Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unta ja lunta, lääkärissä : 15.05.2016 11:19:05
Olipahan hurja lääkärissä käynti viime yönä. Tutkimuksen aikana sisään tunki kahteen kertaan miehiä, ihan muina miehinä tulivat vastaanottotilaan. Toiselle joukolle hermostuin ja heitin ulos, lääkäri itse oli hiljaa. Lumenmäärä oli ulkona valtava ja piti etsiä kiertotie päästäkseni sisään. Niin selkeä ja yksityiskohtainen oli unenmaailma. Onkohan tulkittavaa?
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kartanlukuongelmia : 15.05.2016 11:13:23
Hei Evea, olin lähettävinäni sinulle yv, tulikohan se perille?
3  Astro special / Ennustava astrologia / Kartanlukuongelmia : 12.05.2016 12:34:22
Hei, olisin utelias tietämään, mitä kartallani tapahtuu tällä hetkellä mutta en osaa itse tulkita. Olisiko täällä ketään auttavaista, joka selventäisi tätä hässäkkää.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Sormus unessa : 28.01.2014 14:36:56
Heissan, Te jotka unia taidatte tulkita. Olen ymmälläni selkeästä unesta, jossa postiluukussa riippui kankainen kaunis merkki, outo, ja kun vedin sitä alkoi tulla pitkää nyöriä, jonka päässä oli koristeltu sormuslaatikko. sisällä oli kultainen sormus, punaisia kiviä oli useita. Mukana oli kirje, jossa vuosien takainen ex-anoppi ja tuttu mies antoivat luvan suostua kosintaan, jota sormus symboloi. Uni oli erittäin selvä ja näen ja tunnen sen vieläkin, keskellä päivää. Muistan, että en ottanut sitä laatikosta edes pois.
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mihin minä olen menossa... : 07.10.2013 15:28:18
Lilli, tosi salaperäistä...tarkoitatko, että ihan ihan uusiksi, nyt alkoi raksutus päässä Shocked mitä mahtaa plutonisuus olla kun en tunne hänen liikkeitään
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mihin minä olen menossa... : 04.10.2013 15:36:59
Emeliaaa...hurjasti kiitoksia, olisipa vain näin, on aika monta haaraa polullani ollut ja aina ne ovat vieneet umpikujalle ja eikun takaisin tarpomista ja matkan jatkamista....nyt on taas kylläkin uusi polku haarautumassa, liekö nyt saisin mennä, eikä tarvitsisi taas palata?
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Merkurius? : 04.10.2013 15:32:24
Loistava uutinen ja kiitos Hamal myös, että kommentoit. Käyn täällä niin harvoin ja luontainen uteliaisuuteni astrologiaa kohtaan kasvaa mutta kun ei ehdi itse syventyä.
8  Astro special / Ennustava astrologia / Mihin minä olen menossa... : 03.10.2013 16:17:25
...on mieltäni askarruttava kysymys sekä miten minä näyn näissä viivoissa ja ympyröissä? Tuijotan niitä ja menen sekaisin kaikista nimistä ja ja planeetoista. Jos joku astroilija joskus tekisi selkoa hiukan, niin tämä tyty olisi niin onnellinen. Asia kiinnostaa mutta suksi ei vain luista astrologiassa. Cheesy
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Merkurius? : 03.10.2013 10:45:33
Osaapa olla mukavaa ja ajatuksia (niitä -ketjuja) muokkaavaa tekstiä Lilli!  :Smiley Täytyypä koettaa onnea, jos joku vaikka selkeyttäisi karttaani  taitamattomalle.
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Merkurius? : 03.10.2013 10:12:30
vielä vähän ? Chiron kolmio Merkurius....viittaakohan tämä myös samaan, että mieleni alkaa parantua pessimismistä ja ja toivoakin alkaa näkyä valona tunnelin päässä:)
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Merkurius? : 03.10.2013 10:08:24
No satuinpa sopivasti vilkaiseen ja vastaus teki vaikutuksen sillä, että kirja on todellakin teon alla ja pitäisi valmistua kahden viikon kuluessa, kotimaan matkakin on suunnitteilla. Taitavat sitten molemmat onnistua. Toivottavasti laajennan tajuntaani, enkä masennu, vaikka yleinen ilmapiiri on hiukan masentava. Kiitos Lilli, voimallinen kiitos vastauksesta. Saisinkohan sinulta joskus lisää infoa kartastani kun mielenkiintoa on mutta käy niinkuin koulussa matikantunnilla, ei ymmärrä.  idiot2 terv. Martti, joka iänikuisesta kutsumanimestäni huolimatta olen naisihminen.
12  Astro special / Ennustava astrologia / Merkurius? : 03.10.2013 07:30:59
Hei astrokartturit

Osaisitteko kertoa mitä ihmettä tämä syksy tuo tullessaan kun oma astro näyttä kahta tulipunaista viivaa, 250 vuoden ja 42 vuoden välein tapahtuvaa liikehdintää: Pluto oppositio Merkurius ja Uranus neliö Merkurius.
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 20.08.2013 16:33:27
Unien luokitus

a) Kaikki terävät esineet - puukko, sakset, miekka jne. - enteilevät huonoja uutisia.
b) Puhtaat ja kiiltävät esineet tietävät onnea; likaiset ja kiillottomat onnettomuutta.
c) Kaikenlainen nouseminen - esimerkiksi tikkaita, portaita, köyttä tai liukuportaita pitkin - enteilee aina menestystä. Laskeutuminen tai putoaminen viittaa takaiskuihin ja epäonnistumisiin. Mitä korkkeammalle nouset, sitä suurempi menestys; mitä alemmaksi putoat, sitä suurempi takaisku.
d) Viihdeunet voivat enteillä onnea tai onnettomuutta. ENne on hyvä jos nautit unessa radio- tai tv-ohjelmasta, elokuvasta tai näytelmästä. Jos olet ikävystynyt, tai jos ohjelma peruuntuu tai osoittautuu pettymykseksi, enne on huono.
e) Jotkut unikuvat voivat enteillä joko hyvää tai pahaa ulkomuotonsa ja/tai sisällönsä perusteella. Esimerkiksi täysi kaappi viittaa hyvinvointiin, tyhjä puuutteeseen. Tyyni vesi tarkoittaa onnea, myrskyinen taas vaikeuksia ja samea onnettomuutta. Seuraavassa lisää esimerkkejä kuvista, joiden merkitys saattaa vastaavasti vaihdella:


elonkorjuu, kirje, maisema, ruoho, haju, kori, malja, ruokakomero, häkki, kuppi, olki, silta, ilma, köynnös, pankki, taivas, juoma, lasi, pelto, tie, kanava, lato, pilvi, tori, kasvi, luuta, polku, tuuli, kellari, maatila, puutarha, varasto

f) Unissa esiintyvät esteet ilmoittavat edessä olevista vaikeuksien ankaruuden. Esimerkiksi helposti avautuva ovi viittaa pieniin hankaluuksiin, tiukasti kiinnipysyvä taas voittamattomiin esteisiin. Esteunissa voi esiintyä mm. seuraavia asioita:

aita, kysely, oja, sora, hyppääminen, käveleminen, ompeleminen, torni, ikkuna, laakso, onkalo, tulva, kainalosauvat, labyrintti, paljaat jalat, tutkinto, kallio, liikenne, penger, vankila, kamppailu, lukko, pensasaita, vetoketju, kanjoni, luola, portti, vuori, kilpailu, metsästys, pöytälaatikko, kirjekuori, muuri, saari, kuilu, mäki, salpa

g) Joitain unia pidetään >>vastakohtaunina>>, ts. niiden merkitys on päinvastainen kuin unikuvista luulisi. Esimerkiksi unessa nähty itkeminen ja kurjuus voivatkin tarkoittaa onnea. Vastakohtaunissa voi esiintyä seuraavia aioita:

alemmuus/ ylemmyys               
pelko/ rohkeus
ankara pyrkimys/ takaisku       
rauha/ rohkeus
arvostelu/ kiitos               
riitely/ rakkaus
ilo/ suru                       
tappio/ voitto
innostus/ masennus               
ylellisyys/ köyhyys

Voisiko etsiä/löytää olla myös vastakohdat toisilleen?
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Etsiminen ja löytäminen unessa : 20.08.2013 16:29:30
Hei Te, jotka tiedätte miten suhtautua uniin. Nukuin ensimmäistä kertaa tänä kesänä päikkärit ja kahden tunnin aikana olin todella hukassa. Kertokaapa jos osaatte tulkita:Luminen ison ostarin ympäristö ja paljon kantamuksia, etsin autoani. En löytänyt kiertwlyistä huolimatta ja yhtäkkiä olin kadottanut myös kantamukseni. Hädissäni mietin, lompakko, läppäri, uusi takki, kaikki ovat pois. Kunnes näin ne kasassa parkkipaikalla, lompakko levällään ja vain yksi pankkikortti pois. Ympärillä oli paljon papereita, joissa huostaanottopäätöksiä ja  nuorten syntymäaikoja ja nimiä. Sen jälkeen murehtien soittamaan pankkiin kortin kuoletukseen, enkä löydä puhelinluettelosta edes sitä. Uni oli outo ja heräsin kesken etsinnän.  coolsmiley
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: kaksi karttaa, jotka ovat yhdistyneet : 18.08.2013 10:46:11
Hienoa ja kiitos myös Marble...tuntuupa osuvan
Sivuja: [1] 2 3