Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sideerinen nousukauris  (Luettu 8112 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Harschi
Vieras
« : 14.11.2005 15:23:15 »

Näin BV Raman kirjoittaa nousukauriista kirjassaan "How to Judge a Horoscope vol I"

Nouseva kauris (Makara)
Sielulliset taipumukset: he suhtautuvat stoalaisesti elämän murheisiin. Kauriit on sympaattisia ja anteliaita ja he auttavat vähäosaisia. He ovat myös voimakastahtoisia, vahvasti päämäärätietoisia, salailevia, pitkävihaisia, ovelia ja lujaluonteisia.
Yleiset taipumukset: Heillä on taito sopeutua eri olosuhteisiin.Heillä on suuria päämääriä elämässään, eivätkä he ole rahastosäästäjiä
("cannot economise funds"). He pitävät näyttävyydestä. Heidät huomataan kestävyytensä takia. Jos saturnus on ahdistettu, heistä tulee pitkävihaisia ja mahdollisesti myös jossain määrin ahdaskatseisia.He kykenevät suuriin ponnistuksiin. Kotielämässään he ovat täydellisyydentavoittelijoita eivätkä useinkaan osaa tulla hyvin toimeen puolisoidensa kanssa. Heidän täytyisi olla omalta osaltaan tarkkana tämän haitallisen piirteen suhteen. He ovat työteliäitä. Jos mars on jossain muussa kuin omassa merkissään, heiltä puuttuu itseluottamusta ja heistä tulee pahanhajuisia ( Huh), hermostuneita ja ja heikkoluonteisia. Heitä voidaan luonnehtia "papupadoiksi" ja heillä on vain vähän tai ei lainkaan kontrollia puheeseensa nähden.

No onpas tämäkin... näkyyköhän tässä Ramanin suhtautuminen saturnukseen, kauriin hallitsijaan ja perinteiseen pahantuottajaan? Nämähän alkaa kilpailla kohta Mannisen tekemien kauhuhoroskooppien kanssa synkeimpien luonnekuvausten tittelistä...  buck2

Mutta Raman on kyllä silti edelleen kingi. Suomalaisia esimerkkejä sideerisistä nousukauriista: Saku Koivu, Mari Rantasila, Johanna Raunio.
tallennettu
Gimmy
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #1 : 14.11.2005 19:09:25 »

Cheesy
Tää oli aivan ihana teksti!  2funny

Selvittelin juuri viime viikolla välejäni yhden sideerisen kauriin kanssa (niin, tässähän oli kyse kyllä nousukauriista, mutta muistuttaako aurinko-kauris edes vähä tätä)

No, voitte arvata että kyseessä on aikamoinen "jyrä", työnarkomaani, joka on myös järkyttävän suorapuheinen (trooppisesti kuu-jousimies)...
No puolustukseen sanottakoon, että hän tekee kyllä paljon hyvää työtä ja ammatillisesti yhteistyö toimii... joten kaikki kunnia kauriille!

Mutta tuo mars-juttu esim...
 2funny
Kiitos, Harschi! Tämä oli piristävää luettavaa!
tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #2 : 15.11.2005 00:23:01 »

Hei.
David Frawley kertoo kirjassaan kuinka hän opiskeli aluksi myös länsimaista astrologiaa, mutta hänen Veda taustansa ja omistamansa teleskooppi aiheuttavat sen, että hän valitsi eläinradan joka perustuu kiintotähtiin ja teki siksi Vedic astrologian mielenkiintoisammaksi jatkaa. Nyt hän kertoo meille sideerisen Kauriin luonteesta:

"Kauris on Saturnuksen negatiivinen merkki, johtava maa, symbolina krokotiili. Se osoittaa vallan tilaa, järjestystä ja täydellistä organisaatiota.

Kauris on eläinradan merkeistä usein kaikkein matalin tai korkein elämän saavutuksien suhteen. Se on käytännöllisen toteuttamisen merkki. Maallisella tasolla tämä voi luoda paljon maailmallisuutta ja uppiniskaisuutta, ja tehdä ihmisestä itsekkään. Vähemmän kehittynyt Kauris tyypit saattavat olla maanviljeliöitä jotka eivät tiedä juuri mitään maatilansa ulkopuolisista asioista. Enemmän kehittynyt Kauris on kovapäinen liikemies joka säästää kaikkea lopullista suurta saavutusta varten. Henkisellä tasolla Kauriissa on kapasiteettia osoittaakseen henkisiä periaatteita päivittäisessä elämässä ja käytännön työssä.

Kauriit ovat kovia työntekijöitä, peräänantamattomia ja päättäväisiä, sekä omaavat voimaa lopullisiin suureen tuloksiin. He yleensä työskentelevät ominpäin ja oppivat arvostamaan kaikkea mikä tulee heidän omasta yrittämisestä käsin. He aloittavat hitaasti elämässään, usein kohtaavat monia esteitä, mutta sitä kautta luovat kykyä pitkä-aikaiseen menestykseen. He ovat kunnianhimoisia, mutta usein kapeita tavoitteissaan, sekä jäykkiä tai teräviä mielipiteissään. He osaavat olla järkeviä liikeasioissa ja ovat usein hyviä tieteessä ja teknologiassa hyvällä matemaattisella ymmärryksellään. He ovat taipuvaisia olemaan tapojen mukaisia ja heillä saattaa olla paljon menneen elämän karmaa traditionaalisissa ja itämaisissa kulttuureissa.

Kauriiden tulisi oppia enempi antautumaan itselleen; ottaa itseänsä vähemmän tosissaan ja olla vähemmän kiinnostunut ulkoisista muotoseikoista. He elävät usein erillään tunteistaan, mm. sovinnaisuuden vuoksi."


Tunnusomaisinta sideerisessä Kauriissa on todellakin tuo perusteellinen asenne työntekoon.

Terv.
« Viimeksi muokattu: 15.11.2005 14:35:49 kirjoittanut SatAqu » tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #3 : 15.11.2005 00:41:44 »

Sideeristen aurinkomerkkien päivämäärät ovat tässä näkyvillä:

(http://www.lunarplanner.com/Images/Sun-Signs.gif)

Sideerinen Skorpioni on kohta vuorossa. :Smiley

Terv
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #4 : 15.11.2005 15:16:48 »

Kiitos SatAqu, kun tuot Frawleyn näkökantaa esiin!
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5082


4ever


Profiili
« Vastaus #5 : 17.11.2005 09:25:13 »

On tämä astrologia NIIN mielenkiintoista! Juuri kun olin mielestäni koonnut trooppisen palapelin palaset yhteen, niin huomaan, että se kuva onkin osa paljon suurempaa "palapeliä".
Tämä on mielestäni hieno foorumi ihmisten laajentaa näkemyksiään ja jakaa kokemuksiaan näistä kiehtovista asioista.  Smiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: