Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.1.2023

Valokehojen herätysviikko

Tammikuu käynnistyy aivan uskomattoman upeana planeetta spektaakkelina ja huipentuu riemukkaaseen, täynnä uusia mahdollisuuksia olevaan täysikuuhun lauantaina 7.1.2023. Astrologisella taivaalla on silloin Valoa ja Rakkautta ilmentävä kehtokuvio, joka muodostuu seuraavien keskenään sekstiilissä tai kolmiossa olevien tekijöiden välille. Täysikuu on yhtymässä Pallas Atheneen, Uranus yhtymässä noususolmuun, Vesta yksinään ja Aurinko yhtymässä Merkuriukseen. Huh huh.

Vielä ehtii! Astro.fi:n SUPER ALE loppuu tänään 2.1.2023!

Lyhyesti voi sanoa, että pääsemme nauttimaan yhdestä tämän vuoden valoisammasta ja rakkaudellisimmasta täysikuusta lauantain kuluessa. En tiennyt ennakkoon millainen täysikuu on tulossa, kun sovin Amman kanssa yhteisestä täysikuu lähetyksestä tulevana perjantaina. Kukaan ei voi ennakkoon tietää, millaisen meditaation Amma tulee pitämään, mutta aivan varmasti sen sanoma ja energia tulee räjäyttämään tajunnan – palauttamaan meidät hetkeksi aidoimpaan ja valoisimpaan valokehoomme.

Asto LIVE: lauantai 7.1. klo 19
Suurten oivallusten täysikuu ja Amman meditaatio

Tästä on todellakin mahdollista käynnistää korkeammin ja puhtaammin värähtelevä vuosi tähänastisessa elämässä. Olen itse kärvistellyt kuumeen ja särkyjen kourissa koko edellisen viikon. Joulun ja uudenvuoden välillä kävin kerran ulkona – Käräjäoikeudessa. Koen, että tämä aika sairaan itseni kanssa valmisti minua johonkin suureen oivallukseen itsestäni. Piirtäessäni täysikuun kuvion, tunnistin korkeamman voiman läsnäolon ja tiesin, että nyt maanantaina tätä blogia kirjoittaessani kääntyy todellakin uusi lehti elämässäni. Ehkä se ei näy isosti ulospäin, eikä Astron toiminnassa, mutta se tulee näkymään minun elämässäni.

En tiedä yhtään, mitä on tapahtumassa ja se on tässä ehkä kaikkein parasta. Jotain aivan ihanaa ja yli ymmärryksen menevää sisältyy tähän täydenkuun viikkoon ja yhteiseen livesessioomme Amman kanssa la 7.1. klo 19.00. Tämä on upea mahdollisuus Sinulle, Minulle, Meille. Voit osallistua live-lähetykseen tai meditoida itseksesi tai missä tahansa muussa ryhmässä. Tämä aika palvelee jokaista juuri oikealla tavalla ja ohjaa juuri oikealle tielle, ilman että tiedämme mikä tie se on. Olkoon Valo, Voima ja Rakkaus kanssamme.

TÄYDENKUUN EFT-ASTRO PÄIVÄ HÄMEENLINNASSA 7.1.2023 klo 10 - 18

Mitä ihmettä on EFT ja mitä tapahtuu, jos se yhdistetään astrologian kanssa. Emme ihan tarkkaan itsekään tiedä, mutta tervetuloa ottamaan selvää. Kutsumme 20 ensiksi ehtivää kokeilemaan näiden menetelmien maagista yhdistämistä EFT-ASTRO päivässä, josta saat tietää lisää alla olevasta linkistä. Paikkoja on jäljellä vielä 5kpl.

Tutustu EFT-Astro päivään tästä  Eft-Astro päivä 7.1.2023 Hämeenlinna

VAPAUSFESTIEN 1V JUHLAT TAMPEREELLA 7 - 8.1.2023   Ilmoittaudu tästä
Luento festeillä 8.1.2023 Sunnuntai - Astrologi Seppo Tanhua: Suomen suuri rooli 2024    

Vielä ehtii! SUPER ALE LOPPUU TÄNÄÄN 2.1.2023!

Lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana! 

Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme! 

Hinnat alkaen 6,9€!

Siirry katsomaan tarjoukset tästä

Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )! 

Vuodenvaihde on yksi tärkeä tarkastuspiste. Jotain päättyy ja jotain uutta on aivan varmasti pian alkamassa. Astrologinen karttasi osaa kertoa siitä Sinulle enemmän. Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten Astrokalenteri 12kk, Vuosi Elämääsi tai Auringon Paluu auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa.

Astrokalenteri 12kk – juhlapaketti

Astrokalenteri + Vuosi Elämääsi yhdessä samassa juhlapaketissa. 

VIP 24,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 34,90 € ( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€ ).

Kulta-ajan Astrokalenteri ja Vuosi elämääsi -tulkinta paketin avulla voit tutkia itsesi ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Astrokalenteri auttaa Sinua kasvamaan vahvaksi henkisen polkusi kulkijaksi, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. 

Astrokalenterin kulta-ajan tekijä ominaisuuden avulla voit kehittyä ja kasvaa kohti korkeampaa tietoisuuttasi ja omaa sisäistä todellisuuttasi sekä universumin todellisuutta meneillään olevassa kulta-ajassa. Kulta-ajan tekijänä Sinulla voi siis aktivoitua yksi tai useampi syntymäkarttasi tekijä aspektista riippuen Rakentajan (valmius aspektit) tai Parantajan (dynaamiset aspektit) roolina. Jokaiselle kartallasi aktivoituvalle tekijälle on oma keskustelualueensa Astro foorumilla, jonne pääsevät kaikki saman transiitin alaisuudessa olevat henkilöt keskustelemaan ajankuvaan kuuluvista tuntemuksistaan.​

TILAA TÄSTÄ:
Astrokalenteri – juhlapaketti ( Lisälahjana 4 kpl 5 kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€ )

Vuosi Elämääsi tulkinta

VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 2 kpl 5 kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ ).

Vuosi Elämääsi -tulkinta on pelkistetty kuvaus tulevan vuoden tärkeimmistä vaiheista, joiden tiedostaminen auttaa Sinua tekemään sydämesi allekirjoittamia päätöksiä. Tiedät milloin mahdollisuudet kohdistuvat työelämään, ihmissuhteisiin, kotielämään tai harrastuksiin. Se on opas mahdollisuuksien hyödyntämiseen silloinkin, kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta tai jopa mahdottomilta. HUOMIO! Vuosi Elämääsi tulkinta ei sisällä Astrokalenteria ja Kulta-ajan tekijän transiitteja. Se sopii Sinulle joka haluat lukea pelkistetyn tulkinnan vuoden pääkohdista vain paperilta tai PDF-versiona. Vuosi Elämääsi -tulkinnan voit halutessasi tilata myös kirjallisena versiona ( + lähetyskulut 6 € ).

TILAA:
VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ ).

Auringon Paluu tulkinta

VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Pluton ja Jupiterin neliö tekee vuodesta 2023 jännittävän vuoden, sillä onnistumiset ja menestyminen ylipäätään edellyttävät äärimmäisen itsenäistä ja vahvaa otetta kaikkeen omaan tekemiseen. Sinun kannaltasi on ratkaisevaa, mistä huoneista omalla Auringonpaluukartallasi löydät nämä 2 tulevaa vuotta hallitsevaa planeettaa eli Pluton ja Jupiterin.

Oman Auringon Paluu –tulkinnan luettuasi pystyt paremmin, ilman suurempia vaikeuksia, täydentämään listan elämääsi tulossa olevista positiivisista muutoksista.​

Oma Auringon Paluu -tulkinta on erinomainen apuväline omien tiedostamattomien lukkojen murtamiseksi ja elämäsi suurimpien mahdollisuuksien tietoisuuteen nostamiseksi etenkin vuonna 2023.

TILAA TÄSTÄ:
VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Kaikilla tulkinnoillani on aina täysi tyytyväisyys takuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...