Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sideerinen noususkorpioni ?  (Luettu 7156 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sun73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382



Profiili
« : 15.11.2005 00:55:16 »

Millanen on sitten sideerinen noususkorpioni ?  :Smiley

                             
           smitten -Oinas73-
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #1 : 15.11.2005 15:43:24 »

Tässä BV Ramanin näkemys, SatAqu voi sitten laittaa David Frawleyn tekstin. Ja kirjahan oli edelleen "How to Judge a Horoscope vol. I".

Nouseva Skorpioni (Vrischika)
Sielulliset taipumukset: Tässä merkissä syntyneet naiset ovat sarkastisia ja impulsiivisia ja miehekkäitä luonteeltaan. He ovat kiinnostuneita okkulttisista tutkimuksista ja heillä on herkkävireinen mieli, johon on vaikea vaikuttaa.
Yleiset taipumukset: Heillä on antelias asenne. He ovat äärimmäisen ailahtelevaisia ja pitävät suuresti jännityksestä. Vaikkakin he ovat todellisuudessa suuntautuneista aistillisiin asioihin, he eivät epäröi filosofoida pidättyvyyden hyveistä koskien aistillista nautinnonhalua
(Tätä piirrettä vertaisin jälleen trooppiseen jousimieheen - suom. huom.). He ovat hyviä edusmiehiä (correspondents). He ovat usein brutaaleja, töykeitä ja pitävät kilpailemisesta (tässä näkyy Mars-hallitsijan vaikutus - suom. huom.). Heillä on aloitekykyä ja yritteliäisyyttä. He arvostavat luksusta, mutta ovat säästäväisiä. Heistä voi tulla taitavia muusikoita, jos he opiskelevat tätä taiteenlajia. Heistä voi tulla myöskin eteviä taiteilijoita, tanssijoita ja vastaavia. He pitävät kiinni omista näkemyksistään. Heidän ruumiinrakenteensa on kuuma ja he ovat taipuvaisia kärsimään peräpukamista. He ovat hyviä keskustelijoita kuten myös kirjoittajia ja nojautuvat usein liikaa omaan älykkyyteensä.

Sideerisessä Skorpionissa / trooppisessa Jousimiehessä minua kiinnostaa se, miten trooppiseen Jousimieheen usein liitetään tällainen eksoottisissa paikoissa seikkaileva Indiana Jones tai Camel-mies -kuvio, "mies, joka kulkee omia polkujaan", vaikka kyseessä on mitä ilmeisin martiaaninen mielikuva. Kaikki Marlboro-mainokset, lännenfilmit, mitä näitä onkaan... ne liitetään trooppisessa astrologiassa usein Jousimieheen, mutta minä liittäisin ne ainakin osittain sideeriseen Skorpioniin.

Skorpionin hallitsija Mars on puhdas maskuliininen arkkityyppi ja siihen liittyvät taisteleminen, riippumattomuus, yksin pärjääminen, haasteisiin vastaaminen... tietysti Skorpionin kohdalla kuvaa sekoittaa se, että se on feminiininen merkki. Tyylipuhdas esimerkki sideerisestä Skorpionista on Ville Valo, jolla on askendentti ja neljä planeettaa Skorpionissa. Valosta kenties voi sanoa, että yhdistyy maskuliinisuus ja feminiinisyys. Ainakin HIMin musiikissa yhdistyy rakkaus ja kuolema. Mitä muuta voi skorpionilta odottaa?
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #2 : 15.11.2005 18:26:56 »

Hei.
Aurinko siirtyy 17.marraskuuta sideerisesti Skorpionin merkkiin. Tässä jo nyt edeltä käsin Skorpionin sideeristä tulkintaa David Frawleyn mukaan:

"Skorpioni on Marsin negatiivinen merkki, kiinteä vesi, symbolina skorpioni. Se esittää tarvetta tasapainoon ja vakauteen syvemmällä tai psyykkisellä tasolla.

Skorpioni on syvällinen ja mysteerinen merkki. Marsin negatiivisena tai fyysisenä puolena skorpionit ovat usein sotilaita, poliiseja tai atleetikkoja. He tahtovat käyttää sotaisaa voimaa fyysisellä tasolla ja voivat olla alttiita voimaan käyttöön. Heillä yleensä on hyvät muskelit ja he tykkäävät harjoitella. Mentaalisemmin kehittyneillä skorpioneilla on hyvä kapasiteetti tutkimukseen ja heistä saattaa tulla kemistejä tai kirurgeja.

Enempi kehittyneempi skorpioni tykkää seikkailla mielen syvyyksissä ja hänellä saattaa olla kiinnostusta okkultismiin tai yogaan. Heidän kundaliininsa voi usein kohota hyvään tai pahaan. He saattavat haluta työskennellä negatiivisten voimien kanssa tai sitten nujertaa ne, ja he saattavat nähdä elämä valon ja pimeyden välisenä taisteluna, jonka kanssa he saattavat tulla rauhattomiksi. He ovat usein lumoutuneita tekniikoista joilla ohjata energiaa joko ulkoisesti tai sisäisesti.

Skorpioni voi olla hyvin älykäs ja näkökykyinen, mutta valitsee jäämisen näyttämöiden taakse. He eivät ilmaise itseään nopeasti, ei siksi että he olisivat hitaita, vaan koska he ovat varovaisia. He voivat olla hyviä puhujia tai väittelijöitä, ja heistä voi tulla hyviä runoilijoita, taiteilijoita tai näyttelijöitä hyvän kykynsä ilmaista voimakkaita tunteita johdosta. Skorpionit ovat yleensä intohimoisia ja voivat olla hyvin mieltyneitä seksuaalisesti. Kehittymättöminä he ovat alttiita paheisiin, perversiyteen tai elämän maanalaiseen puoleen, ja voivat tulla emotionaalisesti tai fyysisesti väkivaltaisiksi.

Skorpionit ovat intensiivisiä, salamyhkäisiä, introverttejä ja toisinaan rauhattomia. Heillä on aktiivinen alitajunta ja heidän tulisi pitää tunteensa selkeinä ja puhtaina, ilman kateutta ja riippuvaisuutta, tai muuten he jäävät juuttuneiksi tunnetasolla. Kuitenkin tämän herkkyyden vuoksi, he saattavat kehittää filosofisen luonteenlaadun ja syvällisen näkemyksen jota muut harvoin saavuttavat."


Näin. Oletteko te huomanneet sideerisessä Skorpionissa uskonnollista fanaatikkoa? Hih.. :Smiley

Terv.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #3 : 20.11.2005 20:24:11 »

sideerisessä olen aurinko skorpionissa hjee. mutta sellanen pisti silmään, että lueskelin trooppisesta kartastani muina aspekteina nuo samat asiat kuin tuossa yllä kerrotaan skorpionista.. siis molemmat sivuavat toisiaan. välähti.  angel

en nimittäin millään voinut uskoa että olisin  aurinko  skorpioni  askendentti  vesimies  kuu  vesimies
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: