Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Puhdistuminen fyysisesti sisältäpäin  (Luettu 9968 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« : 03.10.2006 22:11:49 »

Tämä nyt on tavallaan jatkoa tuohon toiseen ketjuun, mutta haluasin hieman teidän mielipiteitä nykyaikana joka suunnasta tulevaan "töhnään", kemiallista ja keinotekoista.
Minussa itsessä alkoi tapahtua ensin fyysisiä muutoksia, helpompi viedä vierasvarat mukanaan kylään, kuin ottaa riski  Wink lisäksi keinotekoiset hajusteet yms on ihan OUT  buck2 Nautintoaineetkin ovat alkaneet olla epämielyttäviä kokemuksia synnyttäviä asioita...  Tongue

Jossakin ketjussa sivuttiin mahdollisien mielentila häiriöiden lääkinnän olevan myös herkkien ihmisten reaktioiden hoitoa, kun on alkanu henkinen kehitys... Jostakin on tarttunut myös ajatus, jotta jos ihminen avautuu henkimaailmaan liian aikaisin, hän näkee ja kokee asioita joihin ei ole valmistautunut ja näin siitä saatta olla enemmän haittaa kuin hyötyä ko. henkilölle.

Eli olisiko ruuan puhtaudella myös vaikutusta mahdollisiin avautumisiin? Olisiko nykyisellä ruokakulttuurilla yksi selitys lisääntyneisiin mielentilaongelmiin, masennus, burnout yms.?

Vai meneekö liian kauas?  uglystupid2
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #1 : 03.10.2006 22:19:34 »


Eli olisiko ruuan puhtaudella myös vaikutusta mahdollisiin avautumisiin? Olisiko nykyisellä ruokakulttuurilla yksi selitys lisääntyneisiin mielentilaongelmiin, masennus, burnout yms.?

Tulee mieleen tämä dokumenttileffa "Supersize me", jossa Spurlock syö PELKKÄÄ pikaruokaa (olikohan kuukauden ajan?) ja hänen terveytensä romahtaa aika totaalisesti, tietenkin mies myös lihoo aika reippaasti. Lopulta kärsii mm.impotenssista, masennuksesta, jokin sisäelin vetää viimeisiään jne..
Lisäksi hänelle kehittyi RIIPPUVUUS roskaruokaan..Näyttivät pätkän joltain drive-iniltä kun S oli aivan maanisen euforinen saadessaan syödä superkokoisia ranskalaisia..Että kyllä uskon ainakin roskaruuan pilaavan ihmisen terveyttä ja mielenterveyttä..
tallennettu
Minä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 55Profiili
« Vastaus #2 : 04.10.2006 09:09:29 »

Näin täällä on ,että kaikki muuttuu sitä mukaa kun on tarvis.

En ole paastonnut ,mutta on ollut kausia ,että on kylläinen olo vaikka ei ole syönyt.. Mitä sitä silloin syömään  :Smiley ja "ruokavaliokin" on muuttunut Itsestään. :Smiley
Ei se ole pakkopullaa  Wink.
tallennettu
Ikitosi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1503


Elämän kruunu on mahdollisuus olla tosi :angel:


Profiili
« Vastaus #3 : 04.10.2006 10:03:11 »

Sitämukaa kun alkaa rakastamaan omaa olemassaoloaan, ruokavaliokin muuttuu terveellisemmäksi - ihan luonnostaan.

Ruualla on nimenomaan laadullisuutensa kautta valtava vaikutus sisäisyyteen; se kasvattaa meissä ominaisuuksia,joita sillä itsellään on.

Asiassa valaistumisen voi kokea kansakuntien yleispiirteitä perinneruoka-aineisiin vertaillessa  crazy2
tallennettu
Sininen Lilja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23Profiili
« Vastaus #4 : 04.10.2006 17:14:44 »Kyllä, ravintotottumukset muuttuvat itsestään!

Koko ikäni olen ollut kala-kasvissyöjä, koska silloin kun olin pieni, 80-luvun alussa, ei kasviruokaa vielä ollut tarjolla niin monipuolisesti, että olisin sillä kasvanut ja elänyt. Kun ei sitä silloin koulussa ja tarhoissakaan saanut, se oli vaan sitä, että jätettiin liha laittamatta tavallisiin ruokiin...

Nyt olen jättänyt itsestään kalaa pois ja munaruoatkin tuntuvat raskailta. Samoin on käynyt alkoholin ja herkkujen kanssa. Niitä ei halua systeemiinsä, koska tulee paha olo.

Tämä kruunasi toissapäiväinen havaintoni kun lapioin hurmiossa merilevää kitaani. Mikään ei ole koskaan maistunut niin hyvältä ja eheyttävältä. Ja naureskelin siinä itsekseni, että en kyllä olisi vuosi sitten uskonut...  Grin

Terveisin SL
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: