Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: sideerinen vesimies  (Luettu 8687 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Gimmy
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« : 16.11.2005 09:19:02 »

Hei,

nyt tarvitttaisiin tietoa sideerisestä vesimiehestä...
tallennettu
Alcedo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 432


Jeh!


Profiili
« Vastaus #1 : 18.11.2005 20:22:35 »

Tässä horoZcopen kuvaus sideerisestä  vesimies :stä.

Kun sinulla on aurinko Vesimiehessä, olet tasainen, taiteellinen, sosiaalinen, rauhanomainen yleisessä elämänasenteessasi, humanitaarinen, lämmin ja rakastava. Ulospäin näytät tyyneltä, luottavaiselta ja hermostumattomalta kaikissa tilanteissa. Kuitenkin usein tämän rauhallisen ulkokuoren takaa kurkistaa kuohuva huoli, päättämättömyys ja levottomuus, jotka aiheuttavat eriskummallista käytöstä. Tutkiva luonne antaa sinulle kiinnostuksen tieteeseen, henkisiin harrasteisiin, Uuden ajan ajatteluun tai äärimmäisiin ilmiöihin kuten okkultismiin. Olet viehättynyt kaikkeen uuteen, outoon ja kekseliääseen. Sinun kotisi saattaa olla täynnä elektronisia vekottimia ja outoja pikkuesineitä. Selkeällä näkemyksellä siitä, mikä on parasta, sinä vähät välität muiden mielipiteistä. Vapaus itseilmaisuun, ajatukset ja toiminta ovat sinua ohjaavia tavoitteita. Tavanomaiset ajatukset eivätkä perinteiset arvot ole sinua varten – uudet, tuoreet, jännittävät näköalat motivoivat sinun seikkailevaa henkeäsi. Tahdot kehittää itseäsi tai yhteisöäsi ja käyttää energioitasi, aloitekykyäsi ja intoasi muuttaa vanha järjestys uuden tieltä. Toisaalta huonona puolena sinä voit ajoittain olla uneksiva, epäkäytännöllinen, tunteellinen ja olla huolissaan epäoleellisista asioista. Todennäköisiä ammatteja ovat ne, joissa on tieteellisluonteisia kiperiä yksityiskohtia, elektroniikkataitoja vaatimuksena, ilmailu ja vastaavia taitoja vaativat alat, informaatioteollisuus sekä mikä tahansa humanitaarinen.

Hyvin sopii esim. mulle.  Grin Taas tuo  tickedoff epäkäytännöllisyys kummittelee!  Grin Ei vaan...  smitten smitten smitten
tallennettu

Harschi
Vieras
« Vastaus #2 : 18.11.2005 21:08:06 »

Katos vain, täällä http://www.horozcope.com  saa tehtyä itselleen ilmaisen intialaisen kartan! Kirjaudu sisään ---> klikkaa Vedic astroloy ---> (huom! tärkeä) vaihda oikeasta yläkulmasta Zodiak ---> Lahiri. Tästä saa eri planeetojen sideeriset merkkitulkinnat ja Vimsottari mahadasat eli planeettojen pääjaksot Vimsottari-dasasysteemissä. Tosin teksti on tyyliltään länsimaista (tosin se voi monen mielestä olla vain plussaa...) - ulkoplaneetat on huomioitu, mutta ei rahua ja ketua.
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #3 : 18.11.2005 21:52:32 »

Kiitos vinkeistä ihanat ihmiset! Cheesy   Aivan fantastinen sivusto! Kiss

Kun klikkaa karttaa niin siitä saa tulostusystävällisen version! smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Harschi
Vieras
« Vastaus #4 : 26.11.2005 11:04:52 »

Tässä BV Ramanin kuvaus sideerisestä nousu-Vesimiehestä:

Nouseva Vesimies (Kumbha):
Sielulliset taipumukset: Koska Vesimies on filosofinen merkki, sen merkissä syntyneistä ihmisistä tulee suuria opettajia, kirjoittajia ja luennoitsijoita, jos merkki ei ole ahdistettu.Vesimies-ihmiset ovat varautuneita, kiukkuisia, jos heitä ärsytetään, laajasydämisiä, hyvin myötätuntoisia ja aina valmiita auttamaan muita. He ovat älykkäitä, heillä on hyvä muisti ja he ovat kyvykkäitä käsittelemään tosiasioita.
Yleiset taipumukset: He ystävystyvät muiden kanssa hyvin nopeasti. He ovat ärtyisiä ja jos heitä ärsytetään, he nousevat kuin buldoggi, mutta heidän vihansa laantuu nopeasti. He loistavat kirjailijoina ja kirjoittajina. Heidän keskustelunsa on aina kiinnostavaa. He ovat joskus ujoja ja pahanhajuisia. He ovat ujoja esittelemään kykyjänsä uuden yleisön edessä. He erikoistuvat sellaisiin aiheisiin kuten astrologia ja tulevat jonkin tällaisen asian suuriksi edistäjiksi. Heidän kirjallinen suuruutensa ilmenee maailmalle jo melko nuorina. Elleivät planeetta-asemat ole muuten suosiollisia, tässä merkissä syntyneet ihmiset kärsivät tietyistä kriittisistä vastoinkäymisistä, jotka haittaavat heidän mainettaan. He ovat alttiita väärinymmärrykselle humanitaaristen periaatteidensa takia. Perhe-elämässä heillä ei ole riittävästi onnea. He ovat erittäin omistautuneita aviomiehilleen ja -vaimoilleen. He ovat taipuvaisia kärsimään vatsaongelmista, rintakivuista ja vastaavista. Heidän aviomiestensä ja -vaimojensa tulisi aina pitää heidät onnellsina elämässä. Muutoin heidän terveytensä kärsii.


Olipas myönteinen kuvaus! Mikäs Raman olikaan itse... aivan, nouseva Vesimies!   laugh (BV Raman 8.8.1912 klo 19.43 IST -5.30, Bangalore, Intia 12N59 77E35, AstroDatabankista, luokitus A). Sattuu sitä suurmiehillekin...

Minulla on ollut työkaverina kaksi nousu-Vesimiestä ja molemmille oli/on tyypillistä kumartelemattomuus esimiehiä tai ketään muutakaan kohtaan. He saattavat sanoa lähes mitä tahansa kelle tahansa ja kuitenkin päästä siitä kuin koira veräjästä. Joku muu jos sanoisi saman, niin tanner pöllyäisi. Kun intialaisessa astrologiassa aurinko ja kuu ovat planeettakunnan kuningas ja kuningatar, niin niiden vastakohtana Saturnus on planeettakunnan demokraatti ja se näkyy tässä Vesimiehen merkissä. Karl Marx oli sideerinen nouseva Vesimies, jolla oli lisäksi Saturnus askendentilla.
tallennettu
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #5 : 07.12.2005 09:27:12 »

Katos vain, täällä http://www.horozcope.com  saa tehtyä itselleen ilmaisen intialaisen kartan! Kirjaudu sisään ---> klikkaa Vedic astroloy ---> (huom! tärkeä) vaihda oikeasta yläkulmasta Zodiak ---> Lahiri. Tästä saa eri planeetojen sideeriset merkkitulkinnat ja Vimsottari mahadasat eli planeettojen pääjaksot Vimsottari-dasasysteemissä. Tosin teksti on tyyliltään länsimaista (tosin se voi monen mielestä olla vain plussaa...) - ulkoplaneetat on huomioitu, mutta ei rahua ja ketua.

eihän tuo sivusto ole maksullinen?hyvältä ainakin vaikuttaa!
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: