Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kosmista sanomaa rakkaudesta osa1 ja 2  (Luettu 14857 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sawotar
Vieras
« : 15.11.2005 01:09:20 »

Korkeamman Tietoisuuden tunnusmerkkejä

1) Hyvin suuri sisäinen Voima, Vahvuus ja Itsevarmuus:
Tuntee, että hallitsee ja tuntee asiat ja että kukaan/mikään ei pysty silloin vahingoittamaan, loukkaamaan, satuttamaan ja suututtamaan sitä henkilöä, joka näin tuntee. Eikä kenellekään negatiivisella ja muillakaan ole tarpeeksi valtaa/voimaa nujertaa/pysäyttää häntä.

Kun ihmisellä on oma sisäinen Voimansa käytössään, ei siihen ja sen käyttöön voi mikään ulkopuolinen taho vaikuttaa tai houkutella, vaan ihminen päättää itse miten toimia missäkin tilanteessa oman Korkeamman Tietoisuuden johdolla/mukaisesti. Tällä Voimalla ihminen voi itse vaikuttaa ja ohjata asioidensa kulkua ja tietää miten menetellä missäkin tilanteessa, sillä mikään ei voi horjuttaa ihmistä mihinkään sellaiseen, joka on vastoin Korkeamman Tietoisuuden tahtoa. Ihminen käyttää omia voimavarojaan henkisten kykyjen kautta. Itsevarmuus asioista tuo täydellisen rauhan ja sellaisen tunteen, jossa ihminen näkee ja tuntee muiden ajattelutavan, tunteet, ajatukset ja tahdon ja silti pysyy niistä neutraalina, vaikka näkee ja tuntee maailmanmenon ja ihmisten elämän olevan tästä maailmaSTA, olevan täynnä vääriä käsityksiä ja virheellisyyksiä. Ihminen ymmärtää silloin, että heidän kuuluu kokea nämä "harhat", jotta tuntisi polariteettisen maailman dualismin vastakkaiset puolet. Ja oppisi elämään niiden kanssa, hyväksyen niiden välttämättömyyden fyysisellä, eetterisellä, astraalisella ja alemmalla mentaalisella tasoilla. Tämä ihminen, joka toimii vain tarkkailijana, ei enää elä tästä maailmaSTA, vaan tässä maailmaSSA, suorittaen tiettyä ylempää tehtäväänsä. Hän on jo kokenut nämä dualistiset kokemukset ja siten ymmärtää niiden ihmisten kärsimyksen ja tietämättömyyden, jotka ovat vielä kiinni tästä maailmaSTA. Tarkkailija tässä ihmisessä ei anna hänen sekaantua liikaa näiden ihmisten elämänkouluun, jonka tarkoituksena heidän on kerättävä kokemuksia eri asioista. Tarkkailijana hän ei ota itseensä toisten "syntien taakat", vaan vastaanottaessaan ne, hän päästää takaisin vapauteen maailmankaikkeuden kiertoon.
2) Luo itselleen tietoisesti vaikeita tilanteita omalla ajatusenergiallaan:
Henkilö tuntee olevansa täysin turvassa ja luo itselleen täysin tietoisesti ajatusvoimillaan tilanteita, tapahtumia, kohtaamisia erilaisten asioiden, henkien ja ihmisten kanssa, jossa hänen egonsa kärsii ja näin tietoisesti heikentää egonsa valtaa itseensä. Hän ei tunne, että vaikeat tilanteet on tarkoitettu kärsittäväksi, vaan voitettaviksi sisäisellä viisaudella ja Korkeamman Tietoisuutensa ja tahon ohjaamana. Hän tietää, että jokaisesta vaikeasta tilanteesta voi oppia uutta ja uusia menetelmiä selvitä niistä ja samalla ihminen vahvistuu tullen kestävämmäksi henkisesti ja psyykkisesti. Hän tietää myös ettei mikään vaikea tilanne ole itsensä ulkopuolelta, jota voi syyttää, vaan oman itsensä luomaa, josta voi oppia.
3) Täydellisen nöyrä asenne ja nöyryys:
Sisäisen vahvuuden ja voiman lisäksi ihmisellä on hyvin suuri nöyrä asenne ja tuntee nöyryyttä elämän laajuutta kohtaan, jotka tasapainottavat toisiaan. Ihminen tietää, ettei tiedä kaikkea ja joku voi olla jollain alalla häntä itseään viisaampi ja siksi sallii tämän ymmärryksen nojalla sen itselleen, että etsii tällaisen henkilön käsiinsä, jolta voi kysellä sitä asiaa mitä itse ei tiedä. Ja kuuntelee mielellään muiden mielipiteitä samasta asiasta mitä itsekin tietää, puuttumatta sen sisältöön, vaikka jokin osa siitä voi poiketa hänen omasta näkökulmastaan, koska ymmärtää, että toinen näkee siinä vain oman puolen.
Ihminen kunnioittaa myös toisten tahojen omaa sanastoa, ottamalla selvää siitä ja puhumalla samaa sanastoa käyttäen näiden kanssa. Ja samastumalla kunkin ihmisen tai ryhmän henkiseen tasoon, jotta voi esittää heille ymmärrettävästi sanomaansa. Ei korosta omaa tietoaan yli muiden, vaan nöyrästi mainitsee sen olevan vain oman näkökulmansa kautta katsottuna ja siten se ei kerro kaikkea käsitteillä olevasta asiasta.
4) Täydellinen uhrautuminen:
Henkilö ottaa vastaan muiden tuomiot, haukut, vihamielisyydet, puhdistaen näin heidän mielensä, tietoisuutensa, psyykensä, henkensä ja kehonsa negatiivisista energioista. Nämä energiat siirtyvät tähän henkilöön, joka ei kuitenkaan lähde niitä kantamaan itsessään, vaan vapauttaa ne maailmankaikkeuteen, jälleen vapaaksi energiaksi luonnolliseen energioiden kiertokulkuun. Tämä henkilö uhrautuu ottamalla vastaan muiden pahat teot, ajatukset yms. vast. asiat ts. ottaa toisen karman itseensä ja vapauttaa siis sen toisen niistä, mutta itse ei kanna niitä, vaan vapauttaa ne maailmankaikkeuden kiertoon. Yleensä negatiivinen energia ihmisessä on sitoutuneena ja sillä on pyrkimys kasaantua ja siten lisääntyä, ellei joku tai jokin tilanne laukaise sitä, jolloin ihminen purkaa tätä negatiivista energiaa johonkin toiseen ihmiseen, eläimeen, kasveihin, ympäristöön tai muuhun kohteeseen, tai tilanteeseen. Kun ihminen saa näin tilaisuuden purkaa negatiivista energiaa itsestään, niin hänestä se poistuu itsensä ulkopuolelle ja useimmiten aiheuttaa vahinkoa kohteelleen, ellei kohde on niin henkisesti kehittynyt, että pystyy ottamaan sen vastaan vahingoittumatta ja näin samalla vapauttaen toisen siitä energiasta. Sitten hänen täytyy olla sitoutumatta tähän energiaan, ottamatta sitä itseensä jolloin hän vapauttaa sen maailmankaikkeuteen. Tällaisen henkilön ymmärryksen laajuus on suurempi kuin sen joka tätä energiaa purki häneen, koska ymmärtää ettei se henkilö itse kyennyt käsittelemään sitä energiaa ja ettei energia ollut tarkoitettu hänelle. Jeesuksen kokemukseen verrattuna, uhrautuminen on samaa, kun kristillisessä perinteessä uskotaan Jeesuksen ristiinnaulittuna, kantavan muiden ihmisten synnit itselleen, eli uhrautuen muiden puolesta.

JATKUU.......
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #1 : 15.11.2005 01:12:13 »

jatkuma..
5) Täydellinen kunnioittaminen ja arvostaminen:
Korkeammassa tietoisuudessa oleva henkilö kunnioittaa ja arvostaa kaikkea ja kaikkia elämää, olevaisuuksia, ja tietoisuuksia niin kivi-, kasvi-, eläin- ja ihmiskuntaa sekä todellisia eli kosmisia ihmisiä ts. valaistuneita ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet kehityksessään päämääräänsä ja niitä jotka ovat ihmisten alkuperäisessä muodossa ja asemassa, sellaisia, jota vallitsi Maassa, ennen oman ihmiskunnan lankeamistaan pimeyteen. Alkuperäiseen muotoon ja asemaan Maan ihmiskuntaa. palautetaan takaisin.
Sillä tämä henkilö tietää, että jokainen olevaisuus on osa Itseään, eli Korkeampaa Tietoisuutta, ts. todellista Itseä ja eikä halua itselleen tehdä vahinkoa. "Mitä teet toiselle, teet sen Itsellesi" ja "Kun kosketat toista kosketat
 osaa Itseäsi". "Minä olen toinen sinä". "Minä olen toisen peili ja toinen on minun peilini". "Omaa itseäsi ravitsemalla syömällä eläimiä tai kasveja, syöt osaa Itseäsi".
Tässä viimeisessä sanontalauseessa tarkoitetaan, että kasvien ja eläinten olemassaolon tarkoituksena on ravita itseään, silloin ei tosiasiallisesti vahingoita Itseään, vaikka syö osaa Itseään, sillä Itse ravitsee Itseään.
Mineraalien olemassaolon tarkoituksena on ravita kasveja.
Kasvien olemassaolon tarkoituksena on ravita eläimiä ja ihmisiä.
Eläinten olemassaolon tarkoituksena on ravita toisia eläimiä ja ihmisiä.
Ihmisten tarkoituksena on kehittyä todellisiksi ihmisiksi, joiden tietoisuuden sulautuessa Ykseyteen eli Kaikkeuteen, ts. Jumalaan, tullen yhdeksi Suurta Kaikkeutta ja se on ihmisten kehityksen tai oikeammin koko tietoisen energian kierron päämäärä ja lopputulos, joka alkoi kivikunnasta päätyen todelliseen ihmiskuntaan.
Kunnioitat ja arvostat toisten ihmisen mielipiteitä ja kuuntelet heitä, vaikka joiltakin kohdin ne voivat olla näennäisesti ristiriitaisia oman näkemyksesi mukaan. Samastut heidän ajatusmaailmaan ja pääset näin samalle tasolle heidän kanssaan, jolloin ymmärrät heidän näkemyksensä lähtökohdan ja voit näin samalla laajentaa omaa näkökantaasi asiasta. Käsität eri asioiden ydinasian, etkä sitoudu ja kiinnitä liikaa huomiota pinnallisiin asioihin, jotka poikkeavat toisistaan.
Pinnallisuuksia ovat mm. ihmisen käyttäytyminen, käytös, vaatteet, hajut ja muu ulkoinen olemus ja/tai ulkonäkö ja myös tapa esittää asiaa/asioita. Myös sanalliseen ilmaisuun liittyvät tekijät, kuten käytettävä sanasto eli nimistö, joka vaihtelee eri yksityisten että yhteisötahojen, lahkojen, uskontojen, uskontosuuntien, maailmankatsomuksien välillä.
Pinnallisuuksiin kiinnitetty huomio, vie ajatukset pois todellisesta tiedosta mitä toinen esittää ja pinnallisuudet tuovat esiin niin paljon ristiriitaisia asioita, ettei toisen esittämiä asioita voi hyväksyä ja ottaa vastaan, ja vaikka ne olisivat sisältäneet kuinka paljon hyvää tietoa, niin tämä ihminen joka kiinnitti huomiota vain pinnallisuuteen jää niistä tiedoista paitsi.
Ihminen joka osaa katsoa näennäisesti erilaisten asioiden ytimeen, näkee siinä paljon yhdenmukaisuuksia huolimatta pinnallisista eroista. Hän huomaa että niissä kerrotaan samoista asioista, vaikka ulkoisesti nähtynä eroja onkin.
Välttääkseen väärinymmärryksen ja -tulkinnan, joka usein aiheutuu juuri pinnallisten erojen tähden, ihmisen tulisi opetella myös eri tahojen käyttämät ilmaisuerot, jolloin paremmin ymmärtää ja löytää asioista samat puolet eli näkee eri asioita yhdistävän ytimen.
a) Monissa yhteyksissä eri tahojen kanssa voidaan havaita, että samaa sanaa käytetään tarkoittamaan eri asiaa, esim. yleensä sielulla tarkoitetaan sellaista joka jokaisessa ihmisessä on aktiivinen ja osa kehokokonaisuutta, mutta Urantia -kirjassa sielulla on eri merkitys, joka herää vasta ihmisen siirtyessä eri tasolle kuoleman tai kehityksen myötä ja yleisesti käsitetään, että Korkeampi Tietoisuus eli Itse on ihmisen ydin ja osa jumaluutta, mutta yhdessä Ruusu-risti suunnassa (näitä on monia, joista kaksi on Amerikkalaisia ja yksi on Suomalainen) Korkeampi Itse onkin osa jotakin alempaa tietoisuutta, osa egoa ja siten "saatanallinen". Korkeampi Tietoisuus on taas ihmisen todellinen ydin.
b) Ja myös samaa asiaa ilmaistaan eri sanoin esim. kristillisessä perinteessä yleensä mm. Evan. Lut. seurakunnissa Jumala on korkein olevaisuus, josta kaikki on lähtöisin ja kaikki on jälleen palaava ja joka on luonnut koko maailmankaikkeuden, Jehovan Todistajien keskuudessa Häntä kutsutaan Jahveksi ja Islam:suudessa Häntä kutsutaan Allahiksi, Teosofisessa liikkeessä ja Teosofiaan pohjautuvissa suunnissa Logosaksi jne. Ja Kristillisessä perinteessä ihmiset voivat saada Pyhän Hengen voimaa joka parantaa että ohjaa oikeaan suuntaan elämässään, jos kuuntelee sen neuvoja ja muissa henkisissä perinteissä yleensä vastaava on Korkeampi Tietoisuus jota kuuntelemalla ohjaa oikeaan suuntaan elämässään ja energian välittäminen parantaa jne.

c) Eri asiat sekoitetaan eli sulautetaan yhteen, jolloin niitä ei erotella esim. Kristillisessä perinteessä sielu ja henki yleensä katsotaan samaksi ja sama suuntaus näyttää olevan myös muissa henkisissä liikkeissä esim. sielu erotellaan eri ikäisiksi, kuten lapsi-, nuori-, aikuinen ja vanhasielu. Tässä yhteydessä sielu käsitetään (mikä on aika yleinen suuntaus) sellaiseksi, joka on ikuinen ja joka on ihmisen ydin ja osa jumaluutta ja joka kerää elämien aikana kokemuksia, jotka lopulta elämien loppuessa, jolloin olevaisuus sulautuu Ykseyteen, kokemuksien jakaantuessa osaksi Ykseyttä.
Mutta minun käsitykseni mukaan sielu ja henki sekoitetaan usein edellä mainitussa asiassa ja muutenkin keskenään ja kyseessä on siis näiden kahden eri ihmisen osan synteesi. Sielu ei siis ole ikuinen, eikä ole osa jumaluutta, niin kuin asia yleensä ymmärretään. Sielu ei voi siten olla eri ikäinen, koska joka kerran kun ihminen uudestaan syntyy fyysiselle tasolle, hän saa uuden sielun, joka koostuu niistä ominaisuuksista, jotka tarvitsee tässä elämässä ja ne ominaisuudet kuten tietty karmanvelka, pelot, ennakkoasenteet yms. asiat, jotka muovaavat yksilöllisen mielen eli erilaisen taustan kullekin ihmiselle sen kehitystasonsa mukaisesti syntyvät edellisten elämien kerätyistä aineksista, jotka taltioituvat siis Korkeampaan Minään eli Tietoisuuteen, ts. henkeen, joka on ikuinen
Ihmisen Henki on ikuinen ja osa jumaluutta, joka on myös ihmisen ydin. Tämä osa ihmiskokonaisuudesta voi todella olla eri ikäinen ja tämä kerää kaikkien edellisten elämien kokemukset, tiedot, taidot yms. asiat ja tästä siirtyy tarvittava aineisto sielulle sen syntyessä uuden ihmiskehon muotoutuessa. Kuollessa ihmisen sielu jonkin ajan päästä hajoaa ja sen sisältämät kokemukset, ominaisuudet, tiedot ja taidot siirtyvät henkeen.
d) Ja myös mitä yleensä pidetään yhtenä asiana erotetaan sen eri puolet/ominaisuudet toisistaan ja annetaan niille eri nimitys esim. Se mitä yleensä pidetään Korkean Tietoisuuden ominaisuutena ohjata ihmisen kehitystä kohti korkeampaan päämäärään on Urantia-kirjassa se jaettu eri nimityksellä, eri kohteeksi nimittäin Ajatuksensuuntaajaksi, jolla on tämä tehtävä.
e) Mitä yleensä ymmärretään yhdeksi asiaksi, käytetään siitä kahta tai useampaa eri nimitystä samassa tai eri yhteisössä. Joku toinen yhteisö voi käyttää näitä kahta eri nimitystä, tarkoittamaan kahta eri asiaa, joista toisella nimityksistä on sama tarkoitus kuin mitä yleensä asialla ymmärretään ja toinen kuvaa jotakin muuta. Esimerkitsi yhdellä Ruusu-Risti suuntauksella Korkeampi Tietoisuus on se todellinen ihmisen ydin ja taas Korkeampi Itse on se alempi tietoisuus, osa egoa. Tässä tarkoitetaan kahta eri asiaa, kun taas yleensä tarkoitetaan yhtä ja samaa asiaa eri nimityksellä.
Nämä edellä mainitut esimerkit kertovat hyvin kuinka nämä eri ulkoiset sanalliset nimitys muodot voivat viedä harhaan ja saattaa näin asian sisältö menettää merkityksensä, koska ihmiset ymmärtävät asian väärin, tulkitsevat sen väärin ja/tai saavat erilaisen käsityksen käsitteillä olevasta asiasta, kuin mitä asian esittäjä haluaa sillä tarkoittavan. Nämä seikat huomioon ottaen, aiheuttavat suurimmat ongelmat eri ihmisten välille ja aiheuttavat yleensä ristiriitoja eri tahojen välille, koska väittävät, että toinen on väärässä, kun taas toinen osapuoli on oikeassa, vaikka edellisten esimerkkien valossa nähdään, että molemmat tai useammat tahot olivat oikeassa, mutta ne vain käyttävät eri nimitystä kuin toinen.
Tämä asia ei päde pelkästään henkisissä, hengellisissä ja maailmankatsomuksellisissa asioissa, vaan myös jokapäiväisissä asioissa, niin politiikassa, ja kansallisissa asioissa. Ristiriidat uskonnollisissa, poliittisissa, kansallisissa, valtiollisissa yhteyksissä ja asioissa ovat siis vain näennäisiä, eikä todellisia, ja näin ymmärrettynä, ihminen joka elää Korkeamman Tietoisuuden mukaan näkee, että monet ihmiset elävät pinnallisesti ja kiinnittävät huomiota vain pinnallisiin asioihin. Ja nämä ihmiset siis elävät "harhassa" ja "ristiriitaisessa maailmassa". Silti tämä ihminen kunnioittaa ja arvostaa näiden ihmisten "väärinkäsityksiin" pohjautuvaa ja luomaa maailmankatsomusta, koska ymmärtää, että näiden ihmisten on aika kokea myös "vääriin perusteisiin" pohjautuvaa elämää ja joskus jossakin elämässä hän tietää heidän tunnustavansa erehtyneensä ja pyrkivänsä korjaamaan tilanteen ja muuttumaan itse sisältä käsin, eikä yritäkään muuttaa toista ulkoa käsin.
Koska hän tietää, että ei voida jakaa asioita oikeisiin ja vääriin mustavalkoisen, polariteettisen ja kapean ajatustavan mukaan, koska näkee näiden "vastakkaisen" asian yhdistävän tekijän, sen ytimen, että ne ovatkin yhtä eikä toisistaan erillisiä ja pystyy sen tähden hyväksymään molemmat asiat osana laajempaa kokonaisuutta kuin yksistään voivat esittää. Tämä ihminen näkee näitä kahta asiaa yhdistävän kolmannen osapuolen, joka toimii kuin liimana yhdistäen asiat yhdeksi kokonaisuudeksi
6) Täydellinen hyväksyminen:

Edellisen asian (Kunnioittamisen ja arvostamisen) yhteydessä oli lopussa hyvä kirjoitus siitä miten Korkeassa Tietoisuudessa oleva ihminen pystyy näkemään monien ihmisten pinnallisuuden ja siten heidän elävän "harhaan johtavassa elämässä", mutta hyväksyy sen täysin, koska "näiden ihmisten on aika kokea myös "vääriin perusteisiin" pohjautuvaa elämää". Loppuen lopuksi ei ole ns. "vääriin perusteisiin" tai "väärää" elämää, vaan eri ihmisillä on aika elää joskus sellaista elämää, joka perustuu väärinkäsityksiin ja voi silloin aiheuttaa vahinkoa muille, mutta tämä on kokemuksien keräämistä kaikkien osapuolten osallistuessa siihen keräämään kokemuksia myös vaikeista tilanteista, jotta oppisi miten niistä voi päästä ja mitä vaikea tilanne voi osallistuneita opettaa. Täytyy muistaa, että sama tilanne voi opettaa eri ihmisille eri asioita, heidän erilaisesta taustasta riippuen. Ja se mitä käy yhdelle, ei välttämättä käy toiselle, johtuen samasta syystä kuin edellä.
Tällainen ihminen, joka elää Korkeammassa Tietoisuudessa voi näin tältä näkökannalta katsoen hyväksyä kaikki eteensä tulevat vaikeat tilanteet, ymmärtäen niiden olevan oppimista varten. Vaikeat asiat voidaan voittaa omalla sisäisellä viisaudellaan, kuunnellen omaa Korkeampaa Tietoisuutta ja välttäen väkivaltaista ja väkipakollista suhtautumista asiaan tai asian kiertämistä, jolloin pakoilee vastuun ottamista siitä tilanteesta. Eikä vaikeasta tilanteesta tarvitse kärsiä, vaan ottaa oppia, jottei toista samaa virhettä, mikä johti vaikeaan tilanteeseen tai sen aiheutti ulkopuolinen henkilö, jonka tarkoituksena on opettaa sinua kyseisestä asiasta. Sinun ei tarvitse syyttää ketään, eikä itseäsi, koska kaikki on tarkoituksenmukaista ja osa tilanteista olet joko tietoisesti tai tietämättään itselleen aiheuttanut. Ihminen hyväksyy kun muut tuomitsevat, haukkuvat, vahingoittavat ja/tai satuttavat häntä jne, eikä hän koe tarvetta puolustella itseään henkisiltä ja psyykkisiltä, (fyysisiltä) hyökkäyksiltä (vrt. Raamattua, kun toinen lyö sinua, niin käännä hänelle toinen poskesi). Ihminen hyväksyy myös tietyn tilanteen mm. yksinäisyyden, vapauden rajoittamisen, erilaisuuden, muukalaisuuden jne, eikä taistele sitä vastaan tai tunne kärsimystä, vihamielisyyttä ja/tai kateutta jne. toista tai tilannetta kohtaan. Ihminen kokee tilanteen hyvänä keinona oppia jotakin uutta ja eikä ota tilannetta ja/tai kokemusta itseensä, vaan on tilanteen ylä- ja ulkopuolella ja täältä hän voi nähdä sen laajemmalta näkökulmalta ja ymmärtää sen taustalla olevat tekijät ja sen perimmäisen tarkoituksen. JATKUU...
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #2 : 15.11.2005 01:13:56 »

jatkumo...
7) Täydellinen anteeksiantaminen:
Korkeammassa Tietoisuudessa elävä ihminen pystyy aikaisempien tunnusmerkkien perusteella antamaan anteeksi kaikille niille ja kaikille tapahtumille, sekä tilanteille jotka ovat häntä vastaan rikkoneet eli tehneet pahaa, ts. aiheuttaneet vaikeuksia ja joutunut silloin vastaanottamaan negatiivista energiaa. Aina toinen ihminen ei ole tarkoittanut pahaa, toinen ei ole lähettänyt negatiivista energiaa, eikä tilanne/tapahtuma ollut mitenkään vihamielinen, vaan kuitenkin se ihminen joskus kokee jonkun em. ihminen tai tilanteen negatiivisena, vaikka ei se sitä ollut. Sama ihminen tai tilanne aiheuttaa eri ihmisille miellyttävän tai epämiellyttävän kokemuksen taustastaan ja henkisestä kehityksestään riippuen. Korkeammassa Tietoisuudessa elävä
ihminen ymmärtää tämän, eikä sen tähden syytä ketään tai väitä toisella olevan negatiivista energiaa henkilökohtaisen kokemuksensa takia. Energiaa on monenlaista, eikä toista voi syyttää energiansa tai muun erilaisuutensa vuoksi. Hän ymmärtää, että ihmisten ymmärrys ja tietoisuuden laajuus vaihtelee kunkin henkisen kehityksen ja kokemus taustansa mukaan, eikä sen tähden tiedä mitä tekevät. "(Annan anteeksi heille,) sillä he eivät tiedä, mitä tekevät", Jeesuksen sanoja käyttäen, kuvaa hyvin tätä asennetta, joka oli Jeesuksellakin.
Korkeammassa Tietoisuudessa elävä ihminen ymmärtää, että eri ihmisillä on eriasteisesti rajallinen ymmärrys, tietämys ja tietoisuus henkisistä ja kosmisista asioista, ja myös tunnustaa ettei itsekään tiedä kaikkia kyseisten asioiden eri puolista, vaikka onkin laajempi ymmärrys näistä asioista kuin monilla muilla. Ihmiset eivät ymmärrä, koska heidän tietoisuutensa ei riitä ymmärtämään näitä kaikkia asioita, koska he ovat egonsa vallassa, joka on sokeuttanut heidät sisäiseltä viisaudeltaan, jota he kuitenkin janoavat ja tämä janoaminen vie heidät erilaisten henkisten ja hengellisten instituutioiden luokse etsimään ulkoista gurua ja/tai auktoriteettia, sekä jotain pyhää kirjaa tai kirjoitusta.
Korkeammassa Tietoisuudessa elävä ihminen voi kaiken tietonsa ja viisautensa perusteella antaa anteeksi ihmisten ymmärtämättömyyttä, erilaista kokemusperäistä elämää ja taustaa, erilaisuutta myös muissa asioissa, vaikeita tilanteita; itseen kohdistuvia ja muille kohdistuvia vaikeuksia, fyysisen, psyykkisen, ja henkisen kehonsa reaktioita, tietoisuutensa suhtautumista asioihin jne.
Cool Hyvin suuri ja voimakas sisäinen Rauha:
Kun ihminen saavuttaa yhteyden omaan Korkeampaan Tietoisuuteen, saa hän myös "sielulleen" eli tietoisuudelleen, ts. mieleensä sisäisen Rauhan. Hänen ei tarvitse enää janota itsensä ulkopuolelta elämänohjeita, kun saa suoraan Korkeammalta Itseltään. Hän on saavuttanut kehityksessään ja evoluutiossaan tietyn pisteen, jossa hän ottaa täyden vastuun omasta elämästään, eikä ole tietämätön korkeammista päämääristä, vaan tietoisesti ponnistelee saavuttaakseen lopullisen päämääränsä. Sisäinen Rauha aikaansaa myös täydellisen tyyneydentunteen, niin ettei maailman ja ihmisten kiireys, melu, paniikki tai pelot voi tarttua ja vaikuttaa ihmiseen, joka on tyyneyden ja Rauhan saavuttanut.
Mitä ihminen silloin tekee, on hänen täysin vastattava kaikesta, mutta samalla hänellä on suurempi vapaus tehdä mitä haluaa. Ihminen kuuntelee silloin tarkkaavaisesti sisäistä (sielun, oikeammin hengen) tilaansa, jotta siinä pysyisi tasapaino sisäisessä hengen tilassa eli energioissa. Tarkoituksena olisi, että saavuttaisi sellaisen sisäisen tasapainon, jossa polariteettienergiat (+ & -, positiivinen& negatiivinen, mies-& naisenergiat) yhdentyvät, eli tulevat yhdeksi, jolloin ei ole erillisyyttä, vaan Ykseyttä sisäisessä elämässä, silloin on saavutettu tasapaino ja samalla sisäinen Rauha. Rauhattomuus menetetään uudestaan, kun antaa tasapainon romahtaa ja polariteettienergian jälleen eriytyä, silloin ihmisen on ponnistettava saavuttaakseen takaisin tasapainon, joka on helpompaan kuin ensimmäisellä kerralla. Tasapaino saavutetaan purkamalla ja keräämällä ts. käsittelemällä polariteettienergiaa, jota on liikaa tai liian vähän. Näitä energioita täytyy olla saman verran, että saavuttaa tasapainon näiden välille, jotta ne voisivat yhdistyä uudestaan tai ensimmäistä kertaa.
Ihminen oppii myös käsittelemään energiaa, niin että voi kerätä tietynlaista energiaa itselleen, vaikka ympäristössä ei sitä ole. Hän voi muuntaa energian sellaiseksi kuin mitä kulloinkin tarvitsee. Erilaisia energioita fyysisessä polariteettisessa ympäristössä vapaana on vaikka kuinka paljon, näitä energioita voidaan kerätä tasapainon ylläpitämiseen, mutta elämänenergiaa ja oman mahdollisemman korkean värähtelytason ylläpitämiseen voidaan pyytää ja ottaa vastaan ylhäältä eli korkeammalta taholta (tahoilta).
9) Universaalinen, eli Henkinen, ts. Kosminen Rakkaus ja Rakkauden Kentässä oleminen ja sen jakaminen:
Tämä on korkein ja vaikein saavutettavissa oleva asia, jonka voi saavuttaa Korkeammassa Tietoisuudessa elävä ihminen. Tämä Rakkaus on samalla Universaalinen eli kaikkea ja kaikkia voidaan rakastaa, eli kohdistaa Universaalista Rakkautta niin kiviin eli mineraaleihin, kasveihin, eläimiin ja kaikkiin ihmisiin erottelematta yhteiskunnallista, poliittista, rodullista, sukupuolellista, iästä yms. vast. ulkoisista eroista huolimatta.
Tämä on Henkistä Rakkautta , jossa ei ole minkäänlaista fyysistä kosketusta kehenkään, missään tilanteessa. Tähän ei kuulu sukupuolista, lihallista nautintoa, vaan pelkästään täydellistä toisten hyväksymistä, kunnioittamista ja arvostamista, joka tapahtuu täysin ehdoitta.
Rakkauden Kenttä on tämän Universaalisen energian muodostama kenttä(vaikutus), joka syntyy siitä, että missä on/esiintyy/annetaan/jaetaan paljon Universaalista Rakkautta, synnyttää/muodostaa se sille alueelle paikallisen kentän, jonka sisällä olijat ovat täysin yhtä eli sulautuvat tietoisuudestaan yhteen kaikkien heidän kanssa, jotka ovat saman kentän vaikutusalueella. He tietävät mitä toinen ajattelee, tuntee, tekee kentän alueella. Kaikki lukevat toisiaan kuin avointa kirjaa, eikä mitään salaisuuksia ole kenenkään välillä, vaikka huomaavatkin esim. jostakin "virheitä", he tietävät, että kukaan ei ole täydellinen ja hyväksyvät täydellisesti toisen sellaisina kuin hän on. He eivät saa väärä käsitystä toisesta, eivätkä muuta suhtautumistaan niihin, vaikka saavat tietää toisen tekevän jotakin sellaista mitä ei itse tee, vaan suhtautuvat kaikkiin Rakkauden Kentässä läsnäoleviin yhtä neutraalisesti ja rakastavasti kuin ennenkin.

Rakkauden Kentässä oleva voi jakaa sitä jatkuvasti taustarakkautena tasaisena virtana kaikkialle missä liikkuu, myös Kentän ulkopuolelle. Jos joku Maan ihminen vastaanottaa tämän rakkausmuodon, on se hyvin miellyttävä kokemus ja saattaa energian lähettäjä pelkällä läsnäolollaan nostaa toisen värähtelytasoa ja nostaa toisen oman kundalini energiatason ylemmäksi, kuin muuten olisi.
Silloin kun Universaalista Rakkautta lähetetään vaihtelevan voimakkaina impulsseina, niin vastaanottajalle joka ei ole varautunut siihen tai kokenut aiemmin tätä rakkausmuotoa on hyvin voimakas kokemus ja siten nostaa paljon kyseisen vastaanottajan kundalini energiatasoa, mutta valitettavasti joskus sellaisen Maan ihmisen kohdalla, jolla polariteettienergiat eivät ole tasapainossa eli mies-naisenergiat, niin tämä rakkausenergia vastaanotetaan kypsymättömyyden takia tai se herättää sellaisessa ihmisessä, muuten, seksuaalista tunnetta.
Universaali Rakkaus ei ole tunteellinen ilmaisu eli tämä on Maan ihmisten tunteiden yläpuolella oleva ilmiö, jota ei voida kutsua tunteeksi siinä merkityksessä, kuin Maan ihmiset sen käsittävät, vaan on jotain paljon suurempaa ja enemmän.
Universaalista Rakkautta jaetaan välillä Todellisten eli Kosmisten ihmisten keskuudessa "palkintoina" hyvästä työstä toiselle Kosmiselle ihmisille, eläimelle, kasville, kivelle, tietokoneelle, alukselle tai monille eri vastaanottajille tai kohteille yhtäaikaisesi. Kenenkään ei välttämättä tarvitse odottaa palkintoa, koska se ei ole itsetarkoitus.
Seuraava esimerkki kertoo miten käytännössä Universaali Rakkaus toimii:
Jos joku haluaa tehdä jotain esim. etsiä tietokoneesta tiettyä tietoa ja siinä on toinen tekemässä työtään sen äärellä, hän lukee ensimmäisen toiveen päästä koneen ääreen ja silloin väistää ja antaa toisen etsiä tietonsa, kunnes taas pääsee jatkamaan keskeytynyttä työtään tai jatkaa sitä toisen koneen luona. Ei tämä sano, että "minulla on työ kesken, ettet voi tulla tähän", niin kuin yleensä ihmiset maan päällä tekisivät. Kosminen Rakkaus kertoo sen luonteesta sen, että tätä rakkauden muotoa käytetään yleisesti Maan ulkopuolisten eli Todellisten, Kosmisten Ihmisten keskuudessa, josta esimerkki on poimittu.

- LOPPU- Olipas se pitkä  smitten
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 15.11.2005 03:14:26 »

Kiitos Sawotar  angel

Oli pitkä, mutta mielenkiintoinen teksti. luin sen loppuun asti, vaikka meinasi usko loppua välillä, kun härkänä rakastan sanontaa lyhyestä virsi kaunis. Mutta minkäs sille voi, kun kaunis runosuoni kukkii.  smitten  smitten
tallennettu
sielun sävel
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #4 : 15.11.2005 04:24:13 »

Oivallinen kirjoitus! Kiitos, että saatoit tämän luettavaksi tähänkin foorumiin, Sawotar. Mutta mistä tämän löysit? Vai kanavoitko sen itse? En nähnyt lähdetietoa; eikö se olisi reilua ilmoittaa? Teksti oli kuitenkin tuttu, olen sen jostain aiemminkin lukenut.
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #5 : 15.11.2005 08:48:41 »

Mä löysin sen omasta sähköpostista, joskus joku ystäväni laittoi sen minulle ja minusta se oli niin hieno, että täyty säästää se ja nyt eilen sitten löysin sen kun poistelin vanhoja kansioita smitten muuten olisin kyllä laittanut enemmän tietoa, josta tämä tuli Smiley ei kuitenkaan ole omaa tuotantoa vaikka tohon olisi pyrkiminen smitten
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #6 : 15.11.2005 08:51:31 »

Kiitos Sawotar  angel
Oli pitkä, mutta mielenkiintoinen teksti. luin sen loppuun asti, vaikka meinasi usko loppua välillä, kun härkänä rakastan sanontaa lyhyestä virsi kaunis. Mutta minkäs sille voi, kun kaunis runosuoni kukkii.  smitten  smitten
Ollos hyvä salomi  smitten meinas usko loppua minultakin, kun yritin väsätä sitä tänne, kun ei hyväksynyt tota kirjoitusta kokonaisuutena, ilmoitti vaan'' liikaa +dd merkkejä tickedoff mutta ihanaa kun joku jaksaa sen lukea alusta loppuun...tuollaiseen tilaan olisi pyrkimys, aikamoinen tie edessä 2funny
tallennettu
jam0
Vieras
« Vastaus #7 : 15.11.2005 13:34:10 »

Olipa hieno, sain vastauksia kysymyksiin mitkä eilen pyöri päässäni. Esimerkkinä tuo että miksi olen aiheuttanut itselleni kärsimystä ihan tietoiseksi, jonka vuoksi levitän kärsimystä myös itseni ulkopuolelle. Luulin kärsiväni pitkälti jo aiemmin, mutta se todellinen kärsimys iskikin vasta paljon myöhemmin, ja monta asiaa yhtä aikaa. Tuo oli hankala hyväksyä, mutta nyt tiedän mistä sekin johtui.
Kiitos siis tuosta.
tallennettu
monikakson
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 259


Look thru' the light


Profiili
« Vastaus #8 : 15.11.2005 16:50:29 »

En vielä jaksanut lukea loppuun, kun nyt ei ole aikaa. Luin kuitenkin tuon viimeisen esimerkin, joka oli suoraan omasta elämästäni eilen  Smiley Mulla oli itsellä hieman kiire tehdä yksi juttu valmiiksi ja muutama ihminen tuli käymään siinä ja kysyi aina, että ehtiikö äkkiä katsoa sähköpostin tai yhdelläkin oli kiireempi katsoa yksi juttu kuin minulla. Olin, että no tottakai, ei mulla niin kiire ole. Kovasti pyytelivät anteeksi, mutta ei mua haitannut yhtään.

Ei se ole myöskään helppoa elää Korkeammassa tietoisuudessa sen takia, että niin monet saattavat yrittää käyttää hyväksi. Mutta eiväthän he siinä loppupeleissä onnistu.  Wink
tallennettu

Feel the life in you and you want to live
sawotar
Vieras
« Vastaus #9 : 15.11.2005 17:56:53 »

Tuli selkeä intuutio että tämä kosminen sanoma on saatava tänne, ja oikeassa olin smitten erittäin ihanaa kun siitä on apua joillekkin ja vastaus mieleenpainuviin kysymyksiin..ihanaa.. smitten
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #10 : 16.11.2005 02:13:05 »

ILMAN YKSEYTTÄ ELÄMÄ EI OLISI MAHDOLLISTA
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
hah
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Keltainen Galaktinen Eb


Profiili
« Vastaus #11 : 16.11.2005 22:40:23 »

Kiitos Sawotar!  Hienoa sanomaa.  www.healingeagle.net
Uusimmassa Positiivareissa oli luettelo Sisäisen rauhan merkeistä vähän samaa asiaa tiivistettynä:
1. Halu antaa asioiden tapahtua itsestään yrittämättä ohjata niitä väkisin.
2. Hymynväreet ilmestyvät usein suupielille.  Wink
3. Yhteyden kokeminen muihin ihmisiin ja luontoon.
4. Usein toistuvat kiitollisuuden kokemukset.
5. Pyrkimys ajatella ja toimia spontaanisti mieluummin kuin vanhojen kokemusten ja pelkojen ajamana.
6. Päivänselvä kyky nauttia joka hetkestä.
7. Turha huolehtiminen häviää.
8. Ristiriitoihin osallistuminen lakkaa kiinnostamasta.
9. Muiden motiivien arvaileminen lakkaa kiinnostamasta.
10. Muiden tuomitseminen lakkaa kiinnostamasta.
11. Itsensä tuomitseminen lakkaa kiinnostamasta.
12. Syntyy kyky rakastaa odottamatta vastarakkautta.
tallennettu

Ikuisuuden lumoava sointi
Tuon kuvakirjoituksen tulkintaan haluan antaa koko elämäni, sillä ikuisuuden olemukseltaan asuvan tiedän täällä: itsessäni.  Herman Hesse Runoja:1,63.
sawotar
Vieras
« Vastaus #12 : 16.11.2005 23:01:30 »

Oih kiitos hah smitten ihanasta linkistä'' lukee suurella innolla sitä'' kiiiiiiiiiiiiiiiiitos Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: