Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-keskusteluja : 05.07.2020 16:42:14
Raskaus ja tarotkortit

Ystäväni ja on raskaana ja hän on nostellut paljon tarot-kortteja (RW) ja yllättävän monta kertaa saanut the devilin kortin yhdistettynä maljojen kakkoseen tai maljojen ässään.

Olen miettinyt miten tuon tulkitsisi? Kaveri toki kokee että sieltä on syntymässä joku pikku piru, mutta itse näen, että enemmän kyse siteestä äidin ja lapsen välillä, joka voi olla todella voimakas ja äidille aiheuttaa tiettyä riippuvuutta lapsestaan ilman, että kyse on sen suuremmasta.

Olen tehnyt hänelle myös muutaman raskaustarotin ja nämä ovat olleet suurimmaksi osaksi täynnä "helppoja" kortteja eikä suuria yllätyksiä. Ystäväni kuitenkin pelkää keskenmenoa (varmaan ihan normaalia) ja on muutaman kerran nostanut fiiliskortiksi raskauteen miekkojen kolmosen ja ymmärrettävästi panikoinut. Haluaisin jotenkin rauhoittaa häntä ja kuulla teidän mielipiteitä - eikö tuon voi tulkita myös niin, että hän nostaa pakasta omia pelkojaan, koska ne ovat ajatuksissa päällimäisenä? Stressi varmasti on pahempaa vauvalle kuin jonkun tarot-kortin nostaminen.

Jos täällä on viisampia paikalla, tulkinta-apu olisi paikallaan Cheesy
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 25.03.2017 17:29:50
Hei Sinikiviviuhko, osaisitko sen vielä neuvoa, että tarkoittaako yhtymä (eli enkuksi conjuciton vai? ) sitä, että on alle 10 orbin ero. Olisiko esimerkiksi nämä yhtymässä jos toisen aurinko on 28,06  (pilkun tilalal kuuluisi olla asteluku) ja toisen Fortune on 25,42 astetta? Tarkoittaako se siis ihan suoraan miinustettavaa eroa noissa?

Sori kun kyselen tyhmiä, mutta tässä opetteluvaiheessa menee sekaisin kaikki nuo merkit ja selitykset Cheesy
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 24.03.2017 20:01:21
Kiitos selvennyksestä!
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 24.03.2017 17:28:22
Kiitos vinkistä!

Yksi juttu, mitä en ymmärrä tuosta kartasta on se, että jos mun vertex on neitsyessä ja toisen kaloissa eikö niiden pitäisi silloin olla oppositiossa? Vai ei? Kun tuossa kartassa ei näy ainakaan vertexiltä mitään piirrettyä yhtymää? Vai ilmestyykö se edes karttaan? Tai sitten on mennyt ihan väärin tä mun ymmärrys näistä aspekteista, mikä nyt ei olis mitenkään kumma juttu Cheesy Laitoin tuon kuvan tohon liitteeksi, jos joku osaa siitä kertoa tuon opposition.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 24.03.2017 13:23:15
Osaisiko joku selittää tuota vertexiä eli miten selvitän sen aspektit toiseen karttaan. Tiedän, että omani on neitsyessä ja poikaystäväni kaloissa. Mulla au kalat, nousu vesimies  ja poikaystävällä au skorppari ja nousumerkki neitsyt. Mutta en tiedä miten lasken nuo yhtymät yms. että onko siinä mitään aspekteja.

Tuntuu, että menen vähän sekaisin kun en ihan täysin ymmärrä ja olen lueskellut tietoja sieltä täältä
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Näkyvätkö pitkän suhteen merkit kartallanne? : 11.03.2017 13:59:51
Pitkään parisuhteessa olleet, minua kiinnostaisi tietää mitä pidätte merkittävämpänä askpektina teidän suhteenne kannalta?

Löytyykö jotain yllättävää, joka olisi viitannut lyhyeen suhteeseen tai ei suhteeseen ollenkaan? Tai onko merkit olleet alusta asti näkyvillä?

Poikaystävälläni ja minulla on enemmän lyhyen intohimoisen suhteen merkit, mutta jotenkin se on kääntynytkin siihen, että sitten yritetään tehdä molempien arjestq vähän jännenmpää. En olisi kyllä koskaa  aluksi uskonut, että kestää.
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä selittää järjettömän vetovoiman? : 30.03.2016 21:01:13
Pakko tulla kommentoimaan, että nyt ollaan oltu kyseisen selittämättömän vetovoiman aiheuttajan kanssa yhdessä tovi ja herra tuntuu oikealta. Eli vaikka kartalta ei löytyisikään perinteisiä parisuhteen merkkejä, niin hyvä taas muistaa että tosielämä on eri kun elämä kartalla. Mutta onnellinen "loppu" tälle viestiketjulle.
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Rintojen kipeytyminen ennen menkkoja (psyykkinen oire?) : 27.01.2016 14:53:26
Kiitos vastauksista.

Pitää testata tuota taateli-kikkaa.E-pillereitä en ole käyttänyt, joten siitä oire ei johdu. Jos oire olisi aina ollut niin, en ihmettelisi, mutta näyttää liittyvän läheiseen ihmissuhteen mukaan tuloon, kun ennen seurustelua ei koskaan ollut oireita, seurustelun aikana oli ja erottua taas loppui ja nyt uuden suhteen alkaessa taas on. No mutta jos keksin tähän jonkin ratkaisun tulen jakamaan sen teidän kanssanne Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Rintojen kipeytyminen ennen menkkoja (psyykkinen oire?) : 25.01.2016 16:36:21
Olen ihmetellyt, mistä rintojen kipeytyminen ennen menkkoja johtuu, kun oire on ilmestynyt minulle ensimmäistä kertaa kolme vuotta sitten, kun aloitin seurustelun. Erottuani oire katosi täysin puoleksi vuodeksi, mutta nyt taas uuden tapailusuhteen myötä oire on palannut. Voi johtua mistä vaan, mutta mietityttää tosiaan tuo yhteys tuossa. Olen pohtinyt pääni puhki, että teenkö vääriä kompromisseja tai onko tunteiden ilmaisussa jotain blokkeja. Onko kellään vastaava kokemusta ja selvitymystarinoita. Olen jo niin pitkälle pohtinut, että ehkäpä sitä ei pidä sitten seurustella, mutta tuo ratkaisu vaikuttaa aika laastari avohaavaan -tyyppiseltä ratkaisulta Cheesy
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mustasukkaisuutta aiheuttavat aspektit yms. synastriassa? : 19.08.2015 09:05:34
Nyt kun katselen vanhoja karttoja niin jopa löytyy plutoa 8. ja aurinkoa 8. huoneesta ja sitten masr&venus neliötä Cheesy Noususkorppareita ei ole, mutta au skorppareita kyllä.

En koe olevani hirveän herkästi mustasukkainen, joten olenkin ihmetellyt välillä ihan huvittuneena, että mites ihmeessä tälläisiä tuntemuksia tulee. Mutta toisaalta voi olla, että toisissa suhteissa seksuaalista vetovoimaa ei ole olltu tarpeeksi, joten ehkäpä nuo tuollaiset aspektit saavat sen mustasukkaisuudenkin pintaan.
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Mustasukkaisuutta aiheuttavat aspektit yms. synastriassa? : 19.08.2015 07:17:39

Olen miettinyt, että miten kummassa sitä on joistain henkilöistä todella mustasukkainen ja toisista ei, vaikka mitään näkyvää syytä tähän ei ole. Yleensä pikemminkin ne ihmiset, joista olisi syytä olla mustasukkainen, eivät aiheuta tuonkaltaisia tunteita, mutta sitten taas joku joka on läpeensä luotettava saa jostain syystä päässä viiraamaan kaikkia typeriä kuvitelmia?

Oletteko te huomanneet mitään aspekteja yms. mitkä voisivat vaikuttaa tai selittää tämän synastriakartalla? Tai muuten vaan?
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä selittää järjettömän vetovoiman? : 29.03.2015 21:53:19
Aika hyvin osui oikeaan. Ja juuri tässä "järjettömässä vetovoimassa" onkin epäilys ettei varmaan pidempään suhteeseen ole ainesta, mutta koska en ole koskaan oikein menettänyt kontrollia, niin tuntuu jotenkin vain liian hyvältä seikkailulta jättää välistä.

Ja mitä tulee nykyiseen, niin juuri tuo masennus ja myös kyllä seksin puute on vaikeuttanut suhdetta. Nyt jopa siinä määrin, etten tiedä onko edessä ero. Kiitos tosi paljon tulkinnasta. Nyt pitäisi itsellaa olla uskallusta vain tehdä oikea päätös - valitettavasti se ei varmaan tule olemaan sellainen, että kaikille osapuolille jää hyvä mieli. Joko minä kärsin (ellei tilanne jotenkin muutu) tai sitten eron takia nykyinen. Pelkään, että ero johtaa siihen että hän vain hukuttautuu täysin työn maailmaan, joka hänelle on muutenkin hyvin tärkeä. Todella ihana ja empaattinen ihminen, mutta valitettavasti kukaan ei jaksa odottaa ikuisuuksia.
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten tulkitsette planeettanne, jotka ovat huoneiden rajalla? : 10.03.2015 15:39:39
Eli toisin sanoen, planeetta ykkösen lopussa tarkottaisi sitä, että kakkoshuoneen vaikutus olisi erityisen korostunut?  Ja eikö huoneet yleensä aina ole eri kokoisia ainakin astro.fi ja astro.com järjestelmissä? Minulla on ainakin ykköshuone, 7.huone ja 12 huone erittäin isoja verrattuna muihin huoneisiin. Ehkä tämä menee aloittelijalle liian hankalaksi Smiley
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä selittää järjettömän vetovoiman? : 01.03.2015 18:01:46
Muistin kuun tosiaan väärin!

Ja luulen tosiaan että tätä toistakin kiinnostaa vaikkei tunteita samalla tavalla näytä eikä ole niin flirtti mistä yleensä pidän. Mutta molemminpuolinen kiinnostus myös hankaloittaa. Olisi helpompi vaan haaveilla ilman vastakaikua..

Tämänhetkinen kumppani itseasiassa hyvin turvallinen ja myös vanhempi- sitä kai kauris marssissa teettää. Ehkä toisaalta tästä uudesta tyypista huokuva turvallisuus pelottaa- en halua loukata ja pelkään että tilanne johtaa siihen että lopputulos on nykyisensuhteen ero ja sitten toiselta suunnalta kiinnostus johon en jaksa kuitenkaan vastata tarpeeksi.. Tuntuu välillä että olisi ihanaa kun ei aina ajattelisi liikaa muiden tunteita ja ottaisiniistä vastuuta mutta kai normaalit ihmiset niin toimivat. Vertailin vuoksi minun ja nykyisen kartta tässä
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä selittää järjettömän vetovoiman? : 01.03.2015 15:51:44
Hyviä pointteja sulla. Omassa suhteessa ongelmana miehen pidempään kestänyt "masennus" eli kaikki tuntuu vaikealta. Toinen tekijä on varmasti se että vaikka seksi on hyvää minulla ei ole koskaan ollut täysin tyydyttynyt olo- meneepä henk kohtaiseks... Rakkautta on vielä kuitenkin ja siks koen syyllisyyttä siitä mitä tunnen muita kohtaan, mutta samalla toivon että itsehillintä pettäis.ja ollaan keskusteltu tilanteesta mutta vastausta ei tunnu löytyvän. Ja kiitos mc82, osuit aika oikeaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10