Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numero 7  (Luettu 8645 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ennari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23Profiili
« : 11.06.2008 17:24:06 »

 buck2

Kysymys on siis numerosta 7.
En ymmärrä kun jokaisesta asiasta tai tekemisestäni tulee seitsemän. Esim. lasken rahoja, luen kirjaa ja jään aina s.7 tai johonki kaksinumeroiseen lukuun jossa toinen on 7, yhtenä päivänä vaihtelin kanavia tv:stä ja jokaisessa ohjelmassa mainittiin 7... ja poikaystävänikin jätti minut 7 päivänä ja klo. 14.07.+yms kokemuksia.
Esim tässä on yksi. -->Olin siskoni kanssa Bulgaariassa (noin vuosi sitten)ja olimme rannalle jokapvä ottamassa aurinkoa ja vikana päivänä huomasimme että hänen rintakehään oli muodostunut rusketusrajana 7. Ja siitä lähtien 7 on muodostunut kaikista. Tuntuu kuin 7 olisi kiroukseni Cheesy
Kokemuksia on paljon mihin mitäkin on muodostunut esim. jälleen ihoon (esim haavasta)
En ajattele asiaa silleen että alitajuntani ottaa aina seistämän ja ajattelisit asiaa 24/7 ..ainii siinäki on seitsemän -.- mutta silti.
Oliko ketään joka ymmärtää numerologiasta ees hippusen verran ja kertoisi mitä tämä seiska merkitsee tai yrittää kertoa.
 smitten kiitos.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2008 12:35:18 kirjoittanut Ennari » tallennettu
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273Profiili
« Vastaus #1 : 11.06.2008 18:58:36 »

Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.
tallennettu

Ennari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23Profiili
« Vastaus #2 : 12.06.2008 09:48:34 »

kiitos vastauksesta:) Tosta oli erittäin paljon apua minulle
tallennettu
Ennari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23Profiili
« Vastaus #3 : 12.06.2008 15:40:08 »

Joo no voinpa käydäkkin vilkaisemassa. Jos muillakin on näkemyksiä numerosta 7, nii antaa tulla vaa viestii tähä.  Wink
tallennettu
ScorpioRising
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37


Profiili
« Vastaus #4 : 25.06.2008 23:18:28 »

Joo no voinpa käydäkkin vilkaisemassa. Jos muillakin on näkemyksiä numerosta 7, nii antaa tulla vaa viestii tähä.  Wink

Heips Ennari! Sulle on osunut paljon seiskaa, en pitäisi sitä kirouksena vaan maailmankaikkeuden hupsutteluna. Toi rusketusraita -juttu oli kiva!
Laskepa ihan huviksesi syntymäaikasi yhteen tyyliin pvm+kk+vuosi. Se on muistaakseni nimeltään life path, elämänpolku. Lukuja 11,22 ei kai saisi enää laskea yhteen.

Yhtäkaikki, oman kokemukseni mukaan seiska on filosofinen ja jollain tapaa pyhä numero. Sitä on vaikea kuvailla, mutta jotain siihen tyyliin, että "kuin tuulahdus, mutta samalla jaloillaan seisova kuin tuoli". Eli siitä numerosta löytyy periaatteessa kaikki. Joskus ihmettelen, miksi meillä ihmisillä ei ole kädessä seitsemää sormea, mutta se siitä...  Grin

Mulla toistuu seiska kanssa monessa asiassa, mutta olen siihen jo niin tottunut, etten paljoa enää noteeraa asiaa. Elämänpolku-numero, syntymäpäivä, kengännumero, pituus sisältävät kaikki seiskaa.
En tunne sinua, mutta ehkä seiskan esiintyminen elämässäsi on kehotus ottaa jokin filosofinen opus käteen, käydä taidenäyttelyssä tai miettiä muuten elämän mysteerejä.  Jokin siis kehottaa sinua tutkimaan asioita lintuperspektiivistä, tarkkailemaan ja tekemään analyysejä. Eli olet saanut kutsun jonkinlaiseen 'mind-gym:iin'. Seiska liittyy siis mielestäni korkeampaan ajatteluun. Tässä kohdin korostan, että 'korkeampi ajattelu' on jokaiselle omansa ja hyvä niin. Jollekin se voi olla yhdessä hetkessä esim. linnun laulu tai luonnossa meditointi. Tai taiteen ihaileminen, musiikki jne, you name it.

Seiskaillaan!! Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 26.06.2008 11:08:07 »

Seiska on henkisyyden numero.. eri tavalla ehkä kuin 9 ja 11.. minusta aika vaativa elämänvaihe, kun esim jokainen suhde/ sielukumppanuus sisältää jo aika rankkoja opetuksia.. miehet itkee, kylmenee, katoilee ja silti on kyse sielunsopimuksista.. kai tässä vaiheessa voisi valaistua jos niinkseen olisi.. aika erilaista kuin itsellä aiempi vaihe tai tuleva.

Yksi vaikute on ollut se että mediat ja pintakuohut ei vie niin huomiota..

tietoisuus laajenee, ymmärrys..

vaikeiden asioiden käsittäminen positiivisina, rakkauden kouluksi voisi kai kutsua.. voi tulla tosin ihmisiä menneestäkin kuvaan takaisin jossain muodossa, mutta kun yhdenkin elämännumero on 5, se ei oikein sovi.. sopi silloin kun elämänvaiheeni oli 5. 7-mies oli ihan erilainen lähtökohtaisesti, henkinen vaikka kyllä flirttailikin ja teki kaikenlaista. Oli hyvin henkisesti suuntautuva ja koki että Jumala huolehtii aina.

Mutta jotenkin odotan 3 vaihetta..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #6 : 28.06.2008 01:43:27 »

Tässä vähän tietoa seiskasta elämänpolun muodossa. Siitä voi haistella mitä teemoja seiskaan kuuluu.

SEISKA
Elämänläksy: Kehittää mieltään saavuttaakseen viisautta ja ymmärrystä
Maali elämässä: Kyetä käyttämään viisauttaan ja tietouttaan opastaakseen muita ihmisiä. Elämänpolullaan seiskaihmisen tulisi opiskella, etsiä totuutta, yrittää löytää vastauksia ongelmiin, viettää aikaansa yksinäisyydessä jotta kasvaisi henkisesti. Lukea, ajatella ja mietiskellä.

Seiskat ovat älykkäitä, intellektuelleja ja salaperäisiä. Heillä on valtava tietoisuus erilaisista uskonnoista, elämän mysteereistä, filosofioista ja salatieteistä. He vihaavat riitelyä, ovat pidättyväisiä, luovia ja mielikuvituksekkaita. Heillä on taipumusta asioittensa salaamiseen ja he tarvitsevat yksinäisyyttä ajatustensa kirkastuttamiseksi. He ovat syvällisiä, kärsimättömiä, matkustushaluisia ja hiljaisia. Raha-asioiden hoito voi tuottaa heille vaikeuksia, sillä raha ei merkitse heille paljoakaan. Seiskoilla on usein ESP-kykyjä ja he hallitsevat itsensä ja tunteensa ihailtavan täydellisesti. He ovat ymmärtäväisiä, mutta joskus laiskoja, pessimistisiä ja sarkastisia, vaikka he ovatkin enimmäkseen tyytyväisiä.
Seiskat ovat hyvin erikoisia ja muiden voi olla vaikea ymmärtää heitä tai heidän tekemisiään. He eivät yleensä käyttäydy, puhu tai ajattele ollenkaan niin kuin muut vaan he haluavat viettää aikaansa yksinäisyydessä miettien. Heillä on kyky yhdistää teorioita ja käytäntöjä toisiinsa. He eivät usein välitä ulkonäöstään ja he voivat olla hyvin juomatta tai syömättä pitkiä aikoja. He ovatkin tavallaan erakoita ja askeetikkoja, joiden henki on ruumista vahvempi. Ystävyyssuhteet tuottavat usein seikoille vaikeuksia, sillä he eivät oikein osaa pitää suhteitaan muihin yllä.
Seiskat työskentelevät usein yksinään. Opiskelija, tutkija, arkeologi, tiedemies, astrologi, keksijä, psykiatri ja kirjoittaja ovat heille sopivia ammatteja.  Seiskoille sopivat lisäksi kaikki ammatit, joissa he voivat tavalla tai toisella olla alansa specialisteja. Ennen pitkää kaikki saa siirtyä pois filosofian tieltä.
Naiset käyttävät usein vanhoja vaatteita, jotka eivät ole enää muodissa. He eivät pelkää näyttää tunteitaan, mutta tilanne, jossa ne näytetään on aina kahdenkeskinen. Mitään kadullasuutelijoita seiskat eivät ole. He ovat sensuelleja ja kirjoittavat mielellään päiväkirjoja tms. He ovat intohimoisia, haastavia, saavuttamattomia ja miesten silmissä aina sieviä. Jossain elämänsä vaiheessa seiskat voivat työskennellä myös selvänäkijöinä, ennustajina tai parantajina.
Miehillä on voimakas tahto. He ovat viehättäviä, fantastisia ja seksuaalielämässään he kokevat kaiken monella eri tasolla. Rakastajina he ovat jännittäviä ja odottamattomia.
Joskus seiskat voivat menettää todellisuuden tajunsa mikäli eivät ole varovaisia kehittäessään henkisiä ominaisuuksiaan. He voivat myös elää fantasiamaailmassa ja ystävyys suhteet joutuvat usein koetukselle. Seiskojen tulisi valita uransa huolella, sillä vaikka heillä on hyviä ideoita, he harvoin tekevät niillä mitään. Avioliitto on seiskoille hyödyllinen siksi, että sen kautta he voivat pitää kiinnostustaan yllä myös materiaalisia asioita kohtaan.
Seksuaalielämässä moraalisäännöt eivät haittaa seiskoja, sillä he ovat varsin vapaamielisiä seksin suhteen. Tie vuoteeseen kulkee aina järjen kautta. Seiskat pitävät keskustelemisesta varsinkin, kun aiheena on seksi ja sen tuomat nautinnot. Nautintonsa seiskat kokevat monella eri tasolla samanaikaisesti.
Naiset pitävät kaikesta, mikä lisää nautintoa. Sellaista seksikirjaa ei varmasti löydykään, jota seiskaihminen ei olisi vielä lukenut. Naiset ovat hyvin kekseliäitä ja esim. saunassa rakastelu voisi tyydyttää heidän tiedonhaluista tutkijanluonnettaan, kun he saisivat tutkia, miten se eroaa tavallisesta rakastelusta.
Miehet eivät ole kiinnostuneita naisista seksiobjekteina. He osaavat myös mestarillisesti pitkittää rakasteluaan niin, että nainenkin ehtii mukaan. Miehet haluavat luultavasti kokeilla kaikkia asentoja, mutta myös omia variaatioita niistä. Monet miehet haluavat saavuttaa huippunsa kaksi kertaa: kerran oraalisesti ja kerran sukupuolisesti. Jotkut seiskat saattavat olla kiinnostuneita sadismista.
Erogeeniset alueet: Rinnat, jalat, varpaat
tallennettu
pirjoha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75Profiili
« Vastaus #7 : 29.06.2008 11:00:04 »

Paljonkin tuossa oli tuttua Wink Syntymäaikani luvusta muodostuu 7. Monia selityksiä olen seiskasta lukenut, vaan tuo oli paras ja omasi ihan oikeita yhtymäkohtia itseeni.
tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700Profiili
« Vastaus #8 : 29.06.2008 17:47:18 »

Pitää ihan paikkansa, täällä myös 7-ihminen. Olipa kattavaa tietoa, kiitos taas....

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615Profiili
« Vastaus #9 : 29.06.2008 19:35:39 »

Munkin numero on 7... Numerologiassa elämänopetus... Vähän erikoinen syrjäänvetäytyvä pohdiskelija/haaveilija tyyppinen olenkin.. Hyviä ystäviä on kourallinen ja niitäkään ei tarvitse nähdä kovin usein...

Etunimeni niminen asteroidi on asteroidi numero 7.

Ja maya-horoskooppini on punainen resonoiva taivaanvaeltaja (resonoiva = 7. sointu)

****

Veljeksiä oli seitsemän.  Wink Cheesy
Tähtiä otavassa seitsemän.
Askelia pyramidissa seitsemän.
Sateenkaaressa on seitsemän väriä.
Länsimaisessa nuottirivistössä on seitsemän säveltä. (onko nuottirivistö mikään oikea sana?  idiot2)
"pää"Chakroja on seisemän.
Arkkienkeleitä on seitsemän.
Ja on sellainen biisikin kuin seitsemän kertaa seitsemän.
  Cheesy
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1356Profiili
« Vastaus #10 : 02.07.2008 14:35:08 »

Tässä vähän tietoa seiskasta elämänpolun muodossa. Siitä voi haistella mitä teemoja seiskaan kuuluu.

SEISKA
Elämänläksy: Kehittää mieltään saavuttaakseen viisautta ja ymmärrystä
Maali elämässä: Kyetä käyttämään viisauttaan ja tietouttaan opastaakseen muita ihmisiä. Elämänpolullaan seiskaihmisen tulisi opiskella, etsiä totuutta, yrittää löytää vastauksia ongelmiin, viettää aikaansa yksinäisyydessä jotta kasvaisi henkisesti. Lukea, ajatella ja mietiskellä.

Seiskat ovat älykkäitä, intellektuelleja ja salaperäisiä. Heillä on valtava tietoisuus erilaisista uskonnoista, elämän mysteereistä, filosofioista ja salatieteistä. He vihaavat riitelyä, ovat pidättyväisiä, luovia ja mielikuvituksekkaita. Heillä on taipumusta asioittensa salaamiseen ja he tarvitsevat yksinäisyyttä ajatustensa kirkastuttamiseksi. He ovat syvällisiä, kärsimättömiä, matkustushaluisia ja hiljaisia. Raha-asioiden hoito voi tuottaa heille vaikeuksia, sillä raha ei merkitse heille paljoakaan. Seiskoilla on usein ESP-kykyjä ja he hallitsevat itsensä ja tunteensa ihailtavan täydellisesti. He ovat ymmärtäväisiä, mutta joskus laiskoja, pessimistisiä ja sarkastisia, vaikka he ovatkin enimmäkseen tyytyväisiä.
Seiskat ovat hyvin erikoisia ja muiden voi olla vaikea ymmärtää heitä tai heidän tekemisiään. He eivät yleensä käyttäydy, puhu tai ajattele ollenkaan niin kuin muut vaan he haluavat viettää aikaansa yksinäisyydessä miettien. Heillä on kyky yhdistää teorioita ja käytäntöjä toisiinsa. He eivät usein välitä ulkonäöstään ja he voivat olla hyvin juomatta tai syömättä pitkiä aikoja. He ovatkin tavallaan erakoita ja askeetikkoja, joiden henki on ruumista vahvempi. Ystävyyssuhteet tuottavat usein seikoille vaikeuksia, sillä he eivät oikein osaa pitää suhteitaan muihin yllä.
Seiskat työskentelevät usein yksinään. Opiskelija, tutkija, arkeologi, tiedemies, astrologi, keksijä, psykiatri ja kirjoittaja ovat heille sopivia ammatteja.  Seiskoille sopivat lisäksi kaikki ammatit, joissa he voivat tavalla tai toisella olla alansa specialisteja. Ennen pitkää kaikki saa siirtyä pois filosofian tieltä.
Naiset käyttävät usein vanhoja vaatteita, jotka eivät ole enää muodissa. He eivät pelkää näyttää tunteitaan, mutta tilanne, jossa ne näytetään on aina kahdenkeskinen. Mitään kadullasuutelijoita seiskat eivät ole. He ovat sensuelleja ja kirjoittavat mielellään päiväkirjoja tms. He ovat intohimoisia, haastavia, saavuttamattomia ja miesten silmissä aina sieviä. Jossain elämänsä vaiheessa seiskat voivat työskennellä myös selvänäkijöinä, ennustajina tai parantajina.
Miehillä on voimakas tahto. He ovat viehättäviä, fantastisia ja seksuaalielämässään he kokevat kaiken monella eri tasolla. Rakastajina he ovat jännittäviä ja odottamattomia.
Joskus seiskat voivat menettää todellisuuden tajunsa mikäli eivät ole varovaisia kehittäessään henkisiä ominaisuuksiaan. He voivat myös elää fantasiamaailmassa ja ystävyys suhteet joutuvat usein koetukselle. Seiskojen tulisi valita uransa huolella, sillä vaikka heillä on hyviä ideoita, he harvoin tekevät niillä mitään. Avioliitto on seiskoille hyödyllinen siksi, että sen kautta he voivat pitää kiinnostustaan yllä myös materiaalisia asioita kohtaan.
Seksuaalielämässä moraalisäännöt eivät haittaa seiskoja, sillä he ovat varsin vapaamielisiä seksin suhteen. Tie vuoteeseen kulkee aina järjen kautta. Seiskat pitävät keskustelemisesta varsinkin, kun aiheena on seksi ja sen tuomat nautinnot. Nautintonsa seiskat kokevat monella eri tasolla samanaikaisesti.
Naiset pitävät kaikesta, mikä lisää nautintoa. Sellaista seksikirjaa ei varmasti löydykään, jota seiskaihminen ei olisi vielä lukenut. Naiset ovat hyvin kekseliäitä ja esim. saunassa rakastelu voisi tyydyttää heidän tiedonhaluista tutkijanluonnettaan, kun he saisivat tutkia, miten se eroaa tavallisesta rakastelusta.
Miehet eivät ole kiinnostuneita naisista seksiobjekteina. He osaavat myös mestarillisesti pitkittää rakasteluaan niin, että nainenkin ehtii mukaan. Miehet haluavat luultavasti kokeilla kaikkia asentoja, mutta myös omia variaatioita niistä. Monet miehet haluavat saavuttaa huippunsa kaksi kertaa: kerran oraalisesti ja kerran sukupuolisesti. Jotkut seiskat saattavat olla kiinnostuneita sadismista.
Erogeeniset alueet: Rinnat, jalat, varpaat

Tässä ilmoittautuu yksi 7.n hallitsema immeinen. Kokonaispersoonallisuus siis seiskaa meikäflikalla. Moni asia kolahtaa, varsinkin tuo yksinolon valtaisa tarve, pohdiskelu, jatkuva opiskelu, psykologiset dilemmat kiinnostaa etc etc ...
 coolsmiley crazy2 idiot2
Vaitiolo ja velvoite siihen kummasti hekumoittaa. Luotettavuus noin ylipäätään.
 Lips Sealed  Cool  angel
Vieraat(kin) uskonnot ja niitten riitit (=muotomenot) ja riittien historiat. Ihmisluonnon syvin olemus, itsekenenkin pyrkimykset, niitten tuottamat törmäyskurssit ynnä muuta.   tickedoff knuppel2 police
Ja fiksut ihmiset saa aina meikäläisen säkenöimään, sellainen  henkinen ravinto tuntuu enemmän ruoalta kuin syötävä 'ape' itsessään.
 coolsmiley smitten smiley6600

Semmosta tää elämä vaan on - ja onneks niin on!   Smiley 2funny
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Ennari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23Profiili
« Vastaus #11 : 06.07.2008 13:01:31 »

Kiva, että täältä astrosta löytyy muitakin seiskailijoita.  Smiley
Kiitos vastauksista, ja luulen että niistä oli paljonki apua muille seiskoille. Kävin stekkailemassa sivustoja missä pystyy elämänpolun numeron katsomassa, ja jopas jotakin numeroksi tulikin 7 -.- Ja siinä sanottiin näin :
"Sinun elämänpolkusi on 7 Sinun tulisi opetella etsimään korkeampia ihanteita elämässäsi, ja inspiroida myös kanssaihmisiäsi saavuttamaan korkeampi kuin pelkästään aineellinen taso. Sinun ei tulisi omistautua liikemaailmalle.
Opettele olemaan yksin, tuntematta itseäsi yksinäiseksi. Muista, että ”hiljaisuus on kultaa”.

Seitsemän on täyttymyksen numero. Sapattinumero. Jos sinulla on seitsemän nimessäsi, on siitä apua. Jos sinulla on useampia seitsemäisiä, tulisi sinun varoa, etteivät sinusta tule liian sulkeutunut, torjuva tai fanaattinen."

Yritin kanssa ottaa lisää selvää 7, ja yhdellä sivulla sanottiin näin:
7. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä.
Nauroin kun luin tuon, että olisin matemaattinen lahjakkuus..  Grin ehehei.. mutta tämä luonto on kyllä lähellä sydäntä smitten, mutta kyllä muuten piti aika paikkansa.

Nyt muutama pvä sitten astu voimaan 7 kk. Saa nähä mitä tänä kk tapahtuu ja sattuu esim. 7.7..joka muuten on huomenna.  Shocked . Mitäköhän tapahtu viime vuonna 7.7.2007? Ainakin minulla tämä matkareissu missä seiska ilmesty siskoni rintakehään, mutta tietääkö joku onko silloin tapahtunu mitään kummalista vaikkapa tähtitaivaalla, joka oisi laukaissut tämän seiska "huuman"?
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1356Profiili
« Vastaus #12 : 06.07.2008 16:42:57 »

Kiva, että täältä astrosta löytyy muitakin seiskailijoita.  Smiley
Kiitos vastauksista, ja luulen että niistä oli paljonki apua muille seiskoille. Kävin stekkailemassa sivustoja missä pystyy elämänpolun numeron katsomassa, ja jopas jotakin numeroksi tulikin 7 -.- Ja siinä sanottiin näin :
"Sinun elämänpolkusi on 7 Sinun tulisi opetella etsimään korkeampia ihanteita elämässäsi, ja inspiroida myös kanssaihmisiäsi saavuttamaan korkeampi kuin pelkästään aineellinen taso. Sinun ei tulisi omistautua liikemaailmalle.
Opettele olemaan yksin, tuntematta itseäsi yksinäiseksi. Muista, että ”hiljaisuus on kultaa”.

Seitsemän on täyttymyksen numero. Sapattinumero. Jos sinulla on seitsemän nimessäsi, on siitä apua. Jos sinulla on useampia seitsemäisiä, tulisi sinun varoa, etteivät sinusta tule liian sulkeutunut, torjuva tai fanaattinen."

Yritin kanssa ottaa lisää selvää 7, ja yhdellä sivulla sanottiin näin:
7. Tutkiskelu, syvällisyys, filosofia. Vahva työenergia, käden taito, teorioitten ymmärtäminen. Matemaattinen lahjakkuus ja keksijän ajatusmaailma. Tiedon etsimisen kautta löytää rohkeutensa puolustaa totuutta ja voi olla hyvin oikeudenmukainen. Toinen piirre taas on vaikeneminen ja yksinoleminen, koska on varma, että toiset eivät kuitenkaan ymmärrä, joten miksi vaivautua puhumaan. Luonto ja hiljaisuus ovat lähellä sydäntä.
Nauroin kun luin tuon, että olisin matemaattinen lahjakkuus..  Grin ehehei.. mutta tämä luonto on kyllä lähellä sydäntä smitten, mutta kyllä muuten piti aika paikkansa.

Nyt muutama pvä sitten astu voimaan 7 kk. Saa nähä mitä tänä kk tapahtuu ja sattuu esim. 7.7..joka muuten on huomenna.  Shocked . Mitäköhän tapahtu viime vuonna 7.7.2007? Ainakin minulla tämä matkareissu missä seiska ilmesty siskoni rintakehään, mutta tietääkö joku onko silloin tapahtunu mitään kummalista vaikkapa tähtitaivaalla, joka oisi laukaissut tämän seiska "huuman"?


7.7.2007 = 23 = 5. Ei siis seiskan hallitsema pvm. Sen sijaan 9.7.2007 oli seiskojen päivä. siis yhteenlaskettuna 25 = 7.

Juuri tutkailin kirjoitelmia eri sivustoilla. Lueskelin yhteenlaskettuja summia omista numerologisista osistani ja tottavie... Jotkut ovat tunteneet Wink minut, kun ovat niitä sepustuksiaan kirjoitelleet.

Itseäni osittain hallitsevat numerot 1, 11/2, 22/4, 33/6, 44/8 ja 9. Muut numeropainotukset ovat selkeästi heikompia, mutta ovat tokikin mukana sopassa - kuin mausteina.

Tekstissäsi 'Ennari' kuvautuu keskeisin ja itseeni vetoavin  minuuteni eli 'seiskuus'. Tunnistan kutakuinkin 100 %sesti tuon 7-kuvauksen.

Matemaattisuus on huiman vahva osani. Luonnonläheisyys yms tunnistuu myös. Mukavaa, kun tänne on tiensä löytänyt niin moni pohdiskeleva persoona. Ei kaikkien tarvi olla 'vaikka mummonsa möisi' -tyyppejä. On aivan eri asia myydä todellista tarvetta täyttävää tuotetta tai palvelua, kuin myydä mitä tahansa vain kaupallisuuden vuoksi. Kutsunkin 'toisenlaisia' kauppaajia rihkamatyypeiksi. Kunhan kauppa käy ja raha kirstuun kilahtaa. Sillä se inflaatiokin hyppää pilviin ja osa kansasta näkee nälkää. N-jaah... onhan se tietty hyvä, että jotain näkee. Kuitenkin - kuinka antoisaa olisikaan, kun kaikki saisivat sen mitä todella tarvitsevat. Vaikka kuinka tässä humaanisesti asiaa pohtii, joutuu toteamaan, etteivät kaikki osaa arvostaa arkipäivän välttämättömyyksiä. Heille tuntuu olevan tärkeämpää, kunhan on 'riihirimputtimet', vaikkakin ne sitten vastaavasti ovat 'kirkkokimputtimia', kun juhlahetki koittaa.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: