Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 25.08.2022 19:25:38
Olen ollut pois fuurumilta ja pahoittelen, jos et ole saanut kysymykseesi vastausta. Vastaan yksityisviestillä. Voit myös lähettää kysymyksesi yksityisviestillä.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 19.10.2021 20:26:50
Mulla olisi oikeastaan monta kysymystä ja toisaalta tiedän, että kaikki on mahdollista.  Grin

Kysyn nyt kuitenkin näin.

Tapahtuuko työssäni muutosta vuoden sisään?
Opiskelen työn ohessa täysin uudenlaista asiaa, mutta kouluttajan persoona häiritsee minua. Opiskeltava asia on hieno ja sisällöltään mun mielestä tärkeä ja hyvä, mutta opettaja suoltaa omia rajoittavia näkemyksiään tunneilla ja se syö mun motivaatiota vaikka koulutus on vain vuoden kestoinen.

Kysyn nyt tähän opiskeluun liittyen että tuleeko siitä minulle työ vai onkohan sen tarkoitus että tapasin siellä uuden ystävän, tekisi mieli jopa keskeyttää tämä opiskelu vaikka saankin siitä paljon. Toisaalta tunnen että se on joku siirtymä täysin uuteen ja edessä on vielä muutakin opiskelua.

Hei Tiigris!

Olet saanut paljon tästä koulutuksesta, se ehkä avautuu myöhemmin uudella tavalla sinulle ja huomaat oppineesi jotain muuta kuin aluksi olit ajatellut. Joustavuuttasikin tarvitaan, mutta sehän sinulta luonnistuu varmasti hyvin. Näen todellakin potentiaalia tässä isommassakin kaavassa. Älä luovuta, jotakin hyvää olisi luvassa. Tästä varmastikin jotain vihjeitä pian saat ihan konkreettisestikin nähdä. Sellainen huomio pyydetään sinulle antamaan, että muista pysyä omassa voimassasi ja totuudessasi. Älä anna voimaasi pois. Tutkaile tätä huomiota itseksesi tarkemmin. Saan tunteen, että se on tosi tärkeä. Kuuntele intuitiotasi tarkkaan, älä anna mielen hämätä. Tarkkailepa myös uniasi lähipäivinä, jotain viestiä sinulle niissä yritetään toimittaa. Uuden kynnyksellä tässä ollaan.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 14.10.2021 14:40:58
Voin katsoa yhden kysymyksen/aihepiirin kerrallaan sinulle.

Voi kysyä ihan yleisesti, jos ei ole mitään erityistä elämänałuetta, joka mietityttää. Niistä monesti nousee sitten lisäkysymyksiä.

Yksi kysymys tai alue kerrallaan siksi, jotta saisin mahdollisimman tarkan kuvan ja se tuo selkeyttä näihin.

Katson teille intuitiivisesti ja usein näen asioita myös kuvina ja tunteet tulevat myös vahvana esille. Epäselvissä tilanteissa saatan joskus käyttää myös kortteja apuna tuomaan lisävaloa johonkin.


Avoinna uusille kysymyksille Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 16:41:01
Hei,

Työasiat ovat eniten pinnalla tällä hetkellä. Pätkätyöni päättyi syyskuussa. Tässä samassa paikassa olen kauan tehnyt näitä pätkiä. Vieläkö löytyy tästä samasta paikasta minulle töitä? Vai jostain muualta? Lähiaikoina töitä?

Selviänkö taloudellisesti tässä tilanteessa? Vielä ei ole tullut edes työttömyyskassalta päätöstä.

Rakkaudessa olen pettynyt monesti ja nyt olen ollut kaksi vuotta yksin. Olisiko minulle tulossa vielä sitä oikeaa?

Kiitos  smitten

Työ:
Samasta paikasta ei, muualta kyllä, ajallisesti uusi työ alkaa keväällä tai viimeistään alkukesästä.

Selviät kyllä taloudellisesti kaikesta huolimatta. Minä saan tiedon, että sinä olet jo päätöksen saanutkin.

Rakkaus:
Näen, että sinun vierelläsi on joku jo ensi vuoden puolella.


Kiitos aisha nora smitten smitten smitten

Päätöksen olen jo tosiaan saanutkin. Tiukkaa kyllä on taloudellisesti, mutta enköhän selviä kuitenkin.
Toivottavasti ei sentään kesään saakka mene työn saannissa. Eikö edes mitään lyhyttä pätkää ole missään? Toisaalta ihan lyhyttä ei edes kannata ottaa, sillä menee talous sekaisin odottaessa päätöksiä ja palkanmaksuja lyhyeltä ajalta.

Ihanaa kyllä jos löydän jonkun vierelleni. Toivottavasti hän on se oikea, jonka kanssa voin olla oma itseni ja rakastaa luottaen toiseen.

Minulle nousee sellainen tunne, että tuo työ voi hyvin alkaa pätkätyöllä (keväällä) ja sitten siitä jatkuu pidempi aikaisena (alkukesä). Kannattaa siis olla avoin myös niille pätkätöille  Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 15:23:29
Hei,

Minullekin saisi katsoa ihan yleisesti Smiley työ,parisuhde...

Kiitos  smitten

Terkuin
aava1

Työhön nousee vähän epävarmoja tunteita ja jotain pettymyksiä myös, eli asiat ei mene niin kuin olisit toivonut. Mutta on hyvä muistaa, että joskus näin on parempi ja jotain paljon parempaa on kuitenkin luvassa kuin se mitä olisit toivonut. Ei kannata siis lannistua.

Rakkauteen valoisaa aikaa edessä. Sellainen tunne nousee, että toiveet ovat täyttyneet.

Kun en tiedä tarkemmin tilannettasi, en osaa sinulle tämän tarkemmin kertoa. Helpommin saadaan asioita esille ja selville, kun on enemmän taustatietoa. Minulle asiat nousevat yleensä kuvina ja tunteina ja myös viesteinä.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 15:10:33
Vahvaa halua selkeyteen ja vähemmän hämmentyneitä tunteita. Oletko varma omista tunteistasi ja koetko, että saat sitä mitä toivoisit? Tarvitaan tasapainoa, reiluutta ja molemminpuolista kunnioitusta, jotta asiat voivat mennä eteenpäin. Ole tarkkana, onko se mitä annat ja se mitä saat taspainossa.

Saat kyllä vastauksia poikaystävältäsi, kun vain rohkenet kysymään. Ehkä hän odottaa sinun aloitettasi. Näen, että tärkeä keskustelu olisi tulossa eteen ihan lähiaikoina.

Ole tarkkana, että olet itsellesi rehellinen pätöksissä, joita tulet tekemään. Lopputulos tuo sinulle helpotusta. Rehellisyytesi vapauttaa ja myös suojelee sinua.


Tähän nousee vähän arkuutta. Ja tässä ei kannattaisi odotella, että toinen tekisi aloitteita keskustelulle tai mieltäsi vaivaaville asioille. Nyt sinulta vaadittaisiin aloitekykyä ja rohkeutta ottaa asioita esille ja puheeksi. Saat kyllä kaikua takaisin, kun uskallat kysyä. Rohkeutta.

Mikä tässä jumittaa?  Luulen, että keskustelen henkilön kanssa valeprofiilin kautta (tai sit se on hänen oikea), mutta asiat eivät vaan tunnu etenevän. Odotanko turhaan?



7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 15:02:53
Lapsia voisi katsoa minulle.  Smiley

Kyllä lapsille. Ajallisesti tämä vähän myöhemmin, ei vielä ensi vuosi, eikä seuraavana, mutta kolmen vuoden sisään. Tähän sinun kysymykseesi vastataan vahvasti kyllä.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 14:55:19
Heips!
 Kysyisin ihan yleisesti, mitä nousee näkyville?! Kiss

 Mielenkiinnosta haluaisin myös kysyä sellaista, että kun olemme alkaneet haaveilla muutosta jollekin toiselle paikkakunnalle, niin tuleeko se toteutumaan lähivuosina ja muuta siihen liittyvää? ! Smiley

Suuret kiitokset jo etukäteen!!! smitten

Ei lähivuosina näy muuttoa toiselle paikkakunnalle, mutta myöhemmässä vaiheessa kyllä.

Yleisesti nousee sellainen tunne, että jotain pettymyksiä tai menetyksiä olisi tapahtunut. Ja tässä on suunnan muutos eli toivoa paremmasta ja harmoniasta.

Myös sellainen nousee, että ollaan hyvin lähellä maaliviivaa ja nyt ei kannattaisi luovuttaa, menettää toivoaan ja vaihtaa suuntaa.

Jotain juhlan aihetta on edessä ja tunne, että asiat loksahtelevat paikoilleen ja elämä hymyilee.

9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 14:20:56
Hei,

Työasiat ovat eniten pinnalla tällä hetkellä. Pätkätyöni päättyi syyskuussa. Tässä samassa paikassa olen kauan tehnyt näitä pätkiä. Vieläkö löytyy tästä samasta paikasta minulle töitä? Vai jostain muualta? Lähiaikoina töitä?

Selviänkö taloudellisesti tässä tilanteessa? Vielä ei ole tullut edes työttömyyskassalta päätöstä.

Rakkaudessa olen pettynyt monesti ja nyt olen ollut kaksi vuotta yksin. Olisiko minulle tulossa vielä sitä oikeaa?

Kiitos  smitten

Työ:
Samasta paikasta ei, muualta kyllä, ajallisesti uusi työ alkaa keväällä tai viimeistään alkukesästä.

Selviät kyllä taloudellisesti kaikesta huolimatta. Minä saan tiedon, että sinä olet jo päätöksen saanutkin.

Rakkaus:
Näen, että sinun vierelläsi on joku jo ensi vuoden puolella.

10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 15.12.2016 14:06:23
Asuntoni on myynnissä ollut kohta kuukauden päivät mitä mahdollisuuksia myymisen ja uuden kodin suhteen?
Miltä rakkauselämä näyttää?
Kiitos etukäteen smitten

Asunto

Tämän aika ei ole ihan vielä. Ollaan välitilassa ja se kannattaisi ottaa kärsivällisyydellä vastaan koska tämäkin on vain väliaikaista. Onko tämä muutos sinulle jollain tavalla vaikea?

Rakkaus

Tässäkin tarvitaan vielä aikaa. Pitää jollain tavalla vielä kasata itseään, kerätä omat voimansa kokoon. Vuoden sisään kuitenkin on vierelläsi mieshenkilö. Hän vaikuttaa hyvin määrätietoiselta ja sellainen hyvin vahva ja jalat maassa tunne hänestä nousee.

Hei,
Tämä asunto ja ympäristö ei tunnu enään kodilta jossa en viihdy. Oloni on nykyään rauhaton enkä saa nukuttua. Kaipaan uutta ympäristöä ja missä olisi hyvä olla. Pelko jos en pääse irti tästä. Rakkauteen liittyen olen vähän arka...yhdestä miehestä olen kiinnostunut pari kertaa olen tavannut jääkiekkoliigan toimitsija työn ohessa hänet mutta en oikein tiedä olisiko hän kiinnostunut...jos voisit vielä katsoa näihin tarkennusta smitten

Kun kysyin tästä miehestä, että onko hän kiinnostunut sinusta, saan vastauksen ehkä eli hän varmasti miettii sinusta samoin ja jotain epävarmuutta on. Kannattaisi ilmaista oma kiinnostuksensa, jos ei sitten ihan suoraan sanoa niin vihjaista ainakin jollain tavoin. Niin tämä mieskin rohkenisi lähestyä eri tavalla.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 18.11.2016 00:07:42
Heips!
Se rakkaushan se mietityttää...että mistä se löytyy...vai eikö enää koskaan? Eli missä ukko luuraa  Grin ja milloin samalle polulle sattuu?
-zillic-

Tarvittaisiin vähän itsevarmuutta tässä. Näen miehen, hän on jollain tavalla tuttu. Ette ole olleet kanssakäymisissä keskenänne, mutta teillä on yhteisiä tuttavia/ystäviä. Kuva, mikä näkyy: Hän katselee sinua tässä kauempaa, vähän sillä tavalla ujosti vilkuillen. Hän ei uskalla lähestyä sinua. Niinpä sinulta vaadittaisiin nyt rohkeutta ja sitä itsevarmuutta, jotta asiat voisivat edetä. Ajallisesti tämä on jo tämän vuoden puolella.

Hei ja kiitos  Smiley

Nytpäs en kyllä osaa tunnistaa kenestä voisi olla kysymys..... Itsevarmuuttahan minusta sen verran löytyisi, jos suunnasta olisi tieto. Onko lisätuntomerkkejä tai paikkaa? Syyskesällä tapasin kyllä erään tumman, hieman nuoremman miehen hänen työpaikallaan, mutta se työpesti loppui ja en ole nähnyt häntä sen koommin. Ei taida olla tämä? Kanssakäyminen tarkoittanee juttelua...tämän kanssa olen kyllä jutellut useampaankin kertaan.
Saisiko tähän hieman selvennystä, että kuka mahdollisesti... :Smiley


-zillic-


Tilanne joka näkyy on jonkinlainen kokoontuminen, jonkinlainen juhla ehkä. Ihmisiä on paljon ympärillä, mutta hänen katseensa on sinuun kiinnittynyt. Hän seisoskelee seinän vieressä syrjemmässä, sinä olet siellä ihmisten keskellä. Tämä voisi olla jonkun koti tai sitten joku kodikas juhlapaikka. Sellainen tunne minulle nousi, että te tapaatte tässä tilaisuudessa ensimmäistä kertaa. Olet kuullut hänestä puhuttavan ennen, mutta kasvokkain ette ole tavanneet eli sillä tavoin tuttu.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 17.11.2016 19:10:21
Asuntoni on myynnissä ollut kohta kuukauden päivät mitä mahdollisuuksia myymisen ja uuden kodin suhteen?
Miltä rakkauselämä näyttää?
Kiitos etukäteen smitten

Asunto

Tämän aika ei ole ihan vielä. Ollaan välitilassa ja se kannattaisi ottaa kärsivällisyydellä vastaan koska tämäkin on vain väliaikaista. Onko tämä muutos sinulle jollain tavalla vaikea?

Rakkaus

Tässäkin tarvitaan vielä aikaa. Pitää jollain tavalla vielä kasata itseään, kerätä omat voimansa kokoon. Vuoden sisään kuitenkin on vierelläsi mieshenkilö. Hän vaikuttaa hyvin määrätietoiselta ja sellainen hyvin vahva ja jalat maassa tunne hänestä nousee.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 17.11.2016 18:28:12
Hei,

Elämänkumppania kaipailen... Miltä näyttää lähitulevaisuus, onko kumppani tulossa?  smitten

Menneisyys on vielä tässä hetkessä jollain tavalla kiinnittyneenä. Se hidastaa uuden ilmentymistä niin nopeasti kuin toivoisit sen tapahtuvan. Menneen kanssa pitäisi tehdä tilit selviksi, niin uudelle on tilaa, se ei ole kaukana. Kuvassa on odottava tunnelma, tämä siis uusi henkilö.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 17.11.2016 18:18:31
Kysymykseni on edelleen ajankohtainen, eli työasiat. En ole tyytyväinen nykyiseen. Opiskelujakin miettinyt mutta niiden aloitus olisi vasta sitten ehkä ensi syksynä jos pääsisin minne haluan. Jotenkin nyt tämä elämä menee pelkäksi ajan kuluttamiseksi ja parempien aikojen toivomiseksi, tai on ollut sitä jo liian pitkään.
Sukulaisten kanssa on myös harmia johon en voi vaikuttaa, mutta mausteena lisäksi tässä sopassa sekin  Cheesy


Tässä olisi hyvä pysähtyä miettimään, mikä ei tunnu oikealta ja mitä oikeastaan odotat työltäsi. Selkeyttä kaivataan. Kehotus, että tähän hetkeen tulisi nyt kiinnittää erityistä huomiota, koska se tyytyväisyys on löydettävissä myös juuri nyt.

Tähän tulee myös tunne, että on selvittämättömiä asioita, jotka jollain tavalla vaivaavat sinua. Kyseessä joku henkilö.

Tässä vaadittaisiin sinulta nyt todellakin sitä selkeyttä. Mieti mitä todella haluat ja miksi sitä haluat, niin sitä kautta oikeat mahdollisuudet kyllä ilmestyvät eteesi.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 17.11.2016 18:08:23
Heips!
Se rakkaushan se mietityttää...että mistä se löytyy...vai eikö enää koskaan? Eli missä ukko luuraa  Grin ja milloin samalle polulle sattuu?
-zillic-

Tarvittaisiin vähän itsevarmuutta tässä. Näen miehen, hän on jollain tavalla tuttu. Ette ole olleet kanssakäymisissä keskenänne, mutta teillä on yhteisiä tuttavia/ystäviä. Kuva, mikä näkyy: Hän katselee sinua tässä kauempaa, vähän sillä tavalla ujosti vilkuillen. Hän ei uskalla lähestyä sinua. Niinpä sinulta vaadittaisiin nyt rohkeutta ja sitä itsevarmuutta, jotta asiat voisivat edetä. Ajallisesti tämä on jo tämän vuoden puolella.
Sivuja: [1] 2 3 ... 11