Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 15.10.2021 20:04:13
 pluto  kauris 1h  aspect_opp  kuu  rapu 7h...Onko kokemuksia/ajatuksia? Edustaako  kuu  rapu näistä, naisiin kotiin yms liittyviä tunnepuolen asioita? Voiko edustaa miestä?
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 15.10.2021 19:59:08
 pluto 1h  aspect_opp kuu 7h...minkälaisia kokemuksia?
 pluto kauris  kuu rapu  voiko 7h  kuu edustaa miestä ja häneen liittyviä tunteita/tapahtumia vai onko  kuu ja varsinkin  kuu rapu aina naispuolinen?
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Aurinko 12. huone : 05.09.2021 07:41:40
Tämä mielenkiintoinen auringon sijainti tuntuu tekevän ihmisestä introvertin joka haluaa olla välillä omassa rauhassa, enemmän tai vähemmän viettää aikaa yksin eikä tarvitse muita ihmisiä. Isä voi olla etäinen.
 aurinko 12h ihminen, haluatko viettää aikaa enemmän yksin kuin seurassa?
Minkälainen on isäsuhteesi? Menetitkö isän nuorena? Onko isä taustalla toimiva voimahahmo?  Kovat aspektit vs helpot?
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Uranus 10.huone : 05.09.2021 07:32:04
En enää löytänyt juttua, ehkä se tulee vastaan jossain vaiheessa. On tullut tutkittua astrologiaa viime aikoina niin paljon, varmaan tuhansia lähteitä
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Uranus 10.huone : 26.08.2021 21:48:31
En tiedä miksi  uranus sellaista aiheuttaa, pitää etsiä se artikkeli ja lukea uudestaan.  pluto kympissä kyllä varmasti  aiheuttaa säpinää, itse tulkitsisin niin että  uranus vahvistaa  pluto vaikutusta ja varmaan lisää ennalta arvaamattomia tilanteita kuin jos pelkkä  pluto aiheuttaisi enemmän tasaista kuplintaa pinnan alla, pelaamista ja muuta  skorpioni teemaa..Tuo  pluto aspect_con keskitaivas tekee käsittääkseni ihmisestä ns plutonikon.
Jaa, miksiköhän se  uranus siellä semmosta aiheuttaa?

Mulla pluto aspect_con MC ja pysähtyny  saturnus 10 huoneessa.

Ohan tuota mustamaalasmistakin ja maineen häpäisyä ollu. Siitä vaan lakkaa piittaamasta lopulta  uglystupid2

 uranus on  jupiter kanssa nousulla.
Sinulla vielä tuo  saturnus kympissä, aika isoja planeettoja. Voihan sen ajatella niinkin että  saturnus tuo jatkuvuutta ja kestävyyttä, tasaa noita kahta muuta
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Uranus 10.huone : 22.08.2021 15:04:53
Minulta löytyy siis 10. huoneesta  uranus ja lisäksi  pluto aspect_con keskitaivas 10.h puolella. Luin mielenkiintoisen jutun uranuksen vaikutuksesta ihmisen maineeseen ja nimenomaan naisen julkiseen kuvaan. Siinä sanottiin että nainen jolla  uranus 10h:ssa on tuomittu menettämään maineensa, toimi hän miten tahansa.. olen omassa elämässäni todennut tämän paikkaansa pitäväksi, olen usein juoruilun ja suoranaisten valheiden kohde vaikka en ole tehnyt mitään niistä asioista joita minun väitetään tekevän. En puhu nyt mistään pikkujutuista vaan niin törkeästä mustamaalaamisesta että se on vaikuttanut elämäni eri osa-alueisiin merkittävästi. Olen oppinut elämään asian kanssa enkä ole täällä uhriutumassa vaan mielenkiinnosta kysynkin oletko sinä  uranus 10h nainen kokenut samaa? Miten  uranus kympissä mielestäsi näkyy ja kuuluu? Ja onko ketään jolla myös ihana  pluto samassa huoneessa?  2funny
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Khironin paluu : 30.03.2021 19:47:21
Aktivoituuko myös oman perhe-elämän aiheet kun kyseessä on 4.huone vai onko se perinteisesti lapsuus? Chironia nelosessa pidetään vaikeana ja allekirjoitan sen kyllä täysin, itsellä myös  pluto  aspect_con keskitaivas. Sitä vielä arvon mitä tuo pahimmillaan/parhaimmillaan tulee tarjoamaan eteen. Ainakin olen aina joutunut kaikissa yhteisöissä pluto teemojen keskelle. Halusin tai en, useimmiten en..
8  Astro special / Ennustava astrologia / Khironin paluu : 01.11.2020 01:45:36
Edessä siis khironin paluu 4 huone ja noin 8 vuotta siellä sitten. Minulla khiron (r) ja jupiter (r) molemmat nelosessa. Ajatuksia, kokemuksia..?
Sivuja: [1]