Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Olisiko tämä se oikea? Tulkinta-apua kaipaisin. : 13.01.2014 22:58:22
Vuosia on kulunut ja sitä oikeaa ei ole sattunut kohdalle, mutta tämän miehen kanssa tuntuu kemiat menevän kyllä todellakin yhteen. Sisempänä olen minä, ulompana mies. Eli rapu-kala-suhde.
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä ihme tässä miehessä kiehtoo? : 09.03.2013 22:52:26
Tässä olisi tästä samasta miehestä composite kartta minun kanssa

3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.03.2013 10:06:18
Raskausteemalla mennään eteenpäin:

Viime yönä näin unta, että tein positiivisen raskaustestin. Olin kuin olinkin raskaana, mutta se meni kesken (siis ihan tosielämässä, ei unessa) ja tuossa unessa se ei ollutkaan mennyt kesken, vaan olin edelleen raskaana ja testiin piirtyi kaksi viivaa. Onko tuo uni vain toivetta, voisiko olla, että raskaudun vielä uudelleen lähiaikoina?

Uskomatonta; toissayönä näin jälleen kerran saman unen ja tässä oli tulos eiliseltä aamulta Cheesy

http://aijaa.com/sgG30l
Kun oikein tihrustaa kuvasta (oikeana on parempi) niin näkee kaksi viivaa Smiley
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä ihme tässä miehessä kiehtoo? : 02.03.2013 06:42:18

Laitapa composite ja relationship -kartat vielä Wink.

Tarkoititko minua vai jotain muuta?
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.02.2013 19:58:23
Raskausteemalla mennään eteenpäin:

Viime yönä näin unta, että tein positiivisen raskaustestin. Olin kuin olinkin raskaana, mutta se meni kesken (siis ihan tosielämässä, ei unessa) ja tuossa unessa se ei ollutkaan mennyt kesken, vaan olin edelleen raskaana ja testiin piirtyi kaksi viivaa. Onko tuo uni vain toivetta, voisiko olla, että raskaudun vielä uudelleen lähiaikoina?
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä ihme tässä miehessä kiehtoo? : 19.02.2013 22:40:06
Lilli, ISO kiitos smitten
Tuntuu hurjan hienolta, että saa omille tunteilleen myös vahvistusta tälläistä kautta. Itselläni on takana kaksi pitkähköä parisuhdetta ja ketään kohtaan en ole tälläistä yhteenkuuluvuudentunnetta tuntenut ja mikä kummallisinta, en tätä mieshenkilöä ole aikasemmin edes noteerannut, mutta tämä ikäänkuin vain ilmestyi elämääni. Ei siis edes ulkoisesti vastaa lainkaan unelmamiestä, mutta enemmänkin se sydän taitaa kertoa Smiley

Pakko nostaa tätä täältä; kyllä tuo mies on myös ulkoisestikin unelmamies smitten Välit ovat lämmenneet reilustikin sitten viime postauksen, vaikka emme vieläkään ole varsinaisesti parisuhteessa, mutta jotain erityistä tässä todella tuntuu olevan.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.02.2013 19:26:58
Olen jälleen kerran ihan äimän käkenä näistä numero-unistani Huh.
Ennen joulua näin unta, että olin mummolassani ja hänen vaatekomeron yläkaapista löysin lapun ja lapsuuteni jääkarhupehmolelun ja lapussa oli tietty päivämäärä tämän vuoden lopussa ja tuossa unessa pohdin, että se on jonkun laskettu aika. Tällä hetkellä on siis tilanne, että saatan olla itse raskaana ja tuo päivämäärä tulisi olemaan laskujeni mukaan oma laskettuaika!

Viimeksi tuollainen numero-uni tuli minulle elo-syyskuussa, kun näin unta, että seuraavan kuun tili tulisi olemaan pienempi ja siinä unessa näin tismalleen saman summan kuin mitä todellisuudessa minulle käteen siinä kuussa jäi.

Mä olen tiennyt koko ajan, että suvussamme näitä kykyjä on, mutta ilmeisemmin minä sitten tätä jatkan.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä ihme tässä miehessä kiehtoo? : 07.10.2012 21:15:49
Lilli, ISO kiitos smitten
Tuntuu hurjan hienolta, että saa omille tunteilleen myös vahvistusta tälläistä kautta. Itselläni on takana kaksi pitkähköä parisuhdetta ja ketään kohtaan en ole tälläistä yhteenkuuluvuudentunnetta tuntenut ja mikä kummallisinta, en tätä mieshenkilöä ole aikasemmin edes noteerannut, mutta tämä ikäänkuin vain ilmestyi elämääni. Ei siis edes ulkoisesti vastaa lainkaan unelmamiestä, mutta enemmänkin se sydän taitaa kertoa Smiley
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mikä ihme tässä miehessä kiehtoo? : 07.10.2012 19:42:13
Kiitos Lilli Smiley
Poistin pikaisesti tuosta pois henkilötietoja, joten siksi se hiukan venähti ja näkyy nyt vajaana. Mies on tuolla ulkopuolella, minä sisäpuolella.

Erittäin mielenkiintoista, koska minä itse olen tuosta miehestä ajatellut juuri noin ja "tunnen" aina hänen läsnäollessa juuri sellaista, että olemme samaa "maata". Olisiko tästä peräti viimein parisuhteeseen, vai onko tuo hengenheimolaisuus ja kohtalo käymässä pidemmän päälle rasitteeksi, eikä sellaista liekkiä, jota parisuhteeseen tarvitaan pääse syntymään?  Helppo tuo ei mies ole, eikä kaksonen-rapu-suhde välttämättä ole se helpoin suhde.
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Mikä ihme tässä miehessä kiehtoo? : 07.10.2012 14:53:48
Tässä olisi minun ja erään miehen synastria-kartta. Jos joku osaisi tulkita tätä Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Henkinen herkkyys?! : 07.10.2012 14:30:06
Oli aivan pakko tulla tänne hieman jakamaan ajatuksiani. Elän elämässäni selkeästi suurta murroskautta, jälleen kerran, mutta vahvempana kuin koskaan. Tästä johtuen kävin eräällä tunnetulla meediolla, joka todellakin sai minut erittäin ymmälleen, sillä hän kertoi minulle asioita elämästäni siten, kuin hän olisi lukenut päiväkirjaani lapsuusajalta. Eilen illalla aloin miettimään tuota istuntoa ja kaivoin lapsuuden päiväkirjan ja löysin sieltä merkinnän vuodelta 1998.

"Ihmiset puhuu, mikä on ollut edellisessä elämässä? Mä olen varmaan ollut joku henki, en ihminen. Oon varmaan auttanut ihmisiä kun ne kärsii"  Itse olen tuosta todella hämilläni, sillä olenko todellakin vaistonnut jo 13-vuotiaana olevani "erilainen" kuin muut? Meedio kertoi myös, että olen koko ajan kokenut, että en kuulu tänne maailmaan, vaan jonnekin muualle ja tuo tunne on ollut vahvana lähes koko elämäni. Jonkun ulkopuolisen, ei elävän vahva läsnäolo on oikeastaan palannut vuosien tauon jälkeen 6kk sitten kuolleen isoäitini myötä. Pystyn aistimaan ihmisistä energioita ja tunteita, joka välillä saa minut todella hämilleen.

Välillä tuntuu, että olen ihan  idiot2, mutta jotenkin tuo istunto sai minut uskomaan, että kaikki mitä aistin ja "näen", on tietyllä tapaa normaalia, eikä lainkaan epänormaalia. Silti välillä tekisi mieli oikeasti hiljentää pääni muiden ihmisten ajatuksista uglystupid2
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Joko tämä ahdistus ja murehtiminen loppuisi? : 06.05.2012 22:00:35
Elämä on koetellut ehkä hieman liikaakin minua erilaisten menetyksien muodossa. Näkisikö joku, olisiko vielä toivoa paremmasta ja tasapainoisesta elämästä ilman suurempia murheita? Mieltäni askarruttaa mm. alkaako suhde tähän mieheen vielä uudelleen, jonka kanssa olemme tällä hetkellä ottamassa etäisyyttä ystävinä ilman parisuhdetta, tuleeko raha-asioihini helpotusta jossain vaiheessa?

Olisin erittäin kiitollinen jonkun avusta Smiley
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Vaakamiehen ja rapunaisen ihmissuhdesoppa : 09.04.2012 23:11:56
Huh,huh, apua Lips Sealed Tässä pieni kuvaus Vaaka miehen ja Rapu naisen tilanteessa. Mies halusi saaada kaiken eli elämän niin kuin enne ja vähän kiihkeää uutuutta Rapu -naisen kanssa tai oikeastaan kakkos vaimon. Tilannne ollut myrskyisä jo 10 vuotta, mutta tilanne nyt "telepaattinen", koska en itse ole koskaan ollut valmis mihinkään toiseeen sijaan. Alunperinkin tilanne tuli hyvin yllättäin ja yritin torjua kaiken voimakastahtoisen miehen edessä, vaikka vetovoima omalta kohdalta oli valtava. Tilanne edelleen jännittynyt, vaikka en ole tällähetkllä pitänyt mitään yhteyttä, mutta tiedän että kohtaaminen on edessä hyvinkin pian. Kuvittelin tilanteen olevan jotenkin ainutlaatuinen, mutta näin löysin täältä toisen tapauksen?  Shocked

Huih, apua Lips Sealed. Itsekin olen ollut tuolla toisella sijalla koko ajan, x-vaimon ollessa edelleen ykkösenä (perusteena, että on lasten äiti) ja tämäkin ennustaja, joka hieman negatiivisemmin asiat näki sanoi, että siitä lähtien, kun olen ollut kuviossa mukana, tuo on tahtonut sitoa tämän miehen itseensä, koska on äärimmäisen katkera ja kateellinen.
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.04.2012 20:27:16
Näin ihan jäätävän painajaisen (ja kaverin kanssa kun tästä puhui, hän sanoi sen olleen unihalvaus), jossa olimme veljeni kanssa tammikuun lopussa kuolleen mummuni kotitalossa. Yritin laittaa valoja päälle verannan katkaisijasta, mutta valot sammuivat, ikään kuin joku olisi yrittänyt saada talon pysymään pimeenä. Loppuviimein katkaisijalle ilmestyi sormi (siis leijuva sormi) joka painoi sitä alaspäin. Tässä vaiheessa veljeni ja minä roikuimme yhdessä pitäen katkaisijaa yläasennossa. Hetken kuluttua veljen huusi, että hän näkee peilissä hahmon, itse käännyin toiseen suuntaan, kuin välttäen näkemästä tuota hahmoa ja hetken päästä heräsin siihen, kuin joku olisi kuristanut minua ja huusin itsekseni "eieieiei".

Tuo oli jotain niin hirveää, että nyt yksin ollessani olen nukkunut vaatehuoneen valot päällä Huh
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Vaakamiehen ja rapunaisen ihmissuhdesoppa : 09.04.2012 20:17:28
Hei,
Tulenpa nyt päivittämään tätä tilannetta; tässä kävi juurikin niin, kuten Eila ja Tarja joulukuun lopussa ennustivat; lähdin pois, miehen aloitteesta, mutta kieltämättä tilanne alkoi käymään hyvinkin ahdistavaksi, mitä enemmän kevättä kohden mentiin. Ja nyt tuntuu, ikävästä ja ehkä osittaisesta katkeruudesta huolimatta melko vapautuneelta, kun aikaa on myös omillekin jutuille.

Nyt on kuitenkin herännyt mielenkiinto, että mitä meille jatkossa käy. Suuri kiitos prepaid-liittymille, jotka mahdollistaa pikaisen soittokierroksen näkijöille ja aika mielenkiintoista, mutta hyvinkin yhtenäistä tietoa (yhtä lukuunottamatta) tulikin. Tarkkaa faktaahan tulee sitten eteen vain elämällä, eli en ennustuksien vuoksi elämääni ole missään suunnalla rajoittamassa. Ja en ole koukussa ennustuksiin.

Unilin Lindan ennustukset ovat kahteen eri otteeseen olleet hyvinkin samanlaisia; kummassakin kerrotaan, että mies pelkää sitoutumista ja ajan kanssa hänestä tulee ihan oiva mies, kunhan maltan odottaa. Ja mies haluaa pitää silti minut lähellään ja oppii olemaan pelkäämättä.
Muiden näkijöiden teemat ovat hyvin samanlaisia; pitää malttaa odottaa, miehellä on suuri pelko pettymisestä, mutta myös sitä meille ollaan myös nähty, että meillä on uskomaton "sielullinen" yhteys, joka pitää meidät keinolla tai toisella yhdessä ja juuri siltä minustakin tuntuu. Aikaisemmassa pitkässä suhteessa tuollaista yhteyttä ei lainkaan ollut ja sen pelin olin jo aikanaan itse valmis vetämään poikki.

Mutta sitten nämä hieman negatiivisemmat näyt, jotka myös osuivat myös nappiin, ehkä tämän hetkisestä fiilistä tutkaillen tällein asian kuvittelisikin olevan, vaikken tuota tahtoisikaan; mukana kun on niin x-vaimon pitävä, tiukka ote, katkeruus ja kateellisuus minuun yms. joiden johdosta meidän suhde ei kuulemma tulisi koskaan toimimaan. Hän tiesi myös pelottavan tarkkaan miehen lasten reaktiot yms.
Ja vielä tämä yksi, todella mielenkiintoinen tapaus, jossa henkilö puhui suoraan, että tuo mies tulee olemaan elämässäni mukana (ja minulle ehtisi tulemaan vielä keväällä uusikin mies), mutta tänä vuonna meille ei tule suhdetta siis tämän "vanhan miehen" kanssa(muut sanoivat kesää ja syksyä), hän kieltää rakkauden ja tukahduttaa tunteensa ja muutenkin miehelle tuo vuosi 2012 on koetusten vuosi. Mutta edelleen hänkin toisti teemaa, että AJAN kanssa tästäkin tulisi vielä jotain. Ja lapsikysymykseen hän vastasi juuri kuten mies tällä hetkellä ajattelee; ei tahdo enää yhtään lasta, mutta "kohtalo voi määrätä toisin".

Btw. kaivoin vanhan viime keväisen muistiinpanon, jonka olen tehnyt ison kriisin aikaan ennen kesäistä taukoa; tämä ennustaja, kuka sitten olikaan, on tiennyt tismalleen, miten mummun käy, on tiennyt omat särkyni ja vaivani sekä myös hän on sanonut, että "tulee, jos malttaa odottaa". Eli jos laskisi prosentuaalista osuutta, niin jonain päivänä olisimme vielä yhdessä. Toivon niin, mutta sen myös näkee sitten aikanaan.

Eli tälläinen päivitys ja tunteiden sekamelska täällä. Saattoi mennä ohi aiheenkin, mutta tuntui siltä, että oli pakko saada purkaa hieman tuntojaan.




Sivuja: [1] 2 3 ... 5