Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tarra- ja harhahenget  (Luettu 75437 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #30 : 10.11.2006 22:04:41 »

Niinpä,koska se pelko paleltumisesta on suurempi kuin usko (makaamisesta auringossa) sellaisessa tilanteessa.. Grin
Ei onnistu minultakaan..

Oletko lukenut elämänkukka-sarjaa?
Siellä on kertomus,jossa pieni poika kasvatti itselleen uuden jalan.Hän oli ikänsä touhunnut salamantereiden kanssa,nähnyt kuinka lisko kasvattaa uuden hännän tai raajan.Kukaan ei ollut pojalle kertonut,että ihminen ei voi kasvattaa raajaa uudelleen, ja niinpä hän ei ollut saanut sellaista oppia/uskomusta.Hän kasvatti uuden jalkaterän itselleen  Shocked

Uskomukseen perustuu myös että tarvitsemme ruokaa ja vettä elääksemme. Valoruualla eläviä kuitenkin on... Smiley
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #31 : 10.11.2006 22:15:50 »

Mielestäni näiden asioiden kanssa ei pitäisi yrittää mitään liikaa, eli kuin vängällä etsiä jotakin 'korkeampaa' ja valaistuneempää.

Ensin on löydettävä harmonia itsestä, sitten ympäristöstä. Luulen, että se 'paha ja vaikea' tulee tilaan, mikä ei ole valmis näitä asioita kantamaan. Kuten tuossa kirjoituksessa; eihän siinä pyritty asioita käsittelemään eikä ymmärtämään, pelättiin vain.

Kun on valmis, asiat soljuvat itsestään, eikä siinä ole mitään vaikeaa tai 'pahaa' silloin mukana. Siitä ei tarvitse edes puhua, sen vain ymmärtää.

Kasvuprosessi on kuitenkin aina kipeä paikka, tavalla tai toisella.
tallennettu
Lari
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 489



Profiili
« Vastaus #32 : 10.11.2006 22:20:25 »

Minä kyllä toistaiseksi luotan siihen Matrix elokuvan tyyliin.

Kun istun siinä "siirtotuolissa" ja olen siellä toisaalla, kun kuolen toisaalla kuolen myös toisaalla. Mielestäni ihminen kuolee jos sydämeen lyö suuren puukon, vaikka kokisi tekevän kukkapakettia isänpäiväksi. Mieli ei toistaiseksi pidä tätä henkeä sisällä kehossa.

Valokeho on sitten asia erikseen ja siitä en osaa juurikaan sanoa.

Elämänkukka-sarja on ihan outo, mutta ajatus tuttu. Sitäkin olen kokeillut, mutta nähtäväksi jää onnistuuko. Mielen täytyy olla täysin puhdas näissä teoissa. Kun ei ole epäilyksen häivää, se voi onnistuakkin. Tehdään sitten valokeholla näitä juttuja mielen mukaan tarvittaessa.
tallennettu

Being the one is just like being in love. No one can tell you you’re in love. You just know it. Through and through. Balls to bones.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #33 : 10.11.2006 22:29:23 »

Samoilla linjoilla kanssasi Metsätonttu.  coolsmiley
tallennettu
Pikkusisko
Vieras
« Vastaus #34 : 10.11.2006 22:29:37 »

Ei tuo kerronnan henkilö mitään päässään luonut. Sehän tuli automaattikirjoituskontaktin välityksellä ulkoapäin.
Totta, näin voi sen kokea, jos alitajunta pyöräyttää sen niin. Alitajunta voi olla sairas paskiainen, joka hyökkää juuri oikealla tavalla oikeaan kohteeseen oikealla hetkellä.

Ei tuollainen demoni voi hyökätä kenenkään muun kimppuun kun sellaisen, joka siihen uskoo.

Kyllä minusta molemmat vaihtoehdot on olemassa. Monesti saa päänsä sekaisin kun aistii tai "aistii" kaikenlaista. Terve järki kuitenkin palauttaa normaalin olotilan, vie pelot yms. Kuitenkaan kukaan tuskin voi vääntää kättä siitä, mitä on olemassa toiselle ja mitä toiselle. Jos mielenterveyden haluaa säilyttää niin suosittelen tuota Larin vaihtoehtoa.  Wink
tallennettu
Lari
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 489



Profiili
« Vastaus #35 : 10.11.2006 23:12:42 »

Juu  Smiley Kaikki me ollaan oikeassa.

Sain viestiä "selustan turvaajaltani" ja vapaasti sitä tähän väännän.

Ei ole hyvää, eikä ole pahaa. Hyvän voi myös kokea pahana tai toisinpäin. Sitten kun "hyvä" ja "paha" laitetaan pussauskoppiin syntyy Valo. Se, puhdas, valokeho  angel
tallennettu

Being the one is just like being in love. No one can tell you you’re in love. You just know it. Through and through. Balls to bones.
Irish
Vieras
« Vastaus #36 : 11.11.2006 02:04:57 »

On ne sittenkin myös mahdollisuuksien kolmiossakin..
tallennettu
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #37 : 11.11.2006 09:38:04 »

Tuli eilen illalla vielä mieleeni,että miksi ne jotka uskovat tarrahenkiin,ajattelevat niin että tarrahenki on tarrautuneena auraan tai johonkin itsessään, mutta sitten taas kun puhutaan henkioppaista,niin ei kukaan sano että henkiopas olisi tarrautuneena auraan tai itseensä. Huh
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
Irish
Vieras
« Vastaus #38 : 11.11.2006 13:37:15 »

En siis ota tuollaista juttua kovinkaan vakavasti, mutta valitettavasti on aina niitä ihmisiä, jotka etsivät vielä kovasti itseään jne. ja voivat todella alkaa näkemään mörköjä joka paikassa. Ei kai tarkoitus ole luoda lisää pelkoa ihmisten sydämiin? Aikamoinen vastuu on ihmisellä, joka luo tällaisia mielikuvia. Vaikka kyseessä on painettu teksti, se ei aina pidä paikkaansa. Lukekaa sydämellä ja kriittisesti.

Niin ja ensimmäisenä tuleekin mieleen, että vaikka joku yhtäkkiä tuo ihmisten tietoisuuteen tuollaiset "tarrahenget" niin eivät ne silti mikään uusi juttu ole, eli ei elämä tästä mitenkään huonompaan suuntaan muutu... Hengillä ja mielikuvilla on helppo pelotella ja tällaisia asioita tulisikin tulla vain sellaisten ihmisten tietoisuuteen, jotka myös tiedostavat kaiken "hyvän" ja "pahan" olevan omaluomaa illuusiota, heijastetta omasta kehityksestä ja työvälineitä itsensä tutkimiseen... Siis että tajuaa oman luomisvoimansa ja ajatusenergiansa vahvuuden. Sen myös että loppujen lopuksi kaikki on vain harhaa, joten senkään takia ei kannata pelätä.  Smiley
tallennettu
inkivääri
Vieras
« Vastaus #39 : 11.11.2006 13:45:40 »

kaiken "hyvän" ja "pahan" olevan omaluomaa illuusiota, heijastetta omasta kehityksestä ja työvälineitä itsensä tutkimiseen... Siis että tajuaa oman luomisvoimansa ja ajatusenergiansa vahvuuden. Sen myös että loppujen lopuksi kaikki on vain harhaa, joten senkään takia ei kannata pelätä.  Smiley

Naulan kantaan...  smitten
tallennettu
Lake
Vieras
« Vastaus #40 : 11.11.2006 14:35:28 »

Lainaus
Sen myös että loppujen lopuksi kaikki on vain harhaa, joten senkään takia ei kannata pelätä

Tuota voisit koittaa selitellä jollekin vakavasti sairaalle ja katsoa miten reagoi Smiley

Luin myös sen ultran jutun. Tuntuu aika hurjalta väitteeltä, että 70% ihmisistä on ns. tarrahenkiä kiinni itsessään ja että vain tällä tietyllä tavalla niistä pääsee eroon.... Aikamoista tarrauttamista parantajan suusta...

Luulisin että luku on paljon suurempi. Sairaushan itsessään on häiriö energiakentässä.
ts. alemman ulottuvuuden kaveri on aurassa kiinni ja sotkee energioita. Smiley Nykyajan ihmisillä on PALJON sairauksia. Vain täysin 100% terveellä on hyvä energiakenttä ja niitä on harvassa.

Lainaus
Kun lukee sitä "vikalistaa", josta voisi päätellä itsessään olevan tarrahengen, niin mulla niitä on sitten varmaan ne 70kpl.[/color]  Cheesy

Minkälaista vikalistaa oli?

Lainaus
En siis ota tuollaista juttua kovinkaan vakavasti, mutta valitettavasti on aina niitä ihmisiä, jotka etsivät vielä kovasti itseään jne. ja voivat todella alkaa näkemään mörköjä joka paikassa. Ei kai tarkoitus ole luoda lisää pelkoa ihmisten sydämiin? Aikamoinen vastuu on ihmisellä, joka luo tällaisia mielikuvia. Vaikka kyseessä on painettu teksti, se ei aina pidä paikkaansa. Lukekaa sydämellä ja kriittisesti.[/color]

Ehkä sen tarkoitus on vain herättää ihmisiä tajuamaan että energikenttää pitäisi puhdistaa?

Lainaus
Nyt olisi hyvä päästää irti vääristä kuvioista ja luoda Valoa. Arkkienkeli Mikaelin apua pyytämällä voi irroitella myös näitä omien pelko-ajatusten sidoksia.

Koskas te arkkienkeliuskovaiset järjestätte sellaisen näytöksen jossa parannatte ihmisiä?

Lainaus
Uskon pienessä sydämessäni, että Valo on lempeä ja pystyy muuntamaan ne harmaat sidokset lempeästi ja kivuttomasti puhtaaksi Valoksi jälleen. [/color]

Hienoja sanoja ja siihen se sitten käytännössä jääkin?
« Viimeksi muokattu: 11.11.2006 15:57:25 kirjoittanut Lake » tallennettu
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #41 : 11.11.2006 15:40:44 »


Hyvä aihe ja ajankohtainen!

Nyt kun henkiset asiat ovat alkaneet kiinnostamaan yhä useimpia ihmisiä,myös nämä ikävimmät puolet ovat yleistyneet.

Tiedän kaksi ihmistä,jotka ovat taistelleet näitten tarrautujien kanssa.Heitä on varmaan runsaasti,mutta toinen kuuluu ystäväpiiriin ja toinen on puolituttu.

Tuossa LAKE sanoit kyllä hyvin,että laiha on lohtu,jos ei voi muuta
kuin todeta,että harhaa vaan.
Yritin itse joskus selittää,että jospa luot nuo omassa päässäsi ja keskityt siihen liikaa.Meinasivat välit katketa. Lips Sealed

Tämä ystäväni on pyytänyt kyllä itselleen kaikkia mahdollisia vihkimyksiä,joita netti suoltaa postitse,ja myös saada kanavoida sitä ja tätä henkeä.
Ei noissa kanavoinneissa ole mitään pahaa,mutta,mutta,,,
Ensinnäkin niitä tulee älytön määrä nykyisin ja juuri henkisen tien aloittanut kun lähtee pyytämään,niin kyllä useimmiten saakin.Ensin tulee kaunista ja ylistävää tekstiä ja sitten alkaa tulla vaatimuksia.

Kun ihminen viimein tajuaa,että ei ole kyse mistään korkeammasta hengestä,vaan on joutunut tarrautujan koukkuun,alkaa olla todella vaikeaa päästä irti ja mielenterveys on koetuksella.
Kyseinen henkilö on yli vuoden taistellut äänien kanssa ja nyt turvautunut psykoosilääkkeisiin.Turha kai mainita,että "ystävä"kulkee yhä matkassa.Vain alkoholia nauttineena ne pysyvät poissa.

Tämä on alue,mitä suuresti kartan.Ne kokemukset,jotka itselläni ovat,ovat tulleet itsestään,pyytämättä.Ja jos niistä ei näytä tulevan mitään järkevää,irtisanon kyllä välittömästi yhteistyön.
Olen antanut tarkistuttaa ensin lähteen,että ylipäätään lähden kirjoittamaan mitään.Eikä se minua kiinnosta niin,että kokisin sen tarpeellisena.Terveys on paljon tärkeämpi!

Mutta perin surullista on sivusta seurata ja oma psyyke ei olisi moista kestänyt.
On olemassa ihmisiä,jotka työskentelevät näitten poistamisten kanssa,mutta en ole kyllä vielä tietoinen esim.ystävän kohdalla,toimiiko se.

Hän koki suunnatonta helpotusta,kun eräs mies tämän poisti,vaan parin päivän kuluttua äänet alkoivat palata.
On sitten kyse alitajunnan luomuksista,tai todellisista häirikköhengistä,niin vaarallinen alue on kulkea.En suosittele kyllä leikkimään näillä asioilla.

Erään asian olen myös havainnut,kun olen tätä kauan seurannut ja yrittänyt jotenkin auttaakin.
Aina kun hän tuntuu vapautuvan äänistä,jokin saa hänet sabotoimaan sen valossa pysymisen.Jos kehoitetaan jonkin tietyn ajan keskittymään vain arkeen ja mahdollisimman tavalliseen elämään,kyllä hän vapautuksen tunteen jälkeen ikään kuin etsii sen takaisin.

Kun en voi täysin ymmärtää tilannettaan (pitäisi seistä hänen kengissään),en voi mennä sanomaan myöskään sabotoiko tarrautuja hänen yrityksiään päästä irti,vai toimiiko hän niin tiedostamattaan.
tallennettu

Lari
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 489



Profiili
« Vastaus #42 : 11.11.2006 15:44:38 »

Meni nyt vähän ohi sinänsä Pikkusiskon kirjoituksesta...
Hihi, mielestäni omilla energioilla kumppanin iskeminen on jo hitusen off topic, mutta ei se minua haittaa. Tavallaan tässä kyllä luodaan jonkinlainen hallitsija henki. Voin aiheesta jatkaakkin Smiley

Olisiko tehokkain toiminta flirtissä. Jos loisi illuusion että omat silmät kiiluvat juuri hänelle tai jotain muuta vastaavaa. Mielestäni ei kannata mitään isoa tehdä ja luovuttaa sitten suosiolla omat touhut.

En minä tiedä, kun en ole koskaan näin kokeillut. Hihi, tai en ihan varma ole  Cheesy
tallennettu

Being the one is just like being in love. No one can tell you you’re in love. You just know it. Through and through. Balls to bones.
Lari
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 489



Profiili
« Vastaus #43 : 11.11.2006 16:07:02 »

Tuossa LAKE sanoit kyllä hyvin,että laiha on lohtu,jos ei voi muuta
kuin todeta,että harhaa vaan.
Yritin itse joskus selittää,että jospa luot nuo omassa päässäsi ja keskityt siihen liikaa.Meinasivat välit katketa. Lips Sealed

Tämä ystäväni on pyytänyt kyllä itselleen kaikkia mahdollisia vihkimyksiä,joita netti suoltaa postitse,ja myös saada kanavoida sitä ja tätä henkeä.

Kun en voi täysin ymmärtää tilannettaan (pitäisi seistä hänen kengissään),en voi mennä sanomaan myöskään sabotoiko tarrautuja hänen yrityksiään päästä irti,vai toimiiko hän niin tiedostamattaan.
En malta olla aiheesta poissa kun sen itse olen kokenut.

Jokainen luo omanlaisensa monsterin, jotenkin ihan käsittämättömästä aiheesta. Se on päänsisällä ja se voi tuntua esimerkiksi niin, että joku istuu aivan varmasti sylissä mutta sitä ei vain näy.

Nopea tiedonlisäys kerää tuskaa ja olisi hyvä katsahtaa välissä totuutta. Itsekerätty tieto olisi parasta, mutta siihen taitavat harvat pystyä. Kannattaa kokeilla.

Uskolla voit voittaa monsterin. Chandran ystävällä kävi niin että joku poisti sen ja alitajunta toi sen takaisin, kun se usko hieman hyytyi.

Olen tainnut sanoa jo kaiken tässä topicissa, joten varmaan turha jatkaa. Itseni toistamiseksi menisi. Huippu aihe kuitenkin  Smiley
Laáv  smitten

tallennettu

Being the one is just like being in love. No one can tell you you’re in love. You just know it. Through and through. Balls to bones.
Lake
Vieras
« Vastaus #44 : 11.11.2006 16:10:30 »

Uskolla voit voittaa monsterin. Chandran ystävällä kävi niin että joku poisti sen ja alitajunta toi sen takaisin, kun se usko hieman hyytyi.

Ehkä olento poistettiin, mutta energiakenttä jäi silti heikoksi.
Ajatuskin riitti kutsumaan sen takaisin. Paluutie oli auki..
« Viimeksi muokattu: 11.11.2006 16:14:07 kirjoittanut Lake » tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: