoitomuotoja suosivia lääkäreitä ja muita terveydenalan tahoja on pyritty myös leimaamaan.

Samaan aikaan muissa Euroopan maissa vapaassa myynnissä on perinteisiä rohdosvalmisteita, joiden pitoa Suomen luontaistuotekauppojen valikoimissa on viranomaisten toimesta estetty Suomessa. Monia tehokkaita ja turvallisia luontaisvalmisteita on mielestämme väärin perustein vedetty pois kuluttajien itsehoidon ulottuvilta.

KÄY ALLEKIRJOITTAMASSA:

http://www.adressit.com/luontaishoito
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: