Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 26.06.2012 23:37:24
Minulle voisit myös katsoa jos tarjouksesi on vielä voimassa.
Olen monella tavalla tienhaarassa, kuten monesti ennenkin. Olen päättänyt jättää nykyisen ihan kohtuuhyvän työpaikkani vuodenvaihteessa kun työsopimuykseni tältä erää loppuu. Uutta koitan suunnitella. Mahtaisitko nähdä tilanteessani jonkinlaista valonpilkahdusta, oppiläksyä tms.
ps. ilves on minullekin tärkeä matkakumppani Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 25.03.2008 10:29:33
Kiitos Annamariia rohkaisevasta tulkinnastasi. Hyvin korttisi näyttivät!
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 10.03.2008 11:04:50
Tällä hetkellä elämässäni on vallalla hiljainen alakulo, pikään on mennyt hiljaisuutta kuunnellessa ja tunnustellessa. Nyt pitäisi löytää elämälle selkeä suunta. Voisitko katsoa korteistasi minulle vähän suuntaustukea  Huh
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Selvännäkö = Aurat : 19.09.2007 10:32:23
Kiitos. En tuosta paljoa ymmärtänyt, mutta jotain minusta on kyllä "poistettu". Energiat tuntuvat virtaavan "paakkuina", voimallisesti mutta satunnaisesti. Katselen kuitenkin tätä tuntemusten vuoristorataa rauhallisena: minneköhän tässä ollaan menossa? Aika tumma olen joskus ollut mutta nyt jo kovin harmaa  Smiley. Kauneuskin on enemmän tuota sisäistä laatua. Kesän vaaleiden värien jälkeen tuntuu vähän harmilliselta löytää vaatekaapistaan kaikki ne mustat housut ja paidat  Sad.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 18.09.2007 22:15:35
Ihana aihe.
Minä  näen enneunia.
Opastus on elämässä vahvasti mukana, unissa ja valveilla.
Muistan yhden entisen elämäni, tai ainakin olen tehnyt jonkun "aikamatkan".
Hengellisesti heräsin v. 83, kun opastus kävi riittävän kuuluvaksi.
Kerran kuulin kummituksen juttelevan, tai onkohan paikoilla muisti. Juttu liittyi tuohon entiseen elämään.
Telepatia on aina ollut matkassa mukana. Erityisesti jotkut ihmiset ovat sillä tavalla läheisiä. Tässä asiassa tuntuu erityisesti nyt tapahtuvan kehitystä. Samoin unien näkemisessä.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Selvännäkö = Aurat : 18.09.2007 22:03:27
Minunkin aurani saisi katsoa. En tiedä mitä sopimatonta tässä ketjussa on tapahtunut (?) Aika hauskalta tämä sanailu minusta näyttää.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Mitä tarkoittaa ennustus unessa? : 09.09.2007 18:56:34
Minä olen kokenut että unet joissa ei ole visuaalisuutta ollenkaan, pelkästään jokin lause tms ovat aivan erityisiä. Usein ne ovat aika aforistisia, sisältäen syvällisisä elämänohjeita, lohtua tms. Joskus niihin liittyy kuvallinen symboli. Joku biologi kutsui näitä kirjassaan mietiskelyuniksi ja sanoi, että normaaleista unista ne poikkeavat siinä suhteessa, että niitä nähdään syvään uneen siirtymävaiheessa, ei siis nk vilkeunen aikana.
Jos tuo olisi omani, niin odottaisin kunnioittavalla uteliaisuudella (?)
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 04.09.2007 12:22:45
Nousisiko pussitasi riimu myös minulle? Se olisi uuden yhteistyöni riimu.

Nöyrin kiitoksin  Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: valkoisia vaatteita pimeässä kaupassa : 26.08.2007 18:45:05
Minulla tulee mieleen valkoisista vaatteista hääpuku. Ja kiireellisestä vaatteidenvaihdosta äidin takia jonkinlainen häpeä. Puodin hämärä valaistus tukee myös tuota häpeän ajatusta. Joudutko kieltämään jonkun tärkeän osan itsestäsi? Ehkä sen mitä tuo miespuolinen henkilö sinussa edustaa?
Voisiko uni viitata siihen, että sisustaminen äidin kodissa (ehkä äidin arvoihin tai ajatuksiin sitoutuminen) on raskasta melkeimpä hirtehisiin ajatuksiin asti.
Jokaisenhan meidän tulee löytää oma tapamme tehdä asioita. Vanhempien odotuksista on pakko irtautua, jotta voi kasvaa omaksi itsekseen. Se voi olla hyvinkin vaikeaa varsinkin kun vanhempiin on lämpimät välit, eikä heidän mieltään tahtoisi pahoittaa. Ei ole harvinaista että ihminen huijaa itseään mieluummin kuin loukkaa läheisiään (kokemusta on  Embarrassed). Muista kumminkin että vain sinä voit tietää mitä unesi merkitsee.
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Vanhaa rahaa ja uusia asiapapereita roskiksessa : 26.08.2007 18:20:29
Kiitos... keltaisista ruusuista  Wink ja joku tämän päivän energiapurskahduksista taisi sitten olla sinulta (energia taitaa kulkea minussa paakkuina nykyään). Kiitos.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysymys entistä elämistä : 22.08.2007 19:11:46
 SmileyKuten niissä ankeissa oloissa, joihin nyt toit nähdyksi tulemisen valoa
kuin äiti, joka hellittelee painajaista läpikäyvää lastaan
nukkumaan levollisemminkin!
Smiley

Kiitos Mika-Matti tuosta ja koko oivaltavasta kirjoituksestasi.
12  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Luovuutta unista : 22.08.2007 19:03:22
Luovuutta unista Valonkodissa
Puutarhakatu 23
20100 Turku

Kiinnostuminen omista unista kasvattaa arkipäivän luovuutta ja
ongelmanratkaisutaitoa. Se lisää ymmärrystä ja kehittää symboli- ja kuvakielen tajua. Syvennymme uniin turvallisessa pienryhmässä, jossa jokainen on oman unensa paras asiantuntija. Kurssiin sisältyy myös ohjausta rentoutumiseen, vapaaseen hengitykseen ja hyvään oloon.

Kurssin ohjaa graafikko, rentoutusopastaja Tiina Törö
Kokoontumiset viitenä yhdessä sovittavana maanantai-iltana alkaen 17.9 klo 18.
Huom. muutos päivämäärässä)
Kurssin hinta 80 e

ilmottautuminen ja tiedustelut:
Tiina Törö 040 7661506 tai tiinan(at)runopaja.fi
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hämmentävä uni haukasta... : 22.08.2007 19:00:24
Jos sinulla on uljas lintu voimaeläimenä, niin eikö sen sanoma ja opetus ole irtautuminen maankamarasta, arkiajatuksista ja suuntaaminen kohti korkeuksia, etäisyydestä joka tuo laajemmat visiot?. Jospa tuo sinun haukkaparkasi koitti viestittää, että liitelysi on jäänyt vähän puolitiehen. Oletko huolissasi unelmiesi puolesta? Etsitkö apua "tietävämmiltä"?
Uni sinänsä on itseasiassa vähän niinkuin kotka tai haukka. Sen perspektiivi unennäkijä elämään on arkitajuntaa laajempi.
Itse koen erään unen perusteella että minun voimaeläimeni on ilves ja näin juuri pari yötä sitten unen jossa haavoitettu kissa heitettiin ikkunastani sisään sideharsolla paketoituna niin että vain jalat näkyivät. Sen naamakin oli näkymättömissä. Ilveksen viestin ajattelen olevan vaikenemisen taidon opettelu. Sinun unesi miettiminen avasi omani. Kiitos siitä!
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysymys entistä elämistä : 17.08.2007 11:37:15
Kiinnostuin entisestä elämästäni kun hommasimme kesäpaikan, jonka poluilla jatkuvasti törmäsin epämääräisiin tuttuuden tunteisiin. Koin jopa eräänlaisen näyn omasta kuolemastani. Pari vuotta pieniä vihjeitä saatuani kokeilin regressiorentoutusta, jonkinlaista itsehypnoosia mennäkseni katsomaan mistä nuo oudot tuntemukset kumpuavat. Näinkin syvässä rentouden tilassa "unen" jossa olin lapsi ja edessäni seisoi hyvin vastenmielinen mieshenkilö ja nainen jota en ehtinyt katsoa kun vastenmielisyyden ja pelon tunteet havahduttivan minut hereille. Tuo kokemus kuitenkin avasti jotain "tietoja" ehkä 1800 luvulla eletystä köyhästä ja henkisesti hyvin ankeasta elämästä.
Minusta tuntuu että täämmöiset kokemukset nousevat sitten kun niiden aika on. Omalla kohdallani tämän hetken tilanne ja ongelmat peilautuvat vahvasti sinne 1800 luvun ankeuteen. En tiedä onko tuo menneisyyden linkki oikeasti henkilökohtainen entinen elämä, vai hakiko sisimpäni tukea ja oivallusta tuon paikan muistista. Onkohan paikoilla muisti?
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Vanhaa rahaa ja uusia asiapapereita roskiksessa : 17.08.2007 11:15:41
Tee itsellesi kysymyksiä: Miksi olet unessa ikäänkuin toinen henkilö? Hakemuksesi (?) oli roskiksessa. Kuka (sinäkö?) sen oli sinne hylännyt? jne. Onko siinä hakemusasiassa jotain mikä vaatii sinulta jotain vaikkapa marraskuuhun mennessä (jolloin maa on kuurassa)?
Minusta tässä oli mielenkiintoista se miten tarkkaan näit paikan ja itsesi yksityiskohdat. Viittaavatko ne johonkin elämäsi paikkaan? Oli niin vahvoja mielikuvia tuottava uni, että ties vaikka sellainen paikka ja lenkkeilijähenkilö olisi oikeasti olemassa. Tämä nyt on tällaista ajatusleikkiä. Lukiessani aivan kuin näin unesi.
Sivuja: [1] 2