Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Niinistö vai Haavisto : 29.01.2012 13:45:39
Pekka Haaviston FB sivut
https://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=1601447506#!/haavisto2012
Pekka Haavisto Facts
https://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=1601447506#!/PekkaFacts

Sauli Niinistön FB sivut
https://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=1601447506#!/niinisto?sk=app_122664121184999

Ja minä äänestän Pekka Haavistoa tai siis olen jo äänestänyt..
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pohjolan valo : 16.01.2012 18:01:06
Oletteko unohtaneet että Pekka Haavisto on myös ehdolla presidentiksi.. idiot2

Oletteko seuranneet häntä lainkaan  knuppel2

Luulen että ette ole, koska ette hokanneet ketä tarkoitan   angel

Toivottavasti täällä ei ole kovin ahdasmieleiä ihmisiä lukemassa ja kommentoimassa..  Lips Sealed


http://www.anssikela.com/2012/01/13/pieni-puheenvuoro/
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pohjolan valo : 16.01.2012 16:32:26
Tuli tämä pohjolan valo mieleen presidentin vaaleista ja eräästä presidentti ehdokkaasta, ei ole kylläkään vaikea arvata kenestä Wink

Tuoko Paavo Väyrynen tai TImo Soini kansalle lopulta valaistumisen (EU:n) pimeyden voimien suunnitelmista?
Vai ketä mahdat tarkoittaa?

Juu EI, Paavo Väyrysen tai TImo Soinin.. valo ei riitä voittamaan pimeyden voimia.


4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Pohjolan valo : 16.01.2012 11:57:53
Eipä kukaan ole tänne aikoihin kirjoitellut nyt kun aika alkaa olla käsillä tämä pohjolan valon aika..

Tuli tämä pohjolan valo mieleen presidentin vaaleista ja eräästä presidentti ehdokkaasta, ei ole kylläkään vaikea arvata kenestä Wink


No googleti Pohjolan valosta ja löysin tämän:

Pohjolan Valo
Tällä hetkellä Pohjolaan eli Pohjois-Eurooppaan suuntautuu valtava valo, joka vain odottaa yhteistyötämme,  Normaalisti ajattelemme Pohjolana viittä pohjoismaata rajoineen, mutta tässä yhteydessä mainitsemani pohjoinen alue sisältää myös Baltian maat ja osia muista Itämerta ympäröivistä maista.
Tämä alue henkisine etsijöineen muodostaa kokonaisuuden, joka on kuin yksi elin, oma osa-alueensa ihmiskunnan suuressa ruumiissa. Juuri tämän 'elimen' tehtävä on tuoda se energia ja tietoisuus, jota kutsun uudeksi kristusimpulssiksi, ihmiskunnan keskuuteen todellisemmin ja syvemmin, kuin se ihmiskunnan muissa osissa on nyt nähtävissä. Tätä tehtävää on valmisteltu vuosisatojen ajan, ja nyt elämme käytännön toteuttamisen aikaa, jonka kukoistuskausi on alkavalla vuosisadalla.”

Täällä lisää:
http://www.sci.fi/~starseed/fromstars/tapahtumat/lorentsen.html
5  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Keskusteluja onnistumisesta : 08.05.2011 11:58:24
Minä olen huomannut että kaikki koulutukset joita olen käynyt tukevat ja täydentävät toisiaan vaikka eivät ole samaa alaa.. niistä löytyy aina jotain josta on hyötyä jollainlailla ja vaikka olen käynyt monenmoisia koulutuksia ja en ole saanut koulutusta vastaavaa työtä niin yhtäkään en antaisi pois.. nyt vanhempana sen vasta huomaa sen miten kaikki nitoutuu toisiinsa loppujenlopuksi.. Wink
6  Astro special / Ennustava astrologia / Tulevat transiitit : 20.11.2008 14:29:55
Osaako joku kertoa mitä nämä transiitit kertoo lähitulevaisuudesta. Minä en osaa  Sad

http://www.astro.fi/images/transitchart/07.05.1973_12:00_0_-01:00_42n53_20e52_27.11.2008_12:00_0_-01:00_42n53_20e52.png
7  Astro special / Yleistä / Vs: Katso minkä elämän viisauden saat tänään - Päivän ajatus - : 19.09.2008 18:45:15
Me joko tuomitsemme itsemme
tai kohtelemme itseämme
lempeästi.
Valinta on meidän käsissämme.
Voimme tuomita
ja ikuistaa pelon
tai voimme olla lempeitä
ja siten herättää toivoa.
Päätän tänään olla lempeä.
8  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Big Brother 2008 : 19.09.2008 18:21:31
 En ole BB:tä katsonut mutta kuulin tänään että Andreas on mukana Smiley
Tunnen hänet en ole häntä vuosiin nähnyt mutta varmaan on vilpitön, aito ihminen, erikoinen, erillainen kuin yleensä nuoret ihmiset nykyään.
Ihanaa että Andreaksesta tulee isä.  Cheesy Onnea Andreakselle.

9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: kotikonsteja hammassärkyyn? : 23.07.2008 16:14:10
Auringonhattu uutetta särkevään hampaaseen suoraan ja sisäisesti (Ekhinaforse)

Särky on lähtenyt puudutta osin.

http://www.terveyskaupat.net/epages/HameenLuontaistuote.axl/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/345/SubProducts/345-0003

10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT 23.7.2008 : 23.07.2008 13:51:58
GALAKTISET PORTIT AUKEAVAT

kuten Gillian MacBeth-Louthan on vastaanottanutHeinäkuun 23, 2008 aamuna tapahtuu ikivanha tähtimuodostelma. Sirius tähti nousee ennen päiväntähteä, meidän aurinkoamme, ilmoittaen kaikille, että ATLANTILAIS-EGYPTILÄIS-SIRIUSLAINEN UUSI VUOSIon alkanut. Tämä on portti, joka mahdollistaa ennenkuulumattoman eteenpäin menemisen päivännousua edeltävissä tietoisuuden tähtityrskeissä.
Muinaisista ajoista lähtien Sirius on ollut tunnettu ja kunnioitettu monissa kulttuureissa. Muinaisessa Atlantisekssa mysteerit perustuivat Siriuksen mestareilta saatuun tietoon. Atlantiksen kolmannen tuhon jälkeen Siriuksen mysteerit levisivät muinaiseen Egyptiin. Niinkin aikaisin kuin 3000 vuotta eKr egyptiläiset alkoivat juhlia Sirius tähden spiraalinousua, joka julisti, että nyt on Uusi Vuosi Niilin Niilin jokiäyräiden tulviessa suuren leijonan aikaan, Leijonan kuussa.

Sirius ei ole Kristustietoisuuden koti vain meidän planeetallemme ja aurinkojärjestelmällemme vaan myös koko Ykseysgalaksille. Sirius on aina ollut maan henkinen prototyyppi ja esittänyt tärkeää osaa maan varahaiskehityksen aikaan. Henkinen energia virtaa Siriuksesta meidän Aurinkomme sydänchakraan ja sieltä maahan auringonsäteiden välityksellä.

Siriuksen valosäteiden kaartuessa auringon kautta maahan heinäkuun 23, meillä on ennen auringonlaskua mahdollisuus aktivoida 11 Kristussiementä itsessämme. Nämä ovat uinuvia DNA koodauksia, jotka odottavat tähtisäteitä ja -muodostelmia jotta ne voisivat avata jokaisen ihmispuvussa olevan Valo-olennon suljettuna olleet sielutiedostot ja totuudet.

Mene ulos ennen auringonnousua heinäkuun 23, 2008 ja katso itään. Olipa pilvistä tai hämärää tai näkymättömissä, Sirius nousee tervehtimään sinua. Pyydä tietoisuutesi yhdistymistä galaktiseen tietovarastoon, joka on vaitonaisena odottanut tätä aikaa. Ajatusten ja sanojen välisenä hiljaisena aikana löydät avaimet, jotka vapauttavat sen, mikä on tähän asti ollut näkymättömissä.

Elokuun 8, 2008 meille annetaan harvinainen mahdollisuus kulkea jälleen yhden "Nopeutuneen heräämisportaalin" lävitse, 8:8:8 LEIJONAPORTIN. Tämä herääminen tulee tapahtumaan kaikkien olentojen solutiedostoissa. Näissä solutiedostoissa pidetään kristallikoodia tetraedronin muodossa (3-sivuinen pyramidi), joka on olemassa jokaisen DNA rihman kodonissa, joka on olemassa jokaisessa kehomme solussa ja jokaisessa universumin solussa.

Muinaisina aikoina "Muistitiedostot" piilotettiin syvälle maan aineeseen ja pyhien paikkojen ympäristöön, alapuolelle ja yläpuolelle eri ulottuvuuksiin. Näiden koodauksien äitimalli elää Egyptin suuressa pyramidissa Sfinksin vartioimana. Kun muinaisilla taivailla tapahtui tietty tähtimuodostelma, energeettinen portti avautui pyhiin paikkoihin. Sallien sisäänpääsyn näiden pyhien koodauksien avulla.

Meidän solutietoisuudessamme on jokaisen maan päällä koskaan, maan ajan alusta alkaen näihin nykyisen aurinkojärjestelmämme aikoihin asti, olleen pyhän paina solutietoisuus. Voidaksemme vastaanottaa näitä energioita kyse on vain tavoiteidemme hienovirityksestä.

Ainoa tapa millä Maa voi siirtyä eteenpäin tapahtuu sydämen kautta (maan anagrammi). Jokainen työkalu, meditaatio ja OM on hedelmätön puu ellemme siirry suoraan sydänyhteyteen. Universumi tietää meidän olevan itsepäisiä luonnoltamme ja se on järjestänyt joitain tähtiä ampumaan kosmisia Amorinnuolia meidän tiellemme. Niin laaja rakkausportaali aktivoidaan, että me automaattisesti jäämme sen sisään ilman minkäänlaista ponnistelua.ELOKUUN KUUNPIMENNYKSISTÄ INTERNETISTÄ LÖYTYNYTTÄ TIETOA


Täydellinen auringonpimennys tapahtuu 1. elokuuta 2008, 10 astetta Leijonassa 3:31 aamulla MST (suom.huom: Suomessa näkyy sään salliessa osittainen auringonpimennys perjantaina 1.8.2008. Täydellisimmillään pimennys on nähtävissä Lapissa. Utsjoella Kuu peittää Auringon kiekosta 80 %. Rovaniemellä Auringon kiekosta peittyy 73 %. Pimennys alkaa Rovaniemellä 11:42, täydellisimmillään se on 12:47 ja päättyy 13:53.) Tämä on Eteläisen solmupisteen pimennys ja keskittyy enimmäkseen ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen. Pallo on toisen henkilön kenttäpuoliskolla seuraavien kuuden kuukauden aikana ja saatatte joutua asettamaan toisten tarpeet omienne edelle. Tähän pimennykseen liittyy myös irtautumisen, eroamisen, erossaolon teema. Tänä kesänä saatatte joutua erkaantumaan jostain, mitä ette kyenneet lopettamaan vuoden alkupuolella. Huolehtikaa tänä aikana salaisuuksien paljastamisesta, sillä ne tulevat todennäköisemmin paljastumaan (kissat nostetaan pöydälle). Ne, jotka ovat syntyneet minkä tahansa kuun 1. tai 2. päivänä, tulevat voimakkaimmin olemaan tämän pimennyksen vaikutuspiirissä. Varaudu suuriin muutoksiin, jos olet Leijona, Skorpioni, Vesimies tai Härkä! Tämän pimennyksen energia on toisinto 1972 ja 1990 tapahtuneista auringonpimennyksistä. Monet saattavat huomata pitkään jatkuneen vaikean tilanteen selkenevän seuraavien kuuden kuukauden aikana. Tädyllinen pimennys on nähtävissä Pohjois-Kanadassa, Grönlannissa, Siperiassa ja Kiinassa.

Auringonpimennykset Leijonassa tuovat aina muutoksia maailman johtajiin ja kuninkaallisiin. Seuratkaa suuria muutoksia maailmalla ja poliittisessa kentässä seuraavien kuuden kuukauden aikana.

16. elokuuta on osittainen kuunpimennys, 24 astetta Vesimiehessä 2:16 iltapäivällä MST. Se tulee näkymään Afrikassa, Australiassa, Indonesiassa ja Euroopassa. Tämä pimennys liittyy kahteen kiintotähteen. Deneb Algedi sijaitsee Kauriin tähtikuviossa ja liittyy lakiin ja oikeuteen. Tämä kiintotähti liittyy myös selkään ja selkärankaan. Sadalsuud sijaitsee Vesimiehen tähtijärjestelmässä ja liittyy hyvään onneen ja virran mukana kulkemiseen. Se liittyy myös onnellisiin naissuhteisiin. Mikäli tapaatte jonkun uuden Kuunpimennyksen aikana, siitä saattaa syntyä erityinen ystävyyssuhde.*** Tähdet, jotka tulevat saattamaan meidät 8:8 LEIJONAPORTIN keskikäytävää pitkin, Nick Fiorenzan mukaan (www.lunarplanner.com)Eridanus on elämänvirta ja Achenar, Alpha Eridanus on virran päätepiste. Achenar merkitsee täyttymystä, loppuunsaattamista, yhdistymistä ja tunnustuksen, palkinnon saamista pitkän ja tuulisen inkarnaatioelämäntaipaleen saavutuksista. Achernar paljastaa, että olemme maksaneet velkamme,olemme saapuneet tuuliselta, myllertävältä elämänvirralta olemassaolon valtamerelle.

Ankaa, Alpha Phoenix, on Ukkoslinnun selkeys. Ankaa ruumiillistaa pitkän ja tuulisen matkan koettelemusten tuhkasta nousevan feenix -symbolin essenssin sen noustessa loistavaan autuuteen. Toisessa myyttisessä kuvassa Ankaa on talismani ylipappi-tiedemies Aaronin, Miriamin ja Mooseksen veljen, sauvassa. Ankh, Ankaa on kauan aikaa sitten alkaneen matkan täyttymyksen tunnus. Se on Aaronin voima-amuletti --- saavutettuaan viisauden ja täyttymyksen matkaltaan. Ankaa on Universaalin (Uraanuksen) Rakkauden tunnus.Lohikäärmeen Tyl (eli Epsilon Draconis . suom.huom) sijaitsee kaukana pohjoisella taivaalla. Tyl on yksi monista Draco Lohikäärmeen tähdistä, joka sijaitsee kierukkamaisesti taivaan Pohjoisnapaa vartioiden. Tyl on ihmisen vaatimus täyttymyksen kokemisesta hyvin inhimillisellä tasolla. Tyl on vaatimus aineellisten tarpeiden täyttämisestä, oman totuuden kuulemisesta, ja unelmien toteutumisesta. Tyl vaatii palavasti elämäntulen sytyttämistä. Tyl pyytää meitä kunnioittamaan elämän tulta, joka voi joskus satuttaa Helvetillisesti; kuulemaan itkun; ei kieltämään, vesittämään eikä esittämään kaiken olevan hyvin kieltämällä tai suhtautumalla säälivän ylimielisesti. Tyl pyytää olemaan aitoja, kunnioittamaan tuntemaamme kipua, kunnioittamaan ihmisyyttämme ja tuntemaan myötätuntoa toisten kamppailua kohtaan. Vain ehdoton kaikkien tunteiden hyväksyminen-- erityisesti kivun --- ei sen turruttaminen, avaa muuntavan prosessin sisimmässämme sallien Cetuksen paahtavien, polttavien ja sulattavien nesteiden todella muuttaa elämämme ja vapauttaa meidät.

Mesartim ja Sharatan ovat voiman enteitä, joihin liittyy muutoksen voima, uudet alut, seikkailut, muuntautuminen ja suuret palkinnot; mutta ne ovat vain mahdollisuuksia, jotka voivat nopeasti avautua ja sulkeutua, ja vaativat siksi meidän välitöntä reagointiamme, jotta tarttuisimme niihin empimättä heti niiden ilmaannuttua.

Capella on valontuoja ja vaunujen ajaja. Capella, vaikka sillä sanotaankin olevan myrskyisä luonne, tarjoaa ohjausta puolueettomasta henkisestä näkökulmasta, joka murtaa linnoitukset. Capella ja Auriga tähti mahdollistavat innoituksen, millä saadaan liikkeelle mitä tahansa mikä muuten johtaisi hyvin hitaaseen prosessiin. Capella on itse asiassa tupla-kaksoistähtijärjestelmä, joka muodostuu neljästä tähdestä: kahdesta keltaisestä jättiläisestä ja kahdesta punaisesta kääpiöstä. Capella toimii tervetulleena valomajakkana, joka sulkee valoonsa ja valaisee kaksinaisuuden ja puolien valitsemisen paradoksit.

Dovestar (kyyhkystähti) Columba (tähtimuodostelma joka oli myös 11:11 energia-aktivaation aikana) luo aukon henkimaailman ja ihmismaailman välille, joka mahdollistaa jumalallisen poikkeusluvan, taivaan lähettämän pelastuksen, odottamattoman avun, käänteen parempaan, kuin myrskyn jälkeisen tyvenen löytämisen tai maan löytymisen oltuaan kauan kateissa merellä. Dove (kyyhkynen) tuo palkinnon, joka painaa vaa ´assa enemmän kuin kokemuksen taakat, sopusointuinen ratkaisu tai apukeino näennäisesti ratkaisemattomaan tilanteeseen tai umpikujaan. Kyyhkynen on merkki siitä, että selkeä ja menestyksellinen tulevaisuus odottaa ja merkitsee luovuutta uusien kumppanuuksien kautta.Nämä tähtimuodostelmat ja ulottuvuussiirtymät tulevat palvelemaan ainutlaatuisten mahdollisuuksien avautumisessa solujemme tietoisuuden ulkopuolella. Tarkastelittepa sitä miten tahansa muinainen Nu ( muinaisen Egyptin synnyin/siemenääni) syntyy uudeksi. Johtaen meidät vapaan tahdon tielle, ylös ja alas henkilökohtaisten valintojen polkua pyhien suurella avustuksella ja jumalaisuuden sirottelulla. Meidän on määrä tulla suuremmiksi kuin tiedämmekään. Nämä uudet heijastukset tulevat antamaan meille sen, mitä olemme etsineet aikakausien ajan.

8. Elokuuta on luonnollinen portti. Mikään ei ole pakotettua, mitään ei tyrkitä, ei ole mitään stressaavaa. Vain luonnollinen muistilataus taivaista, joka sytyttää meidän uinuvat valokoodimme. Kohottaen meidät paikkaan, jossa voimme nähdä tulossa olevan valoparaatin. Asettakaa tavoitteenne samalla kun asetatte kellonne. Sallikaa muinaisen Niilin tulvien hedelmöittää sielunne ravintoaineilla, joita teidän kasvunne tarvitsee.

Aika on nopeutunut ja elokuussa Aikamatriisi siirtyy tuntemattomille alueille. Elokuun 2008 aikana se, mitä kutsuttiin Philadelfian kokeeksi (12.8.1943) avautuu uudelleen synnyttäen toisen aikamuutoksen. Aika sellaisena kuin me sen havaitsemme tulee muuttumaan. Tunettu ja tuntematon AIKA yhdistyvät universumin ajastusketujun pysähtyessä nuolemaan menneisyyden haavoijaan. "Ajan portit" avautuvat 12.8.2008. Kaikki mikä on ollut piilossa tulee näkyviin. Kaikki mikä oli nähtävissä on nyt uuden tiedon selkeässä valossa kerrostuneena DNAn uinuvassa siemenessä. Menneisyys ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä nyt-hetkessä kuin hylätyt rakastetut. Paljastaen kaikki mahdollisuudet uudelleen synnytetylle muistamiselle.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Äiti Amma.... : 09.07.2008 12:12:33
Äiti Amma yllätti kuulijansa 15.6. Kaliforniassa. Eräs kuulija (NH) kertoo kirjeessään:

Hämmästyksekseni Äiti Amma mainitsi, että Kiinan äskeinen maanjäristys ja Burman/Mianmarin pyörremyrsky-tuhot osittain johtuivat Kuun alasolmun (ns. Ketu) ja Marssin konjunktiosta, joka esiintyy vain joka 150 vuosi. Sama, mutta paljon heikompi, konjunktio oli 11. syyskuuta 2001 ja että nyt 14. heinäkuuta klo 19 Kalifornian aikaa konjunktio on pahimmillaan (huippukohdassa, vaikka vaikutukset kestävät vuosia).

Hän esitti, että ko. konjunktio voi enteillä suunnattomia tuhoja, ja olisi erittäin toivottavaa, että kaikki voisivat äärimmäisesti rukoilla mahdollisten tuhojen vähentämiseksi, joita tämä karmallinen aspekti saattaisi (planeetallamme) aiheuttaa. Koska (henkisen elämän, nöyrän ja pyyteettömän toisten palvelun/auttamisen, henkisten harjoitusten, rukousten tuoma) armo voi aina pyyhkiä pois karmaa. Astrologian mukaan tapahtumat eivät välttämättä osu huippukohtaan, vaan jakautuvat useille lähivuosille.

Amma myös osoitti, että Äiti Luonto/Maa, joka on ollut erittäin kärsivällinen ihmiskunnan tyhmyyksien suhteen, on muuttumassa voimattomaksi/vihaiseksi johtuen ihmisten ylettömästä itsekkyydestä ja luontoon sekä eläinkuntaan kohdistuvasta pahoinpitelystä, vahingoittamisesta ja väärinkäytöstä.

Seattlen puheessaan viikkoa aikaisemmin Äiti Amman kerrotaan maininneen, että viljakatojen, katastrofien, luonnon ja mehiläisten sairauksien, ym. johdosta saattaa tulla jopa taisteluja ruuasta 3-4 vuoden sisällä?

Äiti Amma korostaa, että öljy/energiapulan vuoksi tulisi käyttää vain joukkokuljetusvälineitä, kimppakyytejä, polkupyöriä, ym. säästäviä ja kulutusta vähentäviä elämänmuotoja.

Tärkeätä olisi nyt jokaisen oppia itse kasvattamaan syötäviä ruokakasveja ja pyrkiä kaikessa mm. energian käytössä kohti omavaraisuutta (esim. joka kotiin aurinkopaneeli-tekniikka/VÅ) edessä olevien kovien aikojen/maailman kriisien vuoksi.

Jo vuosia Äiti Amma on moittinut vähempiosaisten (lasten, naisten, köyhien, kouluttamattomien, työttömien, jne.) raakaa ja välinpitämätöntä kohtelua, mihin itsekkyyteen on tultava muutos; mm. lisäämällä koulutuspaikkoja nuorille ja varttuneille, kehitysapuja, ruokatuotantoa, ym. tarvitseville lisäämällä; erityisesti sotilasmenoja ja muuta kulutusta vähentämällä.
12  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Uskontosi? : 22.06.2008 10:13:28
Olen HINDU  angel

Hindulaisuus sulkeekin sisäänsä kutakuinkin kaiken.
Näkemyksesi henkimaailman asioista ovat niin laaja-alaiset
ja kaikenkattavat, ettei tiukkaraamisempi uskonto sinulle sovi. 
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numero 7 : 11.06.2008 18:58:36
Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 07.06.2008 10:15:53
Voih. tuntuu siltä että en saa miestäni ikinä tänne suomeen, kaikki asiat pistää vastaan miksi näin.
Haluan hänet luokseni.

Tässä kävi taannoin että hänen isänsä kuoli hänen syliinsä, juuri sinä päivänä kun oli viemässä
turistiviisumi hakemusta ja nyt isä on haudattu, nyt on turistiviisumi hakemus konsulaatissa,
mutta nyt tökkii siitä kun ei kuulemma voi antaa turisti viisumia jos on oleskelulupa hakemus
laitettu hakuun, vaikka koko oleskelulupa hakemusta ei ole edes vielä otettu käsittelyyn.
Mieheni ei jaksaisi olla enää päivääkään Kosovossa, mutta valoa ei näy tunnelin päässä.

Kaikenlisäksi hänen ympärillään Kosovossa hänen läheisiään sairastuu ja kuolee kokoajan.
nyt on siskon lapsi 6 kk vanha sairaalassa, keuhkoissa jotain.
Pelkään että hänkin kohta sairastuu, vaikka vahva onkin.
Mitä kortit näyttää meille, onko mitään toivoa?
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tulkintoja Astron lukijoille Kesäkuun 1. viikon ajan! : 07.06.2008 10:04:14
Näkyykö valoa minun ja mieheni elämän tilanteeseen,
saanko koskaan miestäni suomeen,
hän on Kosovossa ja kokoajan asiat tökkii vastaan.
Kaipaan häntä haluan hänet kainalooni.   
Sivuja: [1] 2 3 ... 18