Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 22.05.2021 21:45:58
Hei, kiitti KristinA jälleen Smiley

Tuo sielunkumppanuus juttu on todella kaunis tarina, tai tutkimus.

Tämä(kin): Monet kertovat tunnistaneensa kumppaninsa tämän silmistä, sielun peilistä. Kun sielunkumppani on astunut huoneeseen, muu maailma on tuntunut kaukaiselta ja aika pysähtyneeltä. Joissain tapauksissa ihmiset ovat aistineet valoa kumppanin ympärillä kohtaamishetkellä. Usein kumppanin on tajunnut omaksi vasta tämän tultua lähelle, aistiessa tämän läheisyyden ja tuoksun. Jotkut kertovat muistavansa henkilön jostain, ehkäpä unesta.

Näin se toimii.. smitten
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 22.05.2021 21:44:27
Ressu Redford

"Olen etsinyt sinua liian kaukaa
etsinyt, miettinyt sun nimeä
ja nyt varoittamatta edessäni seisot
ilma väreilee jo laskee pimeä

Etkö tunne minua, etkö kuule kun huudan
sydän hakkaa en löydä sanoja
tule selittämättä, katso ja kosketa
etkö tunne tätä samaa janoa

Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria
niin moni tarjoaa vain pelkkiä kuoria
niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea
niin moni tulee vastaan

Tule lähemmäksi jos minua etsit
katu kapenee, matkaasi jatkaa
ja vasta tien päässä ehkä sua odotan
on sydämeeni niin pitkä matka

Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria
niin moni tarjoaa vain pelkkiä kuoria
niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea
niin moni tulee vastaan

Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria
niin moni tarjoaa vain pelkkiä kuoria
niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea

Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria
niin suuri kaipuu murtaa vaikka vuoria
niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea
niin moni tulee vastaan"

 Wink

Ihanat sanat.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toisilleen vihkiytyneet sielut : 22.05.2021 21:28:46
Oletteko kuulleet tai mitä mahtaa tarkoittaa Toisilleen vihkiytyneet sielut?

... Kaksoisliekit...
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 22.05.2021 21:16:22
Yksi ja oikea, mutta kolmas sellainen jo menossa?

Oikeastaan pidän tuosta.
Jokainen vääräkin on juuri se oikea lopulta  smitten

Nykyään ajatus siitä yhdestä ja oikeasta tuntuu vain ahdistavalta. Yäkh miten rajoittavaa.

Juu ei tullutkaan sitä kolmatta vaan edelleen se toka
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 22.05.2021 21:10:42
Näin on, eli näin on police
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 14.02.2015 10:38:29
Kerran sitä eletään, joten kohtaa hänet keräten rohkeutesi ja anna mennä ainakin sillä tavalla selkeästi tuoden esille että olet kiinnostunut hänestä!

Nainen odottaa kunpa mies tekisi asialle jotain. Toivon että sinä toimisit ja tekisit asialle jotain.

Paniikkihäiriöstä kärsii kaikki mutta eri tasoilla, joten älä anna tekosyitä sille ettet voisi mitään sanoa,, yritä jutella jne.

Ota selvää ettei olisikaan sitten myöhäistä Wink

 smitten  Sä pystyt siihen.  coolsmiley angel
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 07.04.2011 00:33:02
Ihanaa kuulla´, et jollakin on tälläsii ns. yliluonnollisii kokemuksii kuippaninsa kanssa,, jos ei oo liikaa pyydetty niin  pystytkö vielä konkreettisemmin kertoa käytäntöä tästä yhteydestä ? Smiley

esim. mistä tietää että se minkä astit et hän oli rinteessä oli totta ? ootteko varmaakin jutelleet et niin se menee vai sen tietää varmasti tai silleee ??

Cheesy

kiitos jos jaksat avaa kuvaa pikkasen enemmän, nimittäin selventäois tän naisen päätä paljonkin! Wink

Itse voin rehellisesti sanoa löytäneeni sielunkumppanin ja todellakaan se ei jää huomaamatta. Jopa kun hän oli reissussa tiesin täysin missä hän on ja mitä tekee. Illalla vaan puhelimessa kysyin että "oliko kiva päivä rinteessä?"  Grin
Hän on myös herkkä, eli olemme kumpikin niin avoimia rakkaudelle, että aavistamme asiat ja mielialat toisistamme heti.
Olen usein sanonut miehelleni, että "olen tullut kotiin" ja siltä tämä todellakin tuntuu. Kuten tuossa Helmen- artikkelissa sielunkumppanuutta kutsutaan... Oli todellinen yllätys lukea juurikin kyseinen lause artikkelista.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 22.03.2011 00:02:32
Sielunkumppanin kohtaaminen on romanttisten elokuvien ja kirjojen suosituimpia teemoja. Mutta tapahtuuko rakkautta ensi silmäyksellä oikeassa elämässä? Onko jokaiselle vain yksi sielunkumppani, Se Oikea?

Oman sielunkumppanin tapaaminen ei yleensä jää huomaamatta. Henkilö tuntuu hyvin tutulta, ikään kuin hänet olisi tuntenut koko ikänsä tai kuin löytäisi vihdoin kotiin. Ensi tapaamista kuvaillaan usein sanoilla: ”Jotenkin vain tiesin, että tämä henkilö on se oikea”.

Monet kertovat tunnistaneensa kumppaninsa tämän silmistä, sielun peilistä. Kun sielunkumppani on astunut huoneeseen, muu maailma on tuntunut kaukaiselta ja aika pysähtyneeltä. Joissain tapauksissa ihmiset ovat aistineet valoa kumppanin ympärillä kohtaamishetkellä. Usein kumppanin on tajunnut omaksi vasta tämän tultua lähelle, aistiessa tämän läheisyyden ja tuoksun. Jotkut kertovat muistavansa henkilön jostain, ehkäpä unesta. Sielunkumppanin kohtaaminen ei kuitenkaan aina ole näin dramaattista. Carolyn Godschild Miller on haastatellut kymmeniä pareja, jotka kuvailevat liittoaan taivaassa solmituksi. Yleisin ensivaikutelma sielunkumppanista oli ollut ”mukava”. Tämä saattaa kuulostaa hieman laimealta, mutta aidossa rakastamisessa on kuitenkin kyse mukavista piirteistä, kuten ystävällisyydestä, välittämisestä ja jakamisesta.

Sielunkumppaneilla on yhteinen tehtävä
Sielunkumppaneiksi kutsutaan kahta ihmistä, joiden sielut tunnistavat toisensa. He eivät ole aivan toisensa kaltaisia, mutta heidän sielunkuvansa on hyvin samantyylinen. Sielunkumppanit tuntevat maailman samalla tapaa ja heillä on tunne yhteisestä tehtävästä. Tämä tehtävä voi olla esimerkiksi ihmisten auttaminen, toisen elämäntyön tukeminen tai yhteisen lapsen saattaminen maailmaan.

 
Kaikki sielunkumppanuudet eivät ole romanttisia, eivätkä kaikki sukulaissielut ole myöskään samaa sukupuolta. Kumppanuusenergiaa voi tuntea esimerkiksi perheenjäsenen, ystävän tai opettajan kanssa. Tunne yhteisestä tehtävästä toi James Watsonin ja Francis Crickin yhteen, jonka ansiosta he löysivät DNA-kaksoiskierteen.

Kaksoisliekkejä ei voi erottaa
Sielunkumppaneita saattaa tavata elämän aikana yhden tai useamman, sillä eri elämänvaiheet tuovat ihmisiä yhteen eri tarkoituksia varten. Kaksoisliekkejä uskotaan kuitenkin olevan vain yksi, sillä kaksoisliekit jakavat saman sielun. Jälleensyntymään uskovien mukaan kaksoisliekkien kohtaaminen tapahtuu hyvin harvoin, vain ihmisen ensimmäisessä ja viimeisessä inkarnaatiossa maan päällä.

Kaksoisliekit tuntevat täydellisen yhteyden kohdatessaan ja heidän on vaikea olla enää erossa tämän jälkeen. Monasti kaksoisliekkien elämässä huomataan paralleeleja ennen kohtaamista. Usein telepaattinen yhteys on niin vahva, että kaksoisliekit tuntevat toistensa ilon ja surun selvästi.

Tällaiset parit eivät kuitenkaan tunne olevansa toisistaan riippuvuussuhteessa, vaan toisen löytäminen saa hyvin vapautuneeksi. Suhteessa ei ole mitään tarvetta esittää, vaan kumpikin voi olla täysin oma itsensä. Tämä ei tarkoita, etteikö pari osoittaisi erimielisyyksiä. Kaksoisliekit voivat jopa riidellä enemmän kuin muut parit, sillä asioilla on heille väliä.

Sielunkumppanuus on aina molemminpuolista
 
Verrattuna aikaisempiin ihastumisiin, sielunkumppanin kohtaaminen tuntuu vaivattomammalta, sillä yhteenkuuluvuuden tunne on vastavuoroinen. Aikaisemmissa suhteissa epävarmuus toisen tunteista on voinut saada rakkauden muuttumaan epätoivoiseksi, mutta tällä kertaa tunne on rentoutunut ja luottavainen.

Sielunkumppanien välinen vetovoima ja intiimiys on vahva. Sielunkumppani tuntuu tietävän – joidenkin aihetta tutkineiden mukaan muistavan - miten sinua tulee koskettaa, suudella ja pidellä. Tunteet virtaavat vapaina ja kumppania on helppo ymmärtää. Vahva myötätunto saa rakkaan tarpeet tuntumaan hyvin selviltä ja luonnollisilta toteuttaa.

"Rakkaus on yksinkertaista, mutta ei helppoa" (Dalai Lama)
Sielunkumppanuuden tarkoituksena on uuden oppiminen. Jotkut kutsuvat tätä karmaksi. Tällaisessa suhteessa ei ole tarkoitus muuttaa kumppania, vaan kehittää omaa itseä. Koska sielunkumppanin edessä on kovin paljaana, vaatii suhde rohkeutta kohdata itsensä. Oma haavoittuvuus voi tuntua pelottavalta, mutta menneisyyden kohtaaminen sielunkumppanin kanssa parantaa vihdoin vanhat haavat.

Sielunkumppanit ottavat usein suuria riskejä suhteensa eteen, sillä yhdessäolo tuntuu luonnolliselta. Kumppanin kanssa on valmis jakamaan tulevaisuuden pitkästä välimatkasta tai yhteiskunnan paineista huolimatta. Fyysinen ikäero ei tunnu esteeltä, sillä sielunkumppaneiden sanotaan olevan aina sielultaan saman ikäisiä.

Yhteys sielunkumppaniin on ikuinen
Liitto sielunkumppanin tai kaksoisliekin kanssa voi kestää eliniän, mutta joskus tarkoituksena on viettää yhdessä tietty aika, tiettyä elämänläksyä varten. Elämän-tilanne voi myös olla niin haastava, ettei se salli yhdessäoloa. Pari saattaa esimerkiksi tehdä päätöksen kunnioittaa aikaisemmin solmittuja sitoumuksia, eivätkä he päädy yhteen.

 
Ehkei kaikkien sielunkumppaneiden kohdalla ole tarkoituskaan pysähtyä. Jotkut sukulaissielut voivat olla reittimerkkejä, jotka ohjaavat oikeaan suuntaan. Yhteys sielunkumppaneiden välillä on kuitenkin aina olemassa – se on ollut läsnä ennen fyysistä kohtaamista ja säilyy myös sen jälkeen.

Sielunkumppanin löytää kun on valmis rakastamaan
Monien aihetta tutkineiden mukaan sielunkumppanin lähestymisen tietää ennalta. Juuri ennen sielunkumppanin ilmestymistä elämäntempo nopeutuu. Sattumat tuntuvat seuraavat toisiaan ja ihmisiä ilmestyy eteen aikaisempaa enemmän. Kaipuu toisen luokse tuntuu vahvempana kuin aikaisemmin ja kutkuttava tunne siitä, että on valmis kohtaaman oman rakkautensa muistuttaa sydänalassa.

Miller kertoo, miten monet ovat saaneet ohjausta löytääkseen sielunkumppaninsa. Ystävät ovat järjestäneet kohtaamisen tai jokin oudolta tuntuva sattuma on ohjannut heidät toistensa luokse. Moni sielunkumppaninsa tavannut kertoo, miten: ”Ei aiemmin kulkenut sitä kautta töihin”, tai miten: ”Sattumalta eksyi Internet-sivustoille, jolta oma pari löytyi.”

Jos sinusta tuntuu, ettet tapaa toista puoliskoasi, niin ehket ole vielä valmis siihen. Sielunkumppanin kanssa et voi olla kuin itsesi. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, ette voi löytää toisianne ennen kuin olet löytänyt itsesi. Hän tunnistaa sinut helposti, heti kun olet oma itsesi.

Teksti: Stephanie Sinclair

Kuvat: futureimagebank.com ja Posti

Lähteet:

Masters, Arianni: “Soul mates & twin flames”, IllumiRate Internet-julkaisu. Melges-Brenner, Julia: “Finding a soul mate”, MuseNet Internet-julkaisu. Miller, Carolyn Godschild: “Soulmates: following inner guidance to the relationship of your dreams” New World Library, 2000. ”To draw your twin soul into your life” ja “Soul mates – partners across time”, MSN Yhteisö Full Moon Paradisen julkaisut.


 smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Uskotko vai et ? : 11.04.2009 01:40:27
tekstistasi loytyy aikamoinen pointti Wink Elama on ihanaa ja joka totuutta etsii sen loytaa Wink

Paasiaista  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sumuinen ihmissuhdeongelma : 26.02.2009 00:50:01
ja sanoit et jotain tapahtui.....   

Yritappa miettia mita?? teitko jotain sanoitko jotain vai hanelle kenties jotain ilmeentyi...??
Syy loytyy aina, kunhan jaksaa pitaa silmat auki ja saada selville totuus....
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sumuinen ihmissuhdeongelma : 26.02.2009 00:47:15
moikka  Smiley

En oo selvannakija, mut mita tasta nyt tulkitsee niin hei joo KANNATTAA JATKAA!!  Wink Smiley

Jos koit jotain enemman kuin yleensa taman henkilon kanssa, niin ei kannata heittaa menemaan kun kompastuu vahasen.. Tie jatkuu ja koetukset vahvistaa pitkalle tahtaimella.

Kemiat on vaa jokin asia joka kertoo jo tulevasta,, kun kemiat natsaa jonkun kanssa nii sehan tarkoittaa et tulevaisuutta yhdessa nakymin,,, ystavyys, tyollisyys, rakkaus..  :Smiley

Miksei yrittaa saada selville hanelta etta mitas tama on ja voiko auttaa jotenkin... Tahda asialle jotai ennemmin kun lehtea koko jutusta pojes Wink

Aika nayttaa,, positiivinen asenne ja tieda mita haluat smitten Jos se on han nii pysy kahella kadella kii,, ala paasta helpolla pois.!
Valilla itellakin vaikea totutella tohon ajatukseen mut on opittu etta faktaahan toi on ^^
12  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Phillip McGraw : 22.02.2009 20:23:50
hups,, aijaaa Grin   No pitaaks mun aloittaa vai sina ?? Ihan miten vaan,, en kyl osaa tulkita,,,,  Huh

 Grin Grin
13  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Hei kaikki uudet käyttäjät! : 21.02.2009 19:29:42
Joo ei auta ,, Grin  siis kokeilin ihan kaikkee jo aikasemmin,, knuppel2 mut ongelma taitaa olla siinakin ku taa kone on tanskan kielel ja en voi lahtee saataa mitaa,, siispa voi voi,, ei nakojaan ollu tarkotus nyt saada karttaa tulkattavaks  Grin

Kiitos kumminkin  Smiley
14  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Phillip McGraw : 20.02.2009 19:45:59
29 août 1958 à Gary, Indiana    =  29.8.1958  Gary, Indiana  Grin


kellonaikaa ei nakyny ja en saanut mitaa selvaa,, ajattelin nyt ite teha kartan ja tulkita omapaisesti, mut ois kiva jos joku muukin vois auttaa tassa asiassa, joka osaa ehka paremmin tulkita ku mina  Grin coolsmiley

kellonaika varmaakin sit 12.00  police
15  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Phillip McGraw : 20.02.2009 19:42:30
kiitos pitaa kayda kattoo  Wink

Joo ei loytyny omaa aihetta ja itekki ajattelin et mun ei kannata perustaa kun en tieda mista alottaa Grin

ois kyl hyva idea Michael on legenda!!  smitten smitten Ois kiva saada tulkittuu senkin karttaa..  :Smiley  Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 7